Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Herkese iyi geceler..
Menümü yazayım.
Sabah; 2 haşlanmış yumurta 2 kaşık yoğurt.
2 kaşık menemen 1 bardak çay.

Öğlen; mini hamburger (dışardaydım ve yiyebileceğim alan yoktu. Yani düzgün bişeyler)

Akşam:1 muz. (Öğleni telafi )
1 litre su.
Çok yürüdüm bugün çok.

DeryaOnDiet Minnakeller kizlar tebrikler

tam hamburger olmamis diyecektim ki aksam yememissin ,suyunda az gibi

Yeni esim merhaba @MigiMadid sen cok spor yapiyorsun diye hatirliyorum degil mi, hadi o dondurma bu hafta bizim

Canim aksam makarna yemeseymissin daha iyiymis, hatta dolma+yogurt daha guzel bir menu olurdu. Bitter de sabah tercih et ve 1kare olursa daha iyi
Suyu yazmamissin?

Selam kızlar. Daha doğrusu iyi geceler Menü paylaşımı noktasında sanırım bir saat yok. O yüzden şimdi paylaşıyorum 23 Ağustos menü:
Sabah:
-2 dilim tam buğday ekmeğine beyaz peynirle tost
-1 fincan filtre kahve
Öğle:
-1 tane közlenmiş kırmızı biber ve az kıyma ile hazırlanmış yumurta (1 tane yumurta kullandım)
Akşam:
-1 kase mercimek çorbası
-3 tane köfte

Gün içerisinde 2.5 litre su içtim. Toplam 3 fincan filtre kahve

Sanırım insülin direnci ilacından dolayı midem çok bulanıyor ve karnım ağrıyor o yüzden spor yapamadım

Guzel menu canim

Menun cok guzel tatlım evet ilac bi sure mideni rahatsiz edebilir ama gexicek hepsi ve bi bakmissin incecik oluvermissin

Menun cok guzel tatlım evet ilac bi sure mideni rahatsiz edebilir ama gexicek hepsi ve bi bakmissin incecik oluvermissin
Çok teşekkürlerr. İnşallah şuan en büyük hayalim o :) Yarın yürüyüşe çıkacağım çıkamasamda evde leslie falan yapmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…