Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menu de spor da harika canim, afiyet olsun

Menum
Sabah
3 dilim salam 3 dilim sucuklu yumurta salatalik domates 2 3 zeytin ince dilim ekmek
Sonra maydonoz limonlu çay
Aksam sandvic yedim bir kac dilim patates
Kiraz sapi cayi findik

Bugun diger gunlere gore cok yedim gibi geldi bana
belki sandvic ve papates oldugu icin biraz cok karbonhodrat gibi geldi gozume ama cok degil menun canim

s
sagol canim

Menum
Sabah
3 dilim salam 3 dilim sucuklu yumurta salatalik domates 2 3 zeytin ince dilim ekmek
Kiraz sapi cayi findik

sabah salam yada sucugu tercih etseymisin iyi olurmus ,aksam ekmek ve patates olmamis, aslinda fazla yememissin ,

Ooo çok sevindim senin için inşallah benim de farkwdildiğim zamanlar gelir hemen...
Ben de Leslieyi çok beğendimm. Başınız sağolsun Canım ya
Canım harikasın ben de kurabiye tarifi arıyordum

Menum
Sabah
Kiraz sapi cayi findik

Aslında çok değil ama yediğin şeylerin yağı işlenmişliği fazla olunca vücuda kötü hissettiriyor .

Yawrukush cezaları nereden görüyoruz
Buradan canım

Sabah:
Yumurta
2 tb ekmek
Dört zeytin
Bol domates salatalık nane
Çay
Kibrit kutusu kadar peynir
Ara:
Bir bardak ayran
Küçük ve ince dilim şekersiz unsuz muzlu kekimden
Öğle
Yarımdan biraz fazla kase bezelye
Yarım kase mercimek salatası
2.5 kibrit kutusu kadar börek
Ara:
Bir parmaktan az kurabiye
Soda
Akşam:
İki kaşık mercimek çorbası
Bir tabak içinde salata, barbunya, iki kaşık pilav, bir kaşık kıyma içi karışık yapmıştım ama çok geldi yarısından biraz fazlasını yiyebildim.

Diyete göre fazla duruyor menü ama eski yediklerime göre değil aslında. Ben bayağı şeye hayır dedim bugün en azından öyle düşünüyorum akşam da misafirlikteyiz çünkü, evde de neler neler var anlatamam tatlı çikolata börek çörek yemekler ..
Spor günlüğüm daha bitmedi ama bayağı koşturmacalı geçti. Yine de pilates ve yürüyüş yaptım.
Su yatana kadar 2.5 l olur

Zucchini brownies denesem mi diyorum. Çok güzel gözüküyor. Tarif için teşekkürler

Kaptiş duymasın da aslan burcu zor ( yani avutma babında, ama çok da tatlıdir hakkını yemiyeyim kedi gibi sırnaşık) Benimki başak olacaktı da erken doğdu normalde Amerika'nin kurtuluş gününe denk geliyordu tahmini doğacağı gün

Görümcem Aslan devamını siz düşünün

Görümcem Aslan devamını siz düşünün
Aslan çok değer verir sevdiklerine, bi zarar gelmez bence aslan görümceden. Zor dediğim mesela arkadaşı kaba mi davrandı, alınır küser ona belli etmez bana ağlar. O yönü yorucu
Ama tabi bizim ülkede görümcenin burcu astrolojinin en süper burcu bile olsa bile, yine de görümcek olabiliyor orası ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…