- 21 Eylül 2017
- 642
- 1.818
- 113
- 35
Canim odul ogununde bir pogaca yiyebilirsin, boylece hem istediklerini yemis olursun hem diyet bozulmamis
Çikiletaaa
İp atlama çok tutuyorEnemm spor puaninla beni ezdin gectin benimde 755 mi neydi
Bence cok yememissin ama tabi kek olmasa da daha saglikli birsey olsa daha iyi olurmusMerhabalar kızlar
Sabah
Boş geçtim
Öğle
Bi tabak menemen
Yarım dilim ekmek
5 zeytin
Ara öğün
Bir büyük boy filtre kahve
Bir eti browni kek(yememem lazımdı ama yolculuga cıktık aslana enerji depolamam lazımdı ve full temizlik yapıp öyle yola çıktım)
Akşam:
Bir kepçe çorba
2 kaşık bezelye
Yarım domates
30 dk yürüyüş:30 puan
Kızlar bugün aşırı yediğimi hissediyorum bi lokma katmer aldım bide kek yedim ya abooooooo sanki bütün diyet gitti ama sakinimabartmadım birer lokma nefsimi körelttim
Buarada eşli durumlar nedir nasıl oluyor bilmiyorum , birde babaannemizin durumu ağır çok fazla giremeyebilitirim
Bence çakıltaşı derken onu kastetmiştiraaaa ben se pilavdan taş çıkmışta esprili söylüyor sanıyorum yaa
guzel menu. odul yapmadinmi sen24 Ağustos Cumartesi Akrebin menüsü
Sabah 10:30
1 fincan sade kahve
Öğle 11:30
1 haşlanmış yumurta
3 kaşık parlican salatası
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates soğan
1 kase yoğurt
Akşam 18:30
1 porsiyon et sote
1 porsiyon semizotlu bulgur pilavı
1 porsiyon patlican salatası
1 kase yoğurt
Spor
30 dk yürüyüş
Su
2.5 litre
Minnakeller
@Yawrukush
Allah razı olsun canım ,,, şuan hepsi hastanede ben oğlumla evdeyim elden bişiy gelmiyor malesef dualarınızı esirgemeyin Rabbim hangisi hakkında hayırlıysa o olsun 91 yaşında aklı başında trunun çocugunu görmeyi nasip etti AllahBence cok yememissin ama tabi kek olmasa da daha saglikli birsey olsa daha iyi olurmus
Cok gecmis olsun, sen hastaniza odaklan, insallah iyi haberle donersin
İp atlıyosuunnnBen de menümü şimdiden yazayım da kaçamak yapmamı engeller
09:00
Omlet ( 2 yumurta, 2yk yulaf ezmesi, bol maydanoz, az beyaz peynir)
15:30
Bir porsiyon kıymalı bezelye yemeği
Su şimdiden 2,5 lt
Spor:
600 ip atlama (1200p)
Akşam 30dk fitness yapacağım (60p)Ellssa
kendini cok ac birakma ,aksama hafif bir seyler ekleye bilirsin ,sagliksiz beslenmeBen de menümü şimdiden yazayım da kaçamak yapmamı engeller
09:00
Omlet ( 2 yumurta, 2yk yulaf ezmesi, bol maydanoz, az beyaz peynir)
15:30
Bir porsiyon kıymalı bezelye yemeği
Su şimdiden 2,5 lt
Spor:
600 ip atlama (1200p)
Akşam 30dk fitness yapacağım (60p)Ellssa
Yok yapmadım canım. Ödül yapcak halimmi varki.. Ben öyle ucundan kıyısından yemem bildiğin dibini bulur yani. O yüzden hiç bulaşmadım cıslaraguzel menu. odul yapmadinmi sen
İp atlıyosuunnnsayende ipime tekrar döneyim ben de
Menü güzelmiş bu arada. Tebrikler canım.
Süpersin. Yarın başlayayım ben deBen seviyorum ipi. Durduğum yerde dizi, film izlerken atlıyorum
Kesinlikle.Kızlar karbonhidrat ı bırakınca olay çok rahat oluyor aslında ama kolay bırakılmıyor bunuda anlamış oldum , bi eşik var 3 yada 4. Günü atlatırsak iş çözülüyor bu şekilde 21 gün dayanırsak iyi kilolar veririz diye düşünüyorum
Aynen az tereyağlı bulgur alternatif olabiliyor , birde kesinlikle kişiden kişiye değişiyor , nacizane düşünceydi sadeceKesinlikle.
Ekmeksiz asla diyenler için bulgur pilavı alternatifi var üstelik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?