ahh ahh kızlar su hayattan istediğim 2 sey var birincisi annemlerin evlilik işini onaylamaları ikincisi merkezi bir yerde calısmam ..
ama ikiside olmuyorrr :85:
annemle birazdan yine konusucamm :97:
Bugünkü menüm...Evde ziyafet varken yediklerim bunlar...:97:
Sabah:1 greyfurt 1 elma, bir su bardağı süt
ara : 2 tane ceviz
Öğle :yoğurtlu bol salata
ara :1 elma
Akşam: çorba ve haşlanmış brokoli
ara :elma
yatmadan: bir bardak süt
yeşilçay, 3 lt su, funda çayı, 1 saat yürüyüş
misafirlerin yanında yememe bahanemde şu; sınava 25 gün kaldı ders çalışıyorum odamda ve ben yemiştim zaten
ahh ahh kızlar su hayattan istediğim 2 sey var birincisi annemlerin evlilik işini onaylamaları ikincisi merkezi bir yerde calısmam ..
ama ikiside olmuyorrr :85:
annemle birazdan yine konusucamm :97:
hayatta herseyın hayırlısını ıste meyvem benım uzulme herseyın hayırlısı olsun ben dun aksam cok yakın taa ortaokuldan berı arkadasım olan bırınden bır haber aldım okadar uzuldum kı ınanamazsın 5-6 yıldır bırlıkteydıler benımle bır hafta arayla gecen sene martta nısanlandı canım arkadasım benım bı kac gun once ayrılmıslar okadar uzuldum okadar uzuldumkı anlatamam herseyın hayırlısı olsun tatlım bazen cıkıyorsun yola ordan gerı donuyorsun bende aynı 4 yıllık bır ılıskıden sonra ayrıldım ve kocamı buldum cok sukur ama herseyın hayırlısı olsun demek lazımmıs ıyıkıde kocamı bulmusum cok sukur allahıma yuvamız bozulmasın ınsallah. oyuzden herseyı akısına bırak hem daha cok gencsın sen yaa nereye yetısıyorsun allah askına ben 26 yasında evlendım meyvem hayırlısı olsun de zamana bırak
afiyet olsun fıstık. gayet güzel. bakalım funda çayının sende etkisi ıolacak mı? bize de söyleee
afferım menun cok guzel sekercım cumaya sonuclarını goruceksın ben emınımmBugünkü menüm...Evde ziyafet varken yediklerim bunlar...:97:
Sabah:1 greyfurt 1 elma, bir su bardağı süt
ara : 2 tane ceviz
Öğle :yoğurtlu bol salata
ara :1 elma
Akşam: çorba ve haşlanmış brokoli
ara :elma
yatmadan: bir bardak süt
yeşilçay, 3 lt su, funda çayı, 1 saat yürüyüş
misafirlerin yanında yememe bahanemde şu; sınava 25 gün kaldı ders çalışıyorum odamda ve ben yemiştim zaten
canım benim hayırlısıyla olur inşallah istediklerin üzülme canım herşey olacağına varır allah gönlüne göre en iyisini en hayırlısını versin canım
oy minnouşm arkadaşına çok üzüldüm canım umarım hakkında hayırlısı olur çok daha iyisini bulur gerçek aşkı bulur umarım...
oy amin bitanem senin için hayırlısı buymuş demekki dimi canım... yuvanız hiç bozulmasın inş...tüm kötülüklerden, nazardan korusun inşallah, muhabbetiniz bol, yaşlanana kadar huzur dolu günleriniz olsun bitanem allah sağlıklı uzun ömürler versin ikinizede
bence meyvem bırtane tektas aldır arkasınada sıratas pırlanta ohhh super valla ben olsam oyle yapardımm al sana en guzel alyans
afferım menun cok guzel sekercım cumaya sonuclarını goruceksın ben emınımm
amınn canım allahım herkese nasıp etsın ınsallah ıclerındede sızlere nasıp etsın
hayatta herseyın hayırlısını ıste meyvem benım uzulme herseyın hayırlısı olsun ben dun aksam cok yakın taa ortaokuldan berı arkadasım olan bırınden bır haber aldım okadar uzuldum kı ınanamazsın 5-6 yıldır bırlıkteydıler benımle bır hafta arayla gecen sene martta nısanlandı canım arkadasım benım bı kac gun once ayrılmıslar okadar uzuldum okadar uzuldumkı anlatamam herseyın hayırlısı olsun tatlım bazen cıkıyorsun yola ordan gerı donuyorsun bende aynı 4 yıllık bır ılıskıden sonra ayrıldım ve kocamı buldum cok sukur ama herseyın hayırlısı olsun demek lazımmıs ıyıkıde kocamı bulmusum cok sukur allahıma yuvamız bozulmasın ınsallah. oyuzden herseyı akısına bırak hem daha cok gencsın sen yaa nereye yetısıyorsun allah askına ben 26 yasında evlendım meyvem hayırlısı olsun de zamana bırak
annacım menün cok güzel olmus canımm..
kız cuma 700 gr ekside görmek istiyorum seni ona göree
ben de 65'i görmek istiyorum. 65.9 diye ucundan olsa bile olur. bugün lokma tatlısı vardı ama ben yemedimmmmmmeriştee yedimmm
akşam da sıkı tutucam, spor yok ama olsun pıtır pıtırr gidecek pis kilolarımmmm...
canım benim hayırlısıyla olur inşallah istediklerin üzülme canım herşey olacağına varır allah gönlüne göre en iyisini en hayırlısını versin canım
oy minnouşm arkadaşına çok üzüldüm canım umarım hakkında hayırlısı olur çok daha iyisini bulur gerçek aşkı bulur umarım...
oy amin bitanem senin için hayırlısı buymuş demekki dimi canım... yuvanız hiç bozulmasın inş...tüm kötülüklerden, nazardan korusun inşallah, muhabbetiniz bol, yaşlanana kadar huzur dolu günleriniz olsun bitanem allah sağlıklı uzun ömürler versin ikinizede
sekercım tek tasın varsa ıste arkasına sıratas aldırsana deluutek tasım var minnosum atandığımda almıstı .. şimdi bir daha tek tas istemiyorumm..
oy sağol minnoşum benim inş hepimiz cumaya güzel sonuçlar çıkarcaz
sende sıkma canını eriteceksin cumaya kadar eminim ben güveniyorum sana
çok teşekkürler güzel dileklerin için bitanecimm
sekercım tek tasın varsa ıste arkasına sıratas aldırsana deluuben aldırıcaktım 4 mılyardı vazgectım ama sımdıkı alyanslar cok guzel zaten benımkıde guzel ama nette resmını bulup koyamadım bulursam gosterırırm sana
sagol annacım ınsallah cumaya kadar erıtıcem canımcımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?