Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menümmmmm

sabah domates zeytin peynir 1 dilim ekmek

öğlen et sote pırasa yoğurt

ara portakal

aksam yumurtalı salataa yoğurt

kızlar bakın ben bu alyanstan istiyorum amam ortasındaki şerit olmıcak düz..
aslında şimdi cok kararsızım yeni cıkan siyahlarda cok güzeller bu klasikde farovim ama siyahlarda değerlendirmeye alınacak..

günaydın arkadaşlar bende kaç gündür çok yoğunum masamın üzeri imzalanacak evraklarla dolu fırsat buldukca yazacağım herkese kolay gelsin

bir iki ara daha ekle.... ara'sız böyle hiç hoş olmamoş ya leblebi ya da 2 adet meyve daha. 2 ara daha olmalı. cıks cıks.

ara yaparsam aksam yemek yiyemem ki :26:
günaydın arkadaşlar bende kaç gündür çok yoğunum masamın üzeri imzalanacak evraklarla dolu fırsat buldukca yazacağım herkese kolay gelsin

kolay gelsinnn

siyah alyanslar aksesuar olarak güzel ama ne bileyim alyans olarak, evliliğin sembolü olarak itici geliyor bana. öyle olmamalı diye düşünüyorum. sanırım klasik bir insanım ben de... bu alyanslar çok güzelmiş, oyum bunlara...

menümmmmm

sabah domates zeytin peynir 1 dilim ekmek

öğlen et sote pırasa yoğurt

ara portakal

aksam yumurtalı salataa yoğurt

gerci miktarlarını yazmamışın ama zayıf gibi duruyor bu menü okuyunca biliyorsun az yiyincede kilo verilmiyor ben denedim olmadı kuş kadar yedim yine kilo veremedim şimdi ara öğünleri ihmal etmiyorum çekmecemi bir görsen neler yokki ara ögün yapacağım diye sende ara öğün koy menüne canım

sana katılıyorum canım benim tercihimde bu alyaslardan yana

tatlım sana bir sorum olacak bugün regli oldum yarın senin iki günlük diyeti yapmayı düşünüyorum bu durumdan dolayı diyet işime yaramayabilirmi

montide sabahla öğle arasında zaten ara olmuyor arayı saba kalkınca 1 meyve ile yapıyorsun ama ben bu sabah gec kaldım sabahki meyvemi yiyemedim.. 12:30 de öğlen yemeğimi yicem 17 de portakalımı
18 de de aksam yemeğimi.
montide miktar yok canım doyana kadadr yiyorsun ac kalmak yasak yanii
sizin için gece yatarken 1 bardak greyfurt suyu sıkıp da içeyim barii sabah yiyemediğim meyve yerine

ayy kızlar bende cok beğeniyorum bu alyansı bi arkadasımda görmüştüm ortası seritsiz asık oldum resmen bunu görene dek nazar alyans diyordum ama bu daha bi güzel duruyor parmakda..
bunu bulmak mesele tabi utandım arkadasıma soramadım nerden aldınız die. 3-4 senede bi görüşüyoruz zaten belkide hiç görmicez birbirimizi birdaha aynı olması sorun değil yani..
ama bunu bulabilmek meselee :97:

yapabilirsin canım, işine yarar mutlaka. metabolizmanı da düzenler. 3. günün sabahı tartıl, kilonda mutlaka değişikik olacak.

meyvecim, bu alyans çok güzel. kuyumcular bulur, hangi markaya aittir biliyorlardır mutlaka ya da kataloglarda vs. yakalarsın zaten. ben bu yüzüğü beğendim...

kızlar alyanslar bile belli tek annemlerin iknası kaldı bi türlü ikna olmuyorlar :97:
artık mezun da oluyorum aslında her sey hazırr benim acımdannn

gunaydınn canlamm mucuckk mucuckkkk
ayy nıhayet gelebıldım yanınıza meyvem alyansını cok begendım bencede secımını sarıdan yana kullan hatta dur bende alyansımı gostereyım sana . ben netten resmını bulmustum herhangı bır kuyumcunun katalogunda aynısı mutlaka oluyor bulursun yanı oyuzden bulamam dıye endıse etme tatlım

minnosum günaydın sekerim
kız napım ben şimdi senii yemişsin kilona kilo katmıssın cumaya nasıl - de cıkıcaksın şimdii hııı
kac kilo aldın söyle bakimm

minnosum günaydın sekerim
kız napım ben şimdi senii yemişsin kilona kilo katmıssın cumaya nasıl - de cıkıcaksın şimdii hııı
kac kilo aldın söyle bakimm

yaa ne kılosu meyvem sadece 300 grcıkk merak etme sen ben bu cumaya eksıde olucam tatlım cok cok dıkkatlıyım merak etme senın durumlar nasıl gıdıyor bakımm sekercım montıye devammı

yaa ne kılosu meyvem sadece 300 grcıkk merak etme sen ben bu cumaya eksıde olucam tatlım cok cok dıkkatlıyım merak etme senın durumlar nasıl gıdıyor bakımm sekercım montıye devammı

ok minnosum güveniyorum sekercim ben sana
benim diyet cok güzel gidiyor ama vücudum direniyor bu sabah 60.1-60.2 arasındaydım
inş cumaya 59 ü görücem kırıcam şu zinciri bide regl dönemime giriyorum sanırım vücudum ondan direniyor canım tatlı istiyor ama yemicemm bu cuma 5 i görmek istiyorum sonucda kuyabiyemle mezun olucaz biz 1 ay sonraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…