4.günüm bitti artık ama hala yansıyor tartıya
yapıcaz artık biseyler ablacım hayırlı ugurlu olsun
Kuzummm hayirli olsun o dondurma bizim olucak bu hafta kacari yokkkkyapıcaz artık biseyler ablacım hayırlı ugurlu olsun
Ama mozaik pasta yok ki, istedim de yiyemedimHarikasın kuzum mozaik olmasa daha iyiymiş
oyy canım şimdi seni üzücem ama ben ilk yanda 2. günündesin sandım; 4. günse bu kadar olmasan bile ciddi kilo almış olabilirsin yaa
Ay listeyi görmedim ben
Çok üzgünüm benim yüzümden
Sen çok iyi verdin çünkü
Kusura bakma tatlım
Bu hafta eş gelmemesine sevindim ya yine veremezsem diye
Zaten 4.olmusuz dondurmayida kazanamdik al senin olsun kac mandal veriyono artikin benim
Esas sen benimsin düştün mü elimeo artikin benim
Evet canim her hafta yeniliyoruz:)Eşler degisiyor muydu her hafta
Leslie hangi gruba giriyor ozgecimGuzel arkadaslarim, bu hafta yeni aldigimiz karara gore, es yarismamizin sonucunu yuzdelere gore degilde, tum hafta boyunca yapilan spor puanlarina gore belirleyelim, hemde takimimizi spora tesvik edelim dedik.Bu sebeple her egzersiz hareketi icin puan belirledik.Bu puanlari takimimizin ilk sayfasinda da birazdan paylasacagim , puanlari unutur iseniz, birinci sayfadan kontrol edebilirsiniz.***YENI HAFTA ES LISTEMIZ***
1.FitFiliz & kanadali35
2.Yawrukush & K kiloverirkenben
3.Kozmogirl17 & besive
4.DeryaOnDiet & cool_lime
5.Ellssa & @pembecanavar
6.Ankee & F Falanfilannnn
7.Mavi boncukkk & april22
8. @MigiMadid &stitch
9.madamesnow & Patlicanmoru
1 adet mekik egzersizi= 1 puan
1 adet squat egzersizi = 1 puan
1 adet ipsiz ip atlama ya da ziplama egzersizi= 2 puan
1 adet dizleri kanimiza cekerek oldugumuz yerde kosma egzersizi = 3 puan
1 adet jumping jack hareketi = 3 puan
1 dakika yuruyus egzersizi= 1 puan
1 dakika yuzme egzersizi= 2 puan
1 dakika dans etme egzersizi = 1 puan
1 dakika eliptik egzersizi= 1 puan
1 dakika bisiklet egzersizi= 1 puan
1 dakika kardiyo ya da hergangi bir fitness egzersizi= 2 puan
*Hergun menulerimizle beraber, yaptiginiz egzersizleri puan olarak hesaplayip, yazmaniz yeterli.Keyifli egzersizler dilerim.
NOT: @fmad sen bu hafta mesgulsun dıye eslemeye koymadık kuzum senı, aktif olabileceksen ekleyelim canim.
gogo2405 ablacim seninde netin gelene kadar eslemiyorum.
cinecin sende mesgulsun eger aktif olabileceksen eslestiririz canim.
Linna123 , Gonulmeyvesi [/USER] kızlar sizinde bildirimleriniz az oluyor , bildirimlerinizi arttirirsaniz sizleride es listemize ekleyecegiz.
Tabiki canim, hangi egzersizi yapabilirsen onu secebilirsin , hatta tamamen toparlanana kadar muaf tutarim seni egzersizden :) Gecmis olsun kuzum..Ablacım bana ip atlama vermişsiniz ama sırtımı incitmiştim 1 hafta oldu hala ziplayinca omurgama bıçak saplaniyor gibi acı giriyorbaşka bisey yapsam onun yerine Yawrukush
Odul yap canisi :)
Sonunculugumuzu ilan ettik biz simdiden senin sirt benim diz dondurma hayal bari biz bu hafta odul yerine dondurma yiyrlimAblacım bana ip atlama vermişsiniz ama sırtımı incitmiştim 1 hafta oldu hala ziplayinca omurgama bıçak saplaniyor gibi acı giriyorbaşka bisey yapsam onun yerine Yawrukush
1.5 tabak nohut fazla olmus aksam icin,Kızlar 23 Ağustos bildirim:
Sabah aç maydonoz suyu bir kare bitter
Sonra uyudum kahvaltı: patatesli yumurta, bol yeşillik domates, salatalık, çay, yarım dilim tam b ekmek, bir kibrit kutusu peynir
Akşam: yarım kase kadar tarhana çorbası, 1.5 tabak nohutiki kaşık pilav, domates, salatalık, yeşillik
Minik bir çikolata ve çay
Su:2 l
Spor az ısınmak için yürüyüş yarım saat pilates
Zaten 4.olmusuz dondurmayida kazanamdik al senin olsun kac mandal veriyon
FitFiliz cok ozur diliyorum sakacik yaptim kuzum kırilma
Aaa spor puanlama olayini yeni gördüm harika..Leslie hangi gruba giriyor ozgecim
Sen bir dondurma ye benden, takimin en iyi yuzdesini aldin bugun, gurur duyuyorum seninle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?