evimde 3 tane boş oda var hepimz sığarız ama wc bi tane su cok içtiğimizden sıraya girmemiz gerekicek
sıraya gerek yok meyveecim, ben bi kere girip bi daa çıkamayacağım içinnay gitmeden kovulcam valla kızcağızın evinden
offf karayaglarım gıdıcekse ben varımm
benim için sorun yok ben kabul ediyorum bu kamp işini:)))))
evimde 3 tane boş oda var hepimz sığarız ama wc bi tane su cok içtiğimizden sıraya girmemiz gerekicek
sorun değil hypatiam utanmazsan eğer sen klozeti kullanırsın bizde normali ama bi sorun var ikisi aynı yerdee
benım ıcın sorun degıl ben kullanırımayy benım kuzenım bıtane ulkeye gıtmıstı hatırlamıyorum sımdı eskı zaman boyle hınt ulkesı gıbı bır yermıs wcye gıtmıs kocaman bır oda ortada 4 tane delıkk ohaa cuss dedım dıyoe 4 kısı yanyana yapıyor galıba dıye hemenn kacmıs
yalnız meyvemm bize hiiç acıma... sen işteyken yemeklerini ben hazırlarım akşama kadar düzenli gidiyorum, akşam bozuyorummm.. işte o an kilitle beni bi odayaama mutfak olmasınnn
seni arka odaya kilitlerim bahceye bakıyor gece boyu karanlıkda nefsini terbiye edersin
arka odadan kaçıp da soluğu tatlıcıda almıyım daa
bu gidişle yakında valizimi alıp gidicem zaten bi yerleree acilen kg vermem lazım benim..
bu gidişle yakında valizimi alıp gidicem zaten bi yerleree acilen kg vermem lazım benim..
benımdeeeeeeeeee:84::84:
kilo vermeniz lazımda hala yiyorsunuz martın 10 nundan sonra hava sıcaklıkları mevsim normallaerinin üstüne cıkıcakmıs bu demek oluyor ki istanbul 17-18 olur hypatiam sen yazlıkları hazırla nasılsa küçülmedi gecen senekilerle idare et..
minnosum sende hazırla kıyafetlerii senin orasıda o kadar olmasada sıcak bir bahar havası olurr
şişko şişko giyin yazlıklarınızı yağlarınız sallansınn..
arkadaşlar benim yeni tayın olduğum yerde iki kişiyle tanıştım ikiside çok zayıf bayanlar çikolata ikram ederken nasıl olsa kilo sorununuz yok buyrun dedim birbirlerine bakıp olmaz dediler biri 16 kilo biride 22 kilo vermiş 6-7 ayda falan. diyetisyenlerini sorduğumda ona ayıracak vaktimiz yok kendi cabamızla oldu dediler. hergün protein ve kalsiyum almaya özen göstermişler. internetten kendilerine uygun sağlıklı diyet listeleri indirmişler ve onu uygulamışlar spor yapmadık sadece işe giderken yürüdük o kadar dediler ama ara öğünlerini hiç aksatmamışlar tatlı yeselerde sınırlı yemişler bol su içmişler. ayda ortalama 3 kilo veriyorduk dediler. sürekli diyet listesi değiştiriyorlarmış ama şok diyet falan hiç yapmamışlar . bizdemi diyet listeleri araştırsak arkadaşlar ne yapsak.
hooofff ben sısko degılımm ısteekilo vermeniz lazımda hala yiyorsunuz martın 10 nundan sonra hava sıcaklıkları mevsim normallaerinin üstüne cıkıcakmıs bu demek oluyor ki istanbul 17-18 olur hypatiam sen yazlıkları hazırla nasılsa küçülmedi gecen senekilerle idare et..
minnosum sende hazırla kıyafetlerii senin orasıda o kadar olmasada sıcak bir bahar havası olurr
şişko şişko giyin yazlıklarınızı yağlarınız sallansınn..
ovv ovvvv ovvvvvvvv.. minnoşummhadi biz de zayıflayalım ciciler giyinelimmm.. meyvem ne diyoo bizee
ayy cok canım sıkıldı kızlar ya 3 tane dosyaya rapor yazıp gondermıstım taa ne zaman yazdıklarımı bıle hatırlamıyorum sımdı gerı gondermıs hakım bey aradakı celıskı gıderılsın yazmıs . eyy şaş celıskılerı ben gıdersem zaten ben hakım olurdumcok sınırlendım sımdı bu aksam onlarla ugrasmam gerekıcek ve cok sınırlıyım cokk cokk
ben bu yaz tatıle gıderken super cıcıler alıcam kendıme superr mınıler boyle ıncecık bacaklarıma super olucak sızede resımlerımı gonderıcemm sekerlerımm. ee tabı tatıle gıdersek ay bız bu ay cok sıkıstık maddı olarak nedendır bılınmez az bıraz kemerlerı sıkmak lazımmıs onu anladım sımdı kemer sıkma polıtıkasına gecıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?