Canim gel bugunden itibaren takimda aktif ol, bir ileri bir geri gitmesin diyet durumun, ne dersin?4.günüm bitti artık ama hala yansıyor tartıya
Yolladim geliyooooooorrrr :))Tatlimm ben de çok üzüldüm gerçekten hem eşim hem dondurmam gitti, hangibirine yanayım şaşırdım
İki haber de peş peşe
Yawrukush füze at kuzu böyle ölmüyoz
Ödülümü ona kullanmak istemiyom kaptiş, belki dedim o bakışların faydası olurOdul yap canisi :)
amin diyorum . pasta mi oda nekiEsas sen benimsin düştün mü elime
Yarın pasta yemek yok bak tamam mı yeni eşim? Parmakla tadına bakabilirsin küçük çocuklar gibi (gördüğün üzere insaflı başladım)
Ha bir de özlemler arasında kaldım. Dilek tutuyorum: Haftaya bizim takim birinci olsun amin
Bugun ye bir tatli bende porsiyon pasta yiyim diyorum, ya da baklava, ya da lahmacun :))Ama mozaik pasta yok ki, istedim de yiyemedim
Egzersizsiz diyetle zor kilo veriliyor canim benim, yarin keyifli birgun gecirirsin umarim misafirlerinle :)canım koçum spora sevindim çünkü 2 haftadır spor namına bişey yapmıyorum, temizlik de spor yerine geçmiyor yaa onu anladım; pazar dahil full yapmayı planlıyorum zaten ama cumartesi imkansız tabiYawrukush ❤❤❤
Leslie yi de ekleyeyim canim iyi fikir..Leslie hangi gruba giriyor ozgecim
O bakislar etkili oldu tabi ama bir silkelendim hemen ciktim etkisinden :))Ödülümü ona kullanmak istemiyom kaptiş, belki dedim o bakışların faydası olur
Valla ya yandik ki ne yandık (senin 29 benim 36 olmamızı saymazsak takımın en oldest eşleriyiz hemi deamin diyorum . pasta mi oda nekikiz sporda eklenmis yandik.
Alemsin FilizValla ya yandik ki ne yandık (senin 29 benim 36 olmamızı saymazsak takımın en oldest eşleriyiz hemi deihtiyar heyeti yapmişlar bizi bi de spor yap diyola
Inşallah ablacımKuzummm hayirli olsun o dondurma bizim olucak bu hafta kacari yokkkk
gencleri cebimizden cikaririz bizValla ya yandik ki ne yandık (senin 29 benim 36 olmamızı saymazsak takımın en oldest eşleriyiz hemi deihtiyar heyeti yapmişlar bizi bi de spor yap diyola
2. OlmuşuzESLER YARISMAMİZIN SONUCLARI
1. @DeryaOnDiet & @pembecanavar = %1.55
2. @Akrrep & @fmad = %1.1
3. @Mavi boncukkk & @kanadali35 = %0.85
4. @Kozmogirl17 &FitFiliz = %0.70
5. @sserendipity = % 0.60
6. @Yawrukush &besive =% 0.55
8. @gogo2405 & @stitch &madamesnow = %0.33
9. @cinecin = %0.10
10. @Patlicanmoru & @cool_lime = %-0.10
11. @LaMademoiselle & @Gonulmeyvesi = % -0.15
Birinci olan arkadaslarimizi kutluyor, dondurmalarini afiyetle yemelerini diliyorum.
Evet ama ikinci baharimla benAlemsin Filiz
hemen spor plani yaptim 100 puan leslie ,jumping jack ,yuruyus 1 puan kizEvet ama ikinci baharimla benkanadali35 öyle toplicaz ki puanları şaşıracaksınız
(Yürüyüş puanım yeter ay)
Yuruyuste ustume rakip tanimam hergun 1 saat Akini gotur getir yaparken yuruyorum.Evet ama ikinci baharimla benkanadali35 öyle toplicaz ki puanları şaşıracaksınız
(Yürüyüş puanım yeter ay)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?