- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
Oyy masallah kuzuna me tatliymis,Allah bagislasin..
Spor salonunda yuzmekten vazgectim esim ogleden sonra sitenin havuzuna gidelim dedi,kardiyo yapiyoruz suan canimGörüşürüz canım iyi yüzmeler. Ben de havuza gittim bugün öyle soğuktu ki suyine de özlemişim
Amin . tesekkurler teyzosOyy masallah kuzuna me tatliymis,Allah bagislasin..
Muhteşemsin muhteşem
Niyetlisin yani bu hafta kazanmayaOluruz tabi, kaçmaz bizden
Karpuz bir dilim, peynir bir dilim olsa daha iyi ama başka elestirim yok canım.
Doğum günün kutlu olsun fıstık(sanal pasta, en güzeli )
Nice güzel, mutlu yıllar dilerim evlatlarınla, sevdiklerinle beraber
Ne güzel bir yerdeymişsin o zaman canım. Kaç gün kalicaksin burda?
Mezun oldun, sen kutlamadasin. Bize de arkanda müthiş bi spor fikri patlatıp kaçtın masallah
JJ'lerde cinlatiyorum kulaklarını
Benimki daha bitmedi kuzum gün sonunda toplicam.
Hiç dermiyim kız öyle, aşkolsun
Biz 20likleri geçeriz senle.
Eskiden biryerlerde okumuştum senin mesleğin çok kalori harcatiyormus zaten. Ayakta mi çalışıyorsunuz genelde? Bebek var diye izinde de olabilirsin gerçi sormadım hiç daha önce.
(Benden istek spor iste yapiyim. Seç Özlemcim listedenyürüyüşteyim şimdi bitince sonuna eklerim ekstradan)
Ahahhaha kuzum ben bu Ankara düğünlerini çok sevdim çok düzenli düzgün her şeyOluruz tabi, kaçmaz bizden
Karpuz bir dilim, peynir bir dilim olsa daha iyi ama başka elestirim yok canım.
Doğum günün kutlu olsun fıstık(sanal pasta, en güzeli )
Nice güzel, mutlu yıllar dilerim evlatlarınla, sevdiklerinle beraber
Ne güzel bir yerdeymişsin o zaman canım. Kaç gün kalicaksin burda?
Mezun oldun, sen kutlamadasin. Bize de arkanda müthiş bi spor fikri patlatıp kaçtın masallah
JJ'lerde cinlatiyorum kulaklarını
Benimki daha bitmedi kuzum gün sonunda toplicam.
Hiç dermiyim kız öyle, aşkolsun
Biz 20likleri geçeriz senle.
Eskiden biryerlerde okumuştum senin mesleğin çok kalori harcatiyormus zaten. Ayakta mi çalışıyorsunuz genelde? Bebek var diye izinde de olabilirsin gerçi sormadım hiç daha önce.
(Benden istek spor iste yapiyim. Seç Özlemcim listedenyürüyüşteyim şimdi bitince sonuna eklerim ekstradan)
Tanesine 2 mandalMuhteşemsin muhteşem
Oyy kuzuna da masallah ne tatlı bi minnoşmuş DenizAllah nazardan korusun canim.
Bakınca yoruldum kimbilir yapınca ne zordurbence tanesi 4 puan olsun ne dersin kaptiş Yawrukush ?
Ben de halay çektim tatlim, sözümü tuttum. Benimki eğlenceli ve kolay oldu kızlarla çektik, sonra onlar sıkıldılar tek başıma kaldım. İbrahim Tatlıses gibi bir elim belimde diğerinde mendiltey tey teey
Benim dugunumde Ankarada oldu cok mutlu olmus,memnun kalmistim dugunumdenAhahhaha kuzum ben bu Ankara düğünlerini çok sevdim çok düzenli düzgün her şey
Bizim orda bu kadar değildi
Ve salonlar Harika
Geçen hafta da öyleydim canımcım da geçtiler biziNiyetlisin yani bu hafta kazanmaya
Az oldu be kaptiş JJ bile 3 puanken
Amin . hepinizin yavrularini iyi insanlarla karsilastirsin ,mutlu ,saglikli olsunlarMuhteşemsin muhteşem
Oyy kuzuna da masallah ne tatlı bi minnoşmuş DenizAllah nazardan korusun canim.
Bakınca yoruldum kimbilir yapınca ne zordurbence tanesi 4 puan olsun ne dersin kaptiş Yawrukush ?
Ben de halay çektim tatlim, sözümü tuttum. Benimki eğlenceli ve kolay oldu kızlarla çektik, sonra onlar sıkıldılar tek başıma kaldım. İbrahim Tatlıses gibi bir elim belimde diğerinde mendiltey tey teey
Yazdııım :)fayfeyfiy canim seabahar karneni hazirladi canisi linke tiklaman yeterli:)
Dilersen basari hikayeni buraya yazabilirsin, zorunlu degil yazmak.Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @Namaria 'nın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (684. Etap) : 119,00 Bitiş Kilosu (693. Etap) : 100,60 Verilen Toplam Kilo : 18,40 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 15,46% Toplam Süre : 14 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp / % ...www.kadinlarkulubu.com
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/
Merhaba :)
2. Kez yarışıyor ve 2. Kez mezun oluyorum
Peki ben neler mi yaptım
Tatilde zayıflayıp okul dönemi geri aldım. Bu gidişe bir dur demek lazım deyip geri buraya geldim:) bu sefer 4. TakımdaYawrukush kaptanım ve can yardımcıları Kozmogirl17 ve @stitch başta olmak üzere tüm takım arkadaşlarımla Harika işler başardık
Her gün düzenli menü su spor bildirimi aşırı derecede yardımcı oldu kilo vermeme, çünkü onlara yapılan yorumlarla yeniden şekillendirmeye çalışıyordum kendimi menülerimi suyumu sporumu düzenledik
Canımız bir şey isteyince de gruba yazıp birbirimize destek olduk yemedik
Birlikte her şey daha güzel :)
4. Takıma ve can takım arkadaşlarıma teşekkür ederim
Hadi 3puan olsun canim ama asiri agir bir egzersizi degil,puanlari ona gore hesapliyorum:)Az oldu be kaptiş JJ bile 3 puanken
ben yapamazdım mesela. Akşam 20 mekik zor çektim.
Beyzade’deyiz dün de Esila Wedding Hall deydik ikisinde de terasBenim dugunumde Ankarada oldu cok mutlu olmus,memnun kalmistim dugunumden
1 sayfada var canim puanlar 1 dak 2 puandi yanlis hatirlamiyorsam.Kizlar leslie icin bir puanlama var miydi
sagolasin canim benim ben bugun hangisini koyim diye bakarken bu kalmis o sira teli biraktim elimden megersem onaylammisim degismedim sonra bende sevdim.Fotografiniza bayildim canim. Masallah anne ogul.
Bugun esim oglumla konusuyordu 2 ay sabret alicam diye bende istemedim yaz bitti obur yaza alin evde koycak yer yok abca bahceye dedim.Acayip terletiyor trambolin, biz her yemekten sonra fiks cocuklarla trambolinde oynuyoruz.
Bu yaz bizi bu trambolin kurtardi, cocuklar tepesinden inmediler :)
Eki Görüntüle 2301323
Sagol canim daha simdi gitdim eve bi ara eve geldim esim ise gitti ben cocuklarla sahile gittim butun gun ku ksturma 1500 adım olmus kuzum ama dakikaya gore hesapliyamam tabi nasil yapalim bi akil istiyorumCok az az gidiyor Filizim , gitsin diye yirtiniyorum resmen
Bu hafta puanlamamiz takima hareket getirmis bile :)
Ne guzel mis gibi balkon keyfi :)
Cok guzel bir bilgi sagol canim :)
Ooo keyfiniz bol olsun ozlemcim :)
Yok be canim 300-500 gr zorla gidiyor
Cok guzel canim :)
Cok gecmis olsun, iyi yolculuklar ve acil sifalar canim..
Dogru canim ilk sayfada da puanlar var aklina gelmezse oradan bakabilirsin.
Cok sevindim senin adina , ben iyiyim kahvalti masasini toplayacagim, sonra hazirlanip maaile spora gidecegiz :)
Masallah durduysa benim ki 3. Asagi yuvaklanir
Biz gonullerin 1. Olalim o halde.cok yoruldum ya akalarima kara sular indi diyebilirim kuzum simdi cocuklari uyutmaya caliaiyirum.anacigim agladi valla cok yorulmusimGeçen hafta da öyleydim canımcım da geçtiler bizi
Aslında bence gayet iyi sonlandirdik ikimizde geçen haftayı çünkü pazartesi artı başlamıştık. Dondurmanın tamamı olmasa da çocuklarin dondurmasindan otlanmayi hakettik bence
Nasıl geçti bugün bakalım gezme turunuz?
ama deniz agirHadi 3puan olsun canim ama asiri agir bir egzersizi degil,puanlari ona gore hesapliyorum:)
Kaptis kandiriyolar seni puanlari yukseltmeHadi 3puan olsun canim ama asiri agir bir egzersizi degil,puanlari ona gore hesapliyorum:)
Bu arada sen de gayet iyi duruyorsun, hiç öyle çok kilolu değilsin bence.Amin . hepinizin yavrularini iyi insanlarla karsilastirsin ,mutlu ,saglikli olsunlar,aferin kiz supersin . denizin cok hosuna gitti
Sana da uyar kuzu bu egzersiz. Nazar etme ne olur al bebişi yap senin de olurKaptis kandiriyolar seni puanlari yukseltme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?