- 4 Mayıs 2018
- 1.995
- 4.067
- 133
- 30
Yok hayır patates cola içmedim.Öğlen sadece mini burger yediysen çok sorun olmaz yani patates ve kola falan yoktu dimi?
O zaman sicakta en guzeli çılbırHele siccakta valla donatesle salcayla yumurtayi kapatip hergun 1 taneyi zor yiyorum haslama olursada ancak sarisini yerim.
Hızlı okuyorum diye yanlış mı okuduuuum süpersin o zaman kuzumAma mozaik pasta yok ki, istedim de yiyemedim
Harikasın kuzum pilav 2 kaşık olduğu için süperKızlar 23 Ağustos bildirim:
Sabah aç maydonoz suyu bir kare bitter
Sonra uyudum kahvaltı: patatesli yumurta, bol yeşillik domates, salatalık, çay, yarım dilim tam b ekmek, bir kibrit kutusu peynir
Akşam: yarım kase kadar tarhana çorbası, 1.5 tabak nohutiki kaşık pilav, domates, salatalık, yeşillik
Minik bir çikolata ve çay
Su:2 l
Spor az ısınmak için yürüyüş yarım saat pilates
Aynen öyle kuzum
Beni bırakmayın:/fayfeyfiy canim benim, takimimizin nesesi, FitFiliz Filizden sonra sen benim 2. mezunumsun.Insallah mezuniyetin pro uyelikle de odullenir.Istedigin kiloya ulastin, hedefine kavustun, hayatta da hep boyle kalbinden gecen seylere ulasirsin insallah canim.Seviliyorsun, mezun oldum diye takimdan kaytaramazsin haberin olsun.
Ben de hiç mi hiç ayrılmak istemiyorum sen gibi devam etmek istiyorum kuzumBence de fmad burdan ayrılamaz, çok alıştık çünkü. En son o koşu bandında uyuyakalan karikatür gibi olsa bilebizle devam etmeli
HarikasınHerkese iyi geceler..
Menümü yazayım.
Sabah; 2 haşlanmış yumurta 2 kaşık yoğurt.
2 kaşık menemen1 bardak çay.
Öğlen; mini hamburger(dışardaydım ve yiyebileceğim alan yoktu. Yani düzgün bişeyler)
Akşam:1 muz. (Öğleni telafi)
1 litre su.
Çok yürüdüm bugün çok.
Kuzum Harika menüSelam kızlar. Daha doğrusu iyi gecelerMenü paylaşımı noktasında sanırım bir saat yok. O yüzden şimdi paylaşıyorum 23 Ağustos menü:
Sabah:
-2 dilim tam buğday ekmeğine beyaz peynirle tost
-1 fincan filtre kahve
Öğle:
-1 tane közlenmiş kırmızı biber ve az kıyma ile hazırlanmış yumurta (1 tane yumurta kullandım)
Akşam:
-1 kase mercimek çorbası
-3 tane köfte
Gün içerisinde 2.5 litre su içtim. Toplam 3 fincan filtre kahve
Sanırım insülin direnci ilacından dolayı midem çok bulanıyor ve karnım ağrıyor o yüzden spor yapamadım
İnşallah bir döneyim:)Bizi fazla ihmal etme kuzu derslerinede cok calis hmmmmm
Sağol kuzumMezun mu oldunnnnçok tatlı . Bundan sonra da kendine dikkat etmeye devam Başarılarrrrr
Evett dün başladım alışmaya çalışıyorum doktor demişti zaten böyle olacağını o yüzden kendimi hazırlamıştım :) Beğenmene sevindimm :)Kuzum Harika menü
Ben beğendim
Ayyy yeni mi başladın ilaca
Bence baya iyi :)Evett dün başladım alışmaya çalışıyorum doktor demişti zaten böyle olacağını o yüzden kendimi hazırlamıştım :) Beğenmene sevindimm :)
Kuzuuuuum bu ne kadar az23 Ağustos MenümEllssa
09:00
1 bardak kefir
09:30
1 haşlanmış yumurta
Salatalık, domates, maydanoz
14:00
1 bardak siyah çay
15:30
Yoğurt kürü
3lt su
Spor
600 ip atlama
30 dk fitnes
Kızlar canım bişi yemek istemedi bugün hiç. Yoğurdu bile zorla yedim. Halsiz de değilim çok şükür.
2 gündür kötü haberler var duyuyorsunuzdur, cinayetler,onlar beni çok etkiledi o yüzden iştahım kesildi sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?