Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Basiniz sagolsun canim

Ya banada sen nasil kilo verdin hic belli olmuyor diyorlardi gecen ay ama bak buay herkes ayni seyi soyluyor hele esim surekli gozumun onundesin belli olmuyor diyordu simdi o bile belli canim diyor daha ne olsun ama anlamayanlar gercekten sinir bozucu canim

Basiniz sagolsun

Kizlar fat secret diye bir uygulama var kalori hesabi yapanlar icin cok faydali cogu markanin her urunu nerdeyse oluyor kalorisine bakmak ya da ogun ogun kaydedip hesap yapmaniz mumkun ben bir ara cok kullaniyordum onu kalori hesabi yapanlara cok faydasi olur. Öğünün resmini koyabiliyorsun her öğün kaydedersen kendi kalori hesaplıyor

Son düzenleme:
Hemen yukledim ve cok guzel bi programmis valla 2000 kalori belirledi bana hedefledigim kiloya inmek icin tabi ben 1500 yaparim onu gerci dogrudur diyetisyenimde 2000 kalorilik diyet listesi hazirlardi bana

Kizlar bir kurabiye yaptim daha oncedende yapmistim ara ogun icin yaptim aksam kv. Gidicez çaya bari bunu yapip gotureyim dedim saglikli bisey olsun malzemeleri gorsele yukluyorum

Yulaf unu
Siyez unu
Kuru meyve
Tereyag
Yumurta
Hindistan cevizi sekeri (aslinda pekmez koyuluyoda bu sekeri denemek istedim evde vardi)
K.tozu
Tarçın

Eklentiler

• IMG_20190825_142003_801.webp
    32 KB · Görüntüleme: 33
  • 20190825_141214.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 33
Ac karina: limonlu tarcinli su

Sabah:
Mantarli biberli omlet
Domates ve köz biber
1 taneden az wasa suzme peynir ve 1 hurma

Ara:
2 incir 5 cig badem 1 avuctan az üzüm

Yemek 16:30
1 kepce kiymali tarhana
1 parca izgara tavuk gogus
Izgara kabak ve biber yogurt ile
Salata

☆spor: 600 ip =1200 p
30 dakika zumba=60 p
60 tane mekik= 60
Toplam spor puani=1320
☆ su 2 litre olmuştur 3 ü bulur yatana kadar
Son ara ogunu paylasirim buyuk ihtimal yaptığım kurabiye cay veya kahve ile
DeryaOnDiet

Eklentiler

• 20190825_164157.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 28
Özgecim sabah olmuştur sizin oralarda günaydın tatlım. Yawrukush bu ekledigim iki hareket kaç puan olulsun diye soracaktım canım. Uygun olduğunda eklersin kaptiş, bir de Derya'nın sorduğu plank. Bir de bugün azıcık yaptığım russian Twist (bak ne havalı şeyler yapıyom artık )

Eklentiler

• images (15).webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 29
  • images (14).webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 26
Ay ben bugun bundan yaptim ama adini bilmedigim icin yazamadim

İnşallah her şey en kısa zamanda yolluna girer

Hemen yukledim ve cok guzel bi programmis valla 2000 kalori belirledi bana hedefledigim kiloya inmek icin tabi ben 1500 yaparim onu gerci dogrudur diyetisyenimde 2000 kalorilik diyet listesi hazirlardi bana
Bana kalori hesabi fazla gibi gelmisti gunluk ihtiyac

basiniz sagolsun ,Allah rahmet eylesin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…