Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yuruyuste ustume rakip tanimam hergun 1 saat Akini gotur getir yaparken yuruyorum.
Okuldan alip 2 saat parkta peslerinden yuruyorum, hodri meydan bebek :))
Ozaman yuruyusu dakika olarak degilde adim olarak degerlendirelim kaptis evdede ben kosturuyom cocuklarin pesinee

Bence de fmad burdan ayrılamaz, çok alıştık çünkü. En son o koşu bandında uyuyakalan karikatür gibi olsa bile bizle devam etmeli

Tabiki canim, hangi egzersizi yapabilirsen onu secebilirsin , hatta tamamen toparlanana kadar muaf tutarim seni egzersizden :) Gecmis olsun kuzum..
Muafa gerek yok ablacım sadece zıplayınca sıkıntı oluyor bugün 20 dakka kardiyo yaptım ama sırtım çok fena acıdı hep zıplamalı hareketler vardı cunki yarim yamalak yaptım bende napim

Muafa gerek yok ablacım sadece zıplayınca sıkıntı oluyor bugün 20 dakka kardiyo yaptım ama sırtım çok fena acıdı hep zıplamalı hareketler vardı cunki yarim yamalak yaptım bende napim
squat hareketi yap ozaman Busecim, hatta sirtini duvara yaslayarak da yapabilirsin.

hemen spor plani yaptim 100 puan leslie ,jumping jack ,yuruyus 1 puan kiz
Ay ben de inan şunu şöyle yaparız bunu böyle diye spor puanı topluyodum kafamda
Başlamak bitirmenin yarısıdır sonuçta.
Yarın yürürken yanlamasına Jumping Jack Yapa Yapa gidicem oldu mu sana tanesi 4 puan

Aman alinma canim. Kilo alinca esim de bana neler diyor. Git hergun yuzmeye ben bakarim cocuga zayifla filan aslinda bizim iyiligimiz icin.
Ne bileyim mekikle bele nasil zarar verilir ki.

Sanki selulitlerde baya azalma var gibi ama cm incelme var mi emin degilim. Bakayim canim yarin.

Menün iyi aslında kuzum

Minnakeller DeryaOnDiet kızlar biriniz dondurma hakkını bana verse olur mu? N'oluur
Benim dondurmamı alabilirsin

Dolmalar ve bitter fazla olmuş kuzum.

1 porsiyon nohut daha iyi olurdu sanki

Minnakeller DeryaOnDiet kızlar biriniz dondurma hakkını bana verse olur mu? N'oluur
Artik cok gec. Zaten gun boyu 1000kal almisim. Bir de bikini bakmaya gityim kizimla. Hic acimadim hemen yedim 1 top dondurnami hem de en sevdigimden bitter cikolatali dondurma
Canim ahh senin guncel kilonu bir gorsem. Ayy yok hayal bile edemiyorum simdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…