Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

teşekkür ederim arkadaşlar tavsiyelerinizi dinleyeceğim masaya oturur oturmaz kaldırtacağım tatlı ve pilav tabaklarını onu yedikten sonra üzerine çay ocagından ayran içerim artık

bugünkü menümmm:

Kahvaltı: İki dilim tam buğday ekmeği ve Kibrit kutusu kadar peynirle yapılmış tost, bir bardak yarım yağlı süt
Ara: Bir yemek kaşığı kuru üzüm ve yeşil çay
Öğle: Ezogelin çorba, kıymalı ıspanak, bir kase yoğurt ve rokalı kırmız lahana salatası ve 3 kaşık erişteee
Ara: Elma
Ara: Portakal

Su: 3 litre su
Yeşil çay: 2 fincan
Spor: Ev temizliği

o nasıl spor mus öyle ev temizliği hiç spor olurmu ki sen kac kere gördüm benim sporuma bulasık yıkamak halı silmek yazdığımı

o nasıl spor mus öyle ev temizliği hiç spor olurmu ki sen kac kere gördüm benim sporuma bulasık yıkamak halı silmek yazdığımı

meyvemmm napiyimm? bak ev temizliği diye geçtim ben de tek tek yazarım bulaşık yıkamak makine programlamak tüm dolabı döküp baştan dizmek diyee

hadii geçmiş olsun o halde

biri beni de yıkasa paklasa bana masaj yapsa
y bırıde benı yıkasaa
aksamm yemegın yokmu sekercım yoksam karar vermedınmı
meyvemmm napiyimm? bak ev temizliği diye geçtim ben de tek tek yazarım bulaşık yıkamak makine programlamak tüm dolabı döküp baştan dizmek diyee

ev temızlıgı deyıp gecmeyın bır gırırstımmı valla 1 ssaatte belımı dogrultamıyorum ben

yaa ben daha bu sabah hypatıamın dıyetıne baslamıstım yaaa hoooffff:84::84::84:
sımdı bıde menume bakınn

sabah 1 portakal 1 bardak sut

ara 2 kıbrıt kutusu kadar muzlu pasta (arkadas getırmıstı yınede bozmıycem oglen salatamı yıycem deıdm ama gel gorkı oglen kocam benı nereye goturdu)

öglen peynırlı yumurtalı yuvarlak pıdenın 4te bırını yedım bır bardakta kola ıctım

bana ıstedıgınızı yapabılırsınız hatta takımdan bıle atabılırsınız ben akıllanmam su yaptıgım seylere bakınn:84::84::84::84::84: ama yoookkk askama delı gıbı spor yapıcam evımıde temızlıycem. ve sadece aksam yemegınde meyve yıycem yarın sabaha kadar o artı 300 gr gıdecekkkkkkk goruceksınızz

Son düzenleme:
ne olursa olsun ev temizliği spor sayılmazzzzz
sadece vücut yorgunluğu..

tamam vucut yorgunlugu ama meyvem ben mesela evımı temızlıyorum vucudum ısınmıs oluyor onun uzerınede yarım saat yuruyus yapıp dusa gırıyorum bence epeycene bır yag erıtıyorumdur vucut yorgunlugu olsa bıle sonucta hareket

:95::95::95::95::95::95::95:

pideyi yedin hadi kolayı neden içiyosun gül gibi ayranın nesi eksikkkk

o pastayı o pastayı hele hiç görmüyorum daha öğledeyiz aksamam kadar sen neler yersinnnn

minnos internetin gitti senin motivasyonda gitmiş noluyorum böylee hani 55 olucaktın bak 1 ayınvar 59.8 olmana ona göre

bu menuden sonra hıcbırınız benımle konusmayada bılırsınız belkıde:84::84::83::83:

sen bu günkü kolayı yak da ben baska bir sey istemiyorumm.. nasıl eritirsen erit ama eritt...

ben de gideceğine inanıyorum minnoş... hiç sıkma kendini. gitmezse yarın sıkıntı yaparsın

gıdıcek ama kızlar hem vallah hem bıllah yarın sabaha bu artının gıtmesı ıcın herseyı yapıcamm:84::84: dogru soyluyorsun meyvem fıber optık kablosu bozuldu 3 gun buraya ugramadım halıme bakın bıı oofff off söz verıyorum gıdıcekkkkkk ben bu cuma 64 olucam yokksa benı takımın en ıcra koselerınee sürebılırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…