Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Amin kuzum olmuyor tabi surekli bi aglama sesi bugun iyiler ama bende hemen buyugu yikadim kucugude uyanjnca yikicam guzel bi temizlik yaptim evi carsaflarini degistim hastalik ortamindan arindirdim evi insallah hemen iyilesirler
ohh canim ellerine saglik.

Kuzum sen mi İsveç diyeti yapıyordun?
Maşallah güEL vermişsin

Yüzde için kilo kaybı miktarını yüz ile çarpıp önceki kilona böleceksin
1,5*100=150
150:63=2,38

spor cok guzel canim ama menu persembe icin hic olmamis, haftaya daha guzel menuler bekliyoruz
menun guzel canim, sadece bulgur pilavi biraz fazla olmus
moralini bozma, bence cok tez canli oldugun icin kilolar hizli gitmiyor diye boyle yapiyorsun ama cok guzel gidiyorsiun, bir iki hafta icinde belirgenlesecek zayifladigin, ve etrafindan duydugun iltifatlar da seni daha motive decek bence
Ayy bende gecen bi kotumu giydim icine girdim bide bi bluzim vardi olmuyordu simdi icine girebiliyorum bi 3 4 kiloda baya bi rahat olcak gibi basil mutlu oluyor insan
yaaa cok guzel cok kiskandiiiim
Kuzum ben sabit kalmayada razjydum bu hafta cok zorladi bu kilolar beni ama azimli sıcan diyim gerisini siz anlayin

evet canim yabanci iyi arkadaslar da ediniyor insan ama ayni kulturde yetistigin arkadas bulabilirsen tadindan yenmiyor :) ben seni cok iyi anliyorum :)
guzel menu canim ama kuru fasulyeyi dun degil de bugun tarti sonrasi bitirseymissin keske
bana bana? 2 sene oldu gidemedim, eylulde aksilik olmazsa gidip kilo alip gelmeyi planliyorum
Çok yoğundu, hatta yarını perşembe zannedecek kadar çay keyfi yaparken aklım başıma geldi
fayfeyfiy nerdesin çok stres oldum ben yaa
Kilo vermedimde şişmişim gibi hissediyorum. Stresten sanırım
cok merak ettim kilonu simdi

kızlar şok diyet değilde sıkı bi diyet diyelim isveç diyetini ilk kilo verme maceram onunla başladı...10 kilo verdim sonra almadım o kiloyu ama çok dikkat ettim tabiki... sanırım sabah kahvaltısı olmayısı sizi biraz korkuttu ama benim iş asıl orda başlıyor çünkü ben kahvaltıya oturursam asırı sekilde yiyorum kızlar yani ortası yok denecek kadar aşırı.. birde mesai 8 de başlıyor zamanım yok kahvaltı yapmaya öğlen eve gidip 1 saatte: oğlanı doyuruyorum,üzerini değiştiriyorum biraz oynaşıyoruz sonra zaman kalırsa yemeyi planladığım şeyi hızlıca yiyip cıkıyorum.. buarada gidip gelirken yürüme yapıyorum yani benim 10 dakika içinde evimde olmam gerekiyor soonraaa hooop koştur işe yani demem o ki rutinim hızlı ama kilo vermem cok zor bagırsaklarım calısmıor hep bi kabızlık sıkıntım var ne yazıkki..o kadar sebze yememe ragmen ! buarada patlıcana dadanmanın nedeni kışlık yapıyor olmamız birde ben sebzeyi çoookkk aşırı seviyorum hertürlü ot sebze yerim ,, fayfeyfiy Ankee

Canim acikcasini soylemek gerekirse benim de isvec diyeti maceram oldu. Eger dayanabiliyorsan yapabilirsin tabiki. Guzel kilo verdiriyor ve dedigin gibi ben de o kiloyu uzun bir sure geri almamistim normal yememe ragmen.

Canim bana cik cek verirsen sonu kotu olur bakalim elimden geldigince dikkat ederim. Mayista 10 gunde 3 kusur kilo alfim ki dikkat ettigim halde canim demekki etmesem ne olacak bilmiyorum. off tatillerde cok kilo aliyorum.
canim dikkat etmesen de bence ayni kilo alinirdi, stres de aldirir biliyorsun ki. keyfini cikararak ye ama diyete mola verdim diye dusunup degil normal gundelik gibi davranarak. diyete ara verdim diye dusununce de insan abartiyor. sana diyorum ama bakalim ben ne yapicam, ay gidebilsem artik ben de yaaa
cumartesi dogum gunum 40 yasina gircem,odulun dibine vurabilirim
ayy cok guzel, nice nice guzel yaslara
40li yaslar cok guzel olurmus diye duydum (ben de 40a yaklasiyorum diye olabilir ) ama insan bazi heveslerini almis, istedigi yerlere ulasmis hayattan daha zevk almaya baslar derler, umarim oyle olur 40li yaslar senin icin de
,icelim guzelleselim .
guzeliz zaten ama icmeye her zaman varim
bu kadar karistirmaya karsiyim gerci ben, cunku o da senin ona hic guvenmedigini dusunup iliski onun acisindan da bozulur ama tabii senin de guvenini geri kazanman lazim. cok ince bir cizgi bu
sorununuzun hallolmus olmasina sevindim, insallah bir daha tekrarlamaz
ay ne hoss
buzluga at canim makarnalari, arada odul yemeginde cikarip cozdurursun.
bu menu persembeye hic olmamis, sen en iyisi tum arkadaslarini diyete sok :) veya gunu cumaya degistirin
bence guzel menun canim
ben tekrar makineye geri atiyorum oyle olunca, bir de bebek olunca gor sen camasirlari
aaa size ben de basima geleni anlatayim cok mutlu oldum
yeni son model camasir mekinesi almistik 2 sene once ve ben kosusturmadan garantiye kayit ettirmeyi unuttum 5 yerine 2 sene garantili kaldi ama aldigim gunden beri bozuktu, cok gurultu cikariyordu sessiz olmasi gereken makina. servisi ariyorduk ama bir turlu birini gondermediler kontrole. sonunda ikna ettik gecen ay biri geldi kontrole ve dedi bu makine bozuk tamir edilemez, yenisini gonderecegiz. aldigimiz makina da uretimden kalkmis bize birkac model soylediler ama begenmedik. biz de arayip en ust modeli istedik ki pazarlik payimiz olsun diye ama kabul ettiler
su an wifi'a bagli falan son model makinam oldu

Bende normaldr karsiyim canim hatta telefonunu elime aldiğimdahic bakmazdim mesajlarina falan ama şüphelenirdi suc ondainandirmak zorunda en son dedim ilişkiyeniden baslicak artik sifirdan peşimden kos yeniden insa etmesi lazim sifirdan guveni falan o dusunsun o kismida

Canim acikcasini soylemek gerekirse benim de isvec diyeti maceram oldu. Eger dayanabiliyorsan yapabilirsin tabiki. Guzel kilo verdiriyor ve dedigin gibi ben de o kiloyu uzun bir sure geri almamistim normal yememe ragmen.
zaten eğer gerçekten dogru yaparsan o kiloyu almıyosun tabi azcıkta dikkat edersen sende tecrübe etmişsin bilirsin ,, ben cok diyet işlerine girmedim bu zamna kadar,, ta ki doğum yapana kadar 80 ile doğuma girdim doğumla 72 e düştüm normal doğum yaptım, oğlan 6 aylık oldu ek gıdaya geçti isveç yaptım 62-63 e düştüm boğa burcuyum assırı severim yemek yemeyi yapmayı herkese ayrı menü cıkarırım ,, ama kilo alınca çookkkk zor veriyorum

bir gizli yardimci da burada
guzel menu canim, limonata insallah ev yapimidir bosuna kalori almamissindir :)

merhaba hosgeldin
asagidaki katilim formunu doldurabilir misin?
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

hosgeldin, merak etme gidecek o kilolar birer birer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…