Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yaza toparlanırsınız minnosum yaza kadar daha cok var hem torba yasa sizin maaslara atki etmiyormu millete nerdeyse 200 lira artıs olucakmıs...

ayy evet cok sukurkı buay benım maasım 200 mılyon fazla yatıcak ıyıkı hatırlattın hee meyvemm bırazcık ısımı gorur oda cok sukur valla

ınsallah yaza kadar toparlarızda denıze gıderım culup culup

ama torba yasayla falan ılgısı yok bıze yılbasında zam yapılıyor bız 3 ay sonra ancak alabılırıyoruz okadar dengezı bır kururmumuz var hesaplamıyor maas farklarını neysem

Son düzenleme:

ayy bizde hiç bi fark olmıcakkk
torba yasada etkilemiyor bizim maasları .. döner sermaye alıyoruz maasa ek olarak ek ödeme üstüne ek ödeme olmaz dediler ve bişicik vermiyorlar bizee

selam kızlar ben geldim..

ay çok soğuk hava buz gibi kutuplardayız sanki ya... akşama misafirlerimiz var bir gece kalacaklar ama ben tabiiki irademe sahip çıkıcam merak etmeyin siz

bir geçmişe bakıp dönücem canlarım

burda hava o kaar soğuk değil nedense cok soğukları gördükten sonra buna ii diyorumm

meyvecim alyans çok güzel siyahlar bence alyans yerine geçmiyo havası veriyo altından vazgeçme derim ben tabi zevk meselesi senin seçimin...hepatit kanı mı anamm eve gidince banyo filan yap tatlım dikkat et kendine allah korusun :96: menün güzel meyvecimm ama aralar az gibi geldi acıkmıyomusun böyle sen tatlım afiyet olsun şekeritom

kuyabiyem maşallah en çabuk attın 1 kg u helal olsun kız hadi bakalım cumaya eksilerdesin inş

hypatiam
bugün senin verdiğin diyeti yapıyorum çok hoşuma gitti allah razı olsun senden canım benim... menün güzel tatlım akşam yine hafiif ama dayanailiyosan ne ala afiyet olsun canım

minnoş prensesimmmkız o menü ne öyle.... ama olan olmuş artık napalım kola çok fena aslında hiç kimsenin içmemesi gerekiyor ama neyse artık inşallah sporunu yaparsan yakarsın cnaım üzülme sakın vericeksin inş inanıyorum ben... şu dosya meselsi benimde hoşuma gitmedi inşallah seni çok fazla yormazlar da yoluna giere herşey canım kolay gelsin çok üzme kendini

karçiçeğim
menün dengelenmiş gibi ama dikkat et tatlım sütlü de olsa tatlı sonuçta içinde şeker var yağ var inşallah tartıdaki rakama artı gelmez de cumaya kadar eksilere düşersin şekerim afiyet olsun canım

Son düzenleme:
içime sıkıntı oturdu kızlar yaa :85: size cok kızdım ondan oldu heraldeee

fatmacım gelmişşşşş

burda hava o kaar soğuk değil nedense cok soğukları gördükten sonra buna ii diyorumm

canım benim noldu bakim neden sıkıldın öle

doğru dedin tatlım orası karasal ya daha soğuktur dimi...istanbul havasının sağı solu da belli olmuyor yaw yağcaksa yağsın kar bari kar soğuğu var zaten

Son düzenleme:
annacım sihay dediğim alyanslarda altın cnaım bak onlardanda ekliyeyim..
aslında bunlarda güzel ama bi süre sonra havası sönerse die düşünüyorum ..

canım kesinlikle çirkin değil, güzel ama aksesuar olarak güzel. ne bileyim evliliğin sembolü alyans olarak düşünemiyorum sadece ben.

annacım sihay dediğim alyanslarda altın cnaım bak onlardanda ekliyeyim..
aslında bunlarda güzel ama bi süre sonra havası sönerse die düşünüyorum ..

Eki Görüntüle 149065

anladım tatlım biliyorum bu yüzüklerden görmüştüm hoşmuş ama havası söner bencede ama gerçekten çok hoşlar evlilik yüzüğü diyemiyor insan anlatabiliyomuyum

merhaba saferancım parçalar çok güzel hemen dinliycem çok teşekkürler

annacım hosgeldınn canımm gordunmu benım yaptıklarımı

hoşbuldum tatlım...oy üzülme artık minnoşum olan oldu bundan sonrasına bakmak lazım bitanem sen eritceksin bu aburcuburları inanıyorum ben cumaya eksielrde olcan gitcek bu artılar cumaya kadar başarabilisin bence daha var azıcık azim bitanem üzülme kıyamam

canım kesinlikle çirkin değil, güzel ama aksesuar olarak güzel. ne bileyim evliliğin sembolü alyans olarak düşünemiyorum sadece ben.

katılıyorum meyvecim hypatiam güzel anlatmış ben de böyle demek istemiştim ama kekeme gibi anlatamadım derdimi k. bakma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…