Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay ben 50 kilo olmak istiyorum yaa çok mu zor olamaz mıyım
Bence olurım ben yapabilirim

yapabilirsin tabi ki canım ama bence önce ufak hedeflerle başla ki moralin bozulmasın

Evett dün başladım alışmaya çalışıyorum doktor demişti zaten böyle olacağını o yüzden kendimi hazırlamıştım :) Beğenmene sevindimm :)

canım hadi bakalım inşallah çok güzel kilolar vereceksin ben sana inanıyorum.

canım evet haberler kötüydü gerçekten ama bak bi yerlerde düşüp bayılma ve bir öğünde muhakkak yemek ye bu çok çok az olmuş. metabolizmanı çökertme sonra

canım çok sevindim, iyi eğlenceler size

ay benim de menümde var tatlı bayadır yemiyodum yazazağım.
Hıhhh ne kadar doogru soyledin arkadasim su saatte bile bacak egzersizi yapiyorum
vayyy

tek de yaparsın canım merak etme
1 ayda değişimi görürsün muhakkak

Spor da menu de cok guzel canim.

23 AĞUSTOS CUMA MENÜ
09.00 tek şekerli kahve
10.00 peynirli tost
15.30 bir adana dürüm bir ayran ama adana dürümün 2/3 ünü yedim diğerini işteki yoğunluktan yiyemedim ayranı da çok içemedim zaten
21.00 5 tane midye dolma 1 bira bir de bir limonlu kek yaptım ona şekil vermek için kestiğim kenarlarından attım ağzıma yarım dilim limonlu keke eşittir.

SU hiç bilemiyorun 1,5 litreyi geçmiştir ama
SPOR 5ten 9a 10dan gece 1e kadar temizlik ve yemek yapmak.
ayrıca hayatımın ilk cam silme deneyimiydi en erken 6 ay sonra yapmayı planlıyorum

Allah allh haberlerdemi gosterdi sizden sonra haberlere baktim bu haber yaziyorduda videosu yoktu ne cani insanlar varmis yaa
Haberlerde video yok tabiki çünkü birisi çekmiş kadının boğazından kan fışkırıyor resmen sosyal medyada vardı ama ben izleyemedim tabi çok acı ya ne kötü insanlar yaa

Çok yavaş ilerliyor canım ya 4 ay önce spora yazilmistim bayağı da iyiydi 2 hafta hergun düzenli gittim 4 kilo verdim resmen 90 kiloya çıkmıştım kolum kırıldı evde kaldım 1 ay boyunca 4 kilo almistim sonra annem yoğun bakıma yattı rahatsızlandı bende bıraktım sporu bu sefer insalah basaricam

Ee odul ogunun olmus canim. Afiyet olsun. Himm midye dolma

Gunaydin kaptisim
Gunaydin canim :)

Spor salonu senin icin iyi olacak busecim :)

Canim sen bunlarin kalorisini hesaplayip mi yiyorsun hala biraz fazla gibi geldi gozumede.

Yaktin beni kanka
Bugun hesaplamadim canim odul diye.Normalde hergun hesapliyorum.
Fakat 2 haftadir arada kalori olarak 1600-1700 aldigim oluyor.Akin okula basladi gunluk yuruyus miktarim cok artti.Ona yoruyorum biraz fazla yeme istegimi ama yine 1400-1500 kaloride kalacak sekilde yiyecegim bu hafta..

Yine guzel bir menu, dondurmayida zaten bileginin hakkiyla kazandin canim :)

Hazir misin canim buyuk gune:)
Her seyi tamamladin mi?

Afiyet olsun canim, yumurtada ekleseydin keske tok tutardi..

Kizlar 2 haftadir kalori diyetime istedigim gibi devam edemiyorum.
Akin okula basladi 15dk yurume mesafesinde okulu sabah birak gel yarim saat, oglen al gel yarim saat, okuldan sonra hergun parkta kal en az 1- 1bucuk saat derken normalden fazla bir seyler yiyesim geliyor.
Sizden rica ediyorum benim menulerimi ciddi ciddi elestirin.Sanki takim, Akinin okulu, kosturmacalarim derken diyete istedigim gibi asilamiyorum.Silkelenip kendime geleyim.En agirindan yorum yapabilirsiniz menulerime, hic cekinmeyin

dersen giyip ativeririm sonra ama once bir 66, 65 olayim da
Ozgüvenine hayranim deryacım idolümsün.
Masum tatlilar yiyoruz diyip sıyrilalim isin icinden en azindan soyle serbetli serbetli yapis yapis degil yediklerimiz
Haberlerde video yok tabiki çünkü birisi çekmiş kadının boğazından kan fışkırıyor resmen sosyal medyada vardı ama ben izleyemedim tabi çok acı ya ne kötü insanlar yaa
Buldum buldum ayy okadain okadar aciya ragmen ayakta kalmis dusmemis kizina olmek ostemihorum diye bagiriyor yaa allahim o kiza allah kolaylik versi nekadar zordur onun icin hayat bundan sonra allah kimseye yasatmasin .sabah sabah yaa
Oooo tabiki de sen iste kaptis.
Benim icin uyku vakti kizlar, sabaha gorusmek uzere.
Tatli uykular canim

En guzel spor salonu avm dir bosvr listen zaten süper

Acelem vardı ablacım zamanım olmadı:)

Aynen ablacım bende çok üzüldüm bazı insanlarda haketmiştir kesin felan yazmış kanım dondu resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…