Iyiyiz canim sen nasilsin ?
Neler yedin bugun:)
Bizde seni ve bebisimizi heyecanla bekliyoruz canim, Allaha emanet olun.
Asik kuzum benim ,asktan gunleri bile karistirmis :)
Etler hep bol oluyor haklisin ama doner diyince yaprak doner ariyor benim gozlerim, neyse turkiyeye saklayalim hevesimizi.
Buarada pidelere ceza gelecek :)
Ahh bende bulsam asla affetmem :)
Ellerine saglik senemim :)
Yeni mi farkettin kuzum, o yuzden cok is dusuyor hepimize :)
Nasilsin betulcum, hareket edebilsin mi hic bugun, kosturman oldu mu?
Ne guzel haber, aldin mi canim biletini?
Gidince ye ozledigin her seydem, donunce yine kilo veririz :)
Bu pitanin tamami 100 kalori sadece kahvaltida ekmek yiyorum yarisini yiyorum canim.
Nasil gecti selulit tedavisi?
Stres yapma, her sey yolunda, wcya da cikacaksin insallah..
Yine ne guzel bir menu, tofu haric, hic sevmiyorum tofuyu :)
Guzel menu, su az olmus ama dunden beri nelerle ugrasiyorsun canim..
Bilet alinmis ya onun mutlulugyla ohh gelsin 66 :)
Canim sporlarin cok guzel ama bugun menun olmamis.
Sanirim regliden canin tatli cekti diye tahmin ediyorum.
Kuzum harikasın22 Ağustos Perşembe menüm:
Saat 10:00
1 fincan sade kahve
Öğle 12:30
2 haşlanmış yumurta
Yarım dilim peynir
9 zeytin
Közlenmiş biber
Domates salatalık soğan
Akşam 18:00
2 porsiyon kuru fasulye (bitsin artık dedim)
1 porsiyon domatesli pilav
Közlenmiş biber 4 tane
1 kase ev yoğurdu
Spor
Fitnes ( kol, basen, bacaklar)
Su
2 litre
1 litre yeşilçay
Normal çay içiyorum şu an ama hala yeşil çay kafasındayım
fayfeyfiy
Yawrukush
Kuzum çok güzel dikkat ettin bence verdinÇok yoğundu, hatta yarını perşembe zannedecek kadarçay keyfi yaparken aklım başıma geldi
fayfeyfiy nerdesin çok stres oldum ben yaa
Kilo vermedimde şişmişim gibi hissediyorum. Stresten sanırım
Bugün çok yoğundu akrebimfayfeyfiy nerdesin zıplıyımusun kuzu
Olur da yazamazsam İYİ Kİ DOĞDUN ŞİMDİDEEEENcumartesi dogum gunum 40 yasina gircem,odulun dibine vurabilirim
Ulastim canim haşat gibiyim dun bisiklete bindim ya dizim mosmor olmus ve dehset ağrıyor anlasilan sagligim yapma diyorhersey yolunda mi sayilir biraz anlatti olayi tamamen. Moralim bozuldu bazi kısımlarına agladim maalesef herhalta aglarim kahretsin yengec olmak cok kotu sonra dedim amacin benle sonra ayrilmak gönülfalan eğlencendirmekse soyle bende bileyim. Ha yok oyle degil diyorsan ona gore davranacaksin her manada dedim. Arkadasca bile benim bilmedigim biriyle konusmayacaksin. Benden gizli konusursan boyle olur dedim. Benim icime bir kere şüphe dustu dedim 1 kere bana yalan soylersen biter bunu bil dedim. Beni kaybetmeyi goze alıyorsan yaparsın yanlis bende beni kaybetmekten korkmayani hic istemem zaten bunu bil bir yalan olursa biter dedim. Ben sana guvenmiyorum guvenmicemde bir sure en azindan bu boyle bunu saglamak senin elinde . Ha dedim saglayamam diyorsan bir sure sonra baskasi olur kafasindaysan hic yorma kendini benide dedim . Soyle boylemi dusuncen dedim hayir tabikide sen benim icin ozelsin seni seviyorum senin gibisini tanimadimSen baskasin benim icin Gecici birsey istemiyorum tabikide dedi. O zaman ona gore davran benikaybetmek istemiyorsan En ufak seyde bitiririm bunu bil dedim. Bir sey yaparken empati kur tuba bunu yapsaydi ne tepki verirdim ona gore davran dedim. Ver telefonunu dedim talan ettim telefonu hatta fatura dökümünu bile actim baktim kimle konusmus diye yazan numaralara tektek baktim rehberinden neyseki en cok konuştuğu benmisim korkmadim degil bakarken siz dedim sizi tepemize bindirmekten anlamazsiniz sizin icin kıymetlikadin agziniza eden dedim hani ortada birsey cok varmi aldatma gibi yok ama benim hassasiyetlerimi bilmesine ragmen ozensiz davranmasi benim tepemi attırdı bende geçirdim laflari. Bakma minnacik kizim ama tersim cok fena baskasi olsa katlanmam bu laflara bir daha konusmam dedi pardon birde senmi konusmayacakmissin ben yapmiyorumda sana noluyor haddini bil dedim.
Sonuç dersen konustuk isteara ara doz yukselttimsuan iyiyiz konusmadan sonra iyiydik her zamanki gibiydik ama benim içimde dedigim gibi suphe duygusu inandirana kadar kendine duracak gibi. Birazda gozunu korkurtum iste. Kaybetmek istemiyorsa ona gore davranmasi gerektigini anlasin kaybetmekten korkmuyorsa bende tepkisinden anlayim diye iyi oldu
Baya az canımBu arada kizlar bugun cok salak beslendim.
Hatta beslenmedim gibi ama beslendiklerim kaloriliydi
Sabah
Yarim pogaca
Aksam
2 3 dilim citir tavuk
10 15 tane patates
Kahve
Pek birsey yemedim ama kaloriliydi yediklerim ama onuda yuruduklerimle harcadığımi dusunuyorum yarim saat en az yurudum
Ovvvv yorum yapamıycııııımIyi geceler kizlar ilac falan aldim biraz toparladim muhtesem olmayan rezil menumu paylasayim nerdesinden baslasam bilemiyorum
Sabah
3 tam taze ceviz ilik balli süt
Ara:
1 kucuk kase citir leblebi 1 hurma
Oglen: (felaketlerin baskadigi yer)
1 bardak ayran
2 cesit makarna yaptim biri kiyma soslu yogurtla biraz ondan yedim
Biri sebzeli (renkli biber mantar havuc)
Krema ve tavuklu ondan daha cok yedim ne yalan soyliyim
( bi suru icecek vardi bari sekerli icmiyim diye ayranla takildim)
Cayin yaninda 4,5 cips ( koruyucusuz gecen gun yazdigim)
1 kase falanda çekirdek
Ortam masamiz kek kurabiye patlamis misir kuruyemis cesitleriyle doluydu ama ben sadece bunlardan yedim iste biraz.
Daha sonra sutlu soguk kahve 1 bardatan az. Filtre kahve ve sut sadece krema seker falan yok
Simdi bir kasik balli karisim yedim bogazim kotu icinde çörek otu zencefil zerdecal tarcin var.
Isin kotusu ev makarna dolu icecek dolu abur cubur dolu bian once onlari eritmem lazim
Su 2 litre olmustur
Spor yapamadim tabiki
Yarin pilates dersim var bian once toparlanmak istiyorum derse katilmak icinn..
Beğendim canım tost yerine yumurta olsa harikaymışkızlar hemen menümü yazıyorum
22 AĞUSTOS PERŞEMBE
09.00 peynirli tost yağsız
09.30 tek şekerli kahve
13.00 3YK bulgur pilavı 3YK bezelye yarın kase kadar yoğurt
19.30 4 adet ufacık köfte beğendili, beğendiyi altına yaymışlar herhalde 1 dolu YK vardır yoktur, yanında salata vardı 3 YK patateslerine dokunmadım bile
SU 2 litredir
SPOR misafir için markette alışveriş 1 saat, mutfaktaki bütün kaşık çatalları eşimle karbonatla ovduk yıkadık ve sildik tuvalet temizliği bütün bızdolabını sildim ve yarın için yer açtım, ağda gibi kadınsal mevzular duş işte saat gece 1
Canım beğendimYawrukush
agustos 22 menu
sabah 8'de
1 kase yogurt,1 .5 yemek kasigi keten tohumu,1 tatli kasigi cekilmis ceviz ,tarcin ,muz
ara ogun : 10'da
2 kraker
oglen 12 'de
4 dilim karpuz ,2 ucgen peynir
ara ogun sutlu neskahve
aksam 5 'te
1 tabak kabak grill ,kirmizi sogan ,2 yemek kasigi yogurt , bir tane biber tursusu kucuk
the end
su 3lt
spor :
15 dk leslie
mutfak yollugu ,salonun halisi fircalandi silindi ,koltuklarida sildim ,cektip supurdum .,normal cuma yaparim genel temizlik ,yarina eksi gelsin diye bugun yaptim
tesekkurlerOlur da yazamazsam İYİ Kİ DOĞDUN ŞİMDİDEEEEN
Kızlar bir de yeni gelen arkadaşlar için yazmak istedim
Özel bir durumu olmayan(müsait olmaz vb)
Harici herkes birbirimizin menüsüne yorum yaparsa çok işe yarıyor:)
Mesela bana ekmek çok yedin yazarsan sen de ekmeğe dikkat edeceksin çünkü bana yazdın ya da yazacaksın biri yese ne derim diye düşünüp mesela:)
Herkes herkese yorum yapıyor genelde ama ne kadar çok yorum o kadar dikkat:) o kadar kilo kaybı:)
Iyi yapmissin canim konusmakla, sizin icin hakkinizda en guzeli olsun...Ulastim canim haşat gibiyim dun bisiklete bindim ya dizim mosmor olmus ve dehset ağrıyor anlasilan sagligim yapma diyorhersey yolunda mi sayilir biraz anlatti olayi tamamen. Moralim bozuldu bazi kısımlarına agladim maalesef herhalta aglarim kahretsin yengec olmak cok kotu sonra dedim amacin benle sonra ayrilmak gönülfalan eğlencendirmekse soyle bende bileyim. Ha yok oyle degil diyorsan ona gore davranacaksin her manada dedim. Arkadasca bile benim bilmedigim biriyle konusmayacaksin. Benden gizli konusursan boyle olur dedim. Benim icime bir kere şüphe dustu dedim 1 kere bana yalan soylersen biter bunu bil dedim. Beni kaybetmeyi goze alıyorsan yaparsın yanlis bende beni kaybetmekten korkmayani hic istemem zaten bunu bil bir yalan olursa biter dedim. Ben sana guvenmiyorum guvenmicemde bir sure en azindan bu boyle bunu saglamak senin elinde . Ha dedim saglayamam diyorsan bir sure sonra baskasi olur kafasindaysan hic yorma kendini benide dedim . Soyle boylemi dusuncen dedim hayir tabikide sen benim icin ozelsin seni seviyorum senin gibisini tanimadimSen baskasin benim icin Gecici birsey istemiyorum tabikide dedi. O zaman ona gore davran benikaybetmek istemiyorsan En ufak seyde bitiririm bunu bil dedim. Bir sey yaparken empati kur tuba bunu yapsaydi ne tepki verirdim ona gore davran dedim. Ver telefonunu dedim talan ettim telefonu hatta fatura dökümünu bile actim baktim kimle konusmus diye yazan numaralara tektek baktim rehberinden neyseki en cok konuştuğu benmisim korkmadim degil bakarken siz dedim sizi tepemize bindirmekten anlamazsiniz sizin icin kıymetlikadin agziniza eden dedim hani ortada birsey cok varmi aldatma gibi yok ama benim hassasiyetlerimi bilmesine ragmen ozensiz davranmasi benim tepemi attırdı bende geçirdim laflari. Bakma minnacik kizim ama tersim cok fena baskasi olsa katlanmam bu laflara bir daha konusmam dedi pardon birde senmi konusmayacakmissin ben yapmiyorumda sana noluyor haddini bil dedim.
Sonuç dersen konustuk isteara ara doz yukselttimsuan iyiyiz konusmadan sonra iyiydik her zamanki gibiydik ama benim içimde dedigim gibi suphe duygusu inandirana kadar kendine duracak gibi. Birazda gozunu korkurtum iste. Kaybetmek istemiyorsa ona gore davranmasi gerektigini anlasin kaybetmekten korkmuyorsa bende tepkisinden anlayim diye iyi oldu
Ah canim ahh bu menu hic olmamis bugunIyi geceler kizlar ilac falan aldim biraz toparladim muhtesem olmayan rezil menumu paylasayim nerdesinden baslasam bilemiyorum
Sabah
3 tam taze ceviz ilik balli süt
Ara:
1 kucuk kase citir leblebi 1 hurma
Oglen: (felaketlerin baskadigi yer)
1 bardak ayran
2 cesit makarna yaptim biri kiyma soslu yogurtla biraz ondan yedim
Biri sebzeli (renkli biber mantar havuc)
Krema ve tavuklu ondan daha cok yedim ne yalan soyliyim
( bi suru icecek vardi bari sekerli icmiyim diye ayranla takildim)
Cayin yaninda 4,5 cips ( koruyucusuz gecen gun yazdigim)
1 kase falanda çekirdek
Ortam masamiz kek kurabiye patlamis misir kuruyemis cesitleriyle doluydu ama ben sadece bunlardan yedim iste biraz.
Daha sonra sutlu soguk kahve 1 bardatan az. Filtre kahve ve sut sadece krema seker falan yok
Simdi bir kasik balli karisim yedim bogazim kotu icinde çörek otu zencefil zerdecal tarcin var.
Isin kotusu ev makarna dolu icecek dolu abur cubur dolu bian once onlari eritmem lazim
Su 2 litre olmustur
Spor yapamadim tabiki
Yarin pilates dersim var bian once toparlanmak istiyorum derse katilmak icinn..
Sende kolaylikla atlarirsin umarim Gamzecim, epeyde yorulmussun dun..ya sorma misafir gittikten sonra zaten ayrı bir temizlik ayyy yarın izin alıcam işten erken çıkayım
Cok guzel bir menu, temizlikte sahane olmus tarti oncesi :)Yawrukush
agustos 22 menu
sabah 8'de
1 kase yogurt,1 .5 yemek kasigi keten tohumu,1 tatli kasigi cekilmis ceviz ,tarcin ,muz
ara ogun : 10'da
2 kraker
oglen 12 'de
4 dilim karpuz ,2 ucgen peynir
ara ogun sutlu neskahve
aksam 5 'te
1 tabak kabak grill ,kirmizi sogan ,2 yemek kasigi yogurt , bir tane biber tursusu kucuk
the end
su 3lt
spor :
15 dk leslie
mutfak yollugu ,salonun halisi fircalandi silindi ,koltuklarida sildim ,cektip supurdum .,normal cuma yaparim genel temizlik ,yarina eksi gelsin diye bugun yaptim
Canim sen nereye gidiyordun, soyledin ama unuttum, kafam o kadar dolu ki...Bugün çok yoğundu akrebim
Sabah kalk temizlik +zıpla
Komşuya git
Çay hazırla
Eve gel
Hazırlan
KInaya git gel
Yarın yolcuyuz eşya hazırla
Bir de duş alıcam şimdi
Namazlar duruyor oyyy
Birazdan menü de yazacağım
Çoook yoğundu bugün
Senin nasıldı
Ooo tuvaletede cikmissin Feyzos o zaman sabaha mezunsun canisi :)22 Agu
12.00
2 yk domatesli biber
1 dilim ekmek
Azıcık peynir
1 çatal omlet
16.00
Sütlü kahve
3 tane yulaflı kurabiyemden (nasıl acıkmışım..)
17.45
Marul domates soğan salatalıktan salata
Yoğurtlu kabak
1 dilim ekmek bir de azıcık ekmek dışı
19.30
Activia %30 daha az şekerli kayısılı yoğurt
Gün içinde 3 bardak kayısı çayı(1 i aynı sallamaya tekrar su koyarak)
1 bardak yeşil çay
21.00
1 bardak limonata (su almamışım ve içim yandı ikramdı onu içtim hiç olmadı ama
Su 1,5 L şu an daha zorlamıycam
Spor
1000 zıp
1.30 saat temizlik
+hazırlık...
Wc çıktım
İnşallah tartı yarın yüzüme güler
Ellssa
Yawrukush
Cok guzel bir tavsiye..Kızlar bir de yeni gelen arkadaşlar için yazmak istedim
Özel bir durumu olmayan(müsait olmaz vb)
Harici herkes birbirimizin menüsüne yorum yaparsa çok işe yarıyor:)
Mesela bana ekmek çok yedin yazarsan sen de ekmeğe dikkat edeceksin çünkü bana yazdın ya da yazacaksın biri yese ne derim diye düşünüp mesela:)
Herkes herkese yorum yapıyor genelde ama ne kadar çok yorum o kadar dikkat:) o kadar kilo kaybı:)
Menu gayet guzel canim, adimlarda harika :)Selam kızlarancak yeni eve gelebildim... Hayvanat bahçesine gittik bugün. DeryaOnDiet
22 Ağustos Menüm
08:30
2 tk zeytinyağı
1 büyük bardak kefir
09:00
1 haşlama yumurta
Salatalık, domates, maydanoz
16:00
Yoğurt Kürü
1 kase mercimek çorbası
21:00 yeşil çay
Su: 2lt
Spor:
10.000 adım
Belki uyumadan fitnes yaparım
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | |||||||
Mavi boncukkk | |||||||
gogo2405 | |||||||
Gonulmeyvesi | 20DK Y | ||||||
LaMademoiselle | |||||||
Derya_the_queen | |||||||
sserendipity | |||||||
klbk33 | |||||||
DeryaOnDiet | |||||||
kanadali35 | |||||||
Yawrukush | |||||||
stitch | 15 DK Y | ||||||
cinecin | |||||||
fmad | 300DK | ||||||
Patlicanmoru | |||||||
Madamesnow | 100M | ||||||
Falanfilannnn | |||||||
Pembecanavar | 300IA | ||||||
besive | 15DK Y | ||||||
Cool_lime | 100M | 20 DK Y | |||||
Linna123 | |||||||
Akrrep | |||||||
Konus dinliyorum | |||||||
april22 | |||||||
MigiMadid | 15 DK Y |
Menun iyiymis canim :)22 Agu
12.00
2 yk domatesli biber
1 dilim ekmek
Azıcık peynir
1 çatal omlet
16.00
Sütlü kahve
3 tane yulaflı kurabiyemden (nasıl acıkmışım..)
17.45
Marul domates soğan salatalıktan salata
Yoğurtlu kabak
1 dilim ekmek bir de azıcık ekmek dışı
19.30
Activia %30 daha az şekerli kayısılı yoğurt
Gün içinde 3 bardak kayısı çayı(1 i aynı sallamaya tekrar su koyarak)
1 bardak yeşil çay
21.00
1 bardak limonata (su almamışım ve içim yandı ikramdı onu içtim hiç olmadı ama
Su 1,5 L şu an daha zorlamıycam
Spor
1000 zıp
1.30 saat temizlik
+hazırlık...
Wc çıktım
İnşallah tartı yarın yüzüme güler
Ellssa
Yawrukush
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?