Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım menün güzel bence

Harikasin canim beni bugun kurtardin resmen hersey birbirine girmisti misafirlerde cabası seviyorum seni kaptislerin en tatlisi❤❤

Guzel arkadaslarim, bu hafta yeni aldigimiz karara gore, es yarismamizin sonucunu yuzdelere gore degilde, tum hafta boyunca yapilan spor puanlarina gore belirleyelim, hemde takimimizi spora tesvik edelim dedik.Bu sebeple her egzersiz hareketi icin puan belirledik.Bu puanlari takimimizin ilk sayfasinda da birazdan paylasacagim , puanlari unutur iseniz, birinci sayfadan kontrol edebilirsiniz.

1 adet mekik egzersizi= 1 puan

1 adet squat egzersizi = 1 puan
1 adet ipsiz ip atlama ya da ziplama egzersizi= 2 puan
1 adet dizleri kanimiza cekerek oldugumuz yerde kosma egzersizi = 3 puan
1 adet jumping jack hareketi = 3 puan
1 dakika yuruyus egzersizi= 1 puan
1 dakika yuzme egzersizi= 2 puan
1 dakika dans etme egzersizi = 1 puan
1 dakika eliptik egzersizi= 1 puan
1 dakika bisiklet egzersizi= 1 puan

1 dakika kardiyo ya da hergangi bir fitness egzersizi= 2 puan

*Hergun menulerimizle beraber, yaptiginiz egzersizleri puan olarak hesaplayip, yazmaniz yeterli.Keyifli egzersizler dilerim.

NOT: fayfeyfiy sen bu hafta mesgulsun dıye eslemeye koymadık kuzum senı, aktif olabileceksen ekleyelim canim.
gogo2405 ablacim seninde netin gelene kadar eslemiyorum.
cinecin sende mesgulsun eger aktif olabileceksen eslestiririz canim.
Linna123 , Gonulmeyvesi [/USER] kızlar sizinde bildirimleriniz az oluyor , bildirimlerinizi arttirirsaniz sizleride es listemize ekleyecegiz.

Son düzenleme:
23 Ağustos menüm

Sabah
Bir kibrik kutusu peynir
Domates
6 adet zeytin
1 yumurta
1 dilim ekmek
2 bardak yeşilçay ve kirazsapı

Öğle
Minik elma
Domates
1 tane Haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek

Akşam
Bir buçuk kepçe çorba
Bir dolma biber 5 tane lahana sarması
2 kaşık makarna
Salata

İki saat önce
3 dilim bitter
Şeftali

Yarım saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…