Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayy ben de ceviz agzina surmezdim 2.ogluma hamileyken 9. Ay ceviz yedim sabah oglen aksam cocuk sanirim o cevizler yuzunden yerinde duramiyor

Menüleri de yazamadım
Biraz sıkıntılarım var
Üzgünüm. İstemediğim şey olmak zorundaydı ve oldu.
Bana biraz süre verir misin? Menü paylaşamayacağım çünkü. Toparlayıp hayatımı geleceğim.
Çok iyi sayılmam kısacası.
Bu karışıklıkta bir yakınım misafirimiz olacak. İyice karışacak hayatım.
Bunları da atlatıp geleceğim hızla

cool_lime canim cuma hedefim 72.5 genelde yazardim bu cuma yogun gecince unutmusum iyi ki hatirlattin.
Şuan 72.9 yaziyor profilinde bence daha fazlasini verirsin gibi geliyor. :)
Benimde 63 olmak. Gecen haftaydi aslinda bu hedefim ama saglik olsun onumuzdeki maçlara bakicaz

FitFiliz canimmmmm spor yapmaktan hesaplamaya halin mi kalmidi gulom
Aynen öyle oldu canım ama zaten ip atlayanlara yetisemicez bu gidişle
Senin dizlerin var olmaz, benim de eskiden dizinden çekmişliğim var. Zorlamak istemiyom dizleri. 600 ip yapılır mı ikinci elmasyuzuk vakası mi geliyor ne

60 puan +50 puan =110 puan :)

Son düzenleme:
Senin menulerin hosuma gidiyor dikkat ediyorsun bunu hissediyorumbakimca menune
Elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum hepizim insalah hızlı hızlı vericez kilolari:) iş yerinde yoğun tempo olduğu için kaçamak yapma şansım olmuyor işime yarıyor bu da ama 1 hafta sonu yıllık ızne çıkıcam inşallah o zaman da böyle iradeli olurum:)

Canim wallsit ve plank da ekler misin?

Kaptan benim dün 640 puan hesaplamamışım

Bende katiliyorum tesellim dusuyor yapamiyorum seviyorum ip atlamayi ama olmuyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…