Amin. Hayırlısı olsun herşeyin
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | ODUL 100M | 20 DK ELIPTIK | |||||
Mavi boncukkk | |||||||
gogo2405 | |||||||
Gonulmeyvesi | 20DK Y | ||||||
LaMademoiselle | ODUL SPOR? | ||||||
Derya_the_queen | |||||||
sserendipity | |||||||
klbk33 | |||||||
DeryaOnDiet | ODUL 100IA | ||||||
kanadali35 | ODUL | ||||||
Yawrukush | ODUL | ||||||
stitch | 15 DK Y | ||||||
cinecin | |||||||
fmad | 300DK | ||||||
Patlicanmoru | |||||||
Madamesnow | 100M | ODUL | |||||
Falanfilannnn | |||||||
Pembecanavar | 300IA | ||||||
besive | 15DK Y | ||||||
Cool_lime | 100M | 20 DK Y | |||||
Linna123 | |||||||
Akrrep | |||||||
Konus dinliyorum | |||||||
april22 | ODUL | ||||||
MigiMadid | 15 DK Y | 15 DK Y | |||||
kiloverirkenben |
Canim cod baligi idi ben cok seviyorum tadini, yumusacik bir balik cocuklarda yiyor rahatlikla :)Yawrukush ,yedigin baliklarin cesidi neysi tahminde bulunmustum ,merak ettim ,helal hos olsun sadece mesleki merak
Aynen bende aslan burcuyum ve acayip sabirsizimdir:)aslan burcu olabilirmisin,onlar boyle sabirsiz genelde ,
canim uzme kendini , ev almaya odaklan ,ne guzel bir telas, insallah en cok icinize sinen olur.Hem iyiyim hem değilim canım
Hayatımda radikal değişiklilikler var
Ev alacağız kısmetse. İşten gelip gelip ev bakmaya diye gidiyoruz. Bu arada fazla kilomu da verdim koşturmaktan Eki Görüntüle 2301439
Resmi cuma sabah çektim. Ama cuma üzücü bişey yaşadığımdan paylaşmayı unuttum. Kusura bakmayın.
Kelebekcim biz he buradayiz, sen hayatindaki her seyi yoluna koy, her zaman kapimiz acik biliyorsun, sormana bile gerek yok canim.Menüleri de yazamadım
Biraz sıkıntılarım var
Üzgünüm. İstemediğim şey olmak zorundaydı ve oldu.
Bana biraz süre verir misin? Menü paylaşamayacağım çünkü. Toparlayıp hayatımı geleceğim.
Çok iyi sayılmam kısacası.
Bu karışıklıkta bir yakınım misafirimiz olacak. İyice karışacak hayatım.
Bunları da atlatıp geleceğim hızla
Hemen ekliyorum kuzum :)Canim wallsit ve plank da ekler misin?
Harikasin sen, cok duygulandim ve sevindim bu mesaja :))Eki Görüntüle 2301449
Kızllaaar trenden günaydıntakımım sağolsun trene bile erken kalkıp yemek (yumurta dahil ) taşıyorum artık .. önceden sandviç alıp yerdim
Kolay gelsin islerinde canim, gunu kazasiz belasiz atlatirsin insallah :)Bu arada annemlere gidiyorum diploma işlerimi halledeceğim inşallah. Tam da bugün annemin günü var tatlılar, böreklerbana bezelye yap dedim
Tebrikler canim sanada guzel pazarlar :)63.5 ciktim kizlarrrherkese guzel pazarlar dilerimmm
Ne guzel gitmis kilolar.Kızlaaar hrekese hayırlı güzel pazarlar
Bende bugün 70.56 oldum
2 günde 1 kilo 200 gram gitti nerdeyse
Yarın 69'u görsem ne güzel oluurrr :)
Sürekli tartılmak iyi mi kötü mü sizce yani hergün
Ben şahsen ona göre dikkat ediyorum
Ama stres olunca vücut su toplıyırmuş ödem oluyormuş doğru mu bu
Canim ilk sayfadaki daralma tablosunu ayda 1-2 kez guncelliyorum.Ben güncel kilo güncellenmemiş balım. Ayrıca ev işlerinin de puana dahil olması süpermiş
Cok guzel bir tarif olmus, evde semiz otum var deneyecegim :)tamam canım yazarım.
Semizotlu pilav benim buluşum aslındabaktım az semizotum var ve kalırsa bozulacak. Salata yapsam patlican salatam var. Ben de bulgura katayım dedim değerlensin.
1 soğanı 1 tatlı kaşığı tereyağında kavurdum. Üzerine doğranmış semizotunu ekledim. 1 domates doğrayıp onu da ekledim. 1,5 bardak bulgur, tuz ve suyunu wkleyip pişirdim. Çok lezzetli oldu.
Ben 2 gün yerim diyordum. Benim menülere kızım acaip dadandıbenle birlikte o da yiyor kaç gündür. Pilavı çok sevmiş anlaşılan git gel tabağa katıp yemiş yopurtla. Boş tencereyi makineye attım sabah gülümseyerek bir de gelmiş anne o pilavdan neden az yaptın diyor.
Canim ne guzel bir doping olms sana, bu hafta guzel bir eksi gelecek ozaman bu motivasyonla:)Gecen gun kayinpederim eskisi kadar kilon yok simdi dedi soyledmmi size hatirlamiyorum dunde kayinvalidem ozlem sen kucucuk kaldin kız dedi goguslerrin falan nasil kuculduler dedi ayy nasil mutlu oldum anlatamam gozlerim yaslandi resmen demekki artik baya baya hissediliyor kilo verdigim ve beni cok mutlu ediyor paylasmak istedim bu haftya bu gazla girersem cok iyi ilk hedefim 70 ama 68 67 yi gorursem 62 63 lere cok rahat inerim heralde
Canim tekrar Allah rahmet eylesin, basiniz sagolsun...Merhabalar bende bu hafta çok aktif olamayabilirim apartopar sehir değişikliği yapmak zorunda kaldık ,, buarada babaannemiz vefat etti arkadaşlar , defin işlemleri öğle namazıyla bitti , Allah mekanını cennet eylesin,, onun dışında inşallah iyi bi grup olabiliriz, ben yozgtta yaşıyorum bi çocugum var 11 aylık , güncel kilom 61.5 hedef: 58 ve altı , inşallah başaraabiliriz , egzersiz yapıyordum sanırım bende leslie ye başlicam , çünkü çok eğlenceli geldi
Fat secreti daha once kullanmistim guzel bir uygulama gercekten :)Kizlar fat secret diye bir uygulama var kalori hesabi yapanlar icin cok faydali cogu markanin her urunu nerdeyse oluyor kalorisine bakmak ya da ogun ogun kaydedip hesap yapmaniz mumkun ben bir ara cok kullaniyordum onu kalori hesabi yapanlara cok faydasi olur. Öğünün resmini koyabiliyorsun her öğün kaydedersen kendi kalori hesaplıyor
Canim sen cok yeme bu kurabiyeden, kuru meyve, tereyag, un...Kizlar bir kurabiye yaptim daha oncedende yapmistim ara ogun icin yaptim aksam kv. Gidicez çaya bari bunu yapip gotureyim dedim saglikli bisey olsunmalzemeleri gorsele yukluyorum
Yulaf unu
Siyez unu
Kuru meyve
Tereyag
Yumurta
Hindistan cevizi sekeri (aslinda pekmez koyuluyoda bu sekeri denemek istedim evde vardi)
K.tozu
Tarçın
Harika menu, harika sporlar ,harikasin :)Ac karina: limonlu tarcinli su
Sabah:
Mantarli biberli omlet
Domates ve köz biber
1 taneden az wasa suzme peynir ve 1 hurma
Ara:
2 incir 5 cig badem 1 avuctan az üzüm
Yemek 16:30
1 kepce kiymali tarhana
1 parca izgara tavuk gogus
Izgara kabak ve biber yogurt ile
Salata
☆spor: 600 ip =1200 p
30 dakika zumba=60 p
60 tane mekik= 60
Toplam spor puani=1320
☆ su 2 litre olmuştur 3 ü bulur yatana kadar
Son ara ogunu paylasirim buyuk ihtimal yaptığım kurabiye cay veya kahve ile
DeryaOnDiet
Sagol Filizim:)Özgecim sabah olmuştur sizin oralarda günaydın tatlım.Yawrukush bu ekledigim iki hareket kaç puan olulsun diye soracaktım canım. Uygun olduğunda eklersin kaptiş, bir de Derya'nın sorduğu plank. Bir de bugün azıcık yaptığım russian Twist (bak ne havalı şeyler yapıyom artık )
Listeyi bugun guncelleyecegim canim, birkac saat icinde paylasirim.Yawrukush , bu hafta listede kimler var ? onu nezaman paylasicaksiniz?
Dünüm neden bos kaptanTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Kozmogirl17 MUAF MUAF ODUL 100M 20 DK ELIPTIK Mavi boncukkk gogo2405 Gonulmeyvesi 20DK Y LaMademoiselle 10DK Y ODUL SPOR? Derya_the_queen sserendipity klbk33 DeryaOnDiet 300IA ODUL 100IA kanadali35 ODUL Yawrukush ODUL stitch SPOR? 15 DK Y 100M 10DK Y cinecin fmad 300DK Patlicanmoru SPOR? MUAF SPOR? Madamesnow 100M ODUL Falanfilannnn Pembecanavar 300IA besive 15DK Y 300IA Cool_lime 100M 20 DK Y Linna123 Akrrep Konus dinliyorum april22 SPOR? SPOR? SPOR? SPOR? ODUL MigiMadid 15 DK Y 300IA 15 DK Y kiloverirkenben MUAF *ARKADASLAR LUTFEN MENU VE SPORLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN! BU HAFTADAN ITIBAREN, 3 KEZ UST USTE MENU BILDIRIMI YAPMAZSANIZ , 1 SARI KART ALACAKSINIZ!
TOPLAM 3 SARI KARTI OLAN ARKADASLAR KURALLARIMIZ GEREGI, LISTE DISINDALARSA LISTEYE DAHIL OLAMAYACAKLAR, LISTEDE ISELER IZNE CIKARILACAK YA DA DISKALIFIYE OLACAKLAR...
Pardon cumaymisDünüm neden bos kaptan
Tesekkurler yok zaten 1 tane yerim tereyağıni kendi ellerimle koydumCanim ne guzel bir doping olms sana, bu hafta guzel bir eksi gelecek ozaman bu motivasyonla:)
Canim tekrar Allah rahmet eylesin, basiniz sagolsun...
Fat secreti daha once kullanmistim guzel bir uygulama gercekten :)
Canim sen cok yeme bu kurabiyeden, kuru meyve, tereyag, un...
Normal bir kurabiyeden daha masum ve saglikli ama cok diyetlik degil kuzum,,
Harika menu, harika sporlar ,harikasin :)
Sagol Filizim:)
Plank ve mekik harici karin egzersizlerine de puan ekliyorum :)
Canim dun degil cuma gunun bos, cuma gunu not etmemisim senin menunu, yazmis miydin, gozumden mi kacmis ?Dünüm neden bos kaptan
1 tane kabul :)Tesekkurler yok zaten 1 tane yerim tereyağıni kendi ellerimle koydum
Kaptanlardan umutlu ve fit haberler bekliyoruz şimdiden heyecanlandım.. inşallah üçümüz deListeyi bugun guncelleyecegim canim, birkac saat icinde paylasirim.
Bu hafta deneme suresi bitip yarismaya katilabilecek arkadaslarimiz, sen,madamesnow ve besive
Kaprtanlar aramizda konusup , uyelerin katilimina, cabalarina gore listeye girip giremeyeceklerine karar veriyoruz :)
Bugun halletmis olacagiz canim.
Canim persembe gunun bos, ogun bildirmedin sanirim.Yawrukush bu hafta bir kere menü bildirmedim sanki ben ama Perşembe o da birini yazıp bi şeyi mi beceremedim acaba
Kesinlikle canim ,birlikten kuvvet doguyor:)Yawrukush siz duygulandınız kaptan ben sevindim, ne bileyim arkadaşlarla bir şeye inanmak tek başına olmaktan çok daha motive ediyor insana güç veriyor
Bugün Pazar ya kapalı okul inşallah yarin halledicem. Şimdi yeğenlerimleyim, pilates yapıyorum büyük olan 4 yaşında o da bacak indirip kaldırmayı o da deniyor indirip kaldırmayıKesinlikle canim ,birlikten kuvvet doguyor:)
Mezuniyet islerini hallettin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?