- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
ohh canim ellerine saglik.Amin kuzum olmuyor tabi surekli bi aglama sesi bugun iyiler ama bende hemen buyugu yikadim kucugude uyanjnca yikicam guzel bi temizlik yaptim evi carsaflarini degistim hastalik ortamindan arindirdim evi insallah hemen iyilesirler
Kuzum sen mi İsveç diyeti yapıyordun?
Maşallah güEL vermişsin
Yüzde için kilo kaybı miktarını yüz ile çarpıp önceki kilona böleceksin
1,5*100=150
150:63=2,38
çok iyi canım
şok diyet falan mı yapıyorsun?
ya yine de demeden geçemeyeceğim az yemek gerçekten iyi ama sırf az yedi diye her arkadaşa güzel demek istemiyorum çünkü sağlıktan olmak ya da sonrasında hızlıca kilo almak da iyi bir şey değil.
o nedenle en azından kahvaltında biraz peynir yumurta falan da mı yesen? ya da
diğer öğünlerinde yemek var o çok güzel de.
hızlıca verip hızlıca alma diye diyorum.
Yüzdem 0.6 çıktı kızlar o zamangeçen haftaya göre cnım
spor cok guzel canim ama menu persembe icin hic olmamis, haftaya daha guzel menuler bekliyoruz22 Ağustos menüm
Sabah
3 zeytin
Dımates
Peynir
2 dilim kadar ekmek
Ara
2 küçük bardak yeşilçay
1 albeni
1 tane top kek
Akşam
Bir kase çorba
2 tane dolmabiber pirinç yok denecek kadar azdı
7 8 tane de kara lahana sarması
Karpuz
Ekmek yiyip yemediğimi hatırlamıyorum
Spor
15 dk yürüyüş
10 dk bisiklet
10 dk eliptik bisiklet
12 mekik
12 bacak hareketi
Danbılla 3 set 12 tekrar kol hareketleri
menun guzel canim, sadece bulgur pilavi biraz fazla olmusIyi akşamlar kızlar bugün üzerimde nedense aşırı bir gerginlik var reglime 8 gün kalmış onunla alakalı olabilir mi acaba
Bugünkü menüm gene istediğim gibi değil herşey bugün mutsuz ediyor beni 2 gündür spor yapamadım su bugün içemedim yavaş da kilo veriyorum herşeyi kafama taktım 10 dakikada psikolojim bozulduinsan mutsuz olduğunda biseyler yemek istiyor yemek çok mutlu ediyor biseyler yememek için bütün gün kendimle savaştım icimdeki ses başlarım bu işe gidip şımdı cips çikolata alıp tika başa yicem gibi düşüncelerle dolup taştı... ama yapmadım tabi
Menüm
Kahvaltı: 11.00
yeşil çay
3 adet zeytin
1 haşlama yumurta
1 dilim peynir
10 adet çiğ badem
Ara öğün 14.00
1 elma 5 adet çiğ badem
Öğlen 17.00
Yoğurt çorbası
5 kaşık bulgur pilavı
1 tabak fasulye yemeği
Aksam: 20.00
1 kutu küçük süt
Su 1 litre spor yok
yaaa cok guzel cok kiskandiiiimAyy bende gecen bi kotumu giydim icine girdim bide bi bluzim vardi olmuyordu simdi icine girebiliyorum bi 3 4 kiloda baya bi rahat olcak gibi basil mutlu oluyor insan
Kuzum ben sabit kalmayada razjydum bu hafta cok zorladi bu kilolar beni ama azimli sıcan diyim gerisini siz anlayin
evet canim yabanci iyi arkadaslar da ediniyor insan ama ayni kulturde yetistigin arkadas bulabilirsen tadindan yenmiyor :) ben seni cok iyi anliyorum :)Sagol canim cok zor gercekten, bak simdi arkadaslarimin hepsi bugun kahvaltiya bulustular, hemde benim en sevdigm kahvalticida.
Ne sohbetler, ne kahkahalar atiliyordur, cocuklar yerinde durmaz herkesin en az 2ser bebesi var.
Her haftaici kiz kiza disarida, haftasonu bir gunde birimizin evinde ailecek eslerle toplanirdik.
10 kadar aile diyim hepimizin esleri hemen hemen meslektas, herkes kafa dengi yani boyle bir ortami arasan bulamazsin.
Onlar bulusunca kamera aciyoruz ama bazen istemiyorum bile cok uzuluyorum..
Onca yil arkadastan ote, gurbette kardes gibi oluyorsun, dogum yapiyorsun yaninda onlar var, yakininin kotu haberini aliyorsun yaninda onlar var, esinle tartisiyorsun yaninda onlar var, hasta oluyorsun yaninda onlar va.Ahh yine doldu gozlerim...
guzel menu canim ama kuru fasulyeyi dun degil de bugun tarti sonrasi bitirseymissin keske22 Ağustos Perşembe menüm:
Saat 10:00
1 fincan sade kahve
Öğle 12:30
2 haşlanmış yumurta
Yarım dilim peynir
9 zeytin
Közlenmiş biber
Domates salatalık soğan
Akşam 18:00
2 porsiyon kuru fasulye (bitsin artık dedim)
1 porsiyon domatesli pilav
Közlenmiş biber 4 tane
1 kase ev yoğurdu
Spor
Fitnes ( kol, basen, bacaklar)
Su
2 litre
1 litre yeşilçay
Normal çay içiyorum şu an ama hala yeşil çay kafasındayım
fayfeyfiy
@Yawrukush
bana bana? 2 sene oldu gidemedim, eylulde aksilik olmazsa gidip kilo alip gelmeyi planliyorumSana bir sey soyleyecegim canim, adim gibi eminim Turkiyede yemeyi istedigin, ozledigin bir suru sey vardir.
Gonul rahatligiyla ye, kilo vermeyi dusunme, donunce icabina bakariz..
Bu da sana acik cek olsunKimse de duymasin bu nebicim kaptan diye taslarlar beni.
cok merak ettim kilonu simdiÇok yoğundu, hatta yarını perşembe zannedecek kadarçay keyfi yaparken aklım başıma geldi
fayfeyfiy nerdesin çok stres oldum ben yaa
Kilo vermedimde şişmişim gibi hissediyorum. Stresten sanırım
inşallah cnmSüpersin canım inşallah bende senin gibi 60 li sayılara düşerim
vayy
Super canimben bugun eksi 2.2 kg dayim canimacligima degdi yani
Canim acikcasini soylemek gerekirse benim de isvec diyeti maceram oldu. Eger dayanabiliyorsan yapabilirsin tabiki. Guzel kilo verdiriyor ve dedigin gibi ben de o kiloyu uzun bir sure geri almamistim normal yememe ragmen.kızlar şok diyet değilde sıkı bi diyet diyelim isveç diyetini ilk kilo verme maceram onunla başladı...10 kilo verdim sonra almadım o kiloyu ama çok dikkat ettim tabiki... sanırım sabah kahvaltısı olmayısı sizi biraz korkuttu ama benim iş asıl orda başlıyor çünkü ben kahvaltıya oturursam asırı sekilde yiyorum kızlar yani ortası yok denecek kadar aşırı. . birde mesai 8 de başlıyor zamanım yok kahvaltı yapmaya öğlen eve gidip 1 saatte: oğlanı doyuruyorum,üzerini değiştiriyorum biraz oynaşıyoruz sonra zaman kalırsa yemeyi planladığım şeyi hızlıca yiyip cıkıyorum .. buarada gidip gelirken yürüme yapıyorum yani benim 10 dakika içinde evimde olmam gerekiyor soonraaa hooop koştur işe yani demem o ki rutinim hızlı ama kilo vermem cok zor bagırsaklarım calısmıor hep bi kabızlık sıkıntım var ne yazıkki. .o kadar sebze yememe ragmen ! buarada patlıcana dadanmanın nedeni kışlık yapıyor olmamız birde ben sebzeyi çoookkk aşırı seviyorum hertürlü ot sebze yerim ,, fayfeyfiy Ankee
canim dikkat etmesen de bence ayni kilo alinirdi, stres de aldirir biliyorsun ki. keyfini cikararak ye ama diyete mola verdim diye dusunup degil normal gundelik gibi davranarak. diyete ara verdim diye dusununce de insan abartiyor. sana diyorum ama bakalim ben ne yapicam, ay gidebilsem artik ben de yaaaCanim bana cik cek verirsen sonu kotu olurbakalim elimden geldigince dikkat ederim. Mayista 10 gunde 3 kusur kilo alfim ki dikkat ettigim halde canim demekki etmesem ne olacak bilmiyorum. off tatillerde cok kilo aliyorum.
ayy cok guzel, nice nice guzel yaslaracumartesi dogum gunum 40 yasina gircem,odulun dibine vurabilirim
guzeliz zaten,icelim guzelleselim .
bu kadar karistirmaya karsiyim gerci ben, cunku o da senin ona hic guvenmedigini dusunup iliski onun acisindan da bozulur ama tabii senin de guvenini geri kazanman lazim. cok ince bir cizgi buUlastim canim haşat gibiyim dun bisiklete bindim ya dizim mosmor olmus ve dehset ağrıyor anlasilan sagligim yapma diyorhersey yolunda mi sayilir biraz anlatti olayi tamamen. Moralim bozuldu bazi kısımlarına agladim maalesef herhalta aglarim kahretsin yengec olmak cok kotu sonra dedim amacin benle sonra ayrilmak gönülfalan eğlencendirmekse soyle bende bileyim. Ha yok oyle degil diyorsan ona gore davranacaksin her manada dedim. Arkadasca bile benim bilmedigim biriyle konusmayacaksin. Benden gizli konusursan boyle olur dedim. Benim icime bir kere şüphe dustu dedim 1 kere bana yalan soylersen biter bunu bil dedim. Beni kaybetmeyi goze alıyorsan yaparsın yanlis bende beni kaybetmekten korkmayani hic istemem zaten bunu bil bir yalan olursa biter dedim. Ben sana guvenmiyorum guvenmicemde bir sure en azindan bu boyle bunu saglamak senin elinde . Ha dedim saglayamam diyorsan bir sure sonra baskasi olur kafasindaysan hic yorma kendini benide dedim . Soyle boylemi dusuncen dedim hayir tabikide sen benim icin ozelsin seni seviyorum senin gibisini tanimadimSen baskasin benim icin Gecici birsey istemiyorum tabikide dedi. O zaman ona gore davran benikaybetmek istemiyorsan En ufak seyde bitiririm bunu bil dedim. Bir sey yaparken empati kur tuba bunu yapsaydi ne tepki verirdim ona gore davran dedim. Ver telefonunu dedim talan ettim telefonu hatta fatura dökümünu bile actim baktim kimle konusmus diye yazan numaralara tektek baktim rehberinden neyseki en cok konuştuğu benmisim korkmadim degil bakarken siz dedim sizi tepemize bindirmekten anlamazsiniz sizin icin kıymetlikadin agziniza eden dedim hani ortada birsey cok varmi aldatma gibi yok ama benim hassasiyetlerimi bilmesine ragmen ozensiz davranmasi benim tepemi attırdı bende geçirdim laflari. Bakma minnacik kizim ama tersim cok fena baskasi olsa katlanmam bu laflara bir daha konusmam dedi pardon birde senmi konusmayacakmissin ben yapmiyorumda sana noluyor haddini bil dedim.
Sonuç dersen konustuk isteara ara doz yukselttimsuan iyiyiz konusmadan sonra iyiydik her zamanki gibiydik ama benim içimde dedigim gibi suphe duygusu inandirana kadar kendine duracak gibi. Birazda gozunu korkurtum iste. Kaybetmek istemiyorsa ona gore davranmasi gerektigini anlasin kaybetmekten korkmuyorsa bende tepkisinden anlayim diye iyi oldu
ay ne hossIyiyim kuzum hani cok kötu birsey yok ama başlangıçta tansiyonum yukseldi iste sonra sakinlestim. Onu gozlemliyecegim iste. Suanlik sorun yok.yalniz ilk gordum bir yakisikli geldi gozume anlatamam hesap sormam lazim konusmamiz lazim ama bir yandanda nasil hos geliyor gozume gozume cok zorlandim hesap sorarken
Iyi eglenmelerkuzum sizede
buzluga at canim makarnalari, arada odul yemeginde cikarip cozdurursun.Iyi geceler kizlar ilac falan aldim biraz toparladim muhtesem olmayan rezil menumu paylasayim nerdesinden baslasam bilemiyorum
Sabah
3 tam taze ceviz ilik balli süt
Ara:
1 kucuk kase citir leblebi 1 hurma
Oglen: (felaketlerin baskadigi yer)
1 bardak ayran
2 cesit makarna yaptim biri kiyma soslu yogurtla biraz ondan yedim
Biri sebzeli (renkli biber mantar havuc)
Krema ve tavuklu ondan daha cok yedim ne yalan soyliyim
( bi suru icecek vardi bari sekerli icmiyim diye ayranla takildim)
Cayin yaninda 4,5 cips ( koruyucusuz gecen gun yazdigim)
1 kase falanda çekirdek
Ortam masamiz kek kurabiye patlamis misir kuruyemis cesitleriyle doluydu ama ben sadece bunlardan yedim iste biraz.
Daha sonra sutlu soguk kahve 1 bardatan az. Filtre kahve ve sut sadece krema seker falan yok
Simdi bir kasik balli karisim yedim bogazim kotu icinde çörek otu zencefil zerdecal tarcin var.
Isin kotusu ev makarna dolu icecek dolu abur cubur dolu bian once onlari eritmem lazim
Su 2 litre olmustur
Spor yapamadim tabiki
Yarin pilates dersim var bian once toparlanmak istiyorum derse katilmak icinn..
bence guzel menun canimkızlar hemen menümü yazıyorum
22 AĞUSTOS PERŞEMBE
09.00 peynirli tost yağsız
09.30 tek şekerli kahve
13.00 3YK bulgur pilavı 3YK bezelye yarın kase kadar yoğurt
19.30 4 adet ufacık köfte beğendili, beğendiyi altına yaymışlar herhalde 1 dolu YK vardır yoktur, yanında salata vardı 3 YK patateslerine dokunmadım bile
SU 2 litredir
SPOR misafir için markette alışveriş 1 saat, mutfaktaki bütün kaşık çatalları eşimle karbonatla ovduk yıkadık ve sildik tuvalet temizliği bütün bızdolabını sildim ve yarın için yer açtım, ağda gibi kadınsal mevzular duş işte saat gece 1
ben tekrar makineye geri atiyorum oyle olunca, bir de bebek olunca gor sen camasirlariay nevresimleri tüm çamaşırları yıkadım onu unutmuşum dolapların içini sildim bir yastıkta çay lekesi çıkmamış ağladımsonra bulaşık deterjanıyla oxyeyşınla çitiledim çıktı ama o arada sinir krizi geçirdim
@Yawrukush
agustos 22 menu
sabah 8'de
1 kase yogurt,1 .5 yemek kasigi keten tohumu,1 tatli kasigi cekilmis ceviz ,tarcin ,muz
ara ogun : 10'da
2 kraker
oglen 12 'de
4 dilim karpuz ,2 ucgen peynir
ara ogun sutlu neskahve
aksam 5 'te
1 tabak kabak grill ,kirmizi sogan ,2 yemek kasigi yogurt , bir tane biber tursusu kucuk
the end
su 3lt
spor :
15 dk leslie
mutfak yollugu ,salonun halisi fircalandi silindi ,koltuklarida sildim ,cektip supurdum .,normal cuma yaparim genel temizlik ,yarina eksi gelsin diye bugun yaptim
Bende normaldr karsiyim canim hatta telefonunu elime aldiğimdahic bakmazdim mesajlarina falan ama şüphelenirdi suc ondainandirmak zorunda en son dedim ilişkiyeniden baslicak artik sifirdan peşimden koscanim dikkat etmesen de bence ayni kilo alinirdi, stres de aldirir biliyorsun ki. keyfini cikararak ye ama diyete mola verdim diye dusunup degil normal gundelik gibi davranarak. diyete ara verdim diye dusununce de insan abartiyor. sana diyorum ama bakalim ben ne yapicam, ay gidebilsem artik ben de yaaa
ayy cok guzel, nice nice guzel yaslara
40li yaslar cok guzel olurmus diye duydum (ben de 40a yaklasiyorum diye olabilir) ama insan bazi heveslerini almis, istedigi yerlere ulasmis hayattan daha zevk almaya baslar derler, umarim oyle olur 40li yaslar senin icin de
guzeliz zatenama icmeye her zaman varim
bu kadar karistirmaya karsiyim gerci ben, cunku o da senin ona hic guvenmedigini dusunup iliski onun acisindan da bozulur ama tabii senin de guvenini geri kazanman lazim. cok ince bir cizgi bu
sorununuzun hallolmus olmasina sevindim, insallah bir daha tekrarlamaz
ay ne hoss
buzluga at canim makarnalari, arada odul yemeginde cikarip cozdurursun.
bu menu persembeye hic olmamis, sen en iyisi tum arkadaslarini diyete sok :) veya gunu cumaya degistirin
bence guzel menun canim
ben tekrar makineye geri atiyorum oyle olunca, bir de bebek olunca gor sen camasirlari
aaa size ben de basima geleni anlatayim cok mutlu oldum
yeni son model camasir mekinesi almistik 2 sene once ve ben kosusturmadan garantiye kayit ettirmeyi unuttum 5 yerine 2 sene garantili kaldi ama aldigim gunden beri bozuktu, cok gurultu cikariyordu sessiz olmasi gereken makina. servisi ariyorduk ama bir turlu birini gondermediler kontrole. sonunda ikna ettik gecen ay biri geldi kontrole ve dedi bu makine bozuk tamir edilemez, yenisini gonderecegiz. aldigimiz makina da uretimden kalkmis bize birkac model soylediler ama begenmedik. biz de arayip en ust modeli istedik ki pazarlik payimiz olsun diye ama kabul ettiler
su an wifi'a bagli falan son model makinam oldu
Vovvvv
zaten eğer gerçekten dogru yaparsan o kiloyu almıyosun tabi azcıkta dikkat edersenCanim acikcasini soylemek gerekirse benim de isvec diyeti maceram oldu. Eger dayanabiliyorsan yapabilirsin tabiki. Guzel kilo verdiriyor ve dedigin gibi ben de o kiloyu uzun bir sure geri almamistim normal yememe ragmen.
bir gizli yardimci da buradaSüpersin ama su çok az kuzum
Önüne şişe falan al mutlaka
Spor da zıp zıp falan yapabilirsin kısa sürer ve etkili
Canım yavaş da olsa veriyorsun o sesi dinlesen +852783628 kilo olacaksın
Dinleme onu
Bu ses gelince hemen takıma gel mutlaka birileri destek olur
guzel menu canim, limonata insallah ev yapimidir bosuna kalori almamissindir :)22 Agu
12.00
2 yk domatesli biber
1 dilim ekmek
Azıcık peynir
1 çatal omlet
16.00
Sütlü kahve
3 tane yulaflı kurabiyemden (nasıl acıkmışım..)
17.45
Marul domates soğan salatalıktan salata
Yoğurtlu kabak
1 dilim ekmek bir de azıcık ekmek dışı
19.30
Activia %30 daha az şekerli kayısılı yoğurt
Gün içinde 3 bardak kayısı çayı(1 i aynı sallamaya tekrar su koyarak)
1 bardak yeşil çay
21.00
1 bardak limonata (su almamışım ve içim yandı ikramdı onu içtim hiç olmadı ama
Su 1,5 L şu an daha zorlamıycam
Spor
1000 zıp
1.30 saat temizlik
+hazırlık...
Wc çıktım
İnşallah tartı yarın yüzüme güler
@Akrrep
@Yawrukush
Kızlar bir de yeni gelen arkadaşlar için yazmak istedim
Özel bir durumu olmayan(müsait olmaz vb)
Harici herkes birbirimizin menüsüne yorum yaparsa çok işe yarıyor:)
Mesela bana ekmek çok yedin yazarsan sen de ekmeğe dikkat edeceksin çünkü bana yazdın ya da yazacaksın biri yese ne derim diye düşünüp mesela:)
Herkes herkese yorum yapıyor genelde ama ne kadar çok yorum o kadar dikkat:) o kadar kilo kaybı:)
merhaba hosgeldinMerhaba kızlar, kusura bakmayın gruba davet mesajını yeni gördüm ve bu yüzden yeni gelebildim :) Davetiniz için öncelikle teşekkür ederim.
Kilo: 107.600 falandı birkaç hafta önce büyük ihtimal şuan yine aynıdır. 108 olarak kabul edebiliriz. (Tartımın pili bitti veya bozuk sanırım. Yenisini alacağım. )
Boy: 163
hosgeldin, merak etme gidecek o kilolar birer birerKullanıcı Adı : kiloverirkenben
İsim (İsteğe Bağlı ): Melike
Mesleginiz: Öğrenci (Aynı zamanda freelancer olarak grafik tasarım, sosyal medya yönetimi işleri yapıyorum)
Yaşınız :24
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 24
Kilonuz: 108
Hedef kilonuz : 57
Kilo alma hikayeniz : Çocukluğumdan beri kiloluyum bu konuda daha önce doktora vs. gittim. Fakat diyetleri vs. yapamıyordum. Bir süre yaptığım diyet ile 98 kgdan 76 kga düştüm. Fakat sonrasında ilaç kullanımından ve dikkat etmemekten tekrar aldım. PKOS ve insülin direncim var. Bunların tedavisine başladım. 2 gündür dikkat ederek devam ediyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?: Hep fiziğimin istediğim gibi olması hem de sağlığım için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? - Hayır
@Yawrukush
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?