Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim tatilde aldigim kiloyu hala veremedim.
Mayis tatili oncesi listeden izne ciktim hala da donemedim o kiloya bir daha.
bol bol yüzerken veriliyor:)
mesela ben her sene tatile gittiğimde 1 hafta hiç denizden çikmazdim.
1 haftada 5-6 kg verirdim
dönüşte zayiflamişsin derlerdi
ben hiç kiloya bakmiyordum.
ne güzeldir..
5 senedir tatile çikmadik.
deniz kum güneş 1 günlüğüne yakın yerlere gidiyoruz. yetmiyor
tabi hiç sevmediğimyerlere
taşlı denize ayagim hep yara oluyor . sevmiyorum.i
işin garibi ben denize girerken hiç acikmiyorum aç girmem gerekiyor.
tok olursa tuhaf bihis oluyor uykum geliyor.
öğle arasi denize girmezdim
4 e kadar uyurdum. 4 ten sonra girerdim 16-19 a kadar yüzerdm:)
18imde stres döneminde kilo aldim sinav stresi 20 kg aldirdi..

canım keşke öyle yapabilsek ama bazen imkan olmuyor işte
gençliğin de etkisi var
gençken ben de yiyordum dondurmalar simitler akşam mangallar ama yazlıkta gezerken ederken bir de 1-2 kilo muhakkak vermiş oluyordum o sıralar yaş 14-20 arası tabi.
stres çok kötü bir şey bir de kısır döngü, stresten yiyorsun kilo alıyorsun kilo aldıkça stresin artıyor daha çok yiyorsun. Bu döngüyü kırmak da zor oluyor
neyse ki sen kırmışsın işte buradasın

Tarti yuzune guldu canim.
Harikasin canim.
Günaydın kızlar İnşallah eksileri görürüz

Iste buuu gecen hafta beni bosuna yaktın harikasin bebegim.
Mayonezli olandan canim ama evde kendim yaptim suzme yogurt yapip koydum kendiminkine kocaminkinide bol bol mayonezli tabikidee zaten 2 kasik endazla 2 gunde 4 kasik yemisimdir.
Gunaydin kizlar.
Gecen haftaki kilom: 70.6
Bugun: 68.4
Fark: 2.2
Sukur bir hafta once tatilden aldigim artim gityi .
Waoooowww iste hazir menulerin ödülü harikaaa ben de buhafta hic tartilmicam cumaya kadar.
Harikasin kaptis sabah sabah guldurdun beni su siggarali olani ben esime yapmak istiyorum .
Hosgeldin canim aramiza özlem ben.feyza formu doldurmani soylemis zaten.
Gecen cuma:83.00
Bu cuma: 82.4
Fark: 0.6
Yuzde: 0,722 diye bisey çıktı yanlış yapmadım umarım
Yawrukush
Cok iyi kuzum.tebrikler.
Tekrardan hisgeldin melikecim insallah bizimle cok guzel kilolar vericeksin.pazartesi kontrol tartimiz oluyor sadece kilo bildirimi yapiyoruz cuma gunu ise yarisma icin tartimiz oluyor resimli bi sekilde gecen haftaki kilonla birlikte aradaki farki ve yuzdesini hesaplayip bildirim yapiyoruz. 2 HAFTA deneme süren var gruba dahil oldugun 3.cuma takim listesine girebiliyorsun.Bunun icinn ise sık sık grupta sohbetlere katılıp arkadaslarin menulerine kirici olmadan yorum yapıp her aksam gunluk yedigin menuyu saatiyle birlikte suyunu ve gunluk sporunuda yazman gerekiyor.Hersey bizimle cok daha kolay oluyor buna emin ol ve bize takıl gitsin kilolalar .
Bu arada insulin direncin icin ilac kullaniyormusun eger ilac kullaniyorsan vok daha kolay kilo verirsin

Gecen hafta 64.3
Guncel 64.1
Fark 200 gr.
Yuzde 0.31
Yüzdemi kontrol eder misiniz

yüzde doğru canım
yaa o sigara içen coolluğu yerim yaaa
hem de giden 200 gram için
dün yemeseydin o kesin 400 dü biliyorsun değil mi :)
ah o aletli pilatesin aletinin dili olsa da konuşsa
neler çektin oysa ki cool_lime
neyse haftaya da devam

Asıl seninki efsane kuzum♥♥
sagol canim ama 1.5 kilosu zaten 2 hafta onceki tatilden hediye .
Ama cook mutluyum tabiki ac kaldigima degdi yani.
Ayy bacaklarim inceldi su tedabvi de ise yariyor galiba
ve yuzum kilo verince aninda guzellesiyor, gidi hiic sevmiyorum yahu

Ay bugün pilatesim var aksamda spor mpor biseyler ayarlicam dunde 64.1 ciktim neseki reglim duzene girdi azcik sisim inse hersey yoluna girecek

yaş 30
kilo vermeyi zorlaşiyor;
bende insulin var onu kıramadim daha.
şekeri uzaklaşmam lazim yeniden salmak istemiyorum.
şeker yediğimde bi süre sonra cabuk acikiyor
yag şeker istiyor beni depola diyo:)ben çok zor kilo veriyorum veremediğimde pes ediyorum.

canım gerçekten sonuna kadar haklısın ne desen yeridir.
nu hafta da benim eşim beni yakacak hiisediyorum
Gonulmeyvesi
işte karma böyle bir şey

ahaha sigara demeyelim bence bu grupta bir süre
Takiliyorum kuzum benim tebrik ederim cok sevindim cok guzel kilo vermissin .bence de bi sure enazindan ahahahha ama hakkini yemiyim bu aralar cok sakin beyimiz.

Merhabalarr, teşekkür ederim. Evet insülin direnci için ilaç kullanıyorum. Normalde teşhis neredeyse 2 yıl önce konuldu fakat birazda benim boşvermişliğimden bir türlü başlamamıştım. Şimdi tam olarak başladım. PKOS için de insülin direnci için de ilaç kullanıyorum. Doktorumda öyle demişti. Bu ikisi için önlem alınmazsa kilo verme ihtimalim yok denecek kadar azmış. :)

Evet bende bir donem ilacla kilo vermistim bende de pkos vardi.

aslinda ben de cok yuzuyorum tatilde ama ozellikle otele gittigimizde mayistaki gibi kokteyller dondurmalar derken cok kalorili yeyip iciyorum galiba yuzdugum yedigime pek fayda etmiyor. Ama bu sefer dikkatli olacagim ve dediign gibi cikmayayim denizden
tuhh canim kotu olmus o genc yasta o kadar kilo alman, ama gecmisi bosver gelecege bakalim. ins beraber guzel kilolar verecegiz

oyy canım benim geçmiş olsun
ama tedavinle ve biraz iradenle gruba katılarak muhteşem kilolar vereceksin
23 eylülde 92-93 kilolarda görürüz bence seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…