Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugünkü menüm kızlar uyumadan yazayım
Kahvaltı: 11.00
2 dilim peynir bolca roka ve maydonoz
2 bardak yeşil çay 2 adet biber 2 tane haşlama yumurta üzerine dometes sosu yaptım sade değildi yani 3 adet zeytin
Ara öğün 14.30
1 küçük kutu süt 10 adet badem 5 adet fındık
Öğlen yemeği 16.15
Etli sebze yemeği sadece 2 kaşık kadar pilav bide yarim kase ezogelin çorbası
Aksam:20.30
1 kase yoğurt 2 dilim şeftali çeyrek muz 4 adet badem 4 adet fındık yılan 1 avuç kadar çok çok az bal üzerine
1.5 litre su spor olarak kardiyo çalıştım fakat 15 dakka anca yapabildim bilek gitti sonra iş yerinde yemek yaptım işte ama k benim günlük rutinim olduğu için benim için spor niyetine girmez diye düşünüyorum puan olarak sadece 15×2= 30

Ben bu kadar öğün yiyemiyorum o yuzden cok öğün yiyenleri okuyunca cok yemiş hissi geliyor. Ama kalorin iyi canim

Ben bu kadar öğün yiyemiyorum o yuzden cok öğün yiyenleri okuyunca cok yemiş hissi geliyor. Ama kalorin iyi canim
Canim aksam yediğin biraz fazla olmamis mi saat 20:30 icin. Omu kahvalti olarak veya kahvalti ve ogle yemeği arasinda yapsan daha iyi olur sanki. :)

Ayy yanlis kisiyi alintilamisim...
besive
Bilegine gecmis olsun bu arada...

Valla vucudum o an acıktıysa yiyorum ama bazı insanlar var sırf ara öğün yapmak için acikmasa bile yiyorlar demek ki.senin vücuduna yetiyor canım:))

Valla vucudum o an acıktıysa yiyorum ama bazı insanlar var sırf ara öğün yapmak için acikmasa bile yiyorlar demek ki.senin vücuduna yetiyor canım:))
Ben 2 ana ogunle yasiyorum nadiren 1 ara ogun eklerim hatta bazen gunde tek ogun benimki sagliksiz aslinda da aliskanlik iste

Selam kızlar, bilgisayarın şarj soketi ile power tuşu bozulmuştu bugün tamirden alabildim. Kusura bakmayın o yüzden yazamadım. Hemen menü ve sporlarımı belirteyim:
24.08.2019
Sabah - Öğle: (Bilgisayarı tamire götürdüm o yüzden karışık oldu biraz)
-3 tane köfte
-Çok az peynir
-1 tane domates
Akşam:
-1 kase mercimek çorbası
-4 yemek kaşığı yeşil fasulye (taze mi deniyordu buna unuttum)

-Gün içerisinde 3 litre su içtim
-1 fincan yeşil çay
-2 bardak filtre kahve

-1 saat yürüyüş yaptım

25.08.2019:
Kahvaltı:
-4 tane siyah zeytin
-kibrit kutusundan az büyük beyaz peynir
-1 tane domates

Akşam:
-tavuk haşlama
-Domates, salatalık

-2 fincan yeşil çay
-Leslie 3 mil

2 gündür ablamın bohçasını falan da yapmaya çalışıyoruz öğle sabah akşam hep karıştı biraz da düğün telaşı var. Olabildiğince dikkat edip kaçırmamaya çalışıyorum

Ben 2 ana ogunle yasiyorum nadiren 1 ara ogun eklerim hatta bazen gunde tek ogun benimki sagliksiz aslinda da aliskanlik iste
Yoo hiç sağlıksız değil önemli olan ne yediğin kaç öğün değil hem ben bazı haberler görmüştüm 2 öğün için çok sağlıklı diyorlar

Canım sen bugün doydun mu menün çok az geldi banada

Yoo hiç sağlıksız değil önemli olan ne yediğin kaç öğün değil hem ben bazı haberler görmüştüm 2 öğün için çok sağlıklı diyorlar
Ben kolay kolay acikmiyorum aslinda niye rejimde zorlaniyorsam nefis heralde yoksa üzüldüğüm dönemlerde 1 bucuk gun tek lokma yemeden gecirmisim sekerim düşmemişti bile hic ac kaldigimi fark etmemistim sonradan ben birsey yemedim diye anladim

Canım sen bugün doydun mu menün çok az geldi banada
Şuan açım ama yapacak bir şey yok o kadar koşuşturmalı bir gündüki leslieyi bile araya zor sıkıştırdım. Bir de bohça işleri derken evde misafirler vardı. Kurulan sofralardan biraz kaçtım diyebilirim Yarın eczaneye gidip tartılacağım net kiloyu öyle öğrenirim gibime geliyor.

Kizlar ev isi gercekten puanli mi yav zira ben bugun 4 posta camasir yikadim kuruttum yemek yapma ev toparlama cocuklari yika giydir yedir kac puan ederki
Ayyyy ben bugün çocukları dışarı çıkardım.
Nehirde suya soktum. Gezdirdim.
Eve geldik bahçede sokakta koşturmaca.
Yıkadım. Kanepelerin kılıflarını yıkadım giydirdim.
3 makine yıkadım. Birazdan 4. Makineyi atacağım
Offff ne çok yorulmuşum. Bacaklarım sızlıyor.

Menün iyi kuzum

Canım ben kötü bulmadım menünü ama biraz spor şazım sanki

bende bundan var ,hem komsuya ses gidmiyo hem ayaklarim acimiyo ,ikea dan almistik ,kizim cok zipliyodu diye simdi anasi zipliyo

Eklentiler

• BADF822D-8716-4B9A-9764-BA332FCD81DA.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…