Tebrikler canimBeni bırakmayın:/
Geçen sene teee kaç kilo verdim geri aldım bu sefer almamam hatta azıcık daha vermem lazım
Liste dışı olarak katılırsam en azından dikkat ederim:)
Okul zamanı başlayınca da yoğunluğa göre bir şeyler yaparsak Harika olur
stitch canım liste dışı hedefim de 54 olsun ama gelince de belirtebilirim istersen @Yawrukush
Şişkoyum ya
Bugün Kınada bir kız gördüm tam Rabbim bu ne fiziktir
FitFiliz kanki Ankara kızları ne kaaa güzel maşşallah
Kız muhtemelen 60-90 üst biraz küçük te bel ve kalça.... dedim hay maşallah
Sonra bizim oralıları gördüm Allah göbekten vermiş
Ben de dun duydum, duymadiysan arastirma cok uzucuCok az bi menu canim nasil doydun.
Kizlar ne cinayeti benide aydinlatin ben haber falan izleyemmiyorum
Anladim canim afiyet olsun :)1 litrelik süt alınca bozuluyor içemiyorum böyle çok pratik oluyor küçük küçük bozulmadan tüketiyorum hem iş yerime de getiriyorum çok pratik oluyor:)
Ama kuzum sen kendine haftada yarım kilo hedefi koymuştun ve ulaşıyorsun hedeflerine. Sahi dün ben senin tartımın alintilamiştim bunu yazayım diye ama silinince unuttum. Ne istikrarlı gidiyorsun yazacaktım. Çok kilon yok verilecek, olan da yarım yarim gider üzülme bence bu konuda. Ama yine de eleştiririz kaptiş don't worryKizlar 2 haftadir kalori diyetime istedigim gibi devam edemiyorum.
Akin okula basladi 15dk yurume mesafesinde okulu sabah birak gel yarim saat, oglen al gel yarim saat, okuldan sonra hergun parkta kal en az 1- 1bucuk saat derken normalden fazla bir seyler yiyesim geliyor.
Sizden rica ediyorum benim menulerimi ciddi ciddi elestirin.Sanki takim, Akinin okulu, kosturmacalarim derken diyete istedigim gibi asilamiyorum.Silkelenip kendime geleyim.En agirindan yorum yapabilirsiniz menulerime, hic cekinmeyin
Ayy tatlım cok ozendim masaya degil inan o açık havadaki kahvaltıya. Benim balkonum sürekli güneş. Bahçe desen zaten yokGunaydinnn. Guzel hafta sonlari diliyorum herkese. Hava sogumadan bi balkon kahvaltisi yapalim dedik :) neler yediğimi aksam yazarım.DeryaOnDiet eltimin kizida bende evi toparlayip kendimi spora vericem orti
Ismimi ilk defa acikliyorumAyy tatlım cok ozendim masaya degil inan o açık havadaki kahvaltıya. Benim balkonum sürekli güneş. Bahçe desen zaten yok
Benim yerime de şöyle güzel bi çay hupurdet çook limecim. (Kuzu ben ismini unuttum özürbi hatırlarsan )
Ismimi yazmamistim hic gülsüm ismim :)Ayy tatlım cok ozendim masaya degil inan o açık havadaki kahvaltıya. Benim balkonum sürekli güneş. Bahçe desen zaten yok
Benim yerime de şöyle güzel bi çay hupurdet çook limecim. (Kuzu ben ismini unuttum özürbi hatırlarsan )
Sagol kuzum buyuk iyi kucugunde atesi cikmiyor ama balgamdan kurtulamadik kusmaya devam ediyor o yuzden
Ayy tatlım cok ozendim masaya degil inan o açık havadaki kahvaltıya. Benim balkonum sürekli güneş. Bahçe desen zaten yok
Evet ya o haberide okudum incinin kurucusu yazmis ole biseylerAynen ablacım bende çok üzüldüm bazı insanlarda haketmiştir kesin felan yazmış kanım dondu resmen
Gecmisler olsun.Sagol kuzum buyuk iyi kucugunde atesi cikmiyor ama balgamdan kurtulamadik kusmaya devam ediyor o yuzden
Gordum gordum gormez olaydımBen de dun duydum, duymadiysan arastirma cok uzucu
Afiyet olsun balim ortam sahane gozukuyor o sofrada olmak isterdimGunaydinnn. Guzel hafta sonlari diliyorum herkese. Hava sogumadan bi balkon kahvaltisi yapalim dedik :) neler yediğimi aksam yazarım.DeryaOnDiet eltimin kizida bende evi toparlayip kendimi spora vericem orti
Çay için de isim için de teşekkürler canımIsmimi ilk defa acikliyorumgülsüm ismim.
Ismimi yazmamistim hic gülsüm ismim :)
Herkese benden cayy o zamann.
Valla bizimde sabah ve aksam cok guzel oluyor görsen cok buyuk degil balkonum ama yazim burda geciyor valla etrafta agacli etraftaki evlerle aramiz kapali
Oo hemen taytimi giyeyimlGelsin puanlarkanadali35 çalışmalara başladım Özlemcim, hatta yazdım şimdi ben unuturum diye
Az önce yaptım bunları. Ev sporu da fena değilmiş beya
Sagol canim misafir severim ben ne zaman istersen :)))Afiyet olsun balim ortam sahane gozukuyor o sofrada olmak isterdim
Anaaa supermiskızlar bişey paylaşıyım sizlerle de belki biliyosunuzdur da ben yeni ev hanımlığı yaptığımdan
bizim klozette musluk akıttığı için sarı sarı çirkin çirkin pis pis gözükğyır ne zamandır domestosla bekletiyorum yok onu denedim yok en sonunda tuz ruhu aldım. sonra annem dedi ki sakın kullanma deler klozeti iş yerinden arkadaşım da dikkat et zehirlenme falan deyince vazgeçtim. sonra eşim dedi ki bu karbonat ber bi şeye iyi geliyor bi şununla ovayım. aa bi ovdu tertemiz oldu yaaa. bu kadar olmaz hem sağlıklı hem hiçbir şeye zarar vermiyor. yine domestosla siliyorum ama cidden hani şu doğal temizliğe ciddi yönelmeyi düşünüyorum. hele ilerde çocuk olunca.
O da geçer canım inşallah, seviyolar mi ıhlamur filan? Fotoğraf çok tatlı cidden ex-eşimSagol kuzum buyuk iyi kucugunde atesi cikmiyor ama balgamdan kurtulamadik kusmaya devam ediyor o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?