Ayy ben de ceviz agzina surmezdim 2.ogluma hamileyken 9. Ay ceviz yedim sabah oglen aksam cocuk sanirim o cevizler yuzunden yerinde duramiyorKozmogirl17 hayatta hic hoşlanmadığım tatli sutlacti bu ara nasil firin sutlac çekiyor canim biraz kilo vereyim ilk isim bol findikli firin sutlac. Ben zaten 23 yasima kadar agzima yumurta surmedimm simdi hergun yapıyorum. Galiba 20 senede bir damak tadim guncelleniyor
Insallah hedefine ulasirsin canim950 gr verip 59,00 olmak
Menüleri de yazamadımGunaydin 4. takimin citirlari , tarti icin son gunumuz bugun.
Menulerimizi olabildigince sade tutalim, agir sporlardan kacinalim, gece uykumuzu iyi alip dinlenelim.
@sserendipity Eminecim yarin bildirim yapmayi unutma canim.
@Gonulmeyvesi nasil oldun, iyi misin?
K klbk33 nasilsin canim?
@Falanfilannnn iyi yolculuklar Tugbacim :)
@pembecanavar dun ugramadin iyi misin Aysegulcum?
Şuan 72.9 yaziyor profilinde bence daha fazlasini verirsin gibi geliyor. :)cool_lime canim cuma hedefim 72.5 genelde yazardim bu cuma yogun gecince unutmusum iyi ki hatirlattin.
Kusura bakma canım@Konus dinliyorum @Linna123 @pembecanavar @Gonulmeyvesi @gogo2405 K klbk33 @DenizinYosunKokusu kizlar sizin de bildirimlerinizi bekliyoruz xx
Aynen öyle oldu canımFitFiliz canimmmmm spor yapmaktan hesaplamaya halin mi kalmidi gulom
60 puan +50 puan =110 puan :)Oh ne guzel haber, outleti dusun, outlet candir:))
Canim hastaniza Allah yardim etsin, hakkinda hayirlisi olsun
Canim ip atlamayi ipsizde yapabilirsin ,ziplama seklinde oda kabul :)
Canim ev islerinin (temizlik, yemek hazirlama vs)1 dakikasina , 1 puan diyelim.
sen puanini hesaplayip yaz canim :)
Supersin arkadasim :)
Olur öyle arada ablacım:) günaydın bu aradaUyku sersemi yazarsam bole olur iste bugunden itibaren duzene koyacagim.besive
Elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum hepizim insalah hızlı hızlı vericez kilolari:) iş yerinde yoğun tempo olduğu için kaçamak yapma şansım olmuyor işime yarıyor bu da ama 1 hafta sonu yıllık ızne çıkıcam inşallah o zaman da böyle iradeli olurum:)Senin menulerin hosuma gidiyor dikkat ediyorsun bunu hissediyorumbakimca menune
Sanada canimmGünaydın herkese kızlar iyi pazarlar
Cok guzel canim. Afiyet olsun.
Canim wallsit ve plank da ekler misin?*KIZLAR ILK SAYFADAKI SPOR PUANLARIMIZI GUNCELLEDIM, EGER AKLINIZA GELEN BASKA EGZERSIZ OLURSA BENIM PUANLAMAYA DAHIL ETMEDIGIM, BANA HATIRLATIN EKLEYELIM.
*EV ISLERINEDE PUAN YAZDIM, FITNESS'IN PUANINI GUNCELLEDIM, ADIM ICINDE PUAN EKLEDIM.
*FAKAT LUTFEN SPORLARINIZIN PUANLARINI HESAPLAYIP, MENUNUZLE BERABER PUAN OLARAK YAZMAYI UNUTMAYIN.SADECE PUANLARINI YAZAN ARKADASLARIN ,PUANLARINI NOT OLARAK TUTUYORUM!
BENIM HERKESIN PUANINI HESAPLAMAM IMKANSIZ :)
Kaptan benim dün 640 puan hesaplamamışım*KIZLAR ILK SAYFADAKI SPOR PUANLARIMIZI GUNCELLEDIM, EGER AKLINIZA GELEN BASKA EGZERSIZ OLURSA BENIM PUANLAMAYA DAHIL ETMEDIGIM, BANA HATIRLATIN EKLEYELIM.
*EV ISLERINEDE PUAN YAZDIM, FITNESS'IN PUANINI GUNCELLEDIM, ADIM ICINDE PUAN EKLEDIM.
*FAKAT LUTFEN SPORLARINIZIN PUANLARINI HESAPLAYIP, MENUNUZLE BERABER PUAN OLARAK YAZMAYI UNUTMAYIN.SADECE PUANLARINI YAZAN ARKADASLARIN ,PUANLARINI NOT OLARAK TUTUYORUM!
BENIM HERKESIN PUANINI HESAPLAMAM IMKANSIZ :)
Bende katiliyorum tesellim dusuyor yapamiyorum seviyorum ip atlamayi ama olmuyor yaaAynen öyle oldu canımama zaten ip atlayanlara yetisemicez bu gidişle
Senin dizlerin var olmaz, benim de eskiden dizinden çekmişliğim var. Zorlamak istemiyom dizleri. 600 ip yapılır mı ikinci elmasyuzuk vakası mi geliyor ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?