Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın ballarım böceklerim

Tam olarak dün dediğim gibi bugün tüm artılarımdan kurtuldum geldim Cuma günkü kilomdayım şuan

kuyabiye menün süper ya aralar yokmu ama ?

ne kadar pratik, afiyet olsun canım

cidden canım yaa ara yok mu ?
bu kadar mı? maşallah iyi dayanıyorsun ben hayatta dayanamam

sağolun kızlar
benim meşhur simit diyeti bu işte
ara yok bu diyette çünkü çok eski bi diyet ama "Öğün aralarında istenildiği kadar havuç, salatalık, marul, soda, kahve, çay serbest"

ben bu diyete çok alıştığım için unutuyorum yanımda havuç, salatalık fln getirmeyi

günaydın gizemcim ..

fazlalıkların gitmiş olmasına sevindim canım cumaya kadar bi yarım kilo daha versen süpeerrrr

kızlar cok az kaldı cumaya inş 59.9 olucam
bu sabah 60.1 cıktımm ahhh nasıl heycanlıyım bi bilsenizz kurtulucam yapısık 6 dan artık 5 li bi rakam söylicem kac kilosun diyenlere 59 dicemmm ohh ohhhh

ayy meyvemm cok yaklasmıssın yaa cok sevındım tatlım benım hadı ınsallah bu cuma 5 lı bır rakam beklıyoruz kaptaanım
afferım ebnım kuyabıyeme helal olsun sana bee ınsallah cumaya eksı1 desınn kuyabıyem benım
kızlar cok az kaldı cumaya inş 59.9 olucam
bu sabah 60.1 cıktımm ahhh nasıl heycanlıyım bi bilsenizz kurtulucam yapısık 6 dan artık 5 li bi rakam söylicem kac kilosun diyenlere 59 dicemmm ohh ohhhh

ohh ohhh 50 de tabı meyvem hakkındır okadar ugrasıyorsun demı ama

minnosum artık kendimide hazırladım öyle sok sevinç kırızı falan olmıcak o kadar cok bekledim ki bi sabah uyanıcam ve sanki 6 lı bi rakamdaymısım gibi 5 li bi rakamda olucam sadece sıradan bi zevinc olucak yanii..

heee tabı canımm sırada sevıcmıss kızım delımısın 59 kılo olucan ne sıradan sevıncı ben olsam cıldırırım yaa hemde nasıl cıldırırım bı gorsenn:87::87:

heee tabı canımm sırada sevıcmıss kızım delımısın 59 kılo olucan ne sıradan sevıncı ben olsam cıldırırım yaa hemde nasıl cıldırırım bı gorsenn:87::87:

ayyy bilmiyorum minnosum yaa cok normal gelicekmiş gibi hissediyorum bakalım oluğumda belli olucakkk inş cıldırırımda sizide canlandırırım

günaydın gizemcim ..

fazlalıkların gitmiş olmasına sevindim canım cumaya kadar bi yarım kilo daha versen süpeerrrr

benim niyetim cumaya 54.5 ama regl dönemim yaklaştığından kesin konuşamıyorum zevcanım

diyetime harfiyen uyup, sporumu da yaparsam olurum belkim ne dersin

günaydınnnnnn

meyvecim menün güzel ama bana göre az:) doyuyorsan prob yok tabi.. 5li rakamlar çok yakın artık sanaa:) darısı başımıza,görürmüyüm o günleri acep!:)

katrem canım senin menü de az geldi akşam salatayla yatana kadar nasıl duruyosun,bende bi prob. var galba:)))

kuyabiye tebrik ederim ne çabuk atmışsın 1 kiloyu:)

cumaya hızlı giriyoruz inşallahhh

01.03.2011 SALI Etli Patetesli Bezelye. Pirinç Pilav. Tatlı

arkadaşlar öğlen yemekhanede bu yemekler varmış ne önerirsiniz

ohhh kızlarr hepatitli kanı döktümm üstümede geldi eve gider gitmez makineye atıcam pantalonumu ne sakarım ben yaa şimdi yerleri camasur suyu ile sildiriyorum

nidahcım canım inş cuma süper olucazzz hersey zayıflamamız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…