- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Insallah canim.Görürsün canım niye göremeyesin. Bak ne güzel yeniden bir başlangıç oldu bu hafta senin için
Iyi geceler canim.Ben guya kac saat once yatacaktim yasaat gene 12 olmus
Sana canim hepinize iyi gecelerIyi geceler canim.
ESLER YARISMAMİZIN SONUCLARI
1. @DeryaOnDiet & @pembecanavar = %1.55
2. @Akrrep & @fmad = %1.1
3. @Mavi boncukkk & @kanadali35 = %0.85
4. @Kozmogirl17 & @Derya_the_queen = %0.70
5. @sserendipity = % 0.60
6. @Yawrukush &besive =% 0.55
8. @gogo2405 & @stitch & @madamesnow = %0.33
9. @cinecin = %0.10
10. @Patlicanmoru & @cool_lime = %-0.10
11. @LaMademoiselle & @Gonulmeyvesi = % -0.15
Birinci olan arkadaslarimizi kutluyor, dondurmalarini afiyetle yemelerini diliyorum.
tam hamburger olmamis diyecektim ki aksam yememissin ,suyunda az gibiHerkese iyi geceler..
Menümü yazayım.
Sabah; 2 haşlanmış yumurta 2 kaşık yoğurt.
2 kaşık menemen1 bardak çay.
Öğlen; mini hamburger(dışardaydım ve yiyebileceğim alan yoktu. Yani düzgün bişeyler)
Akşam:1 muz. (Öğleni telafi)
1 litre su.
Çok yürüdüm bugün çok.
Yeni esim merhaba @MigiMadid sen cok spor yapiyorsun diye hatirliyorum degil mi, hadi o dondurma bu hafta bizimGuzel arkadaslarim, bu hafta yeni aldigimiz karara gore, es yarismamizin sonucunu yuzdelere gore degilde, tum hafta boyunca yapilan spor puanlarina gore belirleyelim, hemde takimimizi spora tesvik edelim dedik.Bu sebeple her egzersiz hareketi icin puan belirledik.Bu puanlari takimimizin ilk sayfasinda da birazdan paylasacagim , puanlari unutur iseniz, birinci sayfadan kontrol edebilirsiniz.***YENI HAFTA ES LISTEMIZ***
1. @Derya_the_queen &kanadali35
2. @Yawrukush & K kiloverirkenben
3.Kozmogirl17 & besive
4.DeryaOnDiet & @cool_lime
5. @Akrrep &Minnakeller
6. @LaMademoiselle & F Falanfilannnn
7. @Mavi boncukkk & @april22
8. @MigiMadid &stitch
9. @madamesnow & @Patlicanmoru
1 adet mekik egzersizi= 1 puan
1 adet squat egzersizi = 1 puan
1 adet ipsiz ip atlama ya da ziplama egzersizi= 2 puan
1 adet dizleri kanimiza cekerek oldugumuz yerde kosma egzersizi = 3 puan
1 adet jumping jack hareketi = 3 puan
1 dakika yuruyus egzersizi= 1 puan
1 dakika yuzme egzersizi= 2 puan
1 dakika dans etme egzersizi = 1 puan
1 dakika eliptik egzersizi= 1 puan
1 dakika bisiklet egzersizi= 1 puan
1 dakika kardiyo ya da hergangi bir fitness egzersizi= 2 puan
*Hergun menulerimizle beraber, yaptiginiz egzersizleri puan olarak hesaplayip, yazmaniz yeterli.Keyifli egzersizler dilerim.
NOT: @fmad sen bu hafta mesgulsun dıye eslemeye koymadık kuzum senı, aktif olabileceksen ekleyelim canim.
@gogo2405 ablacim seninde netin gelene kadar eslemiyorum.
@cinecin sende mesgulsun eger aktif olabileceksen eslestiririz canim.
@Linna123 ,Gonulmeyvesi [/USER] kızlar sizinde bildirimleriniz az oluyor , bildirimlerinizi arttirirsaniz sizleride es listemize ekleyecegiz.
Canim aksam makarna yemeseymissin daha iyiymis, hatta dolma+yogurt daha guzel bir menu olurdu. Bitter de sabah tercih et ve 1kare olursa daha iyi23 Ağustos menüm
Sabah
Bir kibrik kutusu peynir
Domates
6 adet zeytin
1 yumurta
1 dilim ekmek
2 bardak yeşilçay ve kirazsapı
Öğle
Minik elma
Domates
1 tane Haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
Akşam
Bir buçuk kepçe çorba
Bir dolma biber 5 tane lahana sarması
2 kaşık makarna
Salata
İki saat önce
3 dilim bitter
Şeftali
Yarım saat yürüyüş
Canim aksam makarna yemeseymissin daha iyiymis, hatta dolma+yogurt daha guzel bir menu olurdu. Bitter de sabah tercih et ve 1kare olursa daha iyi
Suyu yazmamissin?
Ya benim sansima sanirim hepmi bole denk gelir arkadas .olsun ben seni gaza getiririm sen merak etme
Guzel menu canimKızlar 23 Ağustos bildirim:
Sabah aç maydonoz suyu bir kare bitter
Sonra uyudum kahvaltı: patatesli yumurta, bol yeşillik domates, salatalık, çay, yarım dilim tam b ekmek, bir kibrit kutusu peynir
Akşam: yarım kase kadar tarhana çorbası, 1.5 tabak nohutiki kaşık pilav, domates, salatalık, yeşillik
Minik bir çikolata ve çay
Su:2 l
Spor az ısınmak için yürüyüş yarım saat pilates
Menun cok guzel tatlım evet ilac bi sure mideni rahatsiz edebilir ama gexicek hepsi ve bi bakmissin incecik oluvermissinSelam kızlar. Daha doğrusu iyi gecelerMenü paylaşımı noktasında sanırım bir saat yok. O yüzden şimdi paylaşıyorum 23 Ağustos menü:
Sabah:
-2 dilim tam buğday ekmeğine beyaz peynirle tost
-1 fincan filtre kahve
Öğle:
-1 tane közlenmiş kırmızı biber ve az kıyma ile hazırlanmış yumurta (1 tane yumurta kullandım)
Akşam:
-1 kase mercimek çorbası
-3 tane köfte
Gün içerisinde 2.5 litre su içtim. Toplam 3 fincan filtre kahve
Sanırım insülin direnci ilacından dolayı midem çok bulanıyor ve karnım ağrıyor o yüzden spor yapamadım
Aaa supermis ozamn ya ben bu ayrintiyi kacirmisim
Valla ya yandik ki ne yandık (senin 29 benim 36 olmamızı saymazsak takımın en oldest eşleriyiz hemi deihtiyar heyeti yapmişlar bizi bi de spor yap diyola
Oooo derya alisveriste valla bikinilerin resmini atta bakalim demeye korkuyorum.Indirimden bikini alcam diye canim cikti canim. Ama cok guzel 2 cift buldum. Hem de kizimlaydim. Umarim o bir topu yakmisimdir alisveriste
Çok teşekkürlerr. İnşallah şuan en büyük hayalim o :) Yarın yürüyüşe çıkacağım çıkamasamda evde leslie falan yapmayı düşünüyorum.Menun cok guzel tatlım evet ilac bi sure mideni rahatsiz edebilir ama gexicek hepsi ve bi bakmissin incecik oluvermissin
Ben ole ole ogrendim gamzemin nickini hatta sevdimdeCanim yeni eşim bu hafta bu performansini boz lütfenyalniz o adi yazarken etiketlerken bir hafta ne zorlancam
YAp canim bak artik sporlar odullu ona goreÇok teşekkürlerr. İnşallah şuan en büyük hayalim o :) Yarın yürüyüşe çıkacağım çıkamasamda evde leslie falan yapmayı düşünüyorum.
Olursun tabiki, neden olamayasin. Yeterki surekli ol menulerinde, biraz dikkat, biraz spor tamamdirAy ben 50 kilo olmak istiyorum yaa çok mu zor olamaz mıyım
Bence olurım ben yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?