Asıl seninki efsane kuzumHarikasin canim. 50li kilolarda hbu kade eksi supersin.
Kuzum devam etmeseb alacaksın belki de az da olsa gitsin boşver bence gayet güzel :)Teşekkürler inşalalh veda edicem yavaşta olsa veriyorum şükür
bol bol yüzerken veriliyor:)Canim tatilde aldigim kiloyu hala veremedim.
Mayis tatili oncesi listeden izne ciktim hala da donemedim o kiloya bir daha.
bol bol yüzerken veriliyor:)
mesela ben her sene tatile gittiğimde 1 hafta hiç denizden çikmazdim.
1 haftada 5-6 kg verirdim
dönüşte zayiflamişsin derlerdi
ben hiç kiloya bakmiyordum.
ne güzeldir..
5 senedir tatile çikmadik.
deniz kum güneş 1 günlüğüne yakın yerlere gidiyoruz. yetmiyor
tabi hiç sevmediğimyerlere
taşlı denize ayagim hep yara oluyor . sevmiyorum.i
işin garibi ben denize girerken hiç acikmiyorum aç girmem gerekiyor.
tok olursa tuhaf bihis oluyor uykum geliyor.
öğle arasi denize girmezdim
4 e kadar uyurdum. 4 ten sonra girerdim 16-19 a kadar yüzerdm:)
18imde stres döneminde kilo aldim sinav stresi 20 kg aldirdi..
Tarti yuzune guldu canim.22 Agu
12.00
2 yk domatesli biber
1 dilim ekmek
Azıcık peynir
1 çatal omlet
16.00
Sütlü kahve
3 tane yulaflı kurabiyemden (nasıl acıkmışım..)
17.45
Marul domates soğan salatalıktan salata
Yoğurtlu kabak
1 dilim ekmek bir de azıcık ekmek dışı
19.30
Activia %30 daha az şekerli kayısılı yoğurt
Gün içinde 3 bardak kayısı çayı(1 i aynı sallamaya tekrar su koyarak)
1 bardak yeşil çay
21.00
1 bardak limonata (su almamışım ve içim yandı ikramdı onu içtim hiç olmadı ama
Su 1,5 L şu an daha zorlamıycam
Spor
1000 zıp
1.30 saat temizlik
+hazırlık...
Wc çıktım
İnşallah tartı yarın yüzüme güler
Ellssa
Yawrukush
Harikasin canim.Kızlar bir de yeni gelen arkadaşlar için yazmak istedim
Özel bir durumu olmayan(müsait olmaz vb)
Harici herkes birbirimizin menüsüne yorum yaparsa çok işe yarıyor:)
Mesela bana ekmek çok yedin yazarsan sen de ekmeğe dikkat edeceksin çünkü bana yazdın ya da yazacaksın biri yese ne derim diye düşünüp mesela:)
Herkes herkese yorum yapıyor genelde ama ne kadar çok yorum o kadar dikkat:) o kadar kilo kaybı:)
Günaydın kızlarİnşallah eksileri görürüz
Iste buuu gecen hafta beni bosuna yaktıngünaydın kızlaaar
KİLOM 50.60 ahh sabah biraz şiştim tuvalete gidemedim kesin gün içinde verilecek bir 100 gr vardır ama malum işe yetişmem lazımdı
GEÇEN HAFTAKİ KİLOM 51.80
BU HAFTAKİ KİLOM 50.60
FARK 1.20 KG
YÜZDELİK DİLİM
% 2.32
@Yawrukush
@Gonulmeyvesi
canım eşim hadi bi gel en azından -500 gram vermişsindir umarım
Mayonezli olandan canim ama evde kendim yaptim suzme yogurt yapip koydum kendiminkine kocaminkinide bol bol mayonezli tabikideecanım şükür çıkmışsın bugün çok güzel bir eksi gelir mezun bile olabilirsinn
canikom bu rus salatası mayonezli olan değildir umuyorum.
hem pilav hem patates hani birlikte çok iyi değil gibi ama erken yemişsin az yemişsin.
umarım çok güzel bir eksiyle gelirsin, çocukların da iyileşmiştir
canım limonata hariç çok güzel, sen de biliyorsundur zaten safi şeker onlar.
ama kınada dans ederek erittiğini umuyorum
çok güzel kaptanım
Waoooowww iste hazir menulerin ödülü harikaaa ben de buhafta hic tartilmicam cumaya kadar.Gunaydin kizlar.
Gecen haftaki kilom: 70.6
Bugun: 68.4
Fark: 2.2
Sukur bir hafta once tatilden aldigim artim gityi .
Harikasin kaptis sabah sabah guldurdun beni su siggarali olani ben esime yapmak istiyorum .Kizlar benim icin uyku vakti geldi, ne olur boyle guzel eksiler gelmeye devam etsin, ne olur gecen hafta aldigimiz notamizi sildirelim, ne olur sabah olsun cunku aksam yedigim azicik kabak yemeginden oturu acliktan olecegim,ne olur takimimizin hepsi zapzayif olsun ,ruzgardan ucalim
Bu karikaturleride yuzunuzde kucuk bir tebessum icin buraya birakiyorum.
Eki Görüntüle 2300904
Eki Görüntüle 2300905
Eki Görüntüle 2300907
Eki Görüntüle 2300908
DIPNOT: Diyetisyen ufuk sanki accik bana benzemiyor mu
Hosgeldin canim aramiza özlem ben.feyza formu doldurmani soylemis zaten.Merhaba kızlar, kusura bakmayın gruba davet mesajını yeni gördüm ve bu yüzden yeni gelebildim :) Davetiniz için öncelikle teşekkür ederim.
Kilo: 107.600 falandı birkaç hafta önce büyük ihtimal şuan yine aynıdır. 108 olarak kabul edebiliriz. (Tartımın pili bitti veya bozuk sanırım. Yenisini alacağım. )
Boy: 163
Cok iyi kuzum.tebrikler.Gecen cuma:83.00
Bu cuma: 82.4
Fark: 0.6
Yuzde: 0,722 diye bisey çıktı yanlış yapmadım umarım
Yawrukush
Tekrardan hisgeldin melikecim insallah bizimle cok guzel kilolar vericeksin.pazartesi kontrol tartimiz oluyor sadece kilo bildirimi yapiyoruz cuma gunu ise yarisma icin tartimiz oluyor resimli bi sekilde gecen haftaki kilonla birlikte aradaki farki ve yuzdesini hesaplayip bildirim yapiyoruz. 2 HAFTA deneme süren var gruba dahil oldugun 3.cuma takim listesine girebiliyorsun.Bunun icinn ise sık sık grupta sohbetlere katılıp arkadaslarin menulerine kirici olmadan yorum yapıp her aksam gunluk yedigin menuyu saatiyle birlikte suyunu ve gunluk sporunuda yazman gerekiyor.Hersey bizimle cok daha kolay oluyor buna emin ol ve bize takıl gitsin kilolalar .Kullanıcı Adı : kiloverirkenben
İsim (İsteğe Bağlı ): Melike
Mesleginiz: Öğrenci (Aynı zamanda freelancer olarak grafik tasarım, sosyal medya yönetimi işleri yapıyorum)
Yaşınız :24
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 24
Kilonuz: 108
Hedef kilonuz : 57
Kilo alma hikayeniz : Çocukluğumdan beri kiloluyum bu konuda daha önce doktora vs. gittim. Fakat diyetleri vs. yapamıyordum. Bir süre yaptığım diyet ile 98 kgdan 76 kga düştüm. Fakat sonrasında ilaç kullanımından ve dikkat etmemekten tekrar aldım. PKOS ve insülin direncim var. Bunların tedavisine başladım. 2 gündür dikkat ederek devam ediyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?: Hep fiziğimin istediğim gibi olması hem de sağlığım için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? - Hayır
Yawrukush
Gecen hafta 64.3
Guncel 64.1
Fark 200 gr.
Yuzde 0.31
Yüzdemi kontrol eder misiniz
Iste buuu gecen hafta beni bosuna yaktınharikasin bebegim.
Harikasin kaptis sabah sabah guldurdun beni su siggarali olani ben esime yapmak istiyorum .
sagol canim ama 1.5 kilosu zaten 2 hafta onceki tatildenAsıl seninki efsane kuzum♥♥
Ay bugün pilatesim var aksamda spor mpor biseyler ayarlicamyüzde doğru canım
yaa o sigara içen coolluğu yerim yaaa
hem de giden 200 gram için
dün yemeseydin o kesin 400 dü biliyorsun değil mi :)
ah o aletli pilatesin aletinin dili olsa da konuşsa
neler çektin oysa kicool_lime
neyse haftaya da devam
yaş 30canım keşke öyle yapabilsek ama bazen imkan olmuyor işte
gençliğin de etkisi var
gençken ben de yiyordum dondurmalar simitler akşam mangallar ama yazlıkta gezerken ederken bir de 1-2 kilo muhakkak vermiş oluyordum o sıralar yaş 14-20 arası tabi.
stres çok kötü bir şey bir de kısır döngü, stresten yiyorsun kilo alıyorsun kilo aldıkça stresin artıyor daha çok yiyorsun. Bu döngüyü kırmak da zor oluyor
neyse ki sen kırmışsın işte buradasın
Takiliyorum kuzum benim tebrik ederim cok sevindim cok guzel kilo vermissin .bence de bi sure enazindan ahahahha ama hakkini yemiyim bu aralar cok sakin beyimiz.canım gerçekten sonuna kadar haklısın ne desen yeridir.
nu hafta da benim eşim beni yakacak hiisediyorum
Gonulmeyvesi
işte karma böyle bir şey
ahaha sigara demeyelim bence bu grupta bir süre
Merhabalarr, teşekkür ederim. Evet insülin direnci için ilaç kullanıyorum. Normalde teşhis neredeyse 2 yıl önce konuldu fakat birazda benim boşvermişliğimden bir türlü başlamamıştım. Şimdi tam olarak başladım. PKOS için de insülin direnci için de ilaç kullanıyorum. Doktorumda öyle demişti. Bu ikisi için önlem alınmazsa kilo verme ihtimalim yok denecek kadar azmış. :)Tarti yuzune guldu canim.
Harikasin canim.
Iste buuu gecen hafta beni bosuna yaktınharikasin bebegim.
Mayonezli olandan canim ama evde kendim yaptim suzme yogurt yapip koydum kendiminkine kocaminkinide bol bol mayonezli tabikideezaten 2 kasik endazla 2 gunde 4 kasik yemisimdir.
Waoooowww iste hazir menulerin ödülü harikaaa ben de buhafta hic tartilmicam cumaya kadar.
Harikasin kaptis sabah sabah guldurdun beni su siggarali olani ben esime yapmak istiyorum .
Hosgeldin canim aramiza özlem ben.feyza formu doldurmani soylemis zaten.
Cok iyi kuzum.tebrikler.
Tekrardan hisgeldin melikecim insallah bizimle cok guzel kilolar vericeksin.pazartesi kontrol tartimiz oluyor sadece kilo bildirimi yapiyoruz cuma gunu ise yarisma icin tartimiz oluyor resimli bi sekilde gecen haftaki kilonla birlikte aradaki farki ve yuzdesini hesaplayip bildirim yapiyoruz. 2 HAFTA deneme süren var gruba dahil oldugun 3.cuma takim listesine girebiliyorsun.Bunun icinn ise sık sık grupta sohbetlere katılıp arkadaslarin menulerine kirici olmadan yorum yapıp her aksam gunluk yedigin menuyu saatiyle birlikte suyunu ve gunluk sporunuda yazman gerekiyor.Hersey bizimle cok daha kolay oluyor buna emin ol ve bize takıl gitsin kilolalar .
Bu arada insulin direncin icin ilac kullaniyormusun eger ilac kullaniyorsan vok daha kolay kilo verirsin
Evet bende bir donem ilacla kilo vermistim bende de pkos vardi.Merhabalarr, teşekkür ederim. Evet insülin direnci için ilaç kullanıyorum. Normalde teşhis neredeyse 2 yıl önce konuldu fakat birazda benim boşvermişliğimden bir türlü başlamamıştım. Şimdi tam olarak başladım. PKOS için de insülin direnci için de ilaç kullanıyorum. Doktorumda öyle demişti. Bu ikisi için önlem alınmazsa kilo verme ihtimalim yok denecek kadar azmış. :)
aslinda ben de cok yuzuyorum tatilde ama ozellikle otele gittigimizde mayistaki gibi kokteyller dondurmalar derken cok kalorili yeyip iciyorum galiba yuzdugum yedigime pek fayda etmiyor. Ama bu sefer dikkatli olacagim ve dediign gibi cikmayayim denizdenbol bol yüzerken veriliyor:)
mesela ben her sene tatile gittiğimde 1 hafta hiç denizden çikmazdim.
1 haftada 5-6 kg verirdim
dönüşte zayiflamişsin derlerdi
ben hiç kiloya bakmiyordum.
ne güzeldir..
5 senedir tatile çikmadik.
deniz kum güneş 1 günlüğüne yakın yerlere gidiyoruz. yetmiyor
tabi hiç sevmediğimyerlere
taşlı denize ayagim hep yara oluyor . sevmiyorum.i
işin garibi ben denize girerken hiç acikmiyorum aç girmem gerekiyor.
tok olursa tuhaf bihis oluyor uykum geliyor.
öğle arasi denize girmezdim
4 e kadar uyurdum. 4 ten sonra girerdim 16-19 a kadar yüzerdm:)
18imde stres döneminde kilo aldim sinav stresi 20 kg aldirdi..
harikasin canim, bu uykusuzluklara yorgunluklara ragmen, cok guzel vermissin. tebriklerGH 73.6
BH 72.9
Fark -700gr
Yüzde 0.95
Bu hafta bu sonuc mucize gibi oldu ama hep actım.
Merhabalarr, teşekkür ederim. Evet insülin direnci için ilaç kullanıyorum. Normalde teşhis neredeyse 2 yıl önce konuldu fakat birazda benim boşvermişliğimden bir türlü başlamamıştım. Şimdi tam olarak başladım. PKOS için de insülin direnci için de ilaç kullanıyorum. Doktorumda öyle demişti. Bu ikisi için önlem alınmazsa kilo verme ihtimalim yok denecek kadar azmış. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?