Halay mııtesekkurler kanki, evdeyim mayisa kadar, evet hep ayaktayim ,kosturmacali ama seviyorum ben ,
lililililihalay cek ,bana cok iyi geldiya kan ter icinde kaldim ( dansa girer demi ) ,halay kol , bacaklar , memeler , heryer oynuyo , senin de varsa soyle yaparim bende
yapabilirsin tabi ki canım ama bence önce ufak hedeflerle başla ki moralin bozulmasın
canım hadi bakalım inşallah çok güzel kilolar vereceksin ben sana inanıyorum.
canım evet haberler kötüydü gerçekten ama bak bi yerlerde düşüp bayılma ve bir öğünde muhakkak yemek ye bu çok çok az olmuş. metabolizmanı çökertme sonra ❤
canım çok sevindim, iyi eğlenceler size
ay benim de menümde var tatlı bayadır yemiyodum yazazağım.
vayyy
tek de yaparsın canım merak etme
1 ayda değişimi görürsün muhakkak
ac videolari yaparsin ,kendi kinan farzet ,resimdekini hergun kizimla yapiyozHalay mııcanın sağolsun sevgili eşim yaparım senin için de, bu kadar mı beceremediğim yerden seçilir mendil de vardı evde bi kinadan kalma
Hmm ben de senden şu resimdekini rica ediyorum tatlım
Kolay gelsin
Daha 2 dakika evvel trambolinde arasi bu sekilde bacaklarimda hoplattim :))Halay mııcanın sağolsun sevgili eşim yaparım senin için de, bu kadar mı beceremediğim yerden seçilir mendil de vardı evde bi kinadan kalma
Hmm ben de senden şu resimdekini rica ediyorum tatlım
Kolay gelsin
Eve trambolin mi alsamDaha 2 dakika evvel trambolinde arasi bu sekilde bacaklarimda hoplattim :))
Bence o mekik, yani sanırımac videolari yaparsin ,kendi kinan farzet ,resimdekini hergun kizimla yapiyoz,oylemi durcam kiz kac dk.
Bende var adresi yaz kargolayayimEve trambolin mi alsam
evet iyi oluyo ben ozellikle plank yapinca denizi koyuyom ,rahat oluyo ,momy baby fitness var cok guzelBence o mekik, yani sanırımÖzge daha iyi bilir, bizi aydınlatsin Yawrukush
Sorma ya benim çok içimde kaldı benimkiler bebekken niye yapmadiysam böyle hareketler. Biraz bilinçsizmisim galiba o zamanlar. Halbuki bebek için ne eğlenceli, anneye yorucu olsa bile bebişin gülüşü yeter iyi hissetmesine
Evet canim karin egzersizi bu, cocuklar bayiliyor gercekten :)Bence o mekik, yani sanırımÖzge daha iyi bilir, bizi aydınlatsin Yawrukush
Sorma ya benim çok içimde kaldı benimkiler bebekken niye yapmadiysam böyle hareketler. Biraz bilinçsizmisim galiba o zamanlar. Halbuki bebek için ne eğlenceli, anneye yorucu olsa bile bebişin gülüşü yeter iyi hissetmesine
Ay simdi netten baktim ayni boyleydiAcayip terletiyor trambolin, biz her yemekten sonra fiks cocuklarla trambolinde oynuyoruz.
Bu yaz bizi bu trambolin kurtardi, cocuklar tepesinden inmediler :)
Eki Görüntüle 2301323
Cok az az gidiyor Filizim , gitsin diye yirtiniyorum resmenAma kuzum sen kendine haftada yarım kilo hedefi koymuştun ve ulaşıyorsun hedeflerine. Sahi dün ben senin tartımın alintilamiştim bunu yazayım diye ama silinince unuttum. Ne istikrarlı gidiyorsun yazacaktım. Çok kilon yok verilecek, olan da yarım yarim gider üzülme bence bu konuda. Ama yine de eleştiririz kaptiş don't worry
Bu hafta puanlamamiz takima hareket getirmis bile :)Gelsin puanlarkanadali35 çalışmalara başladım Özlemcim, hatta yazdım şimdi ben unuturum diye
Az önce yaptım bunları. Ev sporu da fena değilmiş beya
Ne guzel mis gibi balkon keyfi :)Ismimi ilk defa acikliyorumgülsüm ismim.
Ismimi yazmamistim hic gülsüm ismim :)
Herkese benden cayy o zamann.
Valla bizimde sabah ve aksam cok guzel oluyor görsen cok buyuk degil balkonum ama yazim burda geciyor valla etrafta agacli etraftaki evlerle aramiz kapali
Cok guzel bir bilgi sagol canim :)kızlar bişey paylaşıyım sizlerle de belki biliyosunuzdur da ben yeni ev hanımlığı yaptığımdan
bizim klozette musluk akıttığı için sarı sarı çirkin çirkin pis pis gözükğyır ne zamandır domestosla bekletiyorum yok onu denedim yok en sonunda tuz ruhu aldım. sonra annem dedi ki sakın kullanma deler klozeti iş yerinden arkadaşım da dikkat et zehirlenme falan deyince vazgeçtim. sonra eşim dedi ki bu karbonat ber bi şeye iyi geliyor bi şununla ovayım. aa bi ovdu tertemiz oldu yaaa. bu kadar olmaz hem sağlıklı hem hiçbir şeye zarar vermiyor. yine domestosla siliyorum ama cidden hani şu doğal temizliğe ciddi yönelmeyi düşünüyorum. hele ilerde çocuk olunca.
Ooo keyfiniz bol olsun ozlemcim :)Bizde uzun sure aradan sonra kocisle gezmeye ciktik kizlar
Yok be canim 300-500 gr zorla gidiyorCanim masallah eksin harika. Kisa surede cok guzel kilo verdin.
Cok guzel canim :)Sabah ac kari a tarcinli limonlu su
Kahvalti 11:15
1 wasa 1 yumurtadan omlet suzme peynir domates salatalik ve köz biberli salata
Yemek 16:00
1 kase kiymali tarhana corbasi
1 kase nohutlu cacik
6 kasik z.yagli patlican yemegi
☆son ogunde 1/3 seftali 10 tane cig badem yerim en gec 18:00 de biter yemek isim
Su 3 litreyi gecer 4 bile olabilir
Spor: 300 ip
Leslie 2 mile
Dans/zumba karışık 45 dk.
Ayaklar 90 derecede mekik 50 tane
Cok gecmis olsun, iyi yolculuklar ve acil sifalar canim..Yawrukush merhabalar yeniden güzel hatunlar
Acil olarak samsuna dığru yola cıktık eşimin babaannesi yoğun bakımda , ama her akşam aktif yazmaya çalışacagım... gün içindeki yediklerimi sabah erken yazıyordum ama bu hafta akşam ne yediysem onu yazcam çünkü farklı bi yere gidiyorum , kendi menülerim olmayacak bol sebze yemeye çalısacagım en azından , düzenli egzersiz yapabilen biri değilim malesef ama günde 10.000 adım rahat atarım düzenli yürüyüşlere devam , ben pazartesi başladım o gün tekrar kiloma bakıcam eylülğn ilk haftasına kadar devam edicem hepinizi seviyorum kalın saglıcakla
Dogru canim ilk sayfada da puanlar var aklina gelmezse oradan bakabilirsin.İp atlama 300×2= 600
Leslie 2 (30dk) 30×2=60
Dans (45 dk) 45×1= 45
Mekik 50×1=50
Toplam=755
Dogru mudur sayin arkadaslarim ve sevgili esim :) @DeryaOnDiet
Cok sevindim senin adina , ben iyiyim kahvalti masasini toplayacagim, sonra hazirlanip maaile spora gidecegiz :)Kızlar nasıl geçiyor gününüz biz sabahtan beri dışarıdayız geziyorız 1 haftadır nerdeyse evdeydik ufak tefek çıkmalar hariç yağmur korkusundan ... açık hava o kadar iyi geldi ki yenilenmiş hissediyorum resmenkötü düşünceleri de haftayı da çok şükür üzerimden attım gibi .. Sizde durumlar nasıl haftasony nasıl geçiyor
Görüşürüz canım iyi yüzmeler. Ben de havuza gittim bugün öyle soğuktu ki suBiz simdi cikiyoruz evden kizlar , gorusmek uzere :)
Afiyet olsun canimAkşam yemeğim kizlar:)
Çok teşekkür ediyorum canımAfiyet olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?