Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evimde 3 tane boş oda var hepimz sığarız ama wc bi tane su cok içtiğimizden sıraya girmemiz gerekicek

sorun değil hypatiam utanmazsan eğer sen klozeti kullanırsın bizde normali ama bi sorun var ikisi aynı yerdee

benım ıcın sorun degıl ben kullanırım ayy benım kuzenım bıtane ulkeye gıtmıstı hatırlamıyorum sımdı eskı zaman boyle hınt ulkesı gıbı bır yermıs wcye gıtmıs kocaman bır oda ortada 4 tane delıkk ohaa cuss dedım dıyoe 4 kısı yanyana yapıyor galıba dıye hemenn kacmıs

yalnız meyvemm bize hiiç acıma... sen işteyken yemeklerini ben hazırlarım akşama kadar düzenli gidiyorum, akşam bozuyorummm.. işte o an kilitle beni bi odaya ama mutfak olmasınnn

4 tane mii

toplu wc bulunur

yalnız meyvemm bize hiiç acıma... sen işteyken yemeklerini ben hazırlarım akşama kadar düzenli gidiyorum, akşam bozuyorummm.. işte o an kilitle beni bi odaya ama mutfak olmasınnn

seni arka odaya kilitlerim bahceye bakıyor gece boyu karanlıkda nefsini terbiye edersin

arka odadan kaçıp da soluğu tatlıcıda almıyım daa

bu gidişle yakında valizimi alıp gidicem zaten bi yerleree acilen kg vermem lazım benim..

tatlıcımıı o dan nee :96::96:

kız benim olduğum yerde bi pideci var oda aksama kadar acıkk
merkezede yürüyerek gitmen mümkün değil zaten otobüsde en son 6 daa

benımdeeeeeeeeee:84::84:

kilo vermeniz lazımda hala yiyorsunuz martın 10 nundan sonra hava sıcaklıkları mevsim normallaerinin üstüne cıkıcakmıs bu demek oluyor ki istanbul 17-18 olur hypatiam sen yazlıkları hazırla nasılsa küçülmedi gecen senekilerle idare et..
minnosum sende hazırla kıyafetlerii senin orasıda o kadar olmasada sıcak bir bahar havası olurr

şişko şişko giyin yazlıklarınızı yağlarınız sallansınn..

ovv ovvvv ovvvvvvvv.. minnoşumm hadi biz de zayıflayalım ciciler giyinelimmm.. meyvem ne diyoo bizee

bu yaz cok güzel parlak bi kumastan elbiseler cıkmıs harika seyler aynı kumastan buluzlarda var gecen izmite gittiğimde gördüm havalar sıcak değil die almadım bu gidişimde alıcam süper ciciler var bu yaz cok renkli gecicek

arka odadan kaçıp da soluğu tatlıcıda almıyım daa

bu gidişle yakında valizimi alıp gidicem zaten bi yerleree acilen kg vermem lazım benim..

arkadaşlar benim yeni tayın olduğum yerde iki kişiyle tanıştım ikiside çok zayıf bayanlar çikolata ikram ederken nasıl olsa kilo sorununuz yok buyrun dedim birbirlerine bakıp olmaz dediler biri 16 kilo biride 22 kilo vermiş 6-7 ayda falan. diyetisyenlerini sorduğumda ona ayıracak vaktimiz yok kendi cabamızla oldu dediler. hergün protein ve kalsiyum almaya özen göstermişler. internetten kendilerine uygun sağlıklı diyet listeleri indirmişler ve onu uygulamışlar spor yapmadık sadece işe giderken yürüdük o kadar dediler ama ara öğünlerini hiç aksatmamışlar tatlı yeselerde sınırlı yemişler bol su içmişler. ayda ortalama 3 kilo veriyorduk dediler. sürekli diyet listesi değiştiriyorlarmış ama şok diyet falan hiç yapmamışlar . bizdemi diyet listeleri araştırsak arkadaşlar ne yapsak.

millet nasıl basarmıs hadi kızlar sizde canlanın bakalımmm
cumaya herkes yarım kilo vermelii diğmi amaaaaaa

hooofff ben sısko degılımm ıstee
ovv ovvvv ovvvvvvvv.. minnoşumm hadi biz de zayıflayalım ciciler giyinelimmm.. meyvem ne diyoo bizee

bende cıcılerımı gıyıcemm hemde fıstık gıbın olucam bıkeremm

ayy cok canım sıkıldı kızlar ya 3 tane dosyaya rapor yazıp gondermıstım taa ne zaman yazdıklarımı bıle hatırlamıyorum sımdı gerı gondermıs hakım bey aradakı celıskı gıderılsın yazmıs . eyy şaş celıskılerı ben gıdersem zaten ben hakım olurdum cok sınırlendım sımdı bu aksam onlarla ugrasmam gerekıcek ve cok sınırlıyım cokk cokk

ben bu yaz tatıle gıderken super cıcıler alıcam kendıme superr mınıler boyle ıncecık bacaklarıma super olucak sızede resımlerımı gonderıcemm sekerlerımm. ee tabı tatıle gıdersek ay bız bu ay cok sıkıstık maddı olarak nedendır bılınmez az bıraz kemerlerı sıkmak lazımmıs onu anladım sımdı kemer sıkma polıtıkasına gecıyoruz

ben bişi anlamadım 3 dosyada aynı konumu ki çelişki yaratıyorr :44:

yaza toparlanırsınız minnosum yaza kadar daha cok var hem torba yasa sizin maaslara atki etmiyormu millete nerdeyse 200 lira artıs olucakmıs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…