Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok gecmis olsun...

Harika spor menü

Kızlar nasıl geçiyor gününüz biz sabahtan beri dışarıdayız geziyorız 1 haftadır nerdeyse evdeydik ufak tefek çıkmalar hariç yağmur korkusundan ... açık hava o kadar iyi geldi ki yenilenmiş hissediyorum resmen kötü düşünceleri de haftayı da çok şükür üzerimden attım gibi ..Sizde durumlar nasıl haftasony nasıl geçiyor

Canım geçmiş olsun .. bekliyoruz güzel haberlerini

Canim sporlarinin puanlarini toplayip yazmamiz gerekiyor.

Gelsin puanlar kanadali35 çalışmalara başladım Özlemcim, hatta yazdım şimdi ben unuturum diye
Az önce yaptım bunları. Ev sporu da fena değilmiş beya
wow neyaptin kiz ,supersin simdi bnede bunun altinda kalmayayim ,sonra yasli ,bunagi bana ne es verdiniz diye soylenme

Canım bu puanlama zor olucak benim için. 40 dk fitnes yapıyorum. Her bölümde farklı bir sürü hareket var farklı sayı ile. Ben durup tek tek sayamamki.

FitFiliz kiz sevgili esim bu hafta birinci biz olmaliyiz
Oluruz tabi, kaçmaz bizden
Karpuz bir dilim, peynir bir dilim olsa daha iyi ama başka elestirim yok canım.
Doğum günün kutlu olsun fıstık (sanal pasta, en güzeli )
Nice güzel, mutlu yıllar dilerim evlatlarınla, sevdiklerinle beraber
Ne güzel bir yerdeymişsin o zaman canım. Kaç gün kalicaksin burda?
Mezun oldun, sen kutlamadasin. Bize de arkanda müthiş bi spor fikri patlatıp kaçtın masallah
JJ'lerde cinlatiyorum kulaklarını
Canim sporlarinin puanlarini toplayip yazmamiz gerekiyor.
Benimki daha bitmedi kuzum gün sonunda toplicam.
wow neyaptin kiz ,supersin simdi bnede bunun altinda kalmayayim ,sonra yasli ,bunagi bana ne es verdiniz diye soylenme
Hiç dermiyim kız öyle, aşkolsun
Biz 20likleri geçeriz senle.
Eskiden biryerlerde okumuştum senin mesleğin çok kalori harcatiyormus zaten. Ayakta mi çalışıyorsunuz genelde? Bebek var diye izinde de olabilirsin gerçi sormadım hiç daha önce.
(Benden istek spor iste yapiyim. Seç Özlemcim listeden yürüyüşteyim şimdi bitince sonuna eklerim ekstradan)

Canım bu puanlama zor olucak benim için. 40 dk fitnes yapıyorum. Her bölümde farklı bir sürü hareket var farklı sayı ile. Ben durup tek tek sayamamki.
Canim 1dakikalik fitness ya da kardiyo egzersizi 2 puan.Toplamda kac dakika yaptigini bilmen yeter.40dk fitness=80 puan
Eger ki hareketleri tek tek hesaplamak zor geliyorsa, bende spor salonuna gidiyorum 1 saat fitness yapinca mesela 120puan sayacagim cunku tek tek hesaplamam cok zor :)

Son düzenleme:
Son ogunum:
1 dilim şeftali 7 cig badem 3 ucgen dilim karuz
Saat 6 yi biraz gecti cunku aile buyuklerini ziyaret ettik orda yedim

tesekkurler kanki , evdeyim mayisa kadar, evet hep ayaktayim ,kosturmacali ama seviyorum ben ,

lilililili halay cek ,bana cok iyi geldiya kan ter icinde kaldim ( dansa girer demi ),halay kol , bacaklar , memeler , heryer oynuyo , senin de varsa soyle yaparim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…