Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bence cok yememissin ama tabi kek olmasa da daha saglikli birsey olsa daha iyi olurmus
Cok gecmis olsun, sen hastaniza odaklan, insallah iyi haberle donersin

guzel menu. odul yapmadinmi sen

Bence cok yememissin ama tabi kek olmasa da daha saglikli birsey olsa daha iyi olurmus
Cok gecmis olsun, sen hastaniza odaklan, insallah iyi haberle donersin
Allah razı olsun canım ,,, şuan hepsi hastanede ben oğlumla evdeyim elden bişiy gelmiyor malesef dualarınızı esirgemeyin Rabbim hangisi hakkında hayırlıysa o olsun 91 yaşında aklı başında trunun çocugunu görmeyi nasip etti Allah

İp atlıyosuunnn sayende ipime tekrar döneyim ben de
Menü güzelmiş bu arada. Tebrikler canım.

kendini cok ac birakma ,aksama hafif bir seyler ekleye bilirsin ,sagliksiz beslenme

ben kizama hamileyken seker cikmisti ,klinige gittim orda ne yiyip ne yemiyecegimizi ogrettiler . karbonhidrat yasak degildi .1 cup ( bardak) pilav ,makarna ,pismis olucak olculu yenebiliniyodu .meyve suyu ,kek tatli ,seker yasakti .bal az olmak suretiyle serbesti. tabiki daha bilgili arkadaslar yardimci olur.

Kesinlikle.
Ekmeksiz asla diyenler için bulgur pilavı alternatifi var üstelik.

Iyi geceler kızlar bugün o kadar yoruldum ki az kalsin menüyü unutuyordum
Kahvalti:9.30
roka zeytin peynir 1 küçük kutu süt
Ara öğün:14.00 8 tane badem 4 tane fındık çiğ hepsi 1 küçük kutu süt
Öğlen:16.30
Bezelyeli patatesli sulu tavuk köfte 1 kase yedim
2 kaşık yoğurt 4 kaşık pirinç pilavı
Akşam: bir avuç kadar yulaf 3 kaşık yoğurt 3 tane badem kalmıştı onları koydum çok az bal döktüm çeyrek de muz
Kotu mu bilmem haşlama mısır yedim akşam yediğim için sıkıntı olabilir sanırm
50 tane cezam vardı squat puana giriyor mu ceza olunca bilmiyorum ise gitmeden sabah yaptım 50 puan oluyor herhalde bide bugün 1 saat aralıksız ve güzel hızlı tempoda temizlik yaptım o sayılır diye düşünüyorum çünkü kan ter içinde kaldım onun puanı kac olur acaba
2 bardak yeşil çay içtim 2.5 litre su tükettim bugün çok ter gidince paso suya abandim Kozmogirl17 eşim ablacim nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…