ayran, yoğurt vs al ve etli bezelye ye canım. tatlı ve pilava on adım dahi yaklaşma
canım öğle arasında eve gidip üstünü değiştir, onları da makineye at. aman şakası olmaz valla...
eve gıdınce herseyı cıkar makıneye at ve ayrıca dus al meyve sonucta kan bu yanı
oyy kıyamam ben sana gulumm
kızlar bişi bulasmazda tiksindirici işte aşılarım var benim tam korumalıyım
valla dikkat et kendine.. dün güzel güzel dedik nazar değdirmeyelim sanaa
hastalık şakaya gelmez..:2::2:
bugünkü menümmm:
Kahvaltı: İki dilim tam buğday ekmeği ve Kibrit kutusu kadar peynirle yapılmış tost, bir bardak yarım yağlı süt
Ara: Bir yemek kaşığı kuru üzüm ve yeşil çay
Öğle: Ezogelin çorba, kıymalı ıspanak, bir kase yoğurt ve rokalı kırmız lahana salatası ve 3 kaşık erişteee
Ara: Elma
Ara: Portakal
Su: 3 litre su
Yeşil çay: 2 fincan
Spor: Ev temizliği
o nasıl spor mus öyle ev temizliği hiç spor olurmu ki sen kac kere gördüm benim sporuma bulasık yıkamak halı silmek yazdığımı
y bırıde benı yıkasaahadii geçmiş olsun o halde
biri beni de yıkasa paklasa bana masaj yapsa
aksamm yemegın yokmu sekercım yoksam karar vermedınmıbugünkü menümmm:
Kahvaltı: İki dilim tam buğday ekmeği ve Kibrit kutusu kadar peynirle yapılmış tost, bir bardak yarım yağlı süt
Ara: Bir yemek kaşığı kuru üzüm ve yeşil çay
Öğle: Ezogelin çorba, kıymalı ıspanak, bir kase yoğurt ve rokalı kırmız lahana salatası ve 3 kaşık erişteee
Ara: Elma
Ara: Portakal
Su: 3 litre su
Yeşil çay: 2 fincan
Spor: Ev temizliği
meyvemmm napiyimm? bak ev temizliği diye geçtim ben de tek tek yazarım bulaşık yıkamak makine programlamak tüm dolabı döküp baştan dizmek diyee
ne olursa olsun ev temizliği spor sayılmazzzzz
sadece vücut yorgunluğu..
tamam vucut yorgunlugu ama meyvem ben mesela evımı temızlıyorum vucudum ısınmıs oluyor onun uzerınede yarım saat yuruyus yapıp dusa gırıyorum bence epeycene bır yag erıtıyorumdur vucut yorgunlugu olsa bıle sonucta hareket
bu menuden sonra hıcbırınız benımle konusmayada bılırsınız belkıde:84::84::83::83:
ben de gideceğine inanıyorum minnoş... hiç sıkma kendini. gitmezse yarın sıkıntı yaparsın
:95::95::95::95::95::95::95:
pideyi yedin hadi kolayı neden içiyosun gül gibi ayranın nesi eksikkkk
o pastayı o pastayı hele hiç görmüyorum daha öğledeyiz aksamam kadar sen neler yersinnnn
minnos internetin gitti senin motivasyonda gitmiş noluyorum böylee hani 55 olucaktın bak 1 ayınvar 59.8 olmana ona göre
sen bu günkü kolayı yak da ben baska bir sey istemiyorumm.. nasıl eritirsen erit ama eritt...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?