Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay listeyi görmedim ben
Çok üzgünüm benim yüzümden
Sen çok iyi verdin çünkü
Kusura bakma tatlım

Bu hafta eş gelmemesine sevindim ya yine veremezsem diye

sakınnnnn ben seni takipteyim canım
sen 1. ol yine de kilo ver yeter her gün menünü yazmayı unutma o çok motive ediyor

Guzel arkadaslarim, bu hafta yeni aldigimiz karara gore, es yarismamizin sonucunu yuzdelere gore degilde, tum hafta boyunca yapilan spor puanlarina gore belirleyelim, hemde takimimizi spora tesvik edelim dedik.Bu sebeple her egzersiz hareketi icin puan belirledik.Bu puanlari takimimizin ilk sayfasinda da birazdan paylasacagim , puanlari unutur iseniz, birinci sayfadan kontrol edebilirsiniz.

1 adet mekik egzersizi= 1 puan

1 adet squat egzersizi = 1 puan
1 adet ipsiz ip atlama ya da ziplama egzersizi= 2 puan
1 adet dizleri kanimiza cekerek oldugumuz yerde kosma egzersizi = 3 puan
1 adet jumping jack hareketi = 3 puan
1 dakika yuruyus egzersizi= 1 puan
1 dakika yuzme egzersizi= 2 puan
1 dakika dans etme egzersizi = 1 puan
1 dakika leslie ile yuruyus = 2 puan
1 dakika eliptik egzersizi= 1 puan
1 dakika bisiklet egzersizi= 1 puan

1 dakika kardiyo ya da hergangi bir fitness egzersizi= 2 puan

*Hergun menulerimizle beraber, yaptiginiz egzersizleri puan olarak hesaplayip, yazmaniz yeterli.Keyifli egzersizler dilerim.

NOT: @fmad sen bu hafta mesgulsun dıye eslemeye koymadık kuzum senı, aktif olabileceksen ekleyelim canim.
gogo2405 ablacim seninde netin gelene kadar eslemiyorum.
cinecin sende mesgulsun eger aktif olabileceksen eslestiririz canim.
Linna123 , Gonulmeyvesi [/USER] kızlar sizinde bildirimleriniz az oluyor , bildirimlerinizi arttirirsaniz sizleride es listemize ekleyecegiz.

Son düzenleme:
Kızlar 23 Ağustos bildirim:
Sabah aç maydonoz suyu bir kare bitter

Sonra uyudum kahvaltı: patatesli yumurta, bol yeşillik domates, salatalık, çay, yarım dilim tam b ekmek, bir kibrit kutusu peynir

Akşam: yarım kase kadar tarhana çorbası, 1.5 tabak nohut iki kaşık pilav, domates, salatalık, yeşillik

Minik bir çikolata ve çay

Su:2 l
Spor az ısınmak için yürüyüş yarım saat pilates

Esas sen benimsin düştün mü elime
Yarın pasta yemek yok bak tamam mı yeni eşim? Parmakla tadına bakabilirsin küçük çocuklar gibi (gördüğün üzere insaflı başladım )

Ha bir de özlemler arasında kaldım. Dilek tutuyorum: Haftaya bizim takim birinci olsun amin

Leslie hangi gruba giriyor ozgecim

Ablacım bana ip atlama vermişsiniz ama sırtımı incitmiştim 1 hafta oldu hala ziplayinca omurgama bıçak saplaniyor gibi acı giriyor başka bisey yapsam onun yerine Yawrukush
Tabiki canim, hangi egzersizi yapabilirsen onu secebilirsin , hatta tamamen toparlanana kadar muaf tutarim seni egzersizden :) Gecmis olsun kuzum..

Ablacım bana ip atlama vermişsiniz ama sırtımı incitmiştim 1 hafta oldu hala ziplayinca omurgama bıçak saplaniyor gibi acı giriyor başka bisey yapsam onun yerine Yawrukush
Sonunculugumuzu ilan ettik biz simdiden senin sirt benim diz dondurma hayal bari biz bu hafta odul yerine dondurma yiyrlim

1.5 tabak nohut fazla olmus aksam icin,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…