Dogru canim bugun nasil halledeceksin :)Bugün Pazar ya kapalı okul inşallah yarin halledicem. Şimdi yeğenlerimleyim, pilates yapıyorum büyük olan 4 yaşında o da bacak indirip kaldırmayı o da deniyor indirip kaldırmayı
Guzel gorunuyor ellerine saglik canim olsaydi 1 tane yerdim simdi.Kizlar bir kurabiye yaptim daha oncedende yapmistim ara ogun icin yaptim aksam kv. Gidicez çaya bari bunu yapip gotureyim dedim saglikli bisey olsunmalzemeleri gorsele yukluyorum
Yulaf unu
Siyez unu
Kuru meyve
Tereyag
Yumurta
Hindistan cevizi sekeri (aslinda pekmez koyuluyoda bu sekeri denemek istedim evde vardi)
K.tozu
Tarçın
Harika menuAc karina: limonlu tarcinli su
Sabah:
Mantarli biberli omlet
Domates ve köz biber
1 taneden az wasa suzme peynir ve 1 hurma
Ara:
2 incir 5 cig badem 1 avuctan az üzüm
Yemek 16:30
1 kepce kiymali tarhana
1 parca izgara tavuk gogus
Izgara kabak ve biber yogurt ile
Salata
☆spor: 600 ip =1200 p
30 dakika zumba=60 p
60 tane mekik= 60
Toplam spor puani=1320
☆ su 2 litre olmuştur 3 ü bulur yatana kadar
Son ara ogunu paylasirim buyuk ihtimal yaptığım kurabiye cay veya kahve ile
@DeryaOnDiet
Ben dedim ama kaptisim uyuyakalmistir diye ama neden bole yapiyor arascık acaba ayy cok zor uykusuzluk canim allah yardimcin olsun okadar da yoruyorsun cocuklari buyume agrilarimi oluyor acabaSelam kizlar nasilsiniz, nasil geciyor pazar gununuz?
Gece cocuklarla uyuyakalmisim , sonra aras 12de uyandi , 6.30a kadar resmen uyumadik desem yeridir.
Arasin arada boyle tutuyor uykusuzlugu, iyi ki gece onlarla uyumusum dedim.
Simdi menu tablomuzu hazirliyorum :)
Eline saglik kuzum yemisim yine cezayı.TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Kozmogirl17 MUAF MUAF ODUL 100M 20 DK ELIPTIK Mavi boncukkk gogo2405 Gonulmeyvesi 20DK Y LaMademoiselle 10DK Y ODUL SPOR? Derya_the_queen sserendipity klbk33 DeryaOnDiet 300IA ODUL 100IA kanadali35 ODUL Yawrukush ODUL stitch SPOR? 15 DK Y 100M 10DK Y cinecin fmad 300DK Patlicanmoru SPOR? MUAF SPOR? Madamesnow 100M ODUL Falanfilannnn Pembecanavar 300IA besive 15DK Y 300IA Cool_lime 100M 20 DK Y Linna123 Akrrep Konus dinliyorum april22 SPOR? SPOR? SPOR? SPOR? ODUL MigiMadid 15 DK Y 300IA 15 DK Y kiloverirkenben MUAF *ARKADASLAR LUTFEN MENU VE SPORLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN! BU HAFTADAN ITIBAREN, 3 KEZ UST USTE MENU BILDIRIMI YAPMAZSANIZ , 1 SARI KART ALACAKSINIZ!
TOPLAM 3 SARI KARTI OLAN ARKADASLAR KURALLARIMIZ GEREGI, LISTE DISINDALARSA LISTEYE DAHIL OLAMAYACAKLAR, LISTEDE ISELER IZNE CIKARILACAK YA DA DISKALIFIYE OLACAKLAR...
Kaptis menu 10 numara sporda guzel ama 100 dk 300 puan dedigini anlayamadimCUMARTESI MENUM
SABAH 9DA
1 haslanmis yumurta
2 dilim pastirma
Domates, salatalik, avokado, roka, nane
Domatesli biber 4 yemek kasigi kadar (yagsiz)
50 kalorilik pita ekmegi
OGLEN 12.30DA
1 dilim somon baligi
Yarim dilim cod baligi
Bol salata
ARA 14DE
Filtre kahve
1 hurma
ARA 16.30DA
1 muz
AKSAM 18.30DA
1 tabak kabak yemegi
3 kasik yogurt
25 kalorilik pita ekmegi
SU:2 lt
SPOR: 1.bucuk saat fitness egzersizi (270 puan) , 30dk yuzme (60 puan), 100 DK (300 puan), 100IA (200 puan)
YARISMA PUANI: 830 PUAN
Olmaz mi canım ne sporlar yaptim bugunCanim ne guzel bir doping olms sana, bu hafta guzel bir eksi gelecek ozaman bu motivasyonla:)
Canim tekrar Allah rahmet eylesin, basiniz sagolsun...
Fat secreti daha once kullanmistim guzel bir uygulama gercekten :)
Canim sen cok yeme bu kurabiyeden, kuru meyve, tereyag, un...
Normal bir kurabiyeden daha masum ve saglikli ama cok diyetlik degil kuzum,,
Harika menu, harika sporlar ,harikasin :)
Sagol Filizim:)
Plank ve mekik harici karin egzersizlerine de puan ekliyorum :)
Bilmiyorum kuzum uyumuyor arada tutuyor huysuzluguGunaydın hatunlarYawrukush kanadali35
Guzel gorunuyor ellerine saglik canim olsaydi 1 tane yerdim simdi.
Harika menu
Harika su
Harika spor
Boyle devam edersen bence hakediyorsun listeye girmeyi kuzu.
Ben dedim ama kaptisim uyuyakalmistir diye ama neden bole yapiyor arascık acaba ayy cok zor uykusuzluk canim allah yardimcin olsun okadar da yoruyorsun cocuklari buyume agrilarimi oluyor acaba
Eline saglik kuzum yemisim yine cezayı.
Kaptis menu 10 numara sporda guzel ama 100 dk 300 puan dedigini anlayamadim
Olmaz mi canım ne sporlar yaptim bugun
Hemen not aldim canim :)Dünkü spor puanlarm:
Yarım saat ortalık toparlama : 30
Sıcakta yemek yapma (bence en az iki puan olmalı ama neyse) : 45
Mutfak temizliği: 30
10 dk dans: 20
50 JJ: 150
10 squat: 10
5 şınav : 10 (kaptiş şinava 2 pndan hesapladın istersen değiştiririm, sen eklersin canım)
20 leg raise : 40
20 bent knee raise: 40
15 mekik: 15
35 zıplama: 105
50 dambıl kol hareketleri: 50 (kaptiş kolları da 1 puandan hesapların. Uygun mu?)
1 saat yürüyüş: 60
10 dk halay : 20
20 mekik : 20
Toplamda: 645 oluyor dünkü (24 Ağustos)
Yawrukush
Ne gerek var canım, uzan izle mis gibiBen seviyorum ipi. Durduğum yerde dizi, film izlerken atlıyorum
Ay muhteşem tespitaslan burcu olabilirmisin,onlar boyle sabirsiz genelde ,
Linki de atsana bir bakayim merak ettim şefimherkesin tatli kirizi oluyo ,kek ,kurabiye yemek istiyoruz . simdi birsayfa buldum 100 kalori ve alti tatli tarifleri var .once deniyecem sonra paylasirim sizlen ( yabanci siteden ) ,turkce sitelere baktim esmer seker kullanmislar diyet tatlisi diyolar,1 bardak seker kullanmis yine diyet tatlisi diyolar .
Fark edilmez mi edilir tabi, harika oluyor bunları duymak di mi canım?Gecen gun kayinpederim eskisi kadar kilon yok simdi dedi soyledmmi size hatirlamiyorum dunde kayinvalidem ozlem sen kucucuk kaldin kız dedi goguslerrin falan nasil kuculduler dedi ayy nasil mutlu oldum anlatamam gozlerim yaslandi resmen demekki artik baya baya hissediliyor kilo verdigim ve beni cok mutlu ediyor paylasmak istedim bu haftya bu gazla girersem cok iyi ilk hedefim 70 ama 68 67 yi gorursem 62 63 lere cok rahat inerim heralde
Hem ne güzel zinde baslarsin. Ben akillandim bugün puanı fazla olanları yaptım. Tüm gün epey de bi temizlik yaptım. Stratejik takılalım ortii, j.j,kosumu yapiyim senin icin ❤,
Afiyet bal şeker olsun tatlım. Aras'in uykusuzluguna yok mu acep bi çare? Üzüldüm sana yorgun olur insan. Yataktan kaldırıp salona filan götürmemek lazımmış aslında daha da açılmasın diye uykusu. Şöyle ılık bi süt icirip Yanında yatsan öyle gecelerde işe yarar mı ki?Kizlar ben kahvaltiya geciyorum optum sizi
Evet :) hergun yaziyorum aslinda buaya calisayimCanim dun degil cuma gunun bos, cuma gunu not etmemisim senin menunu, yazmis miydin, gozumden mi kacmis ?
Iste burada. :)Saat 11:00
2 wasa, ayran, suzme peynir,domates salatalik
Ogle 15:40
1 activia mix&go
10 cig badem - yarim wasa
Aksam 18:00
6 kasik zeytinyağlı patlican
1 kepce yoğurt
Bol salata
Su 2 litre kadar 3 u bulur yatana kadar
Spor 1 saat pilates
Çok tesekkurlerrrGunaydın hatunlarYawrukush kanadali35
Guzel gorunuyor ellerine saglik canim olsaydi 1 tane yerdim simdi.
Harika menu
Harika su
Harika spor
Boyle devam edersen bence hakediyorsun listeye girmeyi kuzu.
Ben dedim ama kaptisim uyuyakalmistir diye ama neden bole yapiyor arascık acaba ayy cok zor uykusuzluk canim allah yardimcin olsun okadar da yoruyorsun cocuklari buyume agrilarimi oluyor acaba
Eline saglik kuzum yemisim yine cezayı.
Kaptis menu 10 numara sporda guzel ama 100 dk 300 puan dedigini anlayamadim
Olmaz mi canım ne sporlar yaptim bugun
Dunku menu daha neleri hakediyor canim ahhhahhhBilmiyorum kuzum uyumuyor arada tutuyor huysuzlugu
Dunku menuye geldi cezalar :)
100 adet dizleri karina cekerek oldugun yerde kosma egzersizi canim.
Mezun oldum azicik havaliyim diyosun yaniii bence bizi o guzel menulerinden eksik birakmamalisin canisiKızlar hazır muhabbeti olmuşken beni menü listesinden çıkarsanız olur mu? Zor gelmeye başladı menü yazmak bu sıralar bana,hatta unutuyorum bazen. Arada aklıma geldikçe yazayım ben menümü? Mezun olmanın ayrıcalığı olsun
Hm?
Hemide nasilllNe gerek var canım, uzan izle mis gibi
Ay muhteşem tespitbenim kızım da aslan pek bi sabirsiz, piyano ya başlamıştı mesela hemen çalsın istiyor hemen yapamayınca da tabi ağlama krizi. Annesi teselli etsin edebiliyorsa
Linki de atsana bir bakayim merak ettim şefim
Fark edilmez mi edilir tabi, harika oluyor bunları duymak di mi canım?
Hem ne güzel zinde baslarsin. Ben akillandim bugün puanı fazla olanları yaptım. Tüm gün epey de bi temizlik yaptım. Stratejik takılalım ortii
Afiyet olsun kuzum biz o isi tam tamina 9 10 saat once hallettik .Haydi gelin kahvaltiya☺
Eki Görüntüle 2301566
Kız çoğu zaman aynı zaten. Kavrulmuş kıyma, yoğurtlu yumurtaMezun oldum azicik havaliyim diyosun yaniii bence bizi o guzel menulerinden eksik birakmamalisin canisi
Ama istersen biz de hazırlayayım kaptanimiza eşlik edelim. Gece kahvaltısıAfiyet olsun kuzum biz o isi tam tamina 9 10 saat once hallettik .
esimde aslan burcuNe gerek var canım, uzan izle mis gibi
Ay muhteşem tespitbenim kızım da aslan pek bi sabirsiz, piyano ya başlamıştı mesela hemen çalsın istiyor hemen yapamayınca da tabi ağlama krizi. Annesi teselli etsin edebiliyorsa
Linki de atsana bir bakayim merak ettim şefim
Fark edilmez mi edilir tabi, harika oluyor bunları duymak di mi canım?
Hem ne güzel zinde baslarsin. Ben akillandim bugün puanı fazla olanları yaptım. Tüm gün epey de bi temizlik yaptım. Stratejik takılalım ortii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?