Canim yuz adim 5 puan olarak hesapla kuzum bende ilk sayfayi guncellerim1 sayfada var canim puanlar 1 dak 2 puandi yanlis hatirlamiyorsam.
sagolasin canim benim ben bugun hangisini koyim diye bakarken bu kalmis o sira teli biraktim elimden megersem onaylammisim degismedim sonra bende sevdim.
Bugun esim oglumla konusuyordu 2 ay sabret alicam diye bende istemedim yaz bitti obur yaza alin evde koycak yer yok abca bahceye dedim.
Sagol canim daha simdi gitdim eve bi ara eve geldim esim ise gitti ben cocuklarla sahile gittim butun gun ku ksturma 1500 adım olmus kuzum ama dakikaya gore hesapliyamam tabi nasil yapalim bi akil istiyorum
Masallah durduysa benim ki 3. Asagi yuvaklanir
Biz gonullerin 1. Olalim o halde.cok yoruldum ya akalarima kara sular indi diyebilirim kuzum simdi cocuklari uyutmaya caliaiyirum.anacigim agladi valla cok yorulmusim
annesini seviyo deseneBu arada sen de gayet iyi duruyorsun, hiç öyle çok kilolu değilsin bence.
Deniz sevdiyse süper.gece uykulari nasıl? Gündüz iyi uyuyan bebek babayı, gece uyuyan da anneyi severmiş. Öyle derler
Harika, masallah diyelimannesini seviyo desene, gunduz uyumuyoz sekerleme yapiyo ,gecede 2 yada1 kez kalkiyo
Olur diyorum napalim 2 den iyidir. Deal !
Olsun canim her hafta 500gr versen cok guzel.Cok az az gidiyor Filizim , gitsin diye yirtiniyorum resmen
Bu hafta puanlamamiz takima hareket getirmis bile :)
Ne guzel mis gibi balkon keyfi :)
Cok guzel bir bilgi sagol canim :)
Ooo keyfiniz bol olsun ozlemcim :)
Yok be canim 300-500 gr zorla gidiyor
Cok guzel canim :)
Cok gecmis olsun, iyi yolculuklar ve acil sifalar canim..
Dogru canim ilk sayfada da puanlar var aklina gelmezse oradan bakabilirsin.
Cok sevindim senin adina , ben iyiyim kahvalti masasini toplayacagim, sonra hazirlanip maaile spora gidecegiz :)
Halayyy mi. Bende halay cekeyim anne tarafim arnavut bi baslasam 1 saat dönerim salonda24 Ağustos
Spor: sabah ev sporu, yarım saat yüzme, 1 saat yürüyüş üstüne 10 dk halay ve 20 mekik
(Şimdi puan toplamaya üşendim yarın sabah toplarim )
Su :2.5 lt
Menü:
Sabah 10: klasik kahvaltım
12: Türk kahvesi + Goji berry
Saat 2: domates çorbası, 4 çubuk kraker diyet olandan
Akşam 4-5.30 arası --> az kıymalı yumurta, 3 bardak çay, 1 kare bitter, birkaç çekirdek (az), yarım haşlanmış mısır, yarım seftali
Hahahaha guzel benzetmeBeni ararsanız handmaids izliyorumdur. Bitmesin diye arada sırada bakıyom ya, çayın yanındaki bitter gibi bir dizi bana göre )gölgesine banip da yiyorum da onu )
Bence de, halsiz kalmama gerek yok azaltip da özgecimOlsun canim her hafta 500gr versen cok guzel.
Harikasin esim. Ben de hesaplayayimİp atlama 300×2= 600
Leslie 2 (30dk) 30×2=60
Dans (45 dk) 45×1= 45
Mekik 50×1=50
Toplam=755
Dogru mudur sayin arkadaslarim ve sevgili esim :)DeryaOnDiet
Tamam :) menume seni etiketlemeyi unutmusum ins.yarin unutmam :)Harikasin esim. Ben de hesaplayayim
Bulmaya calisayim esim menunu.Tamam :) menume seni etiketlemeyi unutmusum ins.yarin unutmam :)
Spor de menu de harika esim masallah.Sabah ac kari a tarcinli limonlu su
Kahvalti 11:15
1 wasa 1 yumurtadan omlet suzme peynir domates salatalik ve köz biberli salata
Yemek 16:00
1 kase kiymali tarhana corbasi
1 kase nohutlu cacik
6 kasik z.yagli patlican yemegi
☆son ogunde 1/3 seftali 10 tane cig badem yerim en gec 18:00 de biter yemek isim
Su 3 litreyi gecer 4 bile olabilir
Spor: 300 ip
Leslie 2 mile
Dans/zumba karışık 45 dk.
Ayaklar 90 derecede mekik 50 tane
Bugun aslinda niyetim spor salonuna gitmekti ama kizim havuza gitmek istedi. Esim de bugun evde dinlenmek isteyince boyle oldu. Ins yarin yuzme de eklerimSuyun icindede bayaga kalori harcamissindir bence :)
Sporlarimiz gayet iyi, iyi ikili olduk gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?