Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tamamdır kaptan

Guzel menu canim

Canım menün güzel bitter.. çikolata ama çok zararlı değil şeker oranı çok düşük:) ama dolma biberde lahana sarmasında pirinç var sen bide ekstra makarna yemissin bi orda sıkıntı olmuş gün içinde ekmeklerde eklenince çok fazla karbonhidrat olmuş canım

Bitter veya seftaliden birini tercih etsen daha iyi olurdu sanirim dolmada princli oldugu icin makarna olmasaydi bence :) makarnadan vukuatli birinin yapacagi en son yorum belkide ama birbirimizi uyarmamiz gerekiyor :)

dolmalari yemeseymisin iyi olurmus.

Baska bahara kuzum seninle es olmak paha bicilemezdiii umarim tekrar biyerlerde yolumuz kesisir ayyy cok uzuldum senden ayrilcagima ahahahhah uhuhujhuu
Tatlimm ben de çok üzüldüm gerçekten hem eşim hem dondurmam gitti, hangibirine yanayım şaşırdım
İki haber de peş peşe
Yawrukush füze at kuzu böyle ölmüyoz

Gelecek haftaki yeni eşime allah kolaylık versin demek istiyorum 1 hafta sonra tam olarak regli günüm malum tartı ile küsecez gibi görünüyor
Ya benim sansima sanirim hepmi bole denk gelir arkadas .olsun ben seni gaza getiririm sen merak etme

Evet canım biraz fazla oldı ama dolmalar pirinçli değildi çoook az miktarda bulgur vardı sanırım ama yinede ekmekler olmamalıydı benvede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…