Ben bu kadar öğün yiyemiyorum o yuzden cok öğün yiyenleri okuyunca cok yemiş hissi geliyor. Ama kalorin iyi canimBugünkü menüm kızlar uyumadan yazayım
Kahvaltı: 11.00
2 dilim peynir bolca roka ve maydonoz
2 bardak yeşil çay 2 adet biber 2 tane haşlama yumurta üzerine dometes sosu yaptım sade değildi yani 3 adet zeytin
Ara öğün 14.30
1 küçük kutu süt 10 adet badem 5 adet fındık
Öğlen yemeği 16.15
Etli sebze yemeği sadece 2 kaşık kadar pilav bide yarim kase ezogelin çorbası
Aksam:20.30
1 kase yoğurt 2 dilim şeftali çeyrek muz 4 adet badem 4 adet fındık yılan 1 avuç kadar çok çok az bal üzerine
1.5 litre suspor olarak kardiyo çalıştım fakat 15 dakka anca yapabildim bilek gitti sonra iş yerinde yemek yaptım işte ama k benim günlük rutinim olduğu için benim için spor niyetine girmez diye düşünüyorum puan olarak sadece 15×2= 30
Canim aksam yediğin biraz fazla olmamis mi saat 20:30 icin. Omu kahvalti olarak veya kahvalti ve ogle yemeği arasinda yapsan daha iyi olur sanki. :)Ben bu kadar öğün yiyemiyorum o yuzden cok öğün yiyenleri okuyunca cok yemiş hissi geliyor. Ama kalorin iyi canim
Valla vucudum o an acıktıysa yiyorum ama bazı insanlar var sırf ara öğün yapmak için acikmasa bile yiyorlar demek ki.senin vücuduna yetiyor canım:))Ben bu kadar öğün yiyemiyorum o yuzden cok öğün yiyenleri okuyunca cok yemiş hissi geliyor. Ama kalorin iyi canim
Ben 2 ana ogunle yasiyorum nadiren 1 ara ogun eklerimValla vucudum o an acıktıysa yiyorum ama bazı insanlar var sırf ara öğün yapmak için acikmasa bile yiyorlar demek ki.senin vücuduna yetiyor canım:))
Iyi geceler canimGecem ve ben iyi geceler tatlı rüyalar diliyoruz hepinize
Yoo hiç sağlıksız değil önemli olan ne yediğin kaç öğün değil hem ben bazı haberler görmüştüm 2 öğün için çok sağlıklı diyorlarBen 2 ana ogunle yasiyorum nadiren 1 ara ogun eklerimhatta bazen gunde tek ogun benimki sagliksiz aslinda da aliskanlik iste
Canım sen bugün doydun mu menün çok az geldi banadaSelam kızlar, bilgisayarın şarj soketi ile power tuşu bozulmuştu bugün tamirden alabildim. Kusura bakmayın o yüzden yazamadım. Hemen menü ve sporlarımı belirteyim:
24.08.2019
Sabah - Öğle: (Bilgisayarı tamire götürdüm o yüzden karışık oldu biraz)
-3 tane köfte
-Çok az peynir
-1 tane domates
Akşam:
-1 kase mercimek çorbası
-4 yemek kaşığı yeşil fasulye (taze mi deniyordu buna unuttum)
-Gün içerisinde 3 litre su içtim
-1 fincan yeşil çay
-2 bardak filtre kahve
-1 saat yürüyüş yaptım
25.08.2019:
Kahvaltı:
-4 tane siyah zeytin
-kibrit kutusundan az büyük beyaz peynir
-1 tane domates
Akşam:
-tavuk haşlama
-Domates, salatalık
-2 fincan yeşil çay
-Leslie 3 mil
2 gündür ablamın bohçasını falan da yapmaya çalışıyoruz öğle sabah akşam hep karıştı biraz da düğün telaşı var. Olabildiğince dikkat edip kaçırmamaya çalışıyorum
Ben kolay kolay acikmiyorum aslinda niye rejimde zorlaniyorsam nefis heralde yoksa üzüldüğüm dönemlerde 1 bucuk gun tek lokma yemeden gecirmisim sekerim düşmemişti bile hic ac kaldigimi fark etmemistim sonradan ben birsey yemedim diye anladimYoo hiç sağlıksız değil önemli olan ne yediğin kaç öğün değil hem ben bazı haberler görmüştüm 2 öğün için çok sağlıklı diyorlar
Şuan açımCanım sen bugün doydun mu menün çok az geldi banada
Ayyyy ben bugün çocukları dışarı çıkardım.Kizlar ev isi gercekten puanli mi yavzira ben bugun 4 posta camasir yikadim kuruttum yemek yapma ev toparlama cocuklari yika giydir yedir kac puan ederki
Menün iyi kuzumBugünkü menüm kızlar uyumadan yazayım
2 bardak yeşil çay 2 adet biber 2 tane haşlama yumurta üzerine dometes sosu yaptım sade değildi yani 3 adet zeytin
Ara öğün 14.30
Öğlen yemeği 16.15
1 kase yoğurt 2 dilim şeftali çeyrek muz 4 adet badem 4 adet fındık yılan 1 avuç kadar çok çok az bal üzerine
1.5 litre suspor olarak kardiyo çalıştım fakat 15 dakka anca yapabildim bilek gitti sonra iş yerinde yemek yaptım işte ama k benim günlük rutinim olduğu için benim için spor niyetine girmez diye düşünüyorum puan olarak sadece 15×2= 30
Canım ben kötü bulmadım menünü ama biraz spor şazım sankiBugünkü menüm kızlar uyumadan yazayım
Ara öğün 14.30
Öğlen yemeği 16.15
Bileğimi incilttim canım yazmıştım yarıda kaldı sporumCanım ben kötü bulmadım menünü ama biraz spor şazım sanki
Çok teşekkürler:)Menün iyi kuzum ☺
Ayy okudum onu bir ara da unutmuşum tamamen yoğunluktan kuzum ya kusura bakmaBileğimi incilttim canım yazmıştım yarıda kaldı sporum
bende bundan var ,hem komsuya ses gidmiyo hem ayaklarim acimiyo ,ikea dan almistik ,kizim cok zipliyodu diye simdi anasi zipliyoBugün şu karna dizleri çekip koşma hareketini 100 kere yapıp bırakacaktım ama bittiğinde (affedersiniz ) sanki popoma iğneler batiyormuş gibi oldu. Dedim heralde yağlar yanıyor. İki tur daha yaptım sonra. Galiba hiç çalışmıyormus benim kaslar. Bu sabah uyandığımda biraz da karnım acıyordu mekikten.
Yalnız ayak bileklerim hatta ayagim komple kötü oldu ağrıyor. Çıplak ayakla yaptım hepsini ondan mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?