- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
misir lif acisindan yuksek , belki oglenle aksam arasinda yenebilir . su da cok icmisin tebriklerIyi geceler kızlar bugün o kadar yoruldum ki az kalsin menüyü unutuyordum
Kahvalti:9.30
roka zeytin peynir 1 küçük kutu süt
Ara öğün:14.00 8 tane badem 4 tane fındık çiğ hepsi 1 küçük kutu süt
Öğlen:16.30
Bezelyeli patatesli sulu tavuk köfte 1 kase yedim
2 kaşık yoğurt 4 kaşık pirinç pilavı
Akşam: bir avuç kadar yulaf 3 kaşık yoğurt 3 tane badem kalmıştı onları koydum çok az bal döktüm çeyrek de muz
Kotu mu bilmem haşlama mısır yedim akşam yediğim için sıkıntı olabilir sanırm
50 tane cezam vardı squat puana giriyor mu ceza olunca bilmiyorum ise gitmeden sabah yaptım 50 puan oluyor herhalde bide bugün 1 saat aralıksız ve güzel hızlı tempoda temizlik yaptım o sayılır diye düşünüyorum çünkü kan ter içinde kaldım onun puanı kac olur acaba
2 bardak yeşil çay içtim 2.5 litre su tükettim bugün çok ter gidince paso suya abandimKozmogirl17 eşim ablacim nasılsın?
Menun sporun guzel canisi ama spor puanlarini unutma hesaplayip yaz olur mu:)24 Ağustos
Spor: sabah ev sporu, yarım saat yüzme, 1 saat yürüyüş üstüne 10 dk halay ve 20 mekik
(Şimdi puan toplamaya üşendim yarın sabah toplarim )
Su :2.5 lt
Menü:
Sabah 10: klasik kahvaltım
12: Türk kahvesi + Goji berry
Saat 2: domates çorbası, 4 çubuk kraker diyet olandan
Akşam 4-5.30 arası --> az kıymalı yumurta, 3 bardak çay, 1 kare bitter, birkaç çekirdek (az), yarım haşlanmış mısır, yarım seftali
Cok guzel canim :)24 agustos menum
09:00_ 2 yumurtaylakiymali yumurta. 1 yemek tabagi domates, maydonoz sogan. 2 dilim peynir.
16:00_ yagsiz kiyma kavurma 6 yk kadar. 1 tabak salata, 1 dilim ekmek.
19:00 (yemeyecektim ama bisikletle gezmeye cikmadan cok actim yedum) 1 tabak yesil fasulya, 2 kase yogurt.
Su: 3 litreye yakin
Spor: 1 saat yuruyus
Gunduz kizimla havuzdaydim ama yuzemedim hic.
1 saat bisiklet.
100 mekik
50 squat
100 ipsiz atlama
Yawrukush @stitch Kozmogirl17 @cool_lime
Canim sabah klasik kahvalti, oglen balik salata, arada hurma kahve ve aksamda 3 kasik yogurt ile kabak yemegi planladim.Kalori olarak 1400 civari olacak :)Bence de, halsiz kalmama gerek yok azaltip da özgecimYawrukush bugün neler planladin menün için?
Harikasin :)Spor: 1 saat yuruyus : 120
Gunduz kizimla havuzdaydim ama yuzemedim hic.
1 saat bisiklet : 60
100 mekik
50 squat: 50
100 ipsiz atlama:200
Toplam: 530 puanYawrukush @cool_lime
Fit bey lafina cok guldum :)Kızlar eşimin içinden tam bir fit bey çıktıkinoalı lorlu salata, fırın sebze yaptım bugün ohhh bu salatayı her gün yerim diyor bıktım diğer salatalarsan filan diyor hayır Malatyalı lahmacuncu içli köfteci filan bir beydi ailesiyle şokları yaşıyorum kızlaaaar
oy oy oy diyorum bu menuye :))Bugunku menum
Sabah 10.00
1 minik ekmek ucu
Çay şekersiz
Ara yok
Oglen 14.00
İskender
Limonata
Ara yok
Aksam 17.30
1 minik kase sutlaç
1500 adım
Butun gun yurudum kosturdum sabah 7 de bi kalktım hic oturmadım daha yeni coktum valla.
Baska spor yapamadım malesef
Menude felaket zaten gelsin cezalar.
Aaa sabahtan cezamıda yaptım
100 mekik
Canim oda cod baligi baska bir balik , sadece balik ve salata yedim :)Afiyet olsun tatlim. Somonun yanındaki yoğurt muydu?
Canim haftada 1 kez kendine odul vermeni oneririm, cuma tartisindan sonra caninin cok istedigi seyleri ye.Kızlar S.O.S
Diyetten çok sıkıldım çok yoruldumkurabiye yemek istiyorum yada poğaça niye biz de yiyip yiyip kilo almayanlardan olamıyoruz çok bunaldımmmmm
Benim 61.5 hedefim 600gr vermek niyetindeyim:)Cuma hedefleriniz nedir kızlar
Menu hakkaten cilgin :)Kızlar çılgın bir menü ile geldim
Sabah: nohut pilav (bir tabak nohut yarım tabak pilav şeklinde)
Birkaç çakıltaşı
Öğlen: 5 köfte bir ayran birkaç kaşık salata
Ara: uzun oldu akşam yemeğiyle arası iki ara öğün yaptım:
Şade türk kahvesi bir avuç badem
Öbür ara yarımdan az köz mısır
Akşam: bir tabaktan az nohut, bol yeşillikli kinoalı salata, 1.5 dilim tam b ekmeği, birer soğan , yeşil ve kırmızı biber fırınlama üzerinde yarım kaşık yağlı domates sos...
Akşam ara: çay birkaç taşı
11 bin adım spor ama su az oldu bugün 2 l tam bulamadı ..
Guzel olmus canim, sporunun puanini yazmayi unutma olur mu :)24 Ağustos Cumartesi Akrebin menüsü
Sabah 10:30
1 fincan sade kahve
Öğle 11:30
1 haşlanmış yumurta
3 kaşık parlican salatası
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates soğan
1 kase yoğurt
Akşam 18:30
1 porsiyon et sote
1 porsiyon semizotlu bulgur pilavı
1 porsiyon patlican salatası
1 kase yoğurt
Spor
30 dk yürüyüş
Su
2.5 litre
Minnakeller
Yawrukush
Gonderdim geliyoooorrrr :))Tek tesellim sabah yemekAynen bira daha dikkat etmem laım Yawrukush un verdiği ceza acıtmaz gönder gelsin kaptanım
Canim ara ogun de ekle menune, daha kolay olur diyetin..Ben de menümü şimdiden yazayım da kaçamak yapmamı engeller
09:00
Omlet ( 2 yumurta, 2yk yulaf ezmesi, bol maydanoz, az beyaz peynir)
15:30
Bir porsiyon kıymalı bezelye yemeği
Su şimdiden 2,5 lt
Spor:
600 ip atlama (1200p)
Akşam 30dk fitness yapacağım (60p) @Akrrep
Harikasin :)Cuma hedefim 72 yi görmek olsunYawrukush
Oh ne guzel haber, outleti dusun, outlet candir:))Dayanabildiğim kadar dayanacağımhaftaya çarşamba büyük alışverişe çıkacağım outlete gidip. Ona odaklanayım
Canim hastaniza Allah yardim etsin, hakkinda hayirlisi olsunAllah razı olsun canım ,,, şuan hepsi hastanede ben oğlumla evdeyim elden bişiy gelmiyor malesef dualarınızı esirgemeyin Rabbim hangisi hakkında hayırlıysa o olsun 91 yaşında aklı başında trunun çocugunu görmeyi nasip etti Allah
Canim ip atlamayi ipsizde yapabilirsin ,ziplama seklinde oda kabul :)İp atlıyosuunnnsayende ipime tekrar döneyim ben de
Menü güzelmiş bu arada. Tebrikler canım.
Canim ev islerinin (temizlik, yemek hazirlama vs)1 dakikasina , 1 puan diyelim.Iyi geceler kızlar bugün o kadar yoruldum ki az kalsin menüyü unutuyordum
Akşam: bir avuç kadar yulaf 3 kaşık yoğurt 3 tane badem kalmıştı onları koydum çok az bal döktüm çeyrek de muz
50 tane cezam vardı squat puana giriyor mu ceza olunca bilmiyorum ise gitmeden sabah yaptım 50 puan oluyor herhalde bide bugün 1 saat aralıksız ve güzel hızlı tempoda temizlik yaptım o sayılır diye düşünüyorum çünkü kan ter içinde kaldım onun puanı kac olur acaba
2 bardak yeşil çay içtim 2.5 litre su tükettim bugün çok ter gidince paso suya abandimKozmogirl17 eşim ablacim nasılsın?
Supersin arkadasim :)mekik50*1=50
j.j50*3=150
squat:25*1=25
dizleri karna cekme=75*3=150(oldugumuz yerde dizleri yukseltip kosu)
leslie 20*2=40
kardiyo:15*2=30
dans =20*1=20( halay )
anne ,bebek mekigi :40*3:120
toplam 585
agustos24 menum
sabah 9
4 yemek kasigi yogurt,1.5yk ketentohumu,1 tk cekilmis ceviz ,yarim muz,tarcin
ara 10:30 sutlu neskahve
oglen 2 'de
sebzeli mercimek corbasi 1 kase
aksam 6
2 kasik pilav,1 tavuk bacagi (kucuktu baya soylendim bu ne boyle minicik diye :),salata
odul kulamiyacaktim ama dogum gunum oldugu icin bir ince dilim pasta
su 3lt.
Yawrukush ,
FitFiliz
kaptan*KIZLAR ILK SAYFADAKI SPOR PUANLARIMIZI GUNCELLEDIM, EGER AKLINIZA GELEN BASKA EGZERSIZ OLURSA BENIM PUANLAMAYA DAHIL ETMEDIGIM, BANA HATIRLATIN EKLEYELIM.
*EV ISLERINEDE PUAN YAZDIM, FITNESS'IN PUANINI GUNCELLEDIM, ADIM ICINDE PUAN EKLEDIM.
*FAKAT LUTFEN SPORLARINIZIN PUANLARINI HESAPLAYIP, MENUNUZLE BERABER PUAN OLARAK YAZMAYI UNUTMAYIN.SADECE PUANLARINI YAZAN ARKADASLARIN ,PUANLARINI NOT OLARAK TUTUYORUM!
BENIM HERKESIN PUANINI HESAPLAMAM IMKANSIZ :)
Dans 2 puan canim :)kaptandansi 1 puan hesapladik
evet iyi oldu haketiyodu 2 puani hatta da fazla :) , tuh adimda 5 puanmis ,Dans 2 puan canim :)
Teşekkür ederim kuzum
Canim ara ogun de ekle menune, daha kolay olur diyetin..
pazartesiden itibaren saglikli bir ogun eklersin canim, hirs yaptin galibaTeşekkür ederim kuzumdoğru söylüyorsun aslında. Niye böyle oldu beslenmem anlamadım kendi kendime inat mı yaptım naptım
pazartesiden itibaren saglikli bir ogun eklersin canim, hirs yaptin galiba
aslan burcu olabilirmisinBende garip bi huy var. Yaptığım her şey Bi an önce bitsin gitsin istiyorum. Diyette de dolayım kendimi hemen kilomu vereyim bitsin gitsin modundayım sanırımdikkat etmem lazım ama doğru söylüyorsun ❤
aslan burcu olabilirmisin,onlar boyle sabirsiz genelde ,
Canim gYet guzel menun begendim benim dunku menunm ucuyordu ve cokta sagliksizdi yarindan itibaren duzene koycam insallah.Iyi geceler kızlar bugün o kadar yoruldum ki az kalsin menüyü unutuyordum
Uyku sersemi yazarsam bole olur iste bugunden itibaren duzene koyacagim.Canim gYet guzel menun begendim benim dunku menunm ucuyordu ve cokta sagliksizdi yarindan itibaren duzene koycam insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?