Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ahh ahh kızlar su hayattan istediğim 2 sey var birincisi annemlerin evlilik işini onaylamaları ikincisi merkezi bir yerde calısmam ..

ama ikiside olmuyorrr :85:
annemle birazdan yine konusucamm :97:

ahh ahh kızlar su hayattan istediğim 2 sey var birincisi annemlerin evlilik işini onaylamaları ikincisi merkezi bir yerde calısmam ..

hayatta herseyın hayırlısını ıste meyvem benım uzulme herseyın hayırlısı olsun ben dun aksam cok yakın taa ortaokuldan berı arkadasım olan bırınden bır haber aldım okadar uzuldum kı ınanamazsın 5-6 yıldır bırlıkteydıler benımle bır hafta arayla gecen sene martta nısanlandı canım arkadasım benım bı kac gun once ayrılmıslar okadar uzuldum okadar uzuldumkı anlatamam herseyın hayırlısı olsun tatlım bazen cıkıyorsun yola ordan gerı donuyorsun bende aynı 4 yıllık bır ılıskıden sonra ayrıldım ve kocamı buldum cok sukur ama herseyın hayırlısı olsun demek lazımmıs ıyıkıde kocamı bulmusum cok sukur allahıma yuvamız bozulmasın ınsallah. oyuzden herseyı akısına bırak hem daha cok gencsın sen yaa nereye yetısıyorsun allah askına ben 26 yasında evlendım meyvem hayırlısı olsun de zamana bırak

Bugünkü menüm...Evde ziyafet varken yediklerim bunlar...:97:

Sabah:1 greyfurt 1 elma, bir su bardağı süt
ara : 2 tane ceviz
Öğle :yoğurtlu bol salata
ara :1 elma
Akşam: çorba ve haşlanmış brokoli
ara :elma
yatmadan: bir bardak süt

yeşilçay, 3 lt su, funda çayı, 1 saat yürüyüş

misafirlerin yanında yememe bahanemde şu; sınava 25 gün kaldı ders çalışıyorum odamda ve ben yemiştim zaten

afiyet olsun fıstık. gayet güzel. bakalım funda çayının sende etkisi ıolacak mı? bize de söyleee

canım benim hayırlısıyla olur inşallah istediklerin üzülme canım herşey olacağına varır allah gönlüne göre en iyisini en hayırlısını versin canım

oy minnouşm arkadaşına çok üzüldüm canım umarım hakkında hayırlısı olur çok daha iyisini bulur gerçek aşkı bulur umarım...

oy amin bitanem senin için hayırlısı buymuş demekki dimi canım... yuvanız hiç bozulmasın inş...tüm kötülüklerden, nazardan korusun inşallah, muhabbetiniz bol, yaşlanana kadar huzur dolu günleriniz olsun bitanem allah sağlıklı uzun ömürler versin ikinizede

afferım menun cok guzel sekercım cumaya sonuclarını goruceksın ben emınımm

amınn canım allahım herkese nasıp etsın ınsallah ıclerındede sızlere nasıp etsın

afferım menun cok guzel sekercım cumaya sonuclarını goruceksın ben emınımm

amınn canım allahım herkese nasıp etsın ınsallah ıclerındede sızlere nasıp etsın

oy sağol minnoşum benim inş hepimiz cumaya güzel sonuçlar çıkarcaz

sende sıkma canını eriteceksin cumaya kadar eminim ben güveniyorum sana

çok teşekkürler güzel dileklerin için bitanecimm

minnosum haklısın ama o kadar bunaldım ki anlatamam bu mevzudan cevremdekiler evlenmiyormusun diyor karsı taraf hadi hadi diyor sevgilim her gün bir sürü sey söylüyor kendi ailem olmaz diyor orta yerde kaldım herkes bişi diyor artık cok üzülüyorum bu duruma bana kalsa 25 den önce evlenmem ama böyle ortada kalmak cok bunalttı acıkcası dediğin gibi hayırlısı inş hakkımda hayırlsı olur ama cabukcasından olsunn

ben de 65'i görmek istiyorum. 65.9 diye ucundan olsa bile olur. bugün lokma tatlısı vardı ama ben yemedimmmmmm eriştee yedimmm

akşam da sıkı tutucam, spor yok ama olsun pıtır pıtırr gidecek pis kilolarımmmm...

inşallah görceksin hypatiam erişte lokma tatlısının yanında o kadar masum kalıyor ki lokma tatlısı tam kalori bombası :96:

gider canım gider cumaya kadar gidecek inş hepsi

tek tasım var minnosum atandığımda almıstı .. şimdi bir daha tek tas istemiyorumm..
sekercım tek tasın varsa ıste arkasına sıratas aldırsana deluu ben aldırıcaktım 4 mılyardı vazgectım ama sımdıkı alyanslar cok guzel zaten benımkıde guzel ama nette resmını bulup koyamadım bulursam gosterırırm sana
oy sağol minnoşum benim inş hepimiz cumaya güzel sonuçlar çıkarcaz

sende sıkma canını eriteceksin cumaya kadar eminim ben güveniyorum sana

çok teşekkürler güzel dileklerin için bitanecimm

sagol annacım ınsallah cumaya kadar erıtıcem canımcımm

eritceksin tabi canım koca 2 gün var daha önümüzde...:112: çıtır adayı minnoş iş başında hedef artıları geldiği yere göndermek

görev başlasınn

toplam 3 fincan içtim. akşam da 20 dk. bisiklet çeviririm, bir de evi siler süpürürüm o kadar. annem tatile gitmişti dönecek, evi batırdığımızı görmesin kadıncağız

ben cıkıyorum kızlar öğleden sonra stajerlerim geldi beni cok yordular bu gün anlara kan grubu bakmayı serum plazma ayırmayı öğrettim bu hafta böyle ara ara geliceklermiş ..

aksam görüşürüz yemekden sonra uğrarımm

arkadaşlar çarşamba ve perşenme günü hypatia nin 2 günlük diyetini yapacağım bana katılmak isteyen varmı bir an önce kilo vermem lazım yoksa kaptan canımızı okuyacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…