günaydın kızlar, ben bugün yoğunum.
yazabildikçe yazacağım. öpüldünüz...
menümmmmm
sabah domates zeytin peynir 1 dilim ekmek
öğlen et sote pırasa yoğurt
ara portakal
aksam yumurtalı salataa yoğurt
bir iki ara daha ekle.... ara'sız böyle hiç hoş olmamoş ya leblebi ya da 2 adet meyve daha. 2 ara daha olmalı. cıks cıks.
günaydın arkadaşlar bende kaç gündür çok yoğunum masamın üzeri imzalanacak evraklarla dolu fırsat buldukca yazacağım herkese kolay gelsin
kızlar bakın ben bu alyanstan istiyorum amam ortasındaki şerit olmıcak düz..
aslında şimdi cok kararsızım yeni cıkan siyahlarda cok güzeller bu klasikde farovim ama siyahlarda değerlendirmeye alınacak..
Eki Görüntüle 148731
menümmmmm
sabah domates zeytin peynir 1 dilim ekmek
öğlen et sote pırasa yoğurt
ara portakal
aksam yumurtalı salataa yoğurt
siyah alyanslar aksesuar olarak güzel ama ne bileyim alyans olarak, evliliğin sembolü olarak itici geliyor bana. öyle olmamalı diye düşünüyorum. sanırım klasik bir insanım ben de... bu alyanslar çok güzelmiş, oyum bunlara...
gerci miktarlarını yazmamışın ama zayıf gibi duruyor bu menü okuyunca biliyorsun az yiyincede kilo verilmiyor ben denedim olmadı kuş kadar yedim yine kilo veremedim şimdi ara öğünleri ihmal etmiyorum çekmecemi bir görsen neler yokki ara ögün yapacağım diye sende ara öğün koy menüne canım
sana katılıyorum canım benim tercihimde bu alyaslardan yana
tatlım sana bir sorum olacak bugün regli oldum yarın senin iki günlük diyeti yapmayı düşünüyorum bu durumdan dolayı diyet işime yaramayabilirmi
gunaydınn canlamm mucuckk mucuckkkk
ayy nıhayet gelebıldım yanınıza meyvem alyansını cok begendım bencede secımını sarıdan yana kullan hatta dur bende alyansımı gostereyım sana . ben netten resmını bulmustum herhangı bır kuyumcunun katalogunda aynısı mutlaka oluyor bulursun yanı oyuzden bulamam dıye endıse etme tatlım
minnosum günaydın sekerim
kız napım ben şimdi senii yemişsin kilona kilo katmıssın cumaya nasıl - de cıkıcaksın şimdii hııı
kac kilo aldın söyle bakimm
yaa ne kılosu meyvem sadece 300 grcıkkmerak etme sen ben bu cumaya eksıde olucam tatlım cok cok dıkkatlıyım merak etme senın durumlar nasıl gıdıyor bakımm sekercım montıye devammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?