- 24 Temmuz 2019
- 559
- 2.062
- 28
Menun cok bos canim doydun muSelam kızlarancak yeni eve gelebildim... Hayvanat bahçesine gittik bugün. DeryaOnDiet
22 Ağustos Menüm
08:30
2 tk zeytinyağı
1 büyük bardak kefir
09:00
1 haşlama yumurta
Salatalık, domates, maydanoz
16:00
Yoğurt Kürü
1 kase mercimek çorbası
21:00 yeşil çay
Su: 2lt
Spor:
10.000 adım
Belki uyumadan fitnes yaparım
Gunayfin sanada canimGunaydin arkadaslar, cok guzel bir gun gecirmenizi diliyorum.
Cok guzel eksiler gorelim takim olarak insallah.
Bildirimlerinizi heyecanla bekliyorum.
Erkencisin Tugbacim, gunaydin:)Gunayfin sanada canim
Maalesef kuzum uykusuzum 2gundur ama islerim var mecbur uyandim aksam doncem geriErkencisin Tugbacim, gunaydin:)
Guzel bi eksi bekliyorum canım senden.Kızlar slm bugün ki menü
Sabah ılık su
Yarim tost
Toplantidaydim hep
12 susamlı levrek ilk defa yedim
Zerdecalli ekmek 2 dilim çok acıkmıştım
Salata
Akşam salata
2 lt su
Seni liisteye sokmamak lazımAyy evet ya wuuwuu 2 haftaya Turkiyedeyim. Yiyecegim kokorec de doner de. Azekmekle yerim
Insallah cikmissindir kuzuumBugün wc çıkarsam mezunum çıkamazsam.... ufff sinir oldum şu an kayısılı yoğurt yiyorum bir tane daha kayısı çayı yapıp içeceğim
İnşallah kınada beni çok sıkıştırmaz
Bu hafta eridin valla.22 agustos menum
09:00_ 2tane top seklinde findikli yulaf , uzerine 3yk kadar yogurt.
12:00_ 1 kase kremali karnibahar corbasi, soslu tofu, 1 kase lahane salatasi, 3 yk kadar kara bugday.
15:00_ 2 dilim ekmek gibi birsey, 4 yk kadar kakaolu ve kuruyemisli karisim.
17:00_ cok az pirincli salata.
Su: 3 litreye yakin
Spor: sidilik yok. Hala selulit tedavisindeyim.
2 fincan kahve
2 fincan bitki cayi
Yawrukush @stitch Kozmogirl17 @pembecanavar
Haftaya listeye gircegine gore bu hafta cok daha fazla dikkat etmelisin.bekleyin beni
Amin canim sagolgecmis olsun tekrar ,insallah rahat bir gece gecirirsiniz ,hemen toparlarsin kuzucuklar
Ben seni cok iyi anliyorum eski oturdugim yerde komsularim vardi 7 24 toplanir caylar kahveler alkoller geceler yapardik hep beraber biyerlere giderdik dedigin gibi hepsinin en az 2 cocugu vardi oynarlardi ben evimi terketmedim Arkadaslarimida terkettim ozamnlar cok zor gelmisti onlardan ayrilmak ortamimdan uzaklasmak ama sonra baska bi dunyaya gordim hepsi eskide kaldi simdi gorusuyorum arkadaslarimla hepside ayri yerlere dagildi ortamlari benden sonra dagildiSagol canim cok zor gercekten, bak simdi arkadaslarimin hepsi bugun kahvaltiya bulustular, hemde benim en sevdigm kahvalticida.
Ne sohbetler, ne kahkahalar atiliyordur, cocuklar yerinde durmaz herkesin en az 2ser bebesi var.
Her haftaici kiz kiza disarida, haftasonu bir gunde birimizin evinde ailecek eslerle toplanirdik.
10 kadar aile diyim hepimizin esleri hemen hemen meslektas, herkes kafa dengi yani boyle bir ortami arasan bulamazsin.
Onlar bulusunca kamera aciyoruz ama bazen istemiyorum bile cok uzuluyorum..
Onca yil arkadastan ote, gurbette kardes gibi oluyorsun, dogum yapiyorsun yaninda onlar var, yakininin kotu haberini aliyorsun yaninda onlar var, esinle tartisiyorsun yaninda onlar var, hasta oluyorsun yaninda onlar va.Ahh yine doldu gozlerim...
Gecmis olsun canimSelam kizlar, bugun gunduz geldi misafirlerim ve cok cocuk vardi isin kotusu ben hastaydim kemiklerim ic ice geciyodu.... dogru duzgun yiyemedim bugunluk menu yazamazsam problem olur mu daha simdi cikti misafirler heryer dandini
Daha iyiyiz cok sukuŞimdi nasıl durumu? Daha iyi inşallah
Ulastim canim haşat gibiyim dun bisiklete bindim ya dizim mosmor olmus ve dehset ağrıyor anlasilan sagligim yapma diyorhersey yolunda mi sayilir biraz anlatti olayi tamamen. Moralim bozuldu bazi kısımlarına agladim maalesef herhalta aglarim kahretsin yengec olmak cok kotu sonra dedim amacin benle sonra ayrilmak gönülfalan eğlencendirmekse soyle bende bileyim. Ha yok oyle degil diyorsan ona gore davranacaksin her manada dedim. Arkadasca bile benim bilmedigim biriyle konusmayacaksin. Benden gizli konusursan boyle olur dedim. Benim icime bir kere şüphe dustu dedim 1 kere bana yalan soylersen biter bunu bil dedim. Beni kaybetmeyi goze alıyorsan yaparsın yanlis bende beni kaybetmekten korkmayani hic istemem zaten bunu bil bir yalan olursa biter dedim. Ben sana guvenmiyorum guvenmicemde bir sure en azindan bu boyle bunu saglamak senin elinde . Ha dedim saglayamam diyorsan bir sure sonra baskasi olur kafasindaysan hic yorma kendini benide dedim . Soyle boylemi dusuncen dedim hayir tabikide sen benim icin ozelsin seni seviyorum senin gibisini tanimadimSen baskasin benim icin Gecici birsey istemiyorum tabikide dedi. O zaman ona gore davran benikaybetmek istemiyorsan En ufak seyde bitiririm bunu bil dedim. Bir sey yaparken empati kur tuba bunu yapsaydi ne tepki verirdim ona gore davran dedim. Ver telefonunu dedim talan ettim telefonu hatta fatura dökümünu bile actim baktim kimle konusmus diye yazan numaralara tektek baktim rehberinden neyseki en cok konuştuğu benmisim korkmadim degil bakarken siz dedim sizi tepemize bindirmekten anlamazsiniz sizin icin kıymetlikadin agziniza eden dedim hani ortada birsey cok varmi aldatma gibi yok ama benim hassasiyetlerimi bilmesine ragmen ozensiz davranmasi benim tepemi attırdı bende geçirdim laflari. Bakma minnacik kizim ama tersim cok fena baskasi olsa katlanmam bu laflara bir daha konusmam dedi pardon birde senmi konusmayacakmissin ben yapmiyorumda sana noluyor haddini bil dedim.
Sonuç dersen konustuk isteara ara doz yukselttimsuan iyiyiz konusmadan sonra iyiydik her zamanki gibiydik ama benim içimde dedigim gibi suphe duygusu inandirana kadar kendine duracak gibi. Birazda gozunu korkurtum iste. Kaybetmek istemiyorsa ona gore davranmasi gerektigini anlasin kaybetmekten korkmuyorsa bende tepkisinden anlayim diye iyi oldu
Bu arada kizlar bugun cok salak beslendim.
Hatta beslenmedim gibi ama beslendiklerim kaloriliydi
Sabah
Yarim pogaca
Aksam
2 3 dilim citir tavuk
10 15 tane patates
Kahve
Pek birsey yemedim ama kaloriliydi yediklerim ama onuda yuruduklerimle harcadığımi dusunuyorum yarim saat en az yurudum
Aşk güzel şey vesselamIyiyim kuzum hani cok kötu birsey yok ama başlangıçta tansiyonum yukseldi iste sonra sakinlestim. Onu gozlemliyecegim iste. Suanlik sorun yok.yalniz ilk gordum bir yakisikli geldi gozume anlatamam hesap sormam lazim konusmamiz lazim ama bir yandanda nasil hos geliyor gozume gozume cok zorlandim hesap sorarken
Iyi eglenmelerkuzum sizede
Menun guzel canim ins guzel bi eksin olurkızlar hemen menümü yazıyorum
22 AĞUSTOS PERŞEMBE
09.00 peynirli tost yağsız
09.30 tek şekerli kahve
13.00 3YK bulgur pilavı 3YK bezelye yarın kase kadar yoğurt
19.30 4 adet ufacık köfte beğendili, beğendiyi altına yaymışlar herhalde 1 dolu YK vardır yoktur, yanında salata vardı 3 YK patateslerine dokunmadım bile
SU 2 litredir
SPOR misafir için markette alışveriş 1 saat, mutfaktaki bütün kaşık çatalları eşimle karbonatla ovduk yıkadık ve sildik tuvalet temizliği bütün bızdolabını sildim ve yarın için yer açtım, ağda gibi kadınsal mevzular duş işte saat gece 1
O zaman en koktuğumuz cuma günü sonucunu da şuraya bırakalım
Geçen hafta 89.7
Bu hafta 89.0
Verilen kg 700 gr
Yüzde 0.78 oluyor sanirsam yüzdeyi bir kontrol edin
ben kahveyi hiç çözetemiyorum .Sütü kaynattım
French press ile köpürttüm
Yarım bardak da su kaynattım
Kahveyi de çözdüm önce sütü koydum sonda kahve:)
300ia kime ait?TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
PERSEMBE GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Kozmogirl17 MUAF MUAF Mavi boncukkk gogo2405 Gonulmeyvesi 20DK Y LaMademoiselle 10DK Y Derya_the_queen sserendipity klbk33 DeryaOnDiet 300IA kanadali35 Yawrukush stitch SPOR? 15 DK Y cinecin fmad 300DK Patlicanmoru SPOR? MUAF SPOR? Madamesnow 100M Falanfilannnn Pembecanavar 300IA besive 15DK Y 300IA Cool_lime 100M 20 DK Y Linna123 Akrrep Konus dinliyorum april22 SPOR? SPOR? SPOR? MigiMadid 15 DK Y 300IA *ARKADASLAR LUTFEN MENU VE SPORLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN! BU HAFTADAN ITIBAREN, 3 KEZ UST USTE MENU BILDIRIMI YAPMAZSANIZ , 1 SARI KART ALACAKSINIZ!
TOPLAM 3 SARI KARTI OLAN ARKADASLAR KURALLARIMIZ GEREGI, LISTE DISINDALARSA LISTEYE DAHIL OLAMAYACAKLAR, LISTEDE ISELER IZNE CIKARILACAK YA DA DISKALIFIYE OLACAKLAR...
Selam kızlarancak yeni eve gelebildim... Hayvanat bahçesine gittik bugün. DeryaOnDiet
22 Ağustos Menüm
2 tk zeytinyağı
1 büyük bardak kefir
1 haşlama yumurta
Yoğurt Kürü
1 kase mercimek çorbası
Spor:
10.000 adım
canım şükür çıkmışsın bugün çok güzel bir eksi gelir mezun bile olabilirsinnBugün wc çıkarsam mezunum çıkamazsam.... ufff sinir oldum şu an kayısılı yoğurt yiyorum bir tane daha kayısı çayı yapıp içeceğim
İnşallah kınada beni çok sıkıştırmaz
22 agustos menum
09:00_ 2tane top seklinde findikli yulaf , uzerine 3yk kadar yogurt.
12:00_ 1 kase kremali karnibahar corbasi, soslu tofu, 1 kase lahane salatasi, 3 yk kadar kara bugday.
15:00_ 2 dilim ekmek gibi birsey, 4 yk kadar kakaolu ve kuruyemisli karisim.
17:00_ cok az pirincli salata.
Su: 3 litreye yakin
Spor: sidilik yok. Hala selulit tedavisindeyim.
2 fincan kahve
2 fincan bitki cayi
Yawrukush @stitch Kozmogirl17 @pembecanavar
ay ne güzel menüler getiriyorlar yaa
sadece sabah sabah yoğurt yiyemeyebilirdim ben, onun dışında müthişben deen kısa sürede vereceğim sipariş
Bugun ku menumu yaxim kizlr bugun fazla ugrayamadim kusuruma bakmayin ama inanin yemek bile zor yedim @Derya_the_queen canim esim nasilsin gunun nasil geciyor seninlede ilgilenemedim son gunumuzde buyuk oglumda ateslendi kucugume sabah verdim en son ates dusurucuyu henuz ateslenmedi umarim buyukte kotu olmadan atlatir
Sabah 11.00
1 dilim ekmek
Yarim yumurta
1 kk peynir
Ara 12 30
Sekersiz turk kahvesi
14.00
2 kasik dun yaptigim rus salatasindan
1 muz
18.00
4 kasik pilav
4 kasik etli patates yemegi
1 maden suyu icerim bugun
Spor yapamadim ama ogkumun akulu arabasina bindirdim 1 saat onlarin pesinde yurudum
Su 2 lt bulmamistir ama yatana kadar gecer bence.
Kizlar ugrayamazsam beni merak etmeyin ve bana dua edin cocuklarim bian once iyilessin en kotu gece yada sabah gorusuruz yarin eksiyle gelecegim insallah bole devam edersem
Aynen ahududu visneli kek yaptım bitsin diye bekledim 3 dilim kalmis icerde pasa pasa yatiyolar
22 Agu
12.00
2 yk domatesli biber
1 dilim ekmek
Azıcık peynir
1 çatal omlet
16.00
Sütlü kahve
3 tane yulaflı kurabiyemden (nasıl acıkmışım..)
17.45
Marul domates soğan salatalıktan salata
Yoğurtlu kabak
1 dilim ekmek bir de azıcık ekmek dışı
19.30
Activia %30 daha az şekerli kayısılı yoğurt
Gün içinde 3 bardak kayısı çayı(1 i aynı sallamaya tekrar su koyarak)
1 bardak yeşil çay
21.00
1 bardak limonata (su almamışım ve içim yandı ikramdı onu içtim hiç olmadı ama
Su 1,5 L şu an daha zorlamıycam
Spor
1000 zıp
1.30 saat temizlik
+hazırlık...
Wc çıktım
İnşallah tartı yarın yüzüme güler
@Akrrep
Yawrukush
PERSEMBE MENUM
SABAH 9DA
Kahvalti tabaginin resmini yuklemistim , usendim yazmaya :)
ARA 12DE
Filtre kahve ve kahvaltimdan kalanlar.
1 avuc ici kadar haslanmis tavuk
OGLEN 14DE
1 avuc ici kadar daha haslanmis tavuk
2 kasik pirinc pilavi
ARA
Latte kahve
5 adet yosun cipsi (5 cips 20 kalori)
AKSAM18.30DA
1 tabak kabak yemegi
3 kasik yogurt
SU:1.5 lt cok fazla disaridaydim unuttum icmeyi.
SPOR: Toplamda 3 saat yurumusumdur cocuklarin pesinde.
@besive
Sagol canim anlayisli kaptanim benimBen her sene turkiyede 4-5 kilo alip donuyorum ama oradayken kafama taksam, yiyip icerken kendimi sIksamda keyif almiyorum.Ne gerek var, tadini cikart, listede degilsin suan ,takim icinde bir sorun yok.Beraber veririz dondugunde.Yinede sen en dogrusunu bilirsin Deryacim..
Wuuwuu tam detoks gibi bir persembe menusu olmus esim. Guzel eksiler geliyooirSelam kızlarancak yeni eve gelebildim... Hayvanat bahçesine gittik bugün. DeryaOnDiet
22 Ağustos Menüm
2 tk zeytinyağı
1 büyük bardak kefir
1 haşlama yumurta
Yoğurt Kürü
1 kase mercimek çorbası
Spor:
10.000 adım
Haklisin canim. Tatil oncesi zaten girebilsem de sokmayin beni listeyeGuzel bi eksi bekliyorum canım senden.
Seni liisteye sokmamak lazım
Insallah cikmissindir kuzuum
Bu hafta eridin valla.
Haftaya listeye gircegine gore bu hafta cok daha fazla dikkat etmelisin.
Amin canim sagol
Ben seni cok iyi anliyorum eski oturdugim yerde komsularim vardi 7 24 toplanir caylar kahveler alkoller geceler yapardik hep beraber biyerlere giderdik dedigin gibi hepsinin en az 2 cocugu vardi oynarlardi ben evimi terketmedim Arkadaslarimida terkettim ozamnlar cok zor gelmisti onlardan ayrilmak ortamimdan uzaklasmak ama sonra baska bi dunyaya gordim hepsi eskide kaldi simdi gorusuyorum arkadaslarimla hepside ayri yerlere dagildi ortamlari benden sonra dagildi
Gecmis olsun canim
Daha iyiyiz cok suku
Aşk güzel şey vesselam
Menun guzel canim ins guzel bi eksin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?