Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim hamburgeri buyuk alip ekmeksiz veya tek dilimiyle ye, aksam da meyveyi yalniz yeme, sut, yogurt veya kuruyemis ekle yanina su cok az olmus

Bukadar yumurtayi nasil yiyorsunuz kizlar sasiriyorum ben sevemedim valla Ellssa tede 3 yumurta vardi gozumden kacmadi kutluyorum sizi ben bu konuda eksiyim umarim cocuklarim sever. Oglen hamburger olmamis dicektim ki aksami es gecmissin canım sagliksiz olmus evet ama gunu kurtarmissin.

Guzel menu canim ama sebze cok az yemissin, aksam yemegine salata ekleyebilirsin bence

Minnakeller DeryaOnDiet tebrikleeeer:)

Kuzum seni de tebrik ederim Ellssa canım eşim

Ben de cok severim yumurtayi, her ogun yiyebilirim aslinda

begendim menunu ,sporda eklersen super olur.

Kuzum ben de eşleşmeyi çok isterim ama gerçekten hakkını veremeyeceğim

Döneyim de liste dışı devam edeyim çünkü alıp geleceğim muhtemelen

Harikasın

Bende sevmezdim.
Mesela haşlanmış yumurta yemek,saçlarımda deli gibi uzama çoğalma yarattı. Nasıl ama çekici mi
Pul biber,karabiber döküyorum ben. Öyle yiyorum yani. Maydonoz’da doğrayıp üzerine serpiyorum arada. Güzel oluyor :))

Öğlen sadece mini burger yediysen çok sorun olmaz yani patates ve kola falan yoktu dimi?

Menün çok iyi geçmiş olsun bu arada bu sağlık konularını çok iyi bilemediğimden yorum yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…