Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nasilsin sevgili esim DeryaOnDiet
Kahvaltımı ettim biraz evi toparlicam camasir falan yikamam lazim. Sonra spora vericem kendimi yine
Gunqydin canim. Kolay gelsin. Ben de kahvaltiyi bitirip bir kahve molasi sonra havuza. Burda sicak hava bulmak zor ve bugun hava cok guzel

Kızlaaar hrekese hayırlı güzel pazarlar

Bende bugün 70.56 oldum

2 günde 1 kilo 200 gram gitti nerdeyse

Yarın 69'u görsem ne güzel oluurrr :)

Sürekli tartılmak iyi mi kötü mü sizce yani hergün

Ben şahsen ona göre dikkat ediyorum

Ama stres olunca vücut su toplıyırmuş ödem oluyormuş doğru mu bu

Ben güncel kilo güncellenmemiş balım. Ayrıca ev işlerinin de puana dahil olması süpermiş

Şuan 72.9 yaziyor profilinde bence daha fazlasini verirsin gibi geliyor. :)
Benimde 63 olmak. Gecen haftaydi aslinda bu hedefim ama saglik olsun onumuzdeki maçlara bakicaz
Hedefimi kucuk tutuyorum cunku kilo vermem zorlasti gibi geliyor canim

tamam canım yazarım.
Semizotlu pilav benim buluşum aslında baktım az semizotum var ve kalırsa bozulacak. Salata yapsam patlican salatam var. Ben de bulgura katayım dedim değerlensin.
1 soğanı 1 tatlı kaşığı tereyağında kavurdum. Üzerine doğranmış semizotunu ekledim. 1 domates doğrayıp onu da ekledim. 1,5 bardak bulgur, tuz ve suyunu wkleyip pişirdim. Çok lezzetli oldu.
Ben 2 gün yerim diyordum. Benim menülere kızım acaip dadandı benle birlikte o da yiyor kaç gündür. Pilavı çok sevmiş anlaşılan git gel tabağa katıp yemiş yopurtla. Boş tencereyi makineye attım sabah gülümseyerek bir de gelmiş anne o pilavdan neden az yaptın diyor.

Bende hergün tartiliyorum

Eline saglik canim

Gecen gun kayinpederim eskisi kadar kilon yok simdi dedi soyledmmi size hatirlamiyorum dunde kayinvalidem ozlem sen kucucuk kaldin kız dedi goguslerrin falan nasil kuculduler dedi ayy nasil mutlu oldum anlatamam gozlerim yaslandi resmen demekki artik baya baya hissediliyor kilo verdigim ve beni cok mutlu ediyor paylasmak istedim bu haftya bu gazla girersem cok iyi ilk hedefim 70 ama 68 67 yi gorursem 62 63 lere cok rahat inerim heralde

Evet gerçekten kilo verdiğinin farkwdikmesi çok güzel bişey :) inşallah hedeflerimize ulaşırız bence rahat bi şekikde inersin canım en önemlisi dengelemek ve bol suuuu
Resmen ödem vücudumuz yaa
Ben şimdi kiraz sapı kaynatıcam

Geçen kayınvakidem kilo almışsın dedi kahrıldum

Allahım hiç bişey yemiyim ve zapzayıf olayım dedim o anda çok rencide oldum yaa

Derhal çıtır olmam lazım

april22 sevgili esim merhaba bu ara uzak kaldim biraz buralardan seni de takip edemedim insallah iyi bi grup oluruz
Merhabalar bende bu hafta çok aktif olamayabilirim apartopar sehir değişikliği yapmak zorunda kaldık ,, buarada babaannemiz vefat etti arkadaşlar , defin işlemleri öğle namazıyla bitti , Allah mekanını cennet eylesin,, onun dışında inşallah iyi bi grup olabiliriz, ben yozgtta yaşıyorum bi çocugum var 11 aylık , güncel kilom 61.5 hedef: 58 ve altı , inşallah başaraabiliriz , egzersiz yapıyordum sanırım bende leslie ye başlicam , çünkü çok eğlenceli geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…