Ooh cok guzel manzara, bizde de hic gunes olmuyorIsmimi ilk defa acikliyorumgülsüm ismim.
Ismimi yazmamistim hic gülsüm ismim :)
Herkese benden cayy o zamann.
Valla bizimde sabah ve aksam cok guzel oluyor görsen cok buyuk degil balkonum ama yazim burda geciyor valla etrafta agacli etraftaki evlerle aramiz kapali
Kuzum Allah yardımcın olsunEski sevgilimin bir arkadasi yazdi kizlarya kafayi yemis adam takinti yapmış beni donene kadar beklicem ben diyormuş. Ailesi kiz bulmus yok demis ben tubayla ya da kimseyle evlenmicem. manyak takmis resmen normal mi hic bu Allahim normal birine denk gelmiyorum
Ay kuzum yerim ya bende tam kizlar bana dua onerin yazacakken mesajini gormem nasil bir kalbinin temizligidir. bana da dua onerin kizlar surekli birsey valla biri bana beddua mi etti ah mi etti buyumu yapti anlamis degilim bu ne yaHeralde elde edemeyince böyle oldu. Kız dua etmeye başladım eski sevgilin yeni birini bulsun diye
Hala mi, kiyamamSagol kuzum buyuk iyi kucugunde atesi cikmiyor ama balgamdan kurtulamadik kusmaya devam ediyor o yuzden
Haklısın ne diyeyim kiHakettin canim :)
Harika haber, gelsin sporlar:)
Insallah canim her zaman beklerim, buraya yolun duserse:)
Kotu degil canim menun ,afiyet olsun ,sporda yapmissin cok guzel:)
Dikkat et kendine, cocuklara canim :)
Caniiiimmmmm:)
Ekliyorum listeye kilonu canim :)
Guzel olmus canim bugunku menun :)
Nohut biraz fazla olmus ama guzel yinede canim:)
Menun guzel canim :)
Keske hergun boyle duzenli yazsan menunu..
Ilk gun icin gayet guzel bir menu canim, tebrikler.
Bu hafta sen ve ben es olduk canim, haberin olsun :)
Tamam canim donuste eslestiririz:)
Gayet guzel canim :)
Haberlerle uyandim bende bu sabah, tum gun gozumun onune geldi olanlar
Birde vefat haberi almistim, ayni senin gibi keyifsizim..
Cok guzel vakit gecirirsin insallah canim, keyfini cikart:)
Iyi yolculuklar Betulcum:)
Az yemissin tum gun canim, odulun afiyet olsun.
Iliskide de kiymetimi hic bilmezdi ama anladi iste ben gibisini nerden bulcak tabikidr ahahahKuzum Allah yardımcın olsun
Senin gibi kızı bulunca kaçırmak istemiyor
Ama artık o tren kaçtı...
Bende oyleeMemnun oldum gulsumcüm bende ozlem
Sagolasin canimmAfiyet bal olsun
Yok kiz sevgilim beni aldatmadi ahaha evet karistirmissin o suanki sevgilimdi aldatma degildi sadece kizin birinden sorun yasamistik bu da eski sevgilim beni terk etti sacma salak bahanelerle hemen 2 gunde baskasini bulduydy simdi aylardir geri donmeye çalışıyor ama benim artik baaka biri hayatimda yani ama yakamdna düşmüyor takmis psikopatcaF Falanfilannnn canın bu sevgilin geçen gün seni aldayttığını öğrendiğin kişi mi yoksa ben her şeyi karıştırdım mı
Canim masallah eksin harika. Kisa surede cok guzel kilo verdin.Kizlar 2 haftadir kalori diyetime istedigim gibi devam edemiyorum.
Akin okula basladi 15dk yurume mesafesinde okulu sabah birak gel yarim saat, oglen al gel yarim saat, okuldan sonra hergun parkta kal en az 1- 1bucuk saat derken normalden fazla bir seyler yiyesim geliyor.
Sizden rica ediyorum benim menulerimi ciddi ciddi elestirin.Sanki takim, Akinin okulu, kosturmacalarim derken diyete istedigim gibi asilamiyorum.Silkelenip kendime geleyim.En agirindan yorum yapabilirsiniz menulerime, hic cekinmeyin
Fotografiniza bayildim canim. Masallah anne ogul.Ozgüvenine hayranim deryacım idolümsün.
Masum tatlilar yiyoruz diyip sıyrilalim isin icinden en azindan soyle serbetli serbetli yapis yapis degil yediklerimiz
Buldum buldum ayy okadain okadar aciya ragmen ayakta kalmis dusmemis kizina olmek ostemihorum diye bagiriyor yaa allahim o kiza allah kolaylik versi nekadar zordur onun icin hayat bundan sonra allah kimseye yasatmasin .sabah sabah yaa
Oooo tabiki de sen iste kaptis.
Tatli uykular canim
Sagol canim. Tatil oncesi son alisverislerim.En guzel spor salonu avm dir bosvrlisten zaten süper
Ayy hersey cok leziz gorunuyor. Afiyet olsun esim. Ben de birazdan giyinip spor yapmaya gidecegim.Gunaydinnn. Guzel hafta sonlari diliyorum herkese. Hava sogumadan bi balkon kahvaltisi yapalim dedik :) neler yediğimi aksam yazarım.DeryaOnDiet eltimin kizida bende evi toparlayip kendimi spora vericem orti
Ne getirirlerse silip supuruyirum canimPilav az daha az olsa iyiymiş kuzum
Tesekkurlerr. Bende simdi yaptım spor paylasicam birazdan :)Ayy hersey cok leziz gorunuyor. Afiyet olsun esim. Ben de birazdan giyinip spor yapmaya gidecegim.
Simdi sporumu hesaplicam bi kontrol eder misiniz sizdeSabah ac kari a tarcinli limonlu su
Kahvalti 11:15
1 wasa 1 yumurtadan omlet suzme peynir domates salatalik ve köz biberli salata
Yemek 16:00
1 kase kiymali tarhana corbasi
1 kase nohutlu cacik
6 kasik z.yagli patlican yemegi
☆son ogunde 1/3 seftali 10 tane cig badem yerim en gec 18:00 de biter yemek isim
Su 3 litreyi gecer 4 bile olabilir
Spor: 300 ip
Leslie 2 mile
Dans/zumba karışık 45 dk.
Ayaklar 90 derecede mekik 50 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?