Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tebrikler canim
Tabiki liste disi hedefini guncellerim ben, evet gitme devam et sen takimda

Gunaydinnn. Guzel hafta sonlari diliyorum herkese. Hava sogumadan bi balkon kahvaltisi yapalim dedik :) neler yediğimi aksam yazarım. DeryaOnDiet eltimin kizida bende evi toparlayip kendimi spora vericem orti

Eklentiler

• 20190824_111037.webp
    62,3 KB · Görüntüleme: 40
Ama kuzum sen kendine haftada yarım kilo hedefi koymuştun ve ulaşıyorsun hedeflerine. Sahi dün ben senin tartımın alintilamiştim bunu yazayım diye ama silinince unuttum. Ne istikrarlı gidiyorsun yazacaktım. Çok kilon yok verilecek, olan da yarım yarim gider üzülme bence bu konuda. Ama yine de eleştiririz kaptiş don't worry

Gunaydinnn. Guzel hafta sonlari diliyorum herkese. Hava sogumadan bi balkon kahvaltisi yapalim dedik :) neler yediğimi aksam yazarım. DeryaOnDiet eltimin kizida bende evi toparlayip kendimi spora vericem orti
Ayy tatlım cok ozendim masaya degil inan o açık havadaki kahvaltıya. Benim balkonum sürekli güneş. Bahçe desen zaten yok
Benim yerime de şöyle güzel bi çay hupurdet çook limecim. (Kuzu ben ismini unuttum özür bi hatırlarsan )

Ismimi ilk defa acikliyorum gülsüm ismim.
Ismimi yazmamistim hic gülsüm ismim :)

Herkese benden cayy o zamann.
Valla bizimde sabah ve aksam cok guzel oluyor görsen cok buyuk degil balkonum ama yazim burda geciyor valla etrafta agacli etraftaki evlerle aramiz kapali

Eklentiler

• 20190824_113116.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 33

ah yaaa o güneş balkon cidden kötü oluyor

Afiyet olsun balim ortam sahane gozukuyor o sofrada olmak isterdim

Çay için de isim için de teşekkürler canım
Aslında başta isim yazmayanlari iyi anlıyorum. Ben de kullanmadığım ismimi yazmıştım mesela. Ama öyle samimi ki ortamimiz bi süre sonra nick'ler saçma geliyor
Balkonun müthiş gerçekten çok şanslısın

kızlar bişey paylaşıyım sizlerle de belki biliyosunuzdur da ben yeni ev hanımlığı yaptığımdan
bizim klozette musluk akıttığı için sarı sarı çirkin çirkin pis pis gözükğyır ne zamandır domestosla bekletiyorum yok onu denedim yok en sonunda tuz ruhu aldım. sonra annem dedi ki sakın kullanma deler klozeti iş yerinden arkadaşım da dikkat et zehirlenme falan deyince vazgeçtim. sonra eşim dedi ki bu karbonat ber bi şeye iyi geliyor bi şununla ovayım. aa bi ovdu tertemiz oldu yaaa. bu kadar olmaz hem sağlıklı hem hiçbir şeye zarar vermiyor. yine domestosla siliyorum ama cidden hani şu doğal temizliğe ciddi yönelmeyi düşünüyorum. hele ilerde çocuk olunca.

Anaaa supermis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…