Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

misir lif acisindan yuksek , belki oglenle aksam arasinda yenebilir . su da cok icmisin tebrikler

mekik50*1=50
j.j50*3=150
squat:25*1=25
dizleri karna cekme=75*3=150(oldugumuz yerde dizleri yukseltip kosu)
leslie 20*2=40
kardiyo:15*2=30
dans =20*1=20( halay )
anne ,bebek mekigi :40*3:120
toplam 585
agustos24 menum
sabah 9
4 yemek kasigi yogurt,1.5yk ketentohumu,1 tk cekilmis ceviz ,yarim muz,tarcin

ara 10:30 sutlu neskahve

oglen 2 'de
sebzeli mercimek corbasi 1 kase

aksam 6
2 kasik pilav,1 tavuk bacagi (kucuktu baya soylendim bu ne boyle minicik diye :),salata
odul kulamiyacaktim ama dogum gunum oldugu icin bir ince dilim pasta
su 3lt.

Yawrukush ,
FitFiliz

Menun sporun guzel canisi ama spor puanlarini unutma hesaplayip yaz olur mu:)

Cok guzel canim :)

Bence de, halsiz kalmama gerek yok azaltip da özgecim Yawrukush bugün neler planladin menün için?
Canim sabah klasik kahvalti, oglen balik salata, arada hurma kahve ve aksamda 3 kasik yogurt ile kabak yemegi planladim.Kalori olarak 1400 civari olacak :)

Spor: 1 saat yuruyus : 120
Gunduz kizimla havuzdaydim ama yuzemedim hic.
1 saat bisiklet : 60
100 mekik
50 squat: 50
100 ipsiz atlama:200
Toplam: 530 puan Yawrukush @cool_lime
Harikasin :)

Fit bey lafina cok guldum :)
Ne guzel beraber olunca dahak olay diyet yapmak..

oy oy oy diyorum bu menuye :))

Afiyet olsun tatlim. Somonun yanındaki yoğurt muydu?
Canim oda cod baligi baska bir balik , sadece balik ve salata yedim :)

Kızlar S.O.S

Diyetten çok sıkıldım çok yoruldum kurabiye yemek istiyorum yada poğaça niye biz de yiyip yiyip kilo almayanlardan olamıyoruz çok bunaldımmmmm
Canim haftada 1 kez kendine odul vermeni oneririm, cuma tartisindan sonra caninin cok istedigi seyleri ye.
Boyle yapinca her hafta cumayi iple cekecek hevesin oluyor.
Cok sIkI bir diyet yapiincada uzun sure devam etmek zor oluyor o yuzden uzun sure devam edebilecegin sekilde bir diyet kendine uyarlamak en guzel yol oluyor.
Beraber basaracagiz hic merak etme:)

Cuma hedefleriniz nedir kızlar
Benim 61.5 hedefim 600gr vermek niyetindeyim:)

Menu hakkaten cilgin :)
Odulun olsun bu haftaki canim :)
Sporunun puanini ilk sayfaya bakip hesapla canim, puan yazmazsan yarismaya dahil olmuyorsun.

Guzel olmus canim, sporunun puanini yazmayi unutma olur mu :)
Dunde fitness yaptiysan onunda puanini yaz.
Birde semizotlu pilavi nasil yapiyorsun?

Tek tesellim sabah yemek Aynen bira daha dikkat etmem laım Yawrukush un verdiği ceza acıtmaz gönder gelsin kaptanım
Gonderdim geliyoooorrrr :))

Canim ara ogun de ekle menune, daha kolay olur diyetin..

Cuma hedefim 72 yi görmek olsun Yawrukush
Harikasin :)

Dayanabildiğim kadar dayanacağım haftaya çarşamba büyük alışverişe çıkacağım outlete gidip. Ona odaklanayım
Oh ne guzel haber, outleti dusun, outlet candir:))

Canim hastaniza Allah yardim etsin, hakkinda hayirlisi olsun

İp atlıyosuunnn sayende ipime tekrar döneyim ben de
Menü güzelmiş bu arada. Tebrikler canım.
Canim ip atlamayi ipsizde yapabilirsin ,ziplama seklinde oda kabul :)

Canim ev islerinin (temizlik, yemek hazirlama vs)1 dakikasina , 1 puan diyelim.
sen puanini hesaplayip yaz canim :)

Supersin arkadasim :)

*KIZLAR ILK SAYFADAKI SPOR PUANLARIMIZI GUNCELLEDIM, EGER AKLINIZA GELEN BASKA EGZERSIZ OLURSA BENIM PUANLAMAYA DAHIL ETMEDIGIM, BANA HATIRLATIN EKLEYELIM.

*EV ISLERINEDE PUAN YAZDIM, FITNESS'IN PUANINI GUNCELLEDIM, ADIM ICINDE PUAN EKLEDIM.

*FAKAT LUTFEN SPORLARINIZIN PUANLARINI HESAPLAYIP, MENUNUZLE BERABER PUAN OLARAK YAZMAYI UNUTMAYIN.SADECE PUANLARINI YAZAN ARKADASLARIN ,PUANLARINI NOT OLARAK TUTUYORUM!
BENIM HERKESIN PUANINI HESAPLAMAM IMKANSIZ :)

kaptan dansi 1 puan hesapladik

pazartesiden itibaren saglikli bir ogun eklersin canim, hirs yaptin galiba

Bende garip bi huy var. Yaptığım her şey Bi an önce bitsin gitsin istiyorum. Diyette de dolayım kendimi hemen kilomu vereyim bitsin gitsin modundayım sanırım dikkat etmem lazım ama doğru söylüyorsun

Bende garip bi huy var. Yaptığım her şey Bi an önce bitsin gitsin istiyorum. Diyette de dolayım kendimi hemen kilomu vereyim bitsin gitsin modundayım sanırım dikkat etmem lazım ama doğru söylüyorsun ❤
aslan burcu olabilirmisin ,onlar boyle sabirsiz genelde ,

herkesin tatli kirizi oluyo ,kek ,kurabiye yemek istiyoruz . simdi birsayfa buldum 100 kalori ve alti tatli tarifleri var .once deniyecem sonra paylasirim sizlen ( yabanci siteden ) ,turkce sitelere baktim esmer seker kullanmislar diyet tatlisi diyolar,1 bardak seker kullanmis yine diyet tatlisi diyolar .

Canim gYet guzel menun begendim benim dunku menunm ucuyordu ve cokta sagliksizdi yarindan itibaren duzene koycam insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…