- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
bende onu yapmayi dusundumZucchini brownies denesem mi diyorum. Çok güzel gözüküyor. Tarif için teşekkürler
Kaptiş duymasın da aslan burcu zor ( yani avutma babında, ama çok da tatlıdir hakkını yemiyeyim kedi gibi sırnaşık) Benimki başak olacaktı da erken doğdunormalde Amerika'nin kurtuluş gününe denk geliyordu tahmini doğacağı gün
Canim ornegin menunde cıs var ust tarafta yazan hareket cezan slorun yoksada alt kisimda yazan hareketler ceza oluyor birde tablonun izerinde detayli aciklamalari var ben pek anlatamamis olabilirim tatlımHangisi ceza demek yani orada spor gibi yazanlar mı ? Ben onları yaptığımız ek spor zannettim ifadeler ek
Seni düzenli seniibende onu yapmayi dusundum, ben basak burcuyum
Fazlası da iyi değil canım 3 ltden fazla içmeye çalış. Canın sunmu istedi yoksa zorlayarak mi içtin Özlemcim?Pazar menum
Sabah
1 dilim ekmek
2kk suzme peynir
1 yumurta
2 cb sekersiz cay
3 zeytin
1 kac tane minnikDomates
Yarım Salatalık
Yarim ceviz
Ara sekersiz turk kahvesi 13.00
Oglen 14.30
Yarım kasarli gozleme
Ara yok
Aksam yok
Ara21.00
10 tane falan üzüm
Su 4 litreyi buldu
Spor
45 dakika leslie 90 puan
150 mekik 150 puan
30 dk eliptik 60 puan
2600 adım 130 puan
60 dakika yemek 60 puan
30 dk ev toplama 30 puan
Toplam 520 puan
Kizlar ben cok su ictim bugun ama kendimi cok sis hissediyorum tartida da oyleyim hani su icmek iyiydi bugun sanki sudan midem genislemis gibi hissediyorum.
Cok sicakti yiyemedim susuzluk cektim bide sicakta cocuklarla alisverise ciktim iyice susadim canim birde gozleme yedim oglen diye yemekte istemedim pekFazlası da iyi değil canım 3 ltden fazla içmeye çalış. Canın sunmu istedi yoksa zorlayarak mi içtin Özlemcim?
Fazla su da vücuttaki vitamin mineralleri atarmış. Akşam niye yiyemedin? Yoğurt filan yeseydin bari akşam kuzu.
Gerçi ben de bugün öğlen yemedim. Akşam 4 gibi yedim. Düzenim bozuldu bugün temizlik yapicam diye
Abla benim puanım 10 değildi 50 squat bide 1 saat temizlik yapmıştım yoğun tempoda 110 puandiCUMARTESI GUNU EGZERSIZ PUANLARI
*Minnakeller = 1260 puan
*Yawrukush = 830 puan
*cool_lime = 800 puan
*madamesnow = 640 puan
*kanadali35 = 585 puan
*DeryaOnDiet = 530 puan
*Kozmogirl17 = 175 puan
*besive = 10 puan
*april22 = 30 puan
Arkadaslar bu puanlara ekleme yapmak isteyen varsa yazsin lutfen ,unutulmadan listeye isleyeyim!!
yedigim yemek saatleri bile duzenli benimBak başak burcunun bilgisayinda kullandığı masaüstü arka plan resmi, onu bile düzenlemiş@kanadali35
geliyom kankiiSeni düzenli seniihiç şaşmaz Başak burçları çoook düzenli derli topludur
(Parantez içini özlem hariç kimse okumasın: strateji işe yaradı bugün puan sarhoşu olcaz eşim JJ bin dibine vuralim bu hafta )
Toplayinca ben bile bi afalladim. Amma çok yorulmuşum diye
gecmis olsunAblacım beni spor için maximum 2 gün izin verir misin bileğimi incittim sabah şinav pozisyonunda yanlış hareket yaptım herhalde biraz acıdı sabah öğlenden sonra daha kötü oldu bileğimyarın o spor salonuna yazilcam mayo bile aldım havuzu için yapmaya caliscam ama elimi çok hareket ettirince aciyor maalesef Yawrukush
Canim okurken banada biraz fazla geldi ama alistikca azaltirsin oncekine gore azsa sorun yok :)Sabah:
Yumurta
2 tb ekmek
Dört zeytin
Bol domates salatalık nane
Çay
Kibrit kutusu kadar peynir
Ara:
Bir bardak ayran
Küçük ve ince dilim şekersiz unsuz muzlu kekimden
Öğle
Yarımdan biraz fazla kase bezelye
Yarım kase mercimek salatası
2.5 kibrit kutusu kadar börek
Ara:
Bir parmaktan az kurabiye
Soda
Akşam:
İki kaşık mercimek çorbası
Bir tabak içinde salata, barbunya, iki kaşık pilav, bir kaşık kıyma içi karışık yapmıştım ama çok geldi yarısından biraz fazlasını yiyebildim.
Diyete göre fazla duruyor menü ama eski yediklerime göre değil aslında. Ben bayağı şeye hayır dedim bugün en azından öyle düşünüyorum akşam da misafirlikteyiz çünkü, evde de neler neler var anlatamam tatlı çikolata börek çörek yemekler ..
Spor günlüğüm daha bitmedi ama bayağı koşturmacalı geçti. Yine de pilates ve yürüyüş yaptım.
Su yatana kadar 2.5 l olur
Kuzum diyetten ziyade sağlık için salam sucuk yememelisinMenum
Sabah
3 dilim salam 3 dilim sucuklu yumurta salatalik domates 2 3 zeytin ince dilim ekmek
Sonra maydonoz limonlu çay
Aksam sandvic yedim bir kac dilim patates
Kiraz sapi cayi findik
Bugun diger gunlere gore cok yedim gibi geldi bana
Menün iyi zaten koşturmuşsun sürekliSabah:
Yumurta
2 tb ekmek
Dört zeytin
Bol domates salatalık nane
Çay
Kibrit kutusu kadar peynir
Ara:
Bir bardak ayran
Küçük ve ince dilim şekersiz unsuz muzlu kekimden
Öğle
Yarımdan biraz fazla kase bezelye
Yarım kase mercimek salatası
2.5 kibrit kutusu kadar börek
Ara:
Bir parmaktan az kurabiye
Soda
Akşam:
İki kaşık mercimek çorbası
Bir tabak içinde salata, barbunya, iki kaşık pilav, bir kaşık kıyma içi karışık yapmıştım ama çok geldi yarısından biraz fazlasını yiyebildim.
Diyete göre fazla duruyor menü ama eski yediklerime göre değil aslında. Ben bayağı şeye hayır dedim bugün en azından öyle düşünüyorum akşam da misafirlikteyiz çünkü, evde de neler neler var anlatamam tatlı çikolata börek çörek yemekler ..
Spor günlüğüm daha bitmedi ama bayağı koşturmacalı geçti. Yine de pilates ve yürüyüş yaptım.
Su yatana kadar 2.5 l olur
VayyyBugünkü sporlarim:
Sabah: 300 dizleri karna çekip koşma :900
50 JJ : 150
20 mekik: 20
10 russian twist: 20
Öğle yarım saat yüzme+ su egzersizleri : 60
(Dünkünü unutup yazmamisim yine yarım saat havuzdaydim, onun puanıni buraya ekliyeyim, zaten hepsi toplanacak) : 60
Akşam: bir saat yürüyüş: 60
100 dizleri karna çekip koşma: 300
20 JJ : 60
30 mekik: 30
20 leg raise : 40
5 russian twist: 10
2 saat ev temizliği -yarin misafir gelicek de (süpürme, silme, banyo yıkama): 120
45 dk yemek : 45
Toplamda : 1875
Yalnız her yanım ağrıyor.
Ay bende cok severimkiKuzum diyetten ziyade sağlık için salam sucuk yememelisinakım sandviç ve patates gazla olmuş biraz
Menün iyi zaten koşturmuşsun sürekli
Pazar menum
Sabah
1 dilim ekmek
2kk suzme peynir
1 yumurta
2 cb sekersiz cay
3 zeytin
1 kac tane minnikDomates
Yarım Salatalık
Yarim ceviz
Oglen 14.30
Yarım kasarli gozleme
Ara yok
Aksam yok
Ara21.00
10 tane falan üzüm
Su 4 litreyi buldu
Spor
45 dakika leslie 90 puan
150 mekik 150 puan
30 dk eliptik 60 puan
2600 adım 130 puan
60 dakika yemek 60 puan
30 dk ev toplama 30 puan
Toplam 520 puan
Kizlar ben cok su ictim bugun ama kendimi cok sis hissediyorum tartida da oyleyim hani su icmek iyiydi bugun sanki sudan midem genislemis gibi hissediyorum.
Guzel begendim bunuPazar menum
Sabah
1 dilim ekmek
2kk suzme peynir
1 yumurta
2 cb sekersiz cay
3 zeytin
1 kac tane minnikDomates
Yarım Salatalık
Yarim ceviz
Oglen 14.30
Yarım kasarli gozleme
Ara yok
Aksam yok
Ara21.00
10 tane falan üzüm
Su 4 litreyi buldu
Spor
45 dakika leslie 90 puan
150 mekik 150 puan
30 dk eliptik 60 puan
2600 adım 130 puan
60 dakika yemek 60 puan
30 dk ev toplama 30 puan
Toplam 520 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?