Basiniz sagolsun canimMerhabalar bende bu hafta çok aktif olamayabilirim apartopar sehir değişikliği yapmak zorunda kaldık ,, buarada babaannemiz vefat etti arkadaşlar , defin işlemleri öğle namazıyla bitti , Allah mekanını cennet eylesin,, onun dışında inşallah iyi bi grup olabiliriz, ben yozgtta yaşıyorum bi çocugum var 11 aylık , güncel kilom 61.5 hedef: 58 ve altı , inşallah başaraabiliriz , egzersiz yapıyordum sanırım bende leslie ye başlicam , çünkü çok eğlenceli geldi
Ya banada sen nasil kilo verdin hic belli olmuyor diyorlardi gecen ay ama bak buay herkes ayni seyi soyluyor hele esim surekli gozumun onundesin belli olmuyor diyordu simdi o bile belli canim diyor daha ne olsun ama anlamayanlar gercekten sinir bozucu canimEvet gerçekten kilo verdiğinin farkwdikmesi çok güzel bişey :) inşallah hedeflerimize ulaşırız bence rahat bi şekikde inersin canım en önemlisi dengelemek ve bol suuuu
Resmen ödem vücudumuz yaa
Ben şimdi kiraz sapı kaynatıcam
Geçen kayınvakidem kilo almışsın dedi kahrıldum
Allahım hiç bişey yemiyim ve zapzayıf olayım dedim o andaçok rencide oldum yaa
Derhal çıtır olmam lazım
Basiniz sagolsunMerhabalar bende bu hafta çok aktif olamayabilirim apartopar sehir değişikliği yapmak zorunda kaldık ,, buarada babaannemiz vefat etti arkadaşlar , defin işlemleri öğle namazıyla bitti , Allah mekanını cennet eylesin,, onun dışında inşallah iyi bi grup olabiliriz, ben yozgtta yaşıyorum bi çocugum var 11 aylık , güncel kilom 61.5 hedef: 58 ve altı , inşallah başaraabiliriz , egzersiz yapıyordum sanırım bende leslie ye başlicam , çünkü çok eğlenceli geldi
Hemen yukledim ve cok guzel bi programmis valla 2000 kalori belirledi bana hedefledigim kiloya inmek icin tabi ben 1500 yaparim onu gerci dogrudur diyetisyenimde 2000 kalorilik diyet listesi hazirlardi banaKizlar fat secret diye bir uygulama var kalori hesabi yapanlar icin cok faydali cogu markanin her urunu nerdeyse oluyor kalorisine bakmak ya da ogun ogun kaydedip hesap yapmaniz mumkun ben bir ara cok kullaniyordum onu kalori hesabi yapanlara cok faydasi olur. Öğünün resmini koyabiliyorsun her öğün kaydedersen kendi kalori hesaplıyor
Ay ben bugun bundan yaptim ama adini bilmedigim icin yazamadimÖzgecim sabah olmuştur sizin oralarda günaydın tatlım.Yawrukush bu ekledigim iki hareket kaç puan olulsun diye soracaktım canım. Uygun olduğunda eklersin kaptiş, bir de Derya'nın sorduğu plank. Bir de bugün azıcık yaptığım russian Twist (bak ne havalı şeyler yapıyom artık )
Yazmadiysan sayılmazAy ben bugun bundan yaptim ama adini bilmedigim icin yazamadim
Hahahah ay guldurdun beniYazma
Yazmadiysan sayılmazzaten gıcık oluyom o 600 ipe
Bir de bence kalori bombası o kurabiyeler
kanadali35 uyann Özlemcim, şöyle bi yerinde koşu ve JJ hareketiyle güne başla
Günaydın sevgili eşim☀
İnşallah her şey en kısa zamanda yolluna girer
Bana kalori hesabi fazla gibi gelmisti gunluk ihtiyacHemen yukledim ve cok guzel bi programmis valla 2000 kalori belirledi bana hedefledigim kiloya inmek icin tabi ben 1500 yaparim onu gerci dogrudur diyetisyenimde 2000 kalorilik diyet listesi hazirlardi bana
basiniz sagolsun ,Allah rahmet eylesin .Merhabalar bende bu hafta çok aktif olamayabilirim apartopar sehir değişikliği yapmak zorunda kaldık ,, buarada babaannemiz vefat etti arkadaşlar , defin işlemleri öğle namazıyla bitti , Allah mekanını cennet eylesin,, onun dışında inşallah iyi bi grup olabiliriz, ben yozgtta yaşıyorum bi çocugum var 11 aylık , güncel kilom 61.5 hedef: 58 ve altı , inşallah başaraabiliriz , egzersiz yapıyordum sanırım bende leslie ye başlicam , çünkü çok eğlenceli geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?