Valla bugun cok su ictim ve ictikcede sistigimi hissettiim anlamadim kiAcaba tuzlu mu yedin çok. O da su tutar ya.
O neydi gııızzzzBugünkü sporlarim:
Sabah: 300 dizleri karna çekip koşma :900
50 JJ : 150
20 mekik: 20
10 russian twist: 20
Öğle yarım saat yüzme+ su egzersizleri : 60
(Dünkünü unutup yazmamisim yine yarım saat havuzdaydim, onun puanıni buraya ekliyeyim, zaten hepsi toplanacak) : 60
Akşam: bir saat yürüyüş: 60
100 dizleri karna çekip koşma: 300
20 JJ : 60
30 mekik: 30
20 leg raise : 40
5 russian twist: 10
2 saat ev temizliği -yarin misafir gelicek de (süpürme, silme, banyo yıkama): 120
45 dk yemek : 45
Toplamda : 1875
Yalnız her yanım ağrıyor.
Ben öyle hissettiğimde kahve yada çay içiyorum ki tuvalete çıkayım gitsin sularValla bugun cok su ictim ve ictikcede sistigimi hissettiim anlamadim ki
Sağol ablacımgecmis olsun
İnşallah göbek biraz toparlansa yeter. En zorlandigim şey mekik.O neydi gııızzzzmaşallah maşallah 1 ay böyle devam etsen acayip sıkılaşırsın
Eee okadar suya valla dogru durustte cikmadim kiBen öyle hissettiğimde kahve yada çay içiyorum ki tuvalete çıkayım gitsin sular
Evet aslında spor ayakkabıyla yapmak lazım. Ayakkabı tüm baskıları azaltıyor. Süspansiyon gibi. Ben de ip atlamayı falan çorapla yapıyorum. Bir nebze daha iyi oluyor. Bir de betonda falan çıplak ayakla yapmamak gerekiyormuş. Bi süre dinlendir istersen ayaklarını.Bugün şu karna dizleri çekip koşma hareketini 100 kere yapıp bırakacaktım ama bittiğinde (affedersiniz ) sanki popoma iğneler batiyormuş gibi oldu. Dedim heralde yağlar yanıyor. İki tur daha yaptım sonra. Galiba hiç çalışmıyormus benim kaslar. Bu sabah uyandığımda biraz da karnım acıyordu mekikten.
Yalnız ayak bileklerim hatta ayagim komple kötü oldu ağrıyor. Çıplak ayakla yaptım hepsini ondan mıdır?
Orda kenarda sıkışmış saklanmış kızartma gibi bişey gördüm. Ne ki o?
Güzel menuMenümü yazayım.
Sabah; 1haşlanmış yumurta 3-4 dilim salatalık 1 dilim kepek ekmek 3 mini domates. (Sabırsızlıkla bahçeme ektiğim domatesleri bekliyorum )
Öğlen; patates salatası (pikniğe gittik. Sadece bunu yedim. Masada olanlar korkunçtu)
Akşam; 1 adet but bol salata.
1 litre su. Çok yürüdüm bugün çok.
Ben spor ayakkabiyla yapiyorum evde. Ayaklariniz mahvolur mutlaka ayakkabı ile yapinEvet aslında spor ayakkabıyla yapmak lazım. Ayakkabı tüm baskıları azaltıyor. Süspansiyon gibi. Ben de ip atlamayı falan çorapla yapıyorum. Bir nebze daha iyi oluyor. Bir de betonda falan çıplak ayakla yapmamak gerekiyormuş. Bi süre dinlendir istersen ayaklarını.
Merhaba bende yarismaya katilabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?