Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

amin diyorum . pasta mi oda neki kiz sporda eklenmis yandik.

Egzersizsiz diyetle zor kilo veriliyor canim benim, yarin keyifli birgun gecirirsin umarim misafirlerinle :)

ONEMLI LUTFEN OKUYUNUZ!!

Guzel arkadaslarim, bu hafta yeni aldigimiz karara gore, es yarismamizin sonucunu yuzdelere gore degilde, tum hafta boyunca yapilan spor puanlarina gore belirleyelim, hemde takimimizi spora tesvik edelim dedik.Bu sebeple her egzersiz hareketi icin puan belirledik.Bu puanlari takimimizin ilk sayfasinda da birazdan paylasacagim , puanlari unutur iseniz, birinci sayfadan kontrol edebilirsiniz.

1 adet mekik egzersizi= 1 puan

1 adet squat egzersizi = 1 puan
1 adet ipsiz ip atlama ya da ziplama egzersizi= 2 puan
1 adet dizleri kanimiza cekerek oldugumuz yerde kosma egzersizi = 3 puan
1 adet jumping jack hareketi = 3 puan
1 dakika yuruyus egzersizi= 1 puan
1 dakika yuzme egzersizi= 2 puan
1 dakika dans etme egzersizi = 1 puan
1 dakika leslie ile yuruyus = 2 puan
1 dakika eliptik egzersizi= 1 puan
1 dakika bisiklet egzersizi= 1 puan

1 dakika kardiyo ya da hergangi bir fitness egzersizi= 2 puan

*Hergun menulerimizle beraber, yaptiginiz egzersizleri puan olarak hesaplayip, yazmaniz yeterli.Keyifli egzersizler dilerim.

NOT: fayfeyfiy sen bu hafta mesgulsun dıye eslesmeye koymadık kuzum senı, aktif olabileceksen ekleyelim canim.
gogo2405 ablacim seninde netin gelene kadar eslemiyorum.
cinecin sende mesgulsun eger aktif olabileceksen eslestiririz canim.
Linna123 , Gonulmeyvesi [/USER] kızlar sizinde bildirimleriniz az oluyor , bildirimlerinizi arttirirsaniz sizleride es listemize ekleyecegiz.

2. Olmuşuz fayfeyfiy canım. Seni de tebrik ederim. Mezuniyetin hayırlı olsun. Uğurlu mu geldim ne

fayfeyfiy canim benim, takimimizin nesesi, FitFiliz Filizden sonra sen benim 2. mezunumsun.Insallah mezuniyetin pro uyelikle de odullenir.Istedigin kiloya ulastin, hedefine kavustun, hayatta da hep boyle kalbinden gecen seylere ulasirsin insallah canim.Seviliyorsun, mezun oldum diye takimdan kaytaramazsin haberin olsun.

Evet ama ikinci baharimla ben kanadali35 öyle toplicaz ki puanları şaşıracaksınız
(Yürüyüş puanım yeter ay )
Yuruyuste ustume rakip tanimam hergun 1 saat Akini gotur getir yaparken yuruyorum.
Okuldan alip 2 saat parkta peslerinden yuruyorum, hodri meydan bebek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…