Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabahki nohut pilavi gorunce yanlis mi okuyorum dedim afiyet olsun ama neresinden basliyim bilemedim bayaga kacamakli olmus sanki

Menün cidden çok çılgın pilav ve çakıltaşları hiç iyi olmamış kuzum

Sabahki nohut pilavi gorunce yanlis mi okuyorum dedim afiyet olsun ama neresinden basliyim bilemedim bayaga kacamakli olmus sanki
sorma sorma gece aklıma yemek düşünce sabahı bekleyip sabah yedim .. obur bir ruhum var şu çakıl taşları olmasa kurtarırdım aslında

24 Ağustos Cumartesi Akrebin menüsü

Sabah 10:30
1 fincan sade kahve

Öğle 11:30
1 haşlanmış yumurta
3 kaşık parlican salatası
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates soğan
1 kase yoğurt

Akşam 18:30
1 porsiyon et sote
1 porsiyon semizotlu bulgur pilavı
1 porsiyon patlican salatası
1 kase yoğurt

Spor
30 dk yürüyüş

Su
2.5 litre

Minnakeller
Yawrukush

gercekten cilgin ,nohut olmamis sabah sabah ,aksamki ekmegide yemeseydin guzel olurdu

Tamam böyle iyi o zaman

Merhabalar kızlar
Sabah
Boş geçtim

Öğle
Bi tabak menemen
Yarım dilim ekmek
5 zeytin

Ara öğün
Bir büyük boy filtre kahve
Bir eti browni kek(yememem lazımdı ama yolculuga cıktık aslana enerji depolamam lazımdı ve full temizlik yapıp öyle yola çıktım)

Akşam:
Bir kepçe çorba
2 kaşık bezelye
Yarım domates

30 dk yürüyüş:30 puan

Kızlar bugün aşırı yediğimi hissediyorum bi lokma katmer aldım bide kek yedim ya abooooooo sanki bütün diyet gitti ama sakinim abartmadım birer lokma nefsimi körelttim

Buarada eşli durumlar nedir nasıl oluyor bilmiyorum , birde babaannemizin durumu ağır çok fazla giremeyebilitirim

sorma sorma gece aklıma yemek düşünce sabahı bekleyip sabah yedim .. obur bir ruhum var şu çakıl taşları olmasa kurtarırdım aslında
Evet ve pilav gerisi iyi neyse sabahi beklemen buyuk basari cogu zaman sabirsizligmizdan kaybediyoruz yemek konusunda

Bu arada tenceredeki tüm sosu yarim kaşık yağ ile yaptım kendiminkinde değildi o kadar

Menün çok iyi kuzum.

Enemm spor puaninla beni ezdin gectin benimde 755 mi neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…