Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Süpersin canım inşallah bende senin gibi 60 li sayılara düşerim

harikasin canim, bu uykusuzluklara yorgunluklara ragmen, cok guzel vermissin. tebrikler
Bu hafta basinda hic beklemedigim bbi donuctu ama sevindim canim iki gundur cocuklarin hasta olmasi bence verdirdi bu kilolari
Bencede kuzum buralarda varmi acaba bole imkanlar.

Gecen hafta 64.3
Guncel 64.1
Fark 200 gr.
Yuzde 0.31
Yüzdemi kontrol eder misiniz
GH 73.6
BH 72.9
Fark -700gr
Yüzde 0.95

Bu hafta bu sonuc mucize gibi oldu ama hep actım.
herkese merhabalar yeniden kızlar hepinizin güzel günleri olsun
pazartesi
başladım: 63
cuma aç karnına: 61,5
5 günde 1.5 kilo kaybı
Kızlllarrrr herkesin kilo kaybını okudum alıntılayabildiklerim bunlqr oldu... herkese maşallah bayram rehaveti üstümüzden gitmiş resmen takımca güzel sonuçlar alacağız umarım

Benim geçen hafta 67.2 idi 66.8 bu hafta .. dışarıda tartılıyorum biliyorsunuz tartılacağımı unutup yarım l yakın su içip yemek yeyip tartıldımsonradan akşıma geldi ..bu hafta zot bir haftaydı benim için kızlar ailesel sıkıntılar var ve ciddi şeyler öyle olunca da o kadar çok yemek istiyorum ki halbuki yediğimden tat bile almıyorum..çok şükür daha iyi herkes inşallah bu hafta bomba gibi sporlarla ve farkla karşılaşırım (gaza gelip şu an yürümeye başladı )

Eline saglik canim. Yarin ins gecen haftaki artim gidecek. Hergun ac gezdim. Cumadan beri hiic doymadim desem yeridir.
Bugün wc çıkarsam mezunum çıkamazsam.... ufff sinir oldum şu an kayısılı yoğurt yiyorum bir tane daha kayısı çayı yapıp içeceğim
İnşallah kınada beni çok sıkıştırmaz
sizin ikinizin kilolarini ozellikle merak ediyorum, umarim seni mezun ediyoruzdur Feyzacim

selam kizlar, ben geldim, nasilsiniz?
cok merak ediyorum kilolarinizi, gecmis yapip gelecegim
Selam canim, isteyim. Bugun is cikisi kizimi alip havuza goturecegim, bugun hava burda cok guzel gunesli vee benim havam da cok guzel
sen nasilsin?

Gecmis olsun tatlim, nasil bugun kuzular?
tuh buyuge de bulasmasa iyiydi, ama sen kendine dikkat et. sana da bulasirsa yawrulara kim bakar
Süperim kıyafet denedim biraz. Ankara'ya ilk geldiğimde bir pantolon almıştım (denemeden aldım, küçük geldi giyemedim hiç) az önce denedim bana oldu biraz sıkı mıkı ama girdim içine yani
yaaa ne guzel, ben de istiyorum. benim de oyle bir pantalonum var, k.validem hediye almis 36 beden, ben 42
demekki beni seviyo, zayif goruyor
Harika cok sevindim canim,bende cok dar gelen pantalonuma girdim pazartesi gunu bol geliyor beli,tum hafta onu giydin,bitlenecegim
ben de istiyoruuum
tabiki arastirmislardir ama ben yinede ayni sinifta devam etme taraftariyim. tabii bize sormuyorlar
Insallah canim. Gelsin ya tatile gitmeden goreyim su 66 yi yeniden. Bilet de hazir
ne zaman gidiyorsun?
Listedekiler saat 5te kalkıp su bile içmeden evde yürüyüş ya da iş yapsın saat 9a kadar sonra da tartı @Yawrukush olur mu
Ay iyi ki kaptan ben diilim.
sen gizli yardimcisin
biz yinede odul almiyozmu eksi olunca ,
oduller takim icin yarisinda zaten, listede degil. eksi olunca tabiki odul var

Haftaya cumartesi gidiyorum canim. Tam 1 hafta kaldi yani

Sevindim cnaim daha iyi olmalarina. Kuzum ya cocuklar hastayken evin de hic nesesi olmaz tabiki.
Insallah kisa surede eski sagliklarina kavussunlar
Amin kuzum olmuyor tabi surekli bi aglama sesi bugun iyiler ama bende hemen buyugu yikadim kucugude uyanjnca yikicam guzel bi temizlik yaptim evi carsaflarini degistim hastalik ortamindan arindirdim evi insallah hemen iyilesirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…