ben bişi anlamadım 3 dosyada aynı konumu ki çelişki yaratıyorr :44:
yaza toparlanırsınız minnosum yaza kadar daha cok var hem torba yasa sizin maaslara atki etmiyormu millete nerdeyse 200 lira artıs olucakmıs...
ayy evet cok sukurkı buay benım maasım 200 mılyon fazla yatıcak ıyıkı hatırlattın hee meyvemm bırazcık ısımı gorur oda cok sukur valla
ınsallah yaza kadar toparlarızda denıze gıderım culup culup
ama torba yasayla falan ılgısı yok bıze yılbasında zam yapılıyor bız 3 ay sonra ancak alabılırıyoruz okadar dengezı bır kururmumuz var hesaplamıyor maas farklarını neysem
selam kızlar ben geldim..
ay çok soğuk hava buz gibi kutuplardayız sanki ya... akşama misafirlerimiz var bir gece kalacaklar ama ben tabiiki irademe sahip çıkıcam merak etmeyin siz
bir geçmişe bakıp dönücem canlarım
içime sıkıntı oturdu kızlar yaa :85: size cok kızdım ondan oldu heraldeee
fatmacım gelmişşşşş
hooff benım yuzumden mı oldu
fatmacım gelmişşşşş
burda hava o kaar soğuk değil nedense cok soğukları gördükten sonra buna ii diyorumm
fatmacım gelmişşşşş
kim üzmüş meyve kızı bakem....sıkma kendini canım onlar affettirir sana kendilerini....daha cumaya çok var....
hadi bakalım kardeş takıma en sevdiğim iki parça hediye gelsin hepinize moral olsun.....
Funda arar-camdan kalp | İzlesene.com Video
Candan erçetin - sitem | İzlesene.com Video
annacım sihay dediğim alyanslarda altın cnaım bak onlardanda ekliyeyim..
aslında bunlarda güzel ama bi süre sonra havası sönerse die düşünüyorum ..
Eki Görüntüle 149065
kim üzmüş meyve kızı bakem....sıkma kendini canım onlar affettirir sana kendilerini....daha cumaya çok var....
hadi bakalım kardeş takıma en sevdiğim iki parça hediye gelsin hepinize moral olsun.....
Funda arar-camdan kalp | İzlesene.com Video
Candan erçetin - sitem | İzlesene.com Video
annacım hosgeldınn canımm gordunmu benım yaptıklarımı
canım kesinlikle çirkin değil, güzel ama aksesuar olarak güzel. ne bileyim evliliğin sembolü alyans olarak düşünemiyorum sadece ben.
canım kesinlikle çirkin değil, güzel ama aksesuar olarak güzel. ne bileyim evliliğin sembolü alyans olarak düşünemiyorum sadece ben.
en iisi ben bunların bileziğini alayım kendime düğün de hevesim de kalmaz böylelikle
en iisi ben bunların bileziğini alayım kendime düğün de hevesim de kalmaz böylelikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?