Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Halay mıı canın sağolsun sevgili eşim yaparım senin için de, bu kadar mı beceremediğim yerden seçilir mendil de vardı evde bi kinadan kalma
Hmm ben de senden şu resimdekini rica ediyorum tatlım
Kolay gelsin
filiz yaptim kiz 40 tane kac puan vercen, canimi okudun

filiz yaptim kiz 40 tane kac puan vercen, canimi okudunEki Görüntüle 2301360
Muhteşemsin muhteşem
Oyy kuzuna da masallah ne tatlı bi minnoşmuş Deniz Allah nazardan korusun canim.
Bakınca yoruldum kimbilir yapınca ne zordur bence tanesi 4 puan olsun ne dersin kaptiş Yawrukush ?
Ben de halay çektim tatlim, sözümü tuttum. Benimki eğlenceli ve kolay oldu kızlarla çektik, sonra onlar sıkıldılar tek başıma kaldım. İbrahim Tatlıses gibi bir elim belimde diğerinde mendil tey tey teey

Niyetlisin yani bu hafta kazanmaya

Ahahhaha kuzum ben bu Ankara düğünlerini çok sevdim çok düzenli düzgün her şey
Bizim orda bu kadar değildi
Ve salonlar Harika

Tanesine 2 mandal Aman 2 puan diyelim kanadali35

Niyetlisin yani bu hafta kazanmaya
Geçen hafta da öyleydim canımcım da geçtiler bizi
Aslında bence gayet iyi sonlandirdik ikimizde geçen haftayı çünkü pazartesi artı başlamıştık. Dondurmanın tamamı olmasa da çocuklarin dondurmasindan otlanmayi hakettik bence
Nasıl geçti bugün bakalım gezme turunuz?

Amin . hepinizin yavrularini iyi insanlarla karsilastirsin ,mutlu ,saglikli olsunlar ,aferin kiz supersin . denizin cok hosuna gitti

Yazdııım :)

Burda

Kizlar leslie icin bir puanlama var miydi
1 sayfada var canim puanlar 1 dak 2 puandi yanlis hatirlamiyorsam.
Fotografiniza bayildim canim. Masallah anne ogul.
sagolasin canim benim ben bugun hangisini koyim diye bakarken bu kalmis o sira teli biraktim elimden megersem onaylammisim degismedim sonra bende sevdim.
Acayip terletiyor trambolin, biz her yemekten sonra fiks cocuklarla trambolinde oynuyoruz.
Bu yaz bizi bu trambolin kurtardi, cocuklar tepesinden inmediler :)
Eki Görüntüle 2301323
Bugun esim oglumla konusuyordu 2 ay sabret alicam diye bende istemedim yaz bitti obur yaza alin evde koycak yer yok abca bahceye dedim.
Sagol canim daha simdi gitdim eve bi ara eve geldim esim ise gitti ben cocuklarla sahile gittim butun gun ku ksturma 1500 adım olmus kuzum ama dakikaya gore hesapliyamam tabi nasil yapalim bi akil istiyorum
filiz yaptim kiz 40 tane kac puan vercen, canimi okudunEki Görüntüle 2301360
Masallah durduysa benim ki 3. Asagi yuvaklanir
Biz gonullerin 1. Olalim o halde.cok yoruldum ya akalarima kara sular indi diyebilirim kuzum simdi cocuklari uyutmaya caliaiyirum.anacigim agladi valla cok yorulmusim

Amin . hepinizin yavrularini iyi insanlarla karsilastirsin ,mutlu ,saglikli olsunlar ,aferin kiz supersin . denizin cok hosuna gitti
Bu arada sen de gayet iyi duruyorsun, hiç öyle çok kilolu değilsin bence.
Deniz sevdiyse süper. gece uykulari nasıl? Gündüz iyi uyuyan bebek babayı, gece uyuyan da anneyi severmiş. Öyle derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…