- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Bu hafta yuzdeler harikaa masallah.
Ay ben 50 kilo olmak istiyorum yaa çok mu zor olamaz mıyım
Bence olurım ben yapabilirim
Evett dün başladım alışmaya çalışıyorum doktor demişti zaten böyle olacağını o yüzden kendimi hazırlamıştım :) Beğenmene sevindimm :)
23 Ağustos Menüm @Akrrep
09:00
1 bardak kefir
09:30
1 haşlanmış yumurta
Salatalık, domates, maydanoz
14:00
1 bardak siyah çay
15:30
Yoğurt kürü
3lt su
Spor
600 ip atlama
30 dk fitnes
Kızlar canım bişi yemek istemedi bugün hiç. Yoğurdu bile zorla yedim. Halsiz de değilim çok şükür.
2 gündür kötü haberler var duyuyorsunuzdur, cinayetler,onlar beni çok etkiledi o yüzden iştahım kesildi sanırım.
Kızlar sizi öpüyor ve ilk fırsatta geleceğimi belirtmek istiyorum
Menüm felaket yorgunluktan ölüyorum ve hala uyuyamadık
Yarın da düğün
Ay yorgunum
Ankara’yı da özlemişim :)
Yawrukush
@Derya_the_queen
Anıtkabir manzaralı bir evdeyim şu an :)
Yeşilvadiyi çok seviyorum
Bakalım fırsat bulabilecek miyiz :)
23 agustos
Sabah yok
Ara 11.00
Kucucuk bi ekmek parcasi
12.30
Sekersiz türk kahvesi
Ara 14.30
1 muz
15.30
3 4 kasik etli patates yemegi
2 dilm tambugday ekmegi
Aksam 19.30
1 tane etli biber dolmasi
2 kSik makarna
Ara 21.00
Odulum firinda sütlac yapmistim e bugun cuma olunca 1 kase yedim
Spor yok buna ceza alabilirim
Su 2 litre anca
vayyyHıhhh ne kadar doogru soyledin arkadasim su saatte bile bacak egzersizi yapiyorum
Dün uyuklarken okumuştum cevap yazdım bilmiyorum tatlımyazilcam otelde spor salonu havuzu var saunası felan var güzel bir yer pazartesi düşünüyorum bakalım tek başına spor olmuyor ya yarim saat yetmiyor 1 saatte yapamıyorum
Spor da menu de cok guzel canim.agustos 23 menum
sabah 8'de
2 yumurta ,kkyarisi kadar peynir,5 zeytin, salatalik ,domates ,1 dilim ekmek
araogun10'da
sutlu kahve
oglen2'de
4 dilim karpuz ,2 ucgen peynir
aksam 6'da
1 tabak salata ,yarim tavuk gogsu
2.5 lt su
spor :20 dk leslie
Yawrukush
@Derya_the_queen
Haberlerde video yok tabiki çünkü birisi çekmiş kadının boğazından kan fışkırıyor resmen sosyal medyada vardı ama ben izleyemedim tabiAllah allh haberlerdemi gosterdi sizden sonra haberlere baktim bu haber yaziyorduda videosu yoktu ne cani insanlar varmis yaa
Harikasin canim. MasallahMekik çekmiyo olabilirim ama sağanak yağış da bile bi yürürüm kii, işte bu da ispatı
Çok yavaş ilerliyor canım ya 4 ay önce spora yazilmistim bayağı da iyiydi 2 hafta hergun düzenli gittim 4 kilo verdim resmen 90 kiloya çıkmıştım kolum kırıldı evde kaldım 1 ay boyunca 4 kilo almistim sonra annem yoğun bakıma yattı rahatsızlandı bende bıraktım sporu bu sefer insalah basaricamyapabilirsin tabi ki canım ama bence önce ufak hedeflerle başla ki moralin bozulmasın
canım hadi bakalım inşallah çok güzel kilolar vereceksin ben sana inanıyorum.
canım evet haberler kötüydü gerçekten ama bak bi yerlerde düşüp bayılma ve bir öğünde muhakkak yemek ye bu çok çok az olmuş. metabolizmanı çökertme sonra ❤
canım çok sevindim, iyi eğlenceler size
ay benim de menümde var tatlı bayadır yemiyodum yazazağım.
vayyy
tek de yaparsın canım merak etme
1 ayda değişimi görürsün muhakkak
Ee odul ogunun olmus canim. Afiyet olsun. Himm midye dolma23 AĞUSTOS CUMA MENÜ
09.00 tek şekerli kahve
10.00 peynirli tost
15.30 bir adana dürüm bir ayranama adana dürümün 2/3 ünü yedim diğerini işteki yoğunluktan yiyemedim ayranı da çok içemedim zaten
21.00 5 tane midye dolma 1 birabir de bir limonlu kek yaptım ona şekil vermek için kestiğim kenarlarından attım ağzıma yarım dilim limonlu keke eşittir.
SU hiç bilemiyorun 1,5 litreyi geçmiştir ama
SPOR 5ten 9a 10dan gece 1e kadar temizlik ve yemek yapmak.
ayrıca hayatımın ilk cam silme deneyimiydi en erken 6 ay sonra yapmayı planlıyorum
Afiyet olsun canimKahvaltım
Masallah canim. EriyorsunnKilo Bildirimim (61leri goremedim..)
Gecen hafta:62.6
Bugun:62.1
Fark:500gr
Yuzde:0.80
Eki Görüntüle 2301050
Gunaydin canim :)Gunaydin kaptisim
Spor salonu senin icin iyi olacak busecim :)Dün uyuklarken okumuştum cevap yazdım bilmiyorum tatlımyazilcam otelde spor salonu havuzu var saunası felan var güzel bir yer pazartesi düşünüyorum bakalım tek başına spor olmuyor ya yarim saat yetmiyor 1 saatte yapamıyorum
Bugun hesaplamadim canim odul diye.Normalde hergun hesapliyorum.Canim sen bunlarin kalorisini hesaplayip mi yiyorsun hala biraz fazla gibi geldi gozumede.
Yaktin beni kanka
Yine guzel bir menu, dondurmayida zaten bileginin hakkiyla kazandin canim :)23 agustos menum
09:00_ unsuz ispanakli borek 1 dilim.
Ara: 1 fincan sutlu , 1 fican sade kahve.
12:00_ 3 yk haslanmis pilav, 7-8 yk kadar sebze yemegi, 5 yk kadar lahana salatasi
15:00_ 200ml salatalikli findikli kokteyl
17:00_ 1 kase sebze corbasi.
19:00_ 1 top dondurna
Su: 3 litreye yakin
Spor: yok. kizimla havuza gitnek istedik. Ama gec kaldik gideneyince alisverise gittik.
Yawrukush @stitch Kozmogirl17 cool_lime
Hazir misin canim buyuk gune:)23 AĞUSTOS CUMA MENÜ
09.00 tek şekerli kahve
10.00 peynirli tost
15.30 bir adana dürüm bir ayranama adana dürümün 2/3 ünü yedim diğerini işteki yoğunluktan yiyemedim ayranı da çok içemedim zaten
21.00 5 tane midye dolma 1 birabir de bir limonlu kek yaptım ona şekil vermek için kestiğim kenarlarından attım ağzıma yarım dilim limonlu keke eşittir.
ayrıca hayatımın ilk cam silme deneyimiydi en erken 6 ay sonra yapmayı planlıyorum
Afiyet olsun canim, yumurtada ekleseydin keske tok tutardi..Kahvaltım
Ozgüvenine hayranim deryacım idolümsün.dersen giyip ativeririm sonra ama once bir 66, 65 olayim da
yapabilirsin tabi ki canım ama bence önce ufak hedeflerle başla ki moralin bozulmasın
canım hadi bakalım inşallah çok güzel kilolar vereceksin ben sana inanıyorum.
canım evet haberler kötüydü gerçekten ama bak bi yerlerde düşüp bayılma ve bir öğünde muhakkak yemek ye bu çok çok az olmuş. metabolizmanı çökertme sonra
canım çok sevindim, iyi eğlenceler size
ay benim de menümde var tatlı bayadır yemiyodum yazazağım.
vayyy
tek de yaparsın canım merak etme
1 ayda değişimi görürsün muhakkak
Masum tatlilar yiyoruz diyip sıyrilalim isin icinden en azindan soyle serbetli serbetli yapis yapis degil yediklerimiz23 AĞUSTOS CUMA MENÜ
09.00 tek şekerli kahve
10.00 peynirli tost
Buldum buldum ayy okadain okadar aciya ragmen ayakta kalmis dusmemis kizina olmek ostemihorum diye bagiriyor yaa allahim o kiza allah kolaylik versi nekadar zordur onun icin hayat bundan sonra allah kimseye yasatmasin .sabah sabah yaaHaberlerde video yok tabiki çünkü birisi çekmiş kadının boğazından kan fışkırıyor resmen sosyal medyada vardı ama ben izleyemedim tabiçok acı ya ne kötü insanlar yaa
Kahvaltım
Oooo tabiki de sen iste kaptis.Kizlar 2 haftadir kalori diyetime istedigim gibi devam edemiyorum.
Akin okula basladi 15dk yurume mesafesinde okulu sabah birak gel yarim saat, oglen al gel yarim saat, okuldan sonra hergun parkta kal en az 1- 1bucuk saat derken normalden fazla bir seyler yiyesim geliyor.
Sizden rica ediyorum benim menulerimi ciddi ciddi elestirin.Sanki takim, Akinin okulu, kosturmacalarim derken diyete istedigim gibi asilamiyorum.Silkelenip kendime geleyim.En agirindan yorum yapabilirsiniz menulerime, hic cekinmeyin
Tatli uykular canimBenim icin uyku vakti kizlar, sabaha gorusmek uzere.
Canım gunluk sut tuketsen daha iyi degil mi. :)Kahvaltım
En guzel spor salonu avm dir bosvr23 agustos menum
09:00_ unsuz ispanakli borek 1 dilim.
Ara: 1 fincan sutlu , 1 fican sade kahve.
12:00_ 3 yk haslanmis pilav, 7-8 yk kadar sebze yemegi, 5 yk kadar lahana salatasi
15:00_ 200ml salatalikli findikli kokteyl
17:00_ 1 kase sebze corbasi.
19:00_ 1 top dondurna
Su: 3 litreye yakin
Spor: yok. kizimla havuza gitnek istedik. Ama gec kaldik gideneyince alisverise gittik.
Yawrukush @stitch Kozmogirl17 cool_lime
Acelem vardı ablacım zamanım olmadı:)Gunaydin canim :)
Spor salonu senin icin iyi olacak busecim :)
Bugun hesaplamadim canim odul diye.Normalde hergun hesapliyorum.
Fakat 2 haftadir arada kalori olarak 1600-1700 aldigim oluyor.Akin okula basladi gunluk yuruyus miktarim cok artti.Ona yoruyorum biraz fazla yeme istegimi ama yine 1400-1500 kaloride kalacak sekilde yiyecegim bu hafta..
Yine guzel bir menu, dondurmayida zaten bileginin hakkiyla kazandin canim :)
Hazir misin canim buyuk gune:)
Her seyi tamamladin mi?
Afiyet olsun canim, yumurtada ekleseydin keske tok tutardi..
Aynen ablacım bende çok üzüldüm bazı insanlarda haketmiştir kesin felan yazmış kanım dondu resmenOzgüvenine hayranim deryacım idolümsün.
Masum tatlilar yiyoruz diyip sıyrilalim isin icinden en azindan soyle serbetli serbetli yapis yapis degil yediklerimiz
Buldum buldum ayy okadain okadar aciya ragmen ayakta kalmis dusmemis kizina olmek ostemihorum diye bagiriyor yaa allahim o kiza allah kolaylik versi nekadar zordur onun icin hayat bundan sonra allah kimseye yasatmasin .sabah sabah yaa
Oooo tabiki de sen iste kaptis.
Tatli uykular canim
1 litrelik süt alınca bozuluyor içemiyorum böyle çok pratik oluyor küçük küçük bozulmadan tüketiyorum hem iş yerime de getiriyorum çok pratik oluyor:)Canım gunluk sut tuketsen daha iyi degil mi. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?