Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Takintili insan cok zor canim, insallah bir an once baskasini bulur da seni rahat birakir

Kızlar S.O.S

Diyetten çok sıkıldım çok yoruldum kurabiye yemek istiyorum yada poğaça niye biz de yiyip yiyip kilo almayanlardan olamıyoruz çok bunaldımmmmm
Evet uzun surunce insan skiliyo biraz. Yemek istiyosa ye bence ama diyeti birakma kendini bunaltma

Evet uzun surunce insan skiliyo biraz. Yemek istiyosa ye bence ama diyeti birakma kendini bunaltma
Direnebildiğim kadar direneceğim

, dun bir sey yemediginden kuzum, ac birakma kendini
Bugün yedim, kahvaltımı güzel yaptım, bezelye yedim son öğünümde

Minnakeller tartida gorecegin eksi mi seni daha mutlu edecek yoksa yedigin kurabiye pogaca mi... karar vermen gerek :)
ikisi de mutlu edecek de işte olmuyor

Kızlar S.O.S

Diyetten çok sıkıldım çok yoruldum kurabiye yemek istiyorum yada poğaça niye biz de yiyip yiyip kilo almayanlardan olamıyoruz çok bunaldımmmmm
Diren canım biraz daha, dişini fırçala, su iç bu saatte yeme, emeklerine yazık etme. sabaha daha azimli uyanirsin merak etme. Normal arada böyle hissetmek

Ya menün sağlıksız gözüküyor ama az bence o kadar hareketle de kilo olarak dönmez sana

Kozmogirl17 hayatta hic hoşlanmadığım tatli sutlacti bu ara nasil firin sutlac çekiyor canim biraz kilo vereyim ilk isim bol findikli firin sutlac. Ben zaten 23 yasima kadar agzima yumurta surmedimm simdi hergun yapıyorum. Galiba 20 senede bir damak tadim guncelleniyor

Kızlar çılgın bir menü ile geldim

Sabah: nohut pilav (bir tabak nohut yarım tabak pilav şeklinde)
Birkaç çakıltaşı
Öğlen: 5 köfte bir ayran birkaç kaşık salata
Ara: uzun oldu akşam yemeğiyle arası iki ara öğün yaptım:
Şade türk kahvesi bir avuç badem
Öbür ara yarımdan az köz mısır
Akşam: bir tabaktan az nohut, bol yeşillikli kinoalı salata, 1.5 dilim tam b ekmeği, birer soğan , yeşil ve kırmızı biber fırınlama üzerinde yarım kaşık yağlı domates sos...
Akşam ara: çay birkaç çakış taşı

11 bin adım spor ama su az oldu bugün 2 l tam bulamadı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…