Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Esim menun biraz olmamis sanki

Kireç çözücü çok iyi geliyor ona. Zaten kireç çözücü de tuzruhuymuş. Belki daha az yoğundur ama kesinlikle çamaşır suyundan temiz yapıyor kireç çözücü (şu caydanliklar için filan alıyordum, sonra bir yerde okudum tuvaletede kullanıyorum artık)
Aslında evde kimyasal kullanmamaya çalışıyorum da arada istiyor işte.
Bir de Viking markasının yeni çıkardığı ürünler çok iyi, harika da kokuyor. Böyle şeffaf şişelerde. WC icin olanı yeşil mesela) Kimyasal yokmuş onlarda aklınızda bulunsun

Allah korusun canım seni ya, umarım bir noktada vazgeçer. Çok sıkıntılı bir durum. Rahatsiz etmeye devam ederse polise mi gitsen cidden

Allah korusun canım seni ya, umarım bir noktada vazgeçer. Çok sıkıntılı bir durum. Rahatsiz etmeye devam ederse polise mi gitsen cidden
Dun bende dusundum suanda askerde gelince daha fazla takabilir Allahtan bu evden tasincaz yoksa evimi biliyordu. Arkadaşı konuşmalarından korktugu icin bana yazmis. Sevgiliyken değerim yoktu simdi nolduysa anlamiyorum. Takinti resmen bunun adi baska birsey degil bence.

Heralde elde edemeyince böyle oldu. Kız dua etmeye başladım eski sevgilin yeni birini bulsun diye

Canım makarna yerine sebze olsa iyiymiş ama en azından 2 kaşık:)

Cok az bi menu canim nasil doydun.

Kizlar ne cinayeti benide aydinlatin ben haber falan izleyemmiyorum
Kırklarelimde Emine isimli bir kadın 10 yaşındaki kızı önünde eski eşi tarafından bir kafede boynu kesilerek öldürülmüş kuzum sanırım

Süper:)

Pilav az daha az olsa iyiymiş kuzum

Güzel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…