Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ooh cok guzel manzara, bizde de hic gunes olmuyor benim icin de bir cay hupletin

Kuzum Allah yardımcın olsun

Senin gibi kızı bulunca kaçırmak istemiyor
Ama artık o tren kaçtı...

Heralde elde edemeyince böyle oldu. Kız dua etmeye başladım eski sevgilin yeni birini bulsun diye
Ay kuzum yerim ya bende tam kizlar bana dua onerin yazacakken mesajini gormem nasil bir kalbinin temizligidir. bana da dua onerin kizlar surekli birsey valla biri bana beddua mi etti ah mi etti buyumu yapti anlamis degilim bu ne ya

Haklısın ne diyeyim ki

F Falanfilannnn canın bu sevgilin geçen gün seni aldayttığını öğrendiğin kişi mi yoksa ben her şeyi karıştırdım mı
Yok kiz sevgilim beni aldatmadi ahaha evet karistirmissin o suanki sevgilimdi aldatma degildi sadece kizin birinden sorun yasamistik bu da eski sevgilim beni terk etti sacma salak bahanelerle hemen 2 gunde baskasini bulduydy simdi aylardir geri donmeye çalışıyor ama benim artik baaka biri hayatimda yani ama yakamdna düşmüyor takmis psikopatca

Canim masallah eksin harika. Kisa surede cok guzel kilo verdin.

Fotografiniza bayildim canim. Masallah anne ogul.

Gunaydinnn. Guzel hafta sonlari diliyorum herkese. Hava sogumadan bi balkon kahvaltisi yapalim dedik :) neler yediğimi aksam yazarım. DeryaOnDiet eltimin kizida bende evi toparlayip kendimi spora vericem orti
Ayy hersey cok leziz gorunuyor. Afiyet olsun esim. Ben de birazdan giyinip spor yapmaya gidecegim.

Sabah ac kari a tarcinli limonlu su

Kahvalti 11:15
1 wasa 1 yumurtadan omlet suzme peynir domates salatalik ve köz biberli salata

Yemek 16:00
1 kase kiymali tarhana corbasi
1 kase nohutlu cacik
6 kasik z.yagli patlican yemegi

☆son ogunde 1/3 seftali 10 tane cig badem yerim en gec 18:00 de biter yemek isim

Su 3 litreyi gecer 4 bile olabilir
Spor: 300 ip
Leslie 2 mile
Dans/zumba karışık 45 dk.
Ayaklar 90 derecede mekik 50 tane

Simdi sporumu hesaplicam bi kontrol eder misiniz sizde

Yawrukush merhabalar yeniden güzel hatunlar
Acil olarak samsuna dığru yola cıktık eşimin babaannesi yoğun bakımda , ama her akşam aktif yazmaya çalışacagım... gün içindeki yediklerimi sabah erken yazıyordum ama bu hafta akşam ne yediysem onu yazcam çünkü farklı bi yere gidiyorum , kendi menülerim olmayacak bol sebze yemeye çalısacagım en azından , düzenli egzersiz yapabilen biri değilim malesef ama günde 10.000 adım rahat atarım düzenli yürüyüşlere devam , ben pazartesi başladım o gün tekrar kiloma bakıcam eylülğn ilk haftasına kadar devam edicem hepinizi seviyorum kalın saglıcakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…