Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende onu yapmayi dusundum , ben basak burcuyum

Bugünkü sporlarim:

Sabah: 300 dizleri karna çekip koşma :900
50 JJ : 150
20 mekik: 20
10 russian twist: 20

Öğle yarım saat yüzme+ su egzersizleri : 60
(Dünkünü unutup yazmamisim yine yarım saat havuzdaydim, onun puanıni buraya ekliyeyim, zaten hepsi toplanacak) : 60

Akşam: bir saat yürüyüş: 60
100 dizleri karna çekip koşma: 300
20 JJ : 60
30 mekik: 30
20 leg raise : 40
5 russian twist: 10
2 saat ev temizliği -yarin misafir gelicek de (süpürme, silme, banyo yıkama): 120
45 dk yemek : 45

Toplamda : 1875

Yalnız her yanım ağrıyor.

Hangisi ceza demek yani orada spor gibi yazanlar mı ? Ben onları yaptığımız ek spor zannettim ifadeler ek
Canim ornegin menunde cıs var ust tarafta yazan hareket cezan slorun yoksada alt kisimda yazan hareketler ceza oluyor birde tablonun izerinde detayli aciklamalari var ben pek anlatamamis olabilirim tatlım

bende onu yapmayi dusundum , ben basak burcuyum
Seni düzenli senii hiç şaşmaz Başak burçları çoook düzenli derli topludur
(Parantez içini özlem hariç kimse okumasın : strateji işe yaradı bugün puan sarhoşu olcaz eşim JJ bin dibine vuralim bu hafta )
Toplayinca ben bile bi afalladim. Amma çok yorulmuşum diye

Pazar menum

Sabah
1 dilim ekmek
2kk suzme peynir
1 yumurta
2 cb sekersiz cay
3 zeytin
1 kac tane minnikDomates
Yarım Salatalık
Yarim ceviz

Ara sekersiz turk kahvesi 13.00

Oglen 14.30
Yarım kasarli gozleme

Ara yok
Aksam yok

Ara21.00
10 tane falan üzüm

Su 4 litreyi buldu
Spor
45 dakika leslie 90 puan
150 mekik 150 puan
30 dk eliptik 60 puan
2600 adım 130 puan
60 dakika yemek 60 puan
30 dk ev toplama 30 puan
Toplam 520 puan

Kizlar ben cok su ictim bugun ama kendimi cok sis hissediyorum tartida da oyleyim hani su icmek iyiydi bugun sanki sudan midem genislemis gibi hissediyorum.

Fazlası da iyi değil canım 3 ltden fazla içmeye çalış. Canın sunmu istedi yoksa zorlayarak mi içtin Özlemcim?
Fazla su da vücuttaki vitamin mineralleri atarmış. Akşam niye yiyemedin? Yoğurt filan yeseydin bari akşam kuzu.
Gerçi ben de bugün öğlen yemedim. Akşam 4 gibi yedim. Düzenim bozuldu bugün temizlik yapicam diye

Cok sicakti yiyemedim susuzluk cektim bide sicakta cocuklarla alisverise ciktim iyice susadim canim birde gozleme yedim oglen diye yemekte istemedim pek

Ablacım beni spor için maximum 2 gün izin verir misin bileğimi incittim sabah şinav pozisyonunda yanlış hareket yaptım herhalde biraz acıdı sabah öğlenden sonra daha kötü oldu bileğim yarın o spor salonuna yazilcam mayo bile aldım havuzu için yapmaya caliscam ama elimi çok hareket ettirince aciyor maalesef Yawrukush

Eklentiler

• IMG-20190825-WA0006.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 35
geliyom kankii

gecmis olsun

Canim okurken banada biraz fazla geldi ama alistikca azaltirsin oncekine gore azsa sorun yok :)

Menum
Sabah
3 dilim salam 3 dilim sucuklu yumurta salatalik domates 2 3 zeytin ince dilim ekmek
Sonra maydonoz limonlu çay
Aksam sandvic yedim bir kac dilim patates
Kiraz sapi cayi findik

Bugun diger gunlere gore cok yedim gibi geldi bana
Kuzum diyetten ziyade sağlık için salam sucuk yememelisin akım sandviç ve patates gazla olmuş biraz

Menün iyi zaten koşturmuşsun sürekli

Vayyy

Acaba tuzlu mu yedin çok. O da su tutar ya.

Son düzenleme:
Guzel begendim bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…