Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

O neydi gııızzzz maşallah maşallah 1 ay böyle devam etsen acayip sıkılaşırsın

Bugün şu karna dizleri çekip koşma hareketini 100 kere yapıp bırakacaktım ama bittiğinde (affedersiniz ) sanki popoma iğneler batiyormuş gibi oldu. Dedim heralde yağlar yanıyor. İki tur daha yaptım sonra. Galiba hiç çalışmıyormus benim kaslar. Bu sabah uyandığımda biraz da karnım acıyordu mekikten.
Yalnız ayak bileklerim hatta ayagim komple kötü oldu ağrıyor. Çıplak ayakla yaptım hepsini ondan mıdır?

Evet aslında spor ayakkabıyla yapmak lazım. Ayakkabı tüm baskıları azaltıyor. Süspansiyon gibi. Ben de ip atlamayı falan çorapla yapıyorum. Bir nebze daha iyi oluyor. Bir de betonda falan çıplak ayakla yapmamak gerekiyormuş. Bi süre dinlendir istersen ayaklarını.

Menümü yazayım.
Sabah; 1haşlanmış yumurta 3-4 dilim salatalık 1 dilim kepek ekmek 3 mini domates. (Sabırsızlıkla bahçeme ektiğim domatesleri bekliyorum )

Öğlen; patates salatası (pikniğe gittik. Sadece bunu yedim. Masada olanlar korkunçtu)

Akşam; 1 adet but bol salata.

1 litre su. Çok yürüdüm bugün çok.

Kizlar yarin kargo gunumuz eltimle siparisleri hazirladik butun aksam simdi bir geçmiş taramasi yapip geliyorum
Bu arada kurabiye efsaneydi sekersiz olmasina ragmen cok tatliydi 1 tane ondan 1 tame tam taze ceviz yedim aksam. Hindistan cevizi sekeri yerine 60 gr. Pekmez koyuluyor aslinda

Güzel menu

Ben spor ayakkabiyla yapiyorum evde. Ayaklariniz mahvolur mutlaka ayakkabı ile yapin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…