- 24 Temmuz 2019
- 559
- 2.062
- 28
menu de spor da harika canim, afiyet olsunAc karina: limonlu tarcinli su
Sabah:
Mantarli biberli omlet
Domates ve köz biber
1 taneden az wasa suzme peynir ve 1 hurma
Ara:
2 incir 5 cig badem 1 avuctan az üzüm
Yemek 16:30
1 kepce kiymali tarhana
1 parca izgara tavuk gogus
Izgara kabak ve biber yogurt ile
Salata
☆spor: 600 ip =1200 p
30 dakika zumba=60 p
60 tane mekik= 60
Toplam spor puani=1320
☆ su 2 litre olmuştur 3 ü bulur yatana kadar
Son ara ogunu paylasirim buyuk ihtimal yaptığım kurabiye cay veya kahve ile
DeryaOnDiet
belki sandvic ve papates oldugu icin biraz cok karbonhodrat gibi geldi gozume ama cok degil menun canimMenum
Sabah
3 dilim salam 3 dilim sucuklu yumurta salatalik domates 2 3 zeytin ince dilim ekmek
Sonra maydonoz limonlu çay
Aksam sandvic yedim bir kac dilim patates
Kiraz sapi cayi findik
Bugun diger gunlere gore cok yedim gibi geldi bana
sagol canimDeryaOnDiet canim wallsit egzersizini squat ile birlestirdim, plankin 1 dakikasi 3 puan. :)
FitFiliz Filizim mekik egzersizi haric her turlu karin egzersizinin 1 adeti 2 puan kuzum, guncelledim ilk sayfayi :)
Akliniza baska egzersizlerde gelirse hatirlatin bana :)
Geneldedaha az besleniyordum da kuzumbelki sandvic ve papates oldugu icin biraz cok karbonhodrat gibi geldi gozume ama cok degil menun canim
sabah salam yada sucugu tercih etseymisin iyi olurmus ,aksam ekmek ve patates olmamis, aslinda fazla yememissin ,Menum
Sabah
3 dilim salam 3 dilim sucuklu yumurta salatalik domates 2 3 zeytin ince dilim ekmek
Kiraz sapi cayi findik
Ooo çok sevindim senin için inşallah benim de farkwdildiğim zamanlar gelir hemen...Gecen gun kayinpederim eskisi kadar kilon yok simdi dedi soyledmmi size hatirlamiyorum dunde kayinvalidem ozlem sen kucucuk kaldin kız dedi goguslerrin falan nasil kuculduler dedi ayy nasil mutlu oldum anlatamam gozlerim yaslandi resmen demekki artik baya baya hissediliyor kilo verdigim ve beni cok mutlu ediyor paylasmak istedim bu haftya bu gazla girersem cok iyi ilk hedefim 70 ama 68 67 yi gorursem 62 63 lere cok rahat inerim heralde
Ben de Leslieyi çok beğendimm. Başınız sağolsun Canım yaMerhabalar bende bu hafta çok aktif olamayabilirim apartopar sehir değişikliği yapmak zorunda kaldık ,, buarada babaannemiz vefat etti arkadaşlar , defin işlemleri öğle namazıyla bitti , Allah mekanını cennet eylesin,, onun dışında inşallah iyi bi grup olabiliriz, ben yozgtta yaşıyorum bi çocugum var 11 aylık , güncel kilom 61.5 hedef: 58 ve altı , inşallah başaraabiliriz , egzersiz yapıyordum sanırım bende leslie ye başlicam , çünkü çok eğlenceli geldi
Kizlar bir kurabiye yaptim daha oncedende yapmistim ara ogun icin yaptim aksam kv. Gidicez çaya bari bunu yapip gotureyim dedim saglikli bisey olsunmalzemeleri gorsele yukluyorum
Yulaf unu
Siyez unu
Kuru meyve
Tereyag
Yumurta
Hindistan cevizi sekeri (aslinda pekmez koyuluyoda bu sekeri denemek istedim evde vardi)
K.tozu
Tarçın
Canım harikasın ben de kurabiye tarifi arıyordumAc karina: limonlu tarcinli su
Sabah:
Mantarli biberli omlet
Domates ve köz biber
1 taneden az wasa suzme peynir ve 1 hurma
Ara:
2 incir 5 cig badem 1 avuctan az üzüm
Yemek 16:30
1 kepce kiymali tarhana
1 parca izgara tavuk gogus
Izgara kabak ve biber yogurt ile
Salata
☆spor: 600 ip =1200 p
30 dakika zumba=60 p
60 tane mekik= 60
Toplam spor puani=1320
☆ su 2 litre olmuştur 3 ü bulur yatana kadar
Son ara ogunu paylasirim buyuk ihtimal yaptığım kurabiye cay veya kahve ile
Canım spor da menü de çok iyi
DeryaOnDiet
iyi gezmeler canim :*Kizlar biz organik pazara gidiyoruz maaile, donuste yazacagim, opuyorum hepinizi :)
Aslında çok değil ama yediğin şeylerin yağı işlenmişliği fazla olunca vücuda kötü hissettiriyor .Menum
Sabah
Kiraz sapi cayi findik
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Kozmogirl17 MUAF MUAF ODUL 100M 20 DK ELIPTIK Mavi boncukkk gogo2405 Gonulmeyvesi 20DK Y LaMademoiselle 10DK Y ODUL SPOR? Derya_the_queen sserendipity klbk33 DeryaOnDiet 300IA ODUL 100IA kanadali35 ODUL Yawrukush ODUL stitch SPOR? 15 DK Y 100M 10DK Y cinecin fmad 300DK Patlicanmoru SPOR? MUAF SPOR? Madamesnow 100M ODUL Falanfilannnn Pembecanavar 300IA besive 15DK Y 300IA Cool_lime 100M 20 DK Y Linna123 Akrrep Konus dinliyorum april22 SPOR? SPOR? SPOR? SPOR? ODUL MigiMadid 15 DK Y 300IA 15 DK Y kiloverirkenben MUAF *ARKADASLAR LUTFEN MENU VE SPORLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN! BU HAFTADAN ITIBAREN, 3 KEZ UST USTE MENU BILDIRIMI YAPMAZSANIZ , 1 SARI KART ALACAKSINIZ!
TOPLAM 3 SARI KARTI OLAN ARKADASLAR KURALLARIMIZ GEREGI, LISTE DISINDALARSA LISTEYE DAHIL OLAMAYACAKLAR, LISTEDE ISELER IZNE CIKARILACAK YA DA DISKALIFIYE OLACAKLAR...
Buradan canım
Evet yaaAslında çok değil ama yediğin şeylerin yağı işlenmişliği fazla olunca vücuda kötü hissettiriyor .
Zucchini brownies denesem mi diyorum. Çok güzel gözüküyor. Tarif için teşekkürleresimde aslan burcu
98 Dessert Recipes Under 100 Calories
You can finally have your cake and eat it too. Here are 98 dessert recipes that all clock in at under 100 calories. A real dream come true.www.purewow.com
Hangisi ceza demek yani orada spor gibi yazanlar mı ? Ben onları yaptığımız ek spor zannettim ifadeler ekBuradan canım
Görümcem Aslan devamını siz düşününZucchini brownies denesem mi diyorum. Çok güzel gözüküyor. Tarif için teşekkürler
Kaptiş duymasın da aslan burcu zor ( yani avutma babında, ama çok da tatlıdir hakkını yemiyeyim kedi gibi sırnaşık) Benimki başak olacaktı da erken doğdunormalde Amerika'nin kurtuluş gününe denk geliyordu tahmini doğacağı gün
Aslan çok değer verir sevdiklerine, bi zarar gelmez bence aslan görümceden. Zor dediğim mesela arkadaşı kaba mi davrandı, alınır küser ona belli etmez bana ağlar. O yönü yorucuGörümcem Aslan devamını siz düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?