Ozaman yuruyusu dakika olarak degilde adim olarak degerlendirelim kaptis evdede ben kosturuyom cocuklarin pesineeYuruyuste ustume rakip tanimam hergun 1 saat Akini gotur getir yaparken yuruyorum.
Okuldan alip 2 saat parkta peslerinden yuruyorum, hodri meydan bebek :))
Yagmur camur dinlemiyon heEvet ama ikinci baharimla ben @kanadali35 öyle toplicaz ki puanları şaşıracaksınız
(Yürüyüş puanım yeter ay)
Bence de fmad burdan ayrılamaz, çok alıştık çünkü. En son o koşu bandında uyuyakalan karikatür gibi olsa bile@fmad canim benim, takimimizin nesesi,FitFiliz Filizden sonra sen benim 2. mezunumsun.Insallah mezuniyetin pro uyelikle de odullenir.Istedigin kiloya ulastin, hedefine kavustun, hayatta da hep boyle kalbinden gecen seylere ulasirsin insallah canim.Seviliyorsun, mezun oldum diye takimdan kaytaramazsin haberin olsun.
Muafa gerek yok ablacım sadece zıplayınca sıkıntı oluyor bugün 20 dakka kardiyo yaptım ama sırtım çok fena acıdı hep zıplamalı hareketler vardı cunki yarim yamalak yaptım bende napimTabiki canim, hangi egzersizi yapabilirsen onu secebilirsin , hatta tamamen toparlanana kadar muaf tutarim seni egzersizden :) Gecmis olsun kuzum..
Adim sayar herkeste yok canim, dusundum aslinda onuda..Ozaman yuruyusu dakika olarak degilde adim olarak degerlendirelim kaptis evdede ben kosturuyom cocuklarin pesinee
squat hareketi yap ozaman Busecim, hatta sirtini duvara yaslayarak da yapabilirsin.Muafa gerek yok ablacım sadece zıplayınca sıkıntı oluyor bugün 20 dakka kardiyo yaptım ama sırtım çok fena acıdı hep zıplamalı hareketler vardı cunki yarim yamalak yaptım bende napim
Ay ben de inan şunu şöyle yaparız bunu böyle diye spor puanı topluyodum kafamdahemen spor plani yaptim 100 puan leslie ,jumping jack ,yuruyus 1 puan kiz
Aman alinma canim. Kilo alinca esim de bana neler diyor. Git hergun yuzmeye ben bakarim cocuga zayifla filanKeşke Deryacim, çok bel fıtığı hikayesi olan var etrafımda ve felaket zor birşey. Allah korusun ama mekik bana korkutucu geliyor bu yüzden. Sporla aram iyi olsa bu kadar telaş yapmam ama ters bir hareket yaparım da kendimi sakatlarım düşüncesi var işte
Geçen eşim de bana senin mekik çekmen lazım demişti, alındım bir de
Sanki selulitlerde baya azalma var gibi ama cm incelme var mi emin degilim. Bakayim canim yarin.Tebrikler canim , izne ayirdik seni , cok ozletmeden don olur mu?
Canim koreliler yapiyor, ben Californiada yasiyorum canim, az kalorili harika bir atistirmalik :)
Hosgeldin canim aramiza, ben ozge, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, beden egitimi ogretmeniyim:)
Cezalar dahada artacak canim, ona gore menulere dikkat edelim :)
Tebrikler canim
Tebrikler canisi mezun mu oldun seeen , operim yanaklarindan, kutlamaliyiz bunu
Eline saglik canim :)
Hosgeldin Melikecim dikkat etsen ilaclarina , beraber verecegiz kilolari @kiloverirkenben
Hep makarnalardan oldu boyle ahh ahhh..
Coook cooook sevindim verdigin kiloya, tedavi de iyi geldi mi , fark goruyor musun kzuum?
Canim hergun menunu, ictigin su miktarini ve egzersizlerini yaz. bizimle bol bol sohbete gel.
1 haftaya diyetin duzene girer:)
Tebrikler canim
Muthis bir sonuc hakkaten
Farkli bir seylerde yersen ekle kuzum, anladim :)
Tebrik ederim guzel gitmis kilolar canim, hedefinede ulasacaksin eminim.
Kendiniz icin en dogru karari siz verirsiniz..
Tebrikler canim.
Iyi misin canim, umarim sIkintilarin kalbinden gectigi sekilde cozumlenir..
SIk sIk gel sohbete..
Canim vucudunu en iyi sen taniyorsun, biz emzirdigin icin sutune bir sey olmasin istiyoruz, gerektigi kadar besini alamaya calis vucuduna..
Tebrikler canim
Tesekkur ederim canim.
Sagol canim. Ben bugun 1 top bittercikolatali dondurmami yedim bile kaptanim
Sagol canim. Bugun kendimi bikiniyle odullendirdimKızlar bı sürü alıntı yapmıştım ama nasıl olduysa gitti
@fmad tebrikler artık mezunmuşsun canımmhem de ne harika bir kilodasin
@madamesnow bildiğin süt kuzum içine de kakao
DeryaOnDiet ne güzel gitmiş, tebrikler canım
Olur ablacım kaç tane yapayimsquat hareketi yap ozaman Busecim, hatta sirtini duvara yaslayarak da yapabilirsin.
Sagol canim. Henen yedim bile
Menün iyi aslında kuzumKahvaltı 11.30
1 dilim peynir
Maydonoz bolca
4 zeytin
Tavada pastırmalı az yağlı 1 yumurta
Öğlen. 16.30
Yarim kasede yesil mercimek yemegi kıymalı
4 çatal makarna salatası
Aslında hepsi dolu doluydu ama yigemedim bugün pek bişey
Ara.ara atıştırdım dayanamadım parmak.kalinliginda 6 dilim tavuk soslu kuşbaşı doğranmış 4 parca tavuk soslu o da bugünün zararlıları yani
Aksam yemeğini de resim olarak yüklüyorum bugün 2 litre su içtim spor olarak da 20 dakka kardiyo yaptım
Benim dondurmamı alabilirsin
Dolmalar ve bitter fazla olmuş kuzum.23 Ağustos menüm
Sabah
Bir kibrik kutusu peynir
Domates
6 adet zeytin
1 yumurta
1 dilim ekmek
2 bardak yeşilçay ve kirazsapı
Öğle
Minik elma
Domates
1 tane Haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
Akşam
Bir buçuk kepçe çorba
Bir dolma biber 5 tane lahana sarması
2 kaşık makarna
Salata
İki saat önce
3 dilim bitter
Şeftali
Yarım saat yürüyüş
Guzel arkadaslarim, bu hafta yeni aldigimiz karara gore, es yarismamizin sonucunu yuzdelere gore degilde, tum hafta boyunca yapilan spor puanlarina gore belirleyelim, hemde takimimizi spora tesvik edelim dedik.Bu sebeple her egzersiz hareketi icin puan belirledik.Bu puanlari takimimizin ilk sayfasinda da birazdan paylasacagim , puanlari unutur iseniz, birinci sayfadan kontrol edebilirsiniz.***YENI HAFTA ES LISTEMIZ***
1.FitFiliz & @kanadali35
2.Yawrukush & @kiloverirkenben
3.Kozmogirl17 & besive
4.DeryaOnDiet & @cool_lime
5. @Akrrep &Minnakeller
6. @LaMademoiselle & @Falanfilannnn
7. @Mavi boncukkk & @april22
8. @MigiMadid & @stitch
9. @madamesnow & @Patlicanmoru
1 adet mekik egzersizi= 1 puan
1 adet squat egzersizi = 1 puan
1 adet ipsiz ip atlama ya da ziplama egzersizi= 2 puan
1 adet dizleri kanimiza cekerek oldugumuz yerde kosma egzersizi = 3 puan
1 adet jumping jack hareketi = 3 puan
1 dakika yuruyus egzersizi= 1 puan
1 dakika yuzme egzersizi= 2 puan
1 dakika dans etme egzersizi = 1 puan
1 dakika leslie ile yuruyus = 2 puan
1 dakika eliptik egzersizi= 1 puan
1 dakika bisiklet egzersizi= 1 puan
1 dakika kardiyo ya da hergangi bir fitness egzersizi= 2 puan
*Hergun menulerimizle beraber, yaptiginiz egzersizleri puan olarak hesaplayip, yazmaniz yeterli.Keyifli egzersizler dilerim.
NOT: @fmad sen bu hafta mesgulsun dıye eslemeye koymadık kuzum senı, aktif olabileceksen ekleyelim canim.
@gogo2405 ablacim seninde netin gelene kadar eslemiyorum.
@cinecin sende mesgulsun eger aktif olabileceksen eslestiririz canim.
@Linna123 , @Gonulmeyvesi[/USER] kızlar sizinde bildirimleriniz az oluyor , bildirimlerinizi arttirirsaniz sizleride es listemize ekleyecegiz.
1 porsiyon nohut daha iyi olurdu sankiKızlar 23 Ağustos bildirim:
Sabah aç maydonoz suyu bir kare bitter
Sonra uyudum kahvaltı: patatesli yumurta, bol yeşillik domates, salatalık, çay, yarım dilim tam b ekmek, bir kibrit kutusu peynir
Akşam: yarım kase kadar tarhana çorbası, 1.5 tabak nohutiki kaşık pilav, domates, salatalık, yeşillik
Minik bir çikolata ve çay
Su:2 l
Spor az ısınmak için yürüyüş yarım saat pilates
Artik cok gec. Zaten gun boyu 1000kal almisim. Bir de bikini bakmaya gityim kizimla. Hic acimadim hemen yedim 1 top dondurnami hem de en sevdigimden bitter cikolatali dondurma
Afiyet bal şeker olsun kuzum hakettik amaSagol canim. Ben bugun 1 top bittercikolatali dondurmami yedim bile kaptanimYawrukush .
Tebrikler esimMinnakeller
Indirimden bikini alcam diye canim cikti canim. Ama cok guzel 2 cift buldum. Hem de kizimlaydim. Umarim o bir topu yakmisimdir alisveristeDeryaOnDiet Minnakeller kizlar afiyet bal seker olsun lop lop yag olmasin yedikten sonra 200 zipzip yapin
Afiyet olsun canim :))Sagol canim. Ben bugun 1 top bittercikolatali dondurmami yedim bile kaptanimYawrukush .
Tebrikler esimMinnakeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?