Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

agustos 25 menum

sabah 9'da
iki yumurta tavada , domates ,salatalik

ara ogun : sutlu neskahve

oglen : 1 kase tavuk corbasi ,1 kase salata ,1 dilim ekmek

aksam 6'da

1 kase yogurt,1 yk keten tohumu ,1 tk cekilmis ceviz

su:3lt
spor :j.j150*3=450
oldugun yerde dizleri karna cekip kosma :400*3=1200
ip atlama :218*2=436
toplam :2086
FitFiliz
Yawrukush
kaptan dizleri karna cekme hareketinde iki dizimi indirip kaldirdigimda 1 saydim ,dogrumudur.

25 Ağustos Menüm

10:00
Klasik yulaf ezmeli omletim
1 salatalık
3 ceviz
1 dilim ekmek (limonlu zeytinyağına banıp yedim)

16:30
1,5 porsiyon fırında karnabahar

20:30 Yeşil Çay

2,5 lt su

Spor toplam 2510p
1000 ip atlama (2000p)
150 dizleri karna çekerek zıplama (450p)
30 dk fitnes (60p)

Canim cok sIk olmuyor ama nadiren ses vs olunca uyaniyor , cok hafif uykusu, sonrada tekrar uykuya dalamiyor
Salona mecburen goturdum canim cunku Akinla ayni odayi paylasiyor o aglayip ses yaptikca bu sefer Akinda uyaniyor.
Yanina yatiyorum boyle zamanlard bir surec diyorum gececek insallah...

Canim kusura bakma gozumden kacmis, arada kaciriyorum boyle

Tamam canim elbette, mezunsun sen bizim gibi misin :))

Afiyet olsun kuzum biz o isi tam tamina 9 10 saat once hallettik .
aahaahha :)

Menum
Sabah
3 dilim salam 3 dilim sucuklu yumurta salatalik domates 2 3 zeytin ince dilim ekmek
Sonra maydonoz limonlu çay
Aksam sandvic yedim bir kac dilim patates
Kiraz sapi cayi findik

Bugun diger gunlere gore cok yedim gibi geldi bana
Canim karbonhidrati agir bir menu olmus ama 2 ogun yedigin icin kalori olarak iyi, peki egzersiz var mi?

Yawrukush cezaları nereden görüyoruz
Canim hergun menu tablosu hazirliyorum, o tablodaki ilk emoji menuler ,2. emoji egzersizler icin.Eger emoji almissan cezan yok demektir.Ama eger o listede mesela 100ia, 15dk yuruyus, 100m gibi seyler yaziyorsa, demekki menun olmamis, ya da egzersiz yapmamis ve ceza almissin demektir.O zamanda o cezalari yapman gerekiyor.

Canim biraz karbonhidrati fazla bir menu olmus.
Sporun icin ise ilk sayfada spor puanlarimiz var , oradan puanlari hesaplamalisin. madamesnow

Yok beee aslanlar hic zor degil bence, sadece cok mukemmelliyetciler bu belki insanlari bunaltabilir, biraz sabirsizlar.Yinede bu ozelliklerden en cok biz kendimiz cekiyoruz :)

Hangisi ceza demek yani orada spor gibi yazanlar mı ? Ben onları yaptığımız ek spor zannettim ifadeler ek
Evet spor olarak yazan seyler sana ogun verilen cezalar oluyor.

Bunlar nasil sporlar ohanneees burger :))

Cok guzel menu, cok guzel su , sporlar zaten sahane kocaman alkis

yine bisey yememissin ,zeytin yagi nekadardi,1 yk zeytin yagi 120 kalori ona gore

Günaydın
Bu haftasonu baya yoğun geçti
Cts günü temizlik pazar günü salça işlemi yaptıkgerci bu ay salça sezonu açıldı eşimle salça yaptik
Çok yorucuydu spor u temizlik ekledim artık temizlik muplebasi oldum : sporu yapicam sabah için en iyi fırsat. Teşekkür ederim:)
Kilom 88,5 bu hafta sonu üç tane durum yedim pişmanım.

Canim cok az yemissin.
Su miktarini fazla kacirma , asiri su icmek diyet icinde iyi degil, insanlar oyle saniyor, bununla ilgili daha onceden yazmistim uzunca bir yazi.
Hatta suyu asiri icmekten dolayi zehirleniyor bile insanlar..

Abla benim puanım 10 değildi 50 squat bide 1 saat temizlik yapmıştım yoğun tempoda 110 puandi
Canim klavye hatasi olmus, defterimde 110 diye kayitli merak etme :)

Cok gecmis olsun canim, dikkat et bilegine, buz koy, dinlendir.
Yuzmek icinde, spor salonu icinde acele etme, tamamen iyilesmeden egzersiz yapma..

Canim ciplak ayakla evde egzersiz yapma! ben her zaman spor ayakkabiyla yapiyorum ve hatta ziplama, jumping jack, dizleri karina cekerek kosma gibi, kosu ve ziplama turu egzersizleri mumkunse ayakkabi ile ve sert olmayan zeminde yap.

Canim bahcendeki domatesler olur ve afiyetle yersiniz insallah.
Yuruyusunun suresini biliyorsan ilk sayfada egzersiz puanlarimiz var oradan puanini hesapla canim, bu hafta egzersizlerimizle yarisiyoruz.

Ne siparisleri canim, el emegi bir seyler mi yapiyorsunuz?
Afiyet olsun :)

Canim fitnessin 1 dakikasi 3 puan , 45 puan oluyor, dinlendir bilegini..
Menun guzel canim.

Canim bilgisayarin hallolmus, tekrar aramiza hosgeldin.
Bu hafta sen ve ben esiz :)
Menulerin oldukca az ve sade, doyuyorsan sorun yok.
1. sayfada egzersiz puanlari var, oradan egzersizlerinin puanlarini hesaplaman gerekiyor.
Ben bu seferlik senin yerine hesaplayayim, 24 agustos= 60 puan, 25 agustos= 90 puan

Ne kadar cok is yapmissin canim..

Bu arada benim spor yürüyüş, ev işi, mekik, squat 425 ediyor ama pilates yok Yawrukush 20 dk pilates var ek olarak..bu arada hep çocuklarla koşturdum ettim ama spor olarak nitelendirdiklerimi hesaplıyorum..
Canim pilatesi de ekliyorum ilk sayfaya dakikasi 3 puandan 60 puan ediyor, toplamda 485 puan :)

iyi geceler kizlar nasilsiniz??
öpüyorum hepinizi
Iyiyiz canimcim, sen nasilsin :)
Ne var ne yok, kuzular nasillar?

Evet canim dk hareketinde iki dizinide kaldirdiktan sonra 1 olarak sayiyorsun harika egzersiz ,harika menu :)

PAZAR MENUM
SABAH 10DA

2 haslanmis yumurta
2 dilim tavada az tereyagiyla cevrilmis sucuk, 2 dilim pastirma
1 kk peynir
4 zeytin
Domates, salatalik, ceyrek avokado, roka, nane
50 kalorilik pita ekmegi

ARA 15DE
Buzlu kahve (70 kalori starbucksin)
2 hurma

OGLEN-AKSAM 17DE
Izgara et
3 yemek kasigi tavuklu biryani
Salata

ARA 19DA
1 muz
10 adet badem

SU: 2.5 ltyi gectim (organik pazarda asiri sicakti hava surekli ictim)
SPOR: Sabah 11.30- 15.00 arasi organik pazar ve parkta hic oturmadan yuruyus,(210puan) 30dk utu, 30 dk yemek hazirlama,(60 puan) 100 DK,(300 puan) 100 JJ(300 puan)
YARISMA PUANI:870 PUAN

Son düzenleme:
TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl17 MUAF MUAFODUL 100M20 DK ELIPTIK
Mavi boncukkk
Gonulmeyvesi20DK Y
LaMademoiselle10DK YODUL ???
sserendipity
klbk33
DeryaOnDiet 300IAODUL 100IA
kanadali35ODUL
YawrukushODUL
stitch SPOR?15 DK Y 100M 10DK Y
cinecin
fmad300DK
Patlicanmoru SPOR? MUAF SPOR?
Madamesnow100M ODUL 10DK Y
Falanfilannnn ???
Pembecanavar300IA
besive15DK Y 300IA
Cool_lime100M 20 DK Y
Akrrep
Konus dinliyorum
april22 SPOR?SPOR? SPOR?SPOR?ODUL
MigiMadid15 DK Y 300IA15 DK Y
kiloverirkenben MUAF
*ARKADASLAR LUTFEN MENU VE SPORLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN! BU HAFTADAN ITIBAREN, 3 KEZ UST USTE MENU BILDIRIMI YAPMAZSANIZ , 1 SARI KART ALACAKSINIZ!
TOPLAM 3 SARI KARTI OLAN ARKADASLAR KURALLARIMIZ GEREGI, LISTE DISINDALARSA LISTEYE DAHIL OLAMAYACAKLAR, LISTEDE ISELER IZNE CIKARILACAK YA DA DISKALIFIYE OLACAKLAR...

Son düzenleme:
*4. takimin citir hatunlari hepinize gunaydin.
Cok mutlu ve keyifli bir hafta gecirmenizi diliyorum.
Kontrol amacli tartilip (fotograf yuklemenize gerek yok) kilo bildirimi yapmayi unutmayiniz.

*Pazar gunu spor puanlarini hesaplayip, yazmamis olan arkadaslarim lutfen unutulmadan yaziniz.

*@kanadali35 canim listeyi halledecegim demistim ama butun gun disaridaydik, sonra ogluma odev yaptirdim, yemek hazirladim, utu yaptim derken bugun halledecegim, sozumde durmadigimi dusunmeni istemem.

*Bu hafta ilk 3e girip cezamizi lutfen sildirelim , diger takim kaptanlariyla ara sira konusuyoruz ve herkes takimimizin cok guzel bir ivme kazandigini, gittikce yuzdelerimizin arttigini ve yarismada guzel sonuclar aldigimizi soyluyorlar, bende ayni fikirdeyim fakat daha iyisini yapabiliriz.Ha gayret bu hafta ilk 3e girelim..

* besive bilegini dinlendir canim, Mavi boncukkk nerelerdesin, cinecin canim seni izne ayirmamizi ister misin takima hic ugrayamiyorsun, nedir durumun?
fayfeyfiy nasilsin mezunum, dugunler nasil?
DeryaOnDiet bu hafta kac kilo eksi gelecek canisi :)
@MigiMadid kolay gelsin canim.
gogo2405 ablalarin guzeli internet halloldu mu?
Harpy nerelerdesin ozledim..
Ankee , Patlicanmoru kizlar siz nasilsiniz?
Gonulmeyvesi nasil gidiyor diyet canim?
Ellssa ilk kez menunu yazmadin canim nerelerdesin?
april22 nasilsin canim, daha iyi misiniz?
tomrs canim nasilsin?
madamesnow mezuniyet islerinde kolayliklar.
K kiloverirkenben esim sanada gunaydin..
Minnakeller , kanadali35 bizede iyi geceler kizlar..
Kozmogirl17 , FitFiliz , stitch optum sizi de kuzular :)

yulaf ezmeli omlet nasıl oluyor:) bu arada menü çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…