- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
Süpersin canım inşallah bende senin gibi 60 li sayılara düşerimherkese merhabalar yeniden kızlarhepinizin güzel günleri olsun
pazartesi başladım: 63
cuma aç karnına: 61,5
5 günde 1.5 kilo kaybı yüzdemi hesaplayamıyorum
sabah :9.30-11.00
filtre kahve
1 kare bitter
öğle:12.30
patlıcan türlüsü az yağlı
3 kaşık yoğurt yada kefir
akşam:
nohut yemegi bi tabak
yatmadan soda yoğurt kürü
not: arkadaslar karbonhidrat bu aralar hiç yok denecek kadar az hatta bugünkünde yok o yüzden 5 günde 1.5 kilo gitti ama cok cok zor veren biriyim,, arada oğluma meyve yıkarken mesela 3-5 üzüm atıyorum ağzıma.. bi dilim şeftalı kesiyorsam bende bi dilim alıyorum yada bi ısırık.. yani o yuzden bu kadar sert bir diyet uyguluyorum takılan kilomu kırmak için. hedefim haftaya cumaya kadar 60 'ın altına düşebilmek.
Olsun canım almaktansa 100 gram bile olsa yağdan gitmesi süper:)Gecen hafta 82.1
Bu hafta. 81.8
Fark. 300 grm
Oran. 0.36
Az ama oz geri gelmeyeninden insallah
Süpersin Canım tebrikler:)Eki Görüntüle 2300920
Aynalı olunca görünmeyeyim diye ne uğraştım
Geçen Cuma: 75,2
Pazartesi: 73,6
Bugün: 73,8
Fark: 1,4
Yüzde: %1,86
Bayram öncesi kilom 74 tü ve direnç kilommuş anlaşılan, hala dirençte..
@fmad
@Yawrukush
Bu hafta basinda hic beklemedigim bbi donuctu ama sevindim canim iki gundur cocuklarin hasta olmasi bence verdirdi bu kilolariharikasin canim, bu uykusuzluklara yorgunluklara ragmen, cok guzel vermissin. tebrikler
Bencede kuzum buralarda varmi acaba bole imkanlar.Vee bugunku eksiyi gorunce hemen tatiil sonrasina tam 2 aylik siparis verdim. oyle toplu siparislerde hem yuzde 10 indirim aliyorumtatilde alirsam da gelince ac kalip verecegim
haftaya baska firma deniyorum bakalim ama haftayakinin kalorisi 1200 yani 200 fazla. bu hafta cok aclik hissedince oyle deneyeyim dedim ama tatilden sonra yine 1000 kal devam
ah o gıdı beni de uyuzzz ediyor
olsun canım gayet güzel, geçen verdiğin gibi birden vereceksin bence
oyy kuzum gayet güzel
- geldiği sürece güzel
hem 700 gram öyle şu an açım ondan böyle çıktı bir fark değil
baya baya vermişsin yani
Gecen hafta 64.3
Guncel 64.1
Fark 200 gr.
Yuzde 0.31
Yüzdemi kontrol eder misiniz
Eki Görüntüle 2300920
Aynalı olunca görünmeyeyim diye ne uğraştım
Geçen Cuma: 75,2
Pazartesi: 73,6
Bugün: 73,8
Fark: 1,4
Yüzde: %1,86
Bayram öncesi kilom 74 tü ve direnç kilommuş anlaşılan, hala dirençte..
@fmad
@Yawrukush
GH 73.6
BH 72.9
Fark -700gr
Yüzde 0.95
Bu hafta bu sonuc mucize gibi oldu ama hep actım.
Kızlllarrrr herkesin kilo kaybını okudum alıntılayabildiklerim bunlqr oldu... herkese maşallah bayram rehaveti üstümüzden gitmiş resmen takımca güzel sonuçlar alacağız umarımherkese merhabalar yeniden kızlarhepinizin güzel günleri olsun
pazartesi başladım: 63
cuma aç karnına: 61,5
5 günde 1.5 kilo kaybı
Nasil canim simdi yavrularin daha iyiler mi?Bu hafta basinda hic beklemedigim bbi donuctu ama sevindim canim iki gundur cocuklarin hasta olmasi bence verdirdi bu kilolari
Bencede kuzum buralarda varmi acaba bole imkanlar.
Eline saglik canim. Yarin ins gecen haftaki artim gidecek. Hergun ac gezdim. Cumadan beri hiic doymadim desem yeridir.
sizin ikinizin kilolarini ozellikle merak ediyorum, umarim seni mezun ediyoruzdur FeyzacimBugün wc çıkarsam mezunum çıkamazsam.... ufff sinir oldum şu an kayısılı yoğurt yiyorum bir tane daha kayısı çayı yapıp içeceğim
İnşallah kınada beni çok sıkıştırmaz
Selam canim, isteyim. Bugun is cikisi kizimi alip havuza goturecegim, bugun hava burda cok guzel gunesliselam kizlar, ben geldim, nasilsiniz?
cok merak ediyorum kilolarinizi, gecmis yapip gelecegim
ben bugun eksi 2.2 kg dayim canimsizin ikinizin kilolarini ozellikle merak ediyorum, umarim seni mezun ediyoruzdur Feyzacim
Bir de yüzde geçen haftaki mi baştaki kiloya göre mi hesaplanıyordu?
Suan da daha iyiler canimNasil canim simdi yavrularin daha iyiler mi?
Gecmis olsun tatlim, nasil bugun kuzular?Bugun ku menumu yaxim kizlr bugun fazla ugrayamadim kusuruma bakmayin ama inanin yemek bile zor yedim @Derya_the_queen canim esim nasilsin gunun nasil geciyor seninlede ilgilenemedim son gunumuzde buyuk oglumda ateslendi kucugume sabah verdim en son ates dusurucuyu henuz ateslenmedi umarim buyukte kotu olmadan atlatir
Sabah 11.00
1 dilim ekmek
Yarim yumurta
1 kk peynir
Ara 12 30
Sekersiz turk kahvesi
14.00
2 kasik dun yaptigim rus salatasindan
1 muz
18.00
4 kasik pilav
4 kasik etli patates yemegi
1 maden suyu icerim bugun
Spor yapamadim ama ogkumun akulu arabasina bindirdim 1 saat onlarin pesinde yurudum
Su 2 lt bulmamistir ama yatana kadar gecer bence.
Kizlar ugrayamazsam beni merak etmeyin ve bana dua edin cocuklarim bian once iyilessin en kotu gece yada sabah gorusuruz yarin eksiyle gelecegim insallah bole devam edersem
yaaa ne guzel, ben de istiyorum. benim de oyle bir pantalonum var, k.validem hediye almis 36 beden, ben 42Süperim kıyafet denedim biraz. Ankara'ya ilk geldiğimde bir pantolon almıştım (denemeden aldım, küçük geldi giyemedim hiç) az önce denedim bana oldu biraz sıkı mıkı ama girdim içine yani
ben de istiyoruuumHarika cok sevindim canim,bende cok dar gelen pantalonuma girdim pazartesi gunu bol geliyor beli,tum hafta onu giydin,bitlenecegim
tabiki arastirmislardir ama ben yinede ayni sinifta devam etme taraftariyim. tabii bize sormuyorlarVar canim dolaplar☺
Sinif ogretmenimiz bu sene bayan.Burada da ogretmenlere ogrenciler dagitiliyor fakat diyelim memnun kalmadin ogretmeninden degistirebilirsin.Ya da cocugunun ayni sinifta olmasini istemedigin bir arkadasi varsa bildiriyorsun ayri siniflarda oluyor onlar.Birde Akinin okulunda her sene siniflar karistiriliyor.Mesela gecen seneki arkadaslariyla ayni sinifta degil,seneyede degisecek arkadaslari.Yani her sene arkadaslari ve ogretmenleri degisiyor.
ne zaman gidiyorsun?Insallah canim. Gelsin ya tatile gitmeden goreyim su 66 yi yeniden. Bilet de hazir
sen gizli yardimcisinListedekiler saat 5te kalkıp su bile içmeden evde yürüyüş ya da iş yapsın saat 9a kadar sonra da tartı @Yawrukush olur mu
Ay iyi ki kaptan ben diilim.
oduller takim icin yarisinda zaten, listede degil. eksi olunca tabiki odul varbiz yinede odul almiyozmu eksi olunca ,
Sevindim cnaim daha iyi olmalarina. Kuzum ya cocuklar hastayken evin de hic nesesi olmaz tabiki.Suan da daha iyiler canim
Haftaya cumartesi gidiyorum canim. Tam 1 hafta kaldi yaniGecmis olsun tatlim, nasil bugun kuzular?
tuh buyuge de bulasmasa iyiydi, ama sen kendine dikkat et. sana da bulasirsa yawrulara kim bakar
yaaa ne guzel, ben de istiyorum. benim de oyle bir pantalonum var, k.validem hediye almis 36 beden, ben 42
demekki beni seviyo, zayif goruyor
ben de istiyoruuum
tabiki arastirmislardir ama ben yinede ayni sinifta devam etme taraftariyim. tabii bize sormuyorlar
ne zaman gidiyorsun?
sen gizli yardimcisin
oduller takim icin yarisinda zaten, listede degil. eksi olunca tabiki odul var
Amin kuzum olmuyor tabi surekli bi aglama sesi bugun iyiler ama bende hemen buyugu yikadim kucugude uyanjnca yikicam guzel bi temizlik yaptim evi carsaflarini degistim hastalik ortamindan arindirdim evi insallah hemen iyilesirlerSevindim cnaim daha iyi olmalarina. Kuzum ya cocuklar hastayken evin de hic nesesi olmaz tabiki.
Insallah kisa surede eski sagliklarina kavussunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?