hooooff senınkı yıne bana gore cok ıyımıs karcıcegımm:84:arkadaşlar öğle yemeğini yiyip geldim neyseki minnoşa yeterince kızmışınız bana laf kalmamıştır rahatca yazayım bariiiii
sabah
1 tane haşlanmış yumurta. 1 dilim ekmek. 1 bardak şekersiz çay
ara
yarım muz
öğle yarım tabak bezelye yemeği. yarın dilim ekmek. yarım tabak sütlaç(özellikle sütlü ve az şekerli olduğu için yedim)
ara
1 portakal
akşam
1 kase tavuk çorbası. yağsız salata. yoğurt.
görücem yarın bakalım kim ne durumda olucak...
minnoş
karciceği
baska + sından kurtulamayan varmıı...
arkadaşlar öğle yemeğini yiyip geldim neyseki minnoşa yeterince kızmışınız bana laf kalmamıştır rahatca yazayım bariiiii
sabah
1 tane haşlanmış yumurta. 1 dilim ekmek. 1 bardak şekersiz çay
ara
yarım muz
öğle yarım tabak bezelye yemeği. yarın dilim ekmek. yarım tabak sütlaç(özellikle sütlü ve az şekerli olduğu için yedim)
ara
1 portakal
akşam
1 kase tavuk çorbası. yağsız salata. yoğurt.
hooooff senınkı yıne bana gore cok ıyımıs karcıcegımm:84:
off ben yarın eksıde olucam ama yaa nıye benı karalısteye alıyorsun hemen
hoooofff hooff:84::84:neremede yedıysem ıste halbukı gıtmeden once 1.5 lıtre su ıcmıstımm sımdıde ıcerım bıde yesılcay ıcerım gıtmezmıkı yaaama karciceğinin hafta sonundan 400 gr mı vardı ...
valla böyle minnosum kara listedesin
nisa gelsin onada sorcam kac gündür menüsünü göremiyorumm
minnoş hadi tatlıya neyse de öğlen batırmışsın gülüm..
kar çiçeği sen de yarım bezelye yarım bilmem ne ile doğru düzgün beslenmiyorsun ama sütlacı hüüpletiyorsun.
of of.. ne olacağız bakalım.. benim 3 kaşık eriştem var sadeceeeçabucak gider inşşş
sütlü tatlı haftada 1 kez unutma bu haftalık hakkın bitti bir sonraki pazartesiye kadar tatlı yokk
+ lardan kurtuldunmu bakimm...
kar çiçeği sen de yarım bezelye yarım bilmem ne ile doğru düzgün beslenmiyorsun ama sütlacı hüüpletiyorsun.
of of.. ne olacağız bakalım.. benim 3 kaşık eriştem var sadeceeeçabucak gider inşşş
söz yemeyeceğim bu hafta bitti tatlı olayı oda regli olduğumdan böyle oldu dayanamadım. ben yarın iki günlük diyet yapacağım eksilerde olacağım inş.
hoooofff hooff:84::84:neremede yedıysem ıste halbukı gıtmeden once 1.5 lıtre su ıcmıstımm sımdıde ıcerım bıde yesılcay ıcerım gıtmezmıkı yaa
cok korkuttunuz benı ama ya yarın sabaha gıtmezse kesın aglarım tartının uzerınde :84::84:
söz yemeyeceğim bu hafta bitti tatlı olayı oda regli olduğumdan böyle oldu dayanamadım. ben yarın iki günlük diyet yapacağım eksilerde olacağım inş.
hadi sen aksam meyve yiceksin düzenli spor yapıyorsun sabahların falan cok düzenli oluyor..
ama minnosla karciceğini napayım ben şimdi nasıl ericek onlarr nasılllll
hadi sen aksam meyve yiceksin düzenli spor yapıyorsun sabahların falan cok düzenli oluyor..
ama minnosla karciceğini napayım ben şimdi nasıl ericek onlarr nasılllll
ben aksam kesınlıkle 40 dk yuruyus sonra osmanı ızlerken mekık cekme eve gıdınce ev supurup paspas etme ve sadece elma yada portakaldan bırını yıycem karcıcegım yoksa meyve yarın bızı topuklaırmızdan vururbilmem nasıl erirki minnoş nasıl eritmeyi düşünüyorsun cicim
bencede kampa gıdelım yaa butun karayaglarımızı kampta bırakıp donelımvalla kızlar toplu kampa gidelim meyvenin yanınaa.. .bizi odaya kilitlesin hem ona arkadaş oluruz hem bize diyet... yoksa zayıflayamıcam ben
Gelelim kolanın kilolar üzerinde ki etkisine. Diyette olan bir insana tatlı, çikolata gibi masumane ürünlerin tüketilmesi önerilmezken onlardan kat ve kat fazla şekere sahip olan kolayı tüketebilme özgürlüğü verilmesi elbette saçma olacaktır. Kola kilo alımını doğrudan tetikler. Bugün dünyanın obezite konusunda en sorun olan ABD'de kola tüketimi dünyanın genelinde ki tüketiminden bile fazladır. Gündelik yaşamlarında kolayı su gibi tüketmeye alışmış olan amerikalıların neden bu kadar kilolu ve sağlıksız olduğunu da burada anlayabiliyoruz. Kola içmenin size yarardan çok zarar getireceği açıktır. Bu nedenle yazları serinlemek için içeçeceğiniz bir bardak kola yerine soğuk bir ayran veya meşrubat size hem aynı ferahlığı yaşatacak hemde sağlığınızı bu denli riske sokmayacaktır.
evimde 3 tane boş oda var hepimz sığarız ama wc bi tane su cok içtiğimizden sıraya girmemiz gerekicek
evimde 3 tane boş oda var hepimz sığarız ama wc bi tane su cok içtiğimizden sıraya girmemiz gerekicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?