Takintili insan cok zor canim, insallah bir an once baskasini bulur da seni rahat birakirEski sevgilimin bir arkadasi yazdi kizlarya kafayi yemis adam takinti yapmış beni donene kadar beklicem ben diyormuş. Ailesi kiz bulmus yok demis ben tubayla ya da kimseyle evlenmicem. manyak takmis resmen normal mi hic bu Allahim normal birine denk gelmiyorum
Evet uzun surunce insan skiliyo biraz. Yemek istiyosa ye bence ama diyeti birakma kendini bunaltmaKızlar S.O.S
Diyetten çok sıkıldım çok yoruldumkurabiye yemek istiyorum yada poğaça niye biz de yiyip yiyip kilo almayanlardan olamıyoruz çok bunaldımmmmm
Kızlar S.O.S
Diyetten çok sıkıldım çok yoruldumkurabiye yemek istiyorum yada poğaça niye biz de yiyip yiyip kilo almayanlardan olamıyoruz çok bunaldımmmmm
Oo olamaz yakalandinHazır yalnızım birşeyler mi yesem kimse gormeden
rainbowtrout ,halibut yada baska balik ,yogurt degilEve geldik acliktan olecegim ogle yemegi zamani ☺
Eki Görüntüle 2301384
Direnebildiğim kadar direneceğimEvet uzun surunce insan skiliyo biraz. Yemek istiyosa ye bence ama diyeti birakma kendini bunaltma
Bugün yedim, kahvaltımı güzel yaptım, bezelye yedim son öğünümde, dun bir sey yemediginden kuzum, ac birakma kendini
Minnakeller tartida gorecegin eksi mi seni daha mutlu edecek yoksa yedigin kurabiye pogaca mi... karar vermen gerek :)
Diren canım biraz daha, dişini fırçala, su iç bu saatte yeme, emeklerine yazık etme. sabaha daha azimli uyanirsin merak etme. Normal arada böyle hissetmekKızlar S.O.S
Çok değişik duruyordu tabaktarainbowtrout ,halibut yada baska balik ,yogurt degil
Ya menün sağlıksız gözüküyor ama az bence o kadar hareketle de kilo olarak dönmez sanaBugunku menum
Sabah 10.00
1 minik ekmek ucu
Çay şekersiz
Ara yok
Oglen 14.00
İskender
Limonata
Ara yok
Aksam 17.30
1 minik kase sutlaç
1500 adım
Butun gun yurudum kosturdum sabah 7 de bi kalktım hic oturmadım daha yeni coktum valla.
Baska spor yapamadım malesef
Menude felaket zaten gelsin cezalar.
Aaa sabahtan cezamıda yaptım
100 mekik
Haklısın... direneceğimDiren canım biraz daha, dişini fırçala, su iç bu saatte yeme, emeklerine yazık etme. sabaha daha azimli uyanirsin merak etme. Normal arada böyle hissetmek
62Cuma hedefleriniz nedir kızlar
Teşekkür ederim allah razı olsun cnmCok gecmis olsun...
Suan kactin :)
Sen o beslenme tarzinla hayli hayli verirsin bence.950 gr verip 59,00 olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?