Teşekkür ederim, hiç bu kadar kolay olacağını düşünmemiştimMenün iyi aslında kuzum
Benim dondurmamı alabilirsin
Dolmalar ve bitter fazla olmuş kuzum.
1 porsiyon nohut daha iyi olurdu sanki
Oo cok guzel birgun olmus ozaman :)Sagol canim. Bugun kendimi bikiniyle odullendirdimve tabi dondurmayla
EsiimGuzel arkadaslarim, bu hafta yeni aldigimiz karara gore, es yarismamizin sonucunu yuzdelere gore degilde, tum hafta boyunca yapilan spor puanlarina gore belirleyelim, hemde takimimizi spora tesvik edelim dedik.Bu sebeple her egzersiz hareketi icin puan belirledik.Bu puanlari takimimizin ilk sayfasinda da birazdan paylasacagim , puanlari unutur iseniz, birinci sayfadan kontrol edebilirsiniz.***YENI HAFTA ES LISTEMIZ***
1.FitFiliz & @kanadali35
2.Yawrukush & @kiloverirkenben
3. @Kozmogirl17 &besive
4.DeryaOnDiet & cool_lime
5. @Akrrep & @pembecanavar
6. @LaMademoiselle & F Falanfilannnn
7. @Mavi boncukkk & @april22
8. @MigiMadid & @stitch
9. @madamesnow & @Patlicanmoru
1 adet mekik egzersizi= 1 puan
1 adet squat egzersizi = 1 puan
1 adet ipsiz ip atlama ya da ziplama egzersizi= 2 puan
1 adet dizleri kanimiza cekerek oldugumuz yerde kosma egzersizi = 3 puan
1 adet jumping jack hareketi = 3 puan
1 dakika yuruyus egzersizi= 1 puan
1 dakika yuzme egzersizi= 2 puan
1 dakika dans etme egzersizi = 1 puan
1 dakika eliptik egzersizi= 1 puan
1 dakika bisiklet egzersizi= 1 puan
1 dakika kardiyo ya da hergangi bir fitness egzersizi= 2 puan
*Hergun menulerimizle beraber, yaptiginiz egzersizleri puan olarak hesaplayip, yazmaniz yeterli.Keyifli egzersizler dilerim.
NOT: @fmad sen bu hafta mesgulsun dıye eslemeye koymadık kuzum senı, aktif olabileceksen ekleyelim canim.
@gogo2405 ablacim seninde netin gelene kadar eslemiyorum.
@cinecin sende mesgulsun eger aktif olabileceksen eslestiririz canim.
@Linna123 ,Gonulmeyvesi [/USER] kızlar sizinde bildirimleriniz az oluyor , bildirimlerinizi arttirirsaniz sizleride es listemize ekleyecegiz.
50 adet yap canim :)Olur ablacım kaç tane yapayim
oyy canim benim umarim bu hafta da iyi kilo veririm
Sagol kaptanim.Afiyet olsun canim :))
Ben normalde alisverise gidince kendimi kaybediyorum da kizim vardi yanimda ee o yuzden dondurna istedi. O yerken ben de yedim odulumuOo cok guzel birgun olmus ozaman :)
Görürsün canım niye göremeyesin. Bak ne güzel yeniden bir başlangıç oldu bu hafta senin içinArtik cok gec. Zaten gun boyu 1000kal almisim. Bir de bikini bakmaya gityim kizimla. Hic acimadim hemen yedim 1 top dondurnami hem de en sevdigimden bitter cikolatali dondurma
Canim ahh senin guncel kilonu bir gorsem. Ayy yok hayal bile edemiyorum simdilik
sakınnnnn ben seni takipteyim canım
sen 1. ol yine de kilo ver yeter her gün menünü yazmayı unutma o çok motive ediyor
Canim gel bugunden itibaren takimda aktif ol, bir ileri bir geri gitmesin diyet durumun, ne dersin?
Cok iyi yapmissin canim, fzlasiyla hakettiniz:)Ben normalde alisverise gidince kendimi kaybediyorum da kizim vardi yanimda ee o yuzden dondurna istedi. O yerken ben de yedim odulumu
Canim gel bugunden itibaren takimda aktif ol, bir ileri bir geri gitmesin diyet durumun, ne dersin?
Iyi dinlenmeler canim :)Size doyum olmaz canlar - bana müsade Görüşürüz yarın
Kafana koyup, diyet duzeninide bozmadan devam edersen tabiki olursun...Ay ben 50 kilo olmak istiyorum yaa çok mu zor olamaz mıyım
Bence olurım ben yapabilirim
Canim yeni eşim bu hafta bu performansini boz lütfen
Tamam ablacım50 adet yap canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?