- 1 Kasım 2017
- 849
- 3.646
- 63
- 40
Canim cok sIk olmuyor ama nadiren ses vs olunca uyaniyor , cok hafif uykusu, sonrada tekrar uykuya dalamiyorAfiyet bal şeker olsun tatlım. Aras'in uykusuzluguna yok mu acep bi çare? Üzüldüm sana yorgun olur insan. Yataktan kaldırıp salona filan götürmemek lazımmış aslında daha da açılmasın diye uykusu. Şöyle ılık bi süt icirip Yanında yatsan öyle gecelerde işe yarar mı ki?
Canim kusura bakma gozumden kacmis, arada kaciriyorum boyleIste burada. :)Yawrukush
Tamam canim elbette, mezunsun sen bizim gibi misin :))Kızlar hazır muhabbeti olmuşken beni menü listesinden çıkarsanız olur mu? Zor gelmeye başladı menü yazmak bu sıralar bana,hatta unutuyorum bazen. Arada aklıma geldikçe yazayım ben menümü? Mezun olmanın ayrıcalığı olsun
Hm?
aahaahha :)Afiyet olsun kuzum biz o isi tam tamina 9 10 saat once hallettik .
Canim karbonhidrati agir bir menu olmus ama 2 ogun yedigin icin kalori olarak iyi, peki egzersiz var mi?Menum
Sabah
3 dilim salam 3 dilim sucuklu yumurta salatalik domates 2 3 zeytin ince dilim ekmek
Sonra maydonoz limonlu çay
Aksam sandvic yedim bir kac dilim patates
Kiraz sapi cayi findik
Bugun diger gunlere gore cok yedim gibi geldi bana
Canim hergun menu tablosu hazirliyorum, o tablodaki ilk emoji menuler ,2. emoji egzersizler icin.Eger emoji almissan cezan yok demektir.Ama eger o listede mesela 100ia, 15dk yuruyus, 100m gibi seyler yaziyorsa, demekki menun olmamis, ya da egzersiz yapmamis ve ceza almissin demektir.O zamanda o cezalari yapman gerekiyor.
Canim biraz karbonhidrati fazla bir menu olmus.Sabah:
Yumurta
2 tb ekmek
Dört zeytin
Bol domates salatalık nane
Çay
Kibrit kutusu kadar peynir
Ara:
Bir bardak ayran
Küçük ve ince dilim şekersiz unsuz muzlu kekimden
Öğle
Yarımdan biraz fazla kase bezelye
Yarım kase mercimek salatası
2.5 kibrit kutusu kadar börek
Ara:
Bir parmaktan az kurabiye
Soda
Akşam:
İki kaşık mercimek çorbası
Bir tabak içinde salata, barbunya, iki kaşık pilav, bir kaşık kıyma içi karışık yapmıştım ama çok geldi yarısından biraz fazlasını yiyebildim.
Diyete göre fazla duruyor menü ama eski yediklerime göre değil aslında. Ben bayağı şeye hayır dedim bugün en azından öyle düşünüyorum akşam da misafirlikteyiz çünkü, evde de neler neler var anlatamam tatlı çikolata börek çörek yemekler ..
Spor günlüğüm daha bitmedi ama bayağı koşturmacalı geçti. Yine de pilates ve yürüyüş yaptım.
Su yatana kadar 2.5 l olur
Yok beee aslanlar hic zor degil bence, sadece cok mukemmelliyetciler bu belki insanlari bunaltabilir, biraz sabirsizlar.Yinede bu ozelliklerden en cok biz kendimiz cekiyoruz :)Zucchini brownies denesem mi diyorum. Çok güzel gözüküyor. Tarif için teşekkürler
Kaptiş duymasın da aslan burcu zor ( yani avutma babında, ama çok da tatlıdir hakkını yemiyeyim kedi gibi sırnaşık) Benimki başak olacaktı da erken doğdunormalde Amerika'nin kurtuluş gününe denk geliyordu tahmini doğacağı gün
Evet spor olarak yazan seyler sana ogun verilen cezalar oluyor.Hangisi ceza demek yani orada spor gibi yazanlar mı ? Ben onları yaptığımız ek spor zannettim ifadeler ek
Bunlar nasil sporlar ohanneees burger :))Bugünkü sporlarim:
Sabah: 300 dizleri karna çekip koşma :900
50 JJ : 150
20 mekik: 20
10 russian twist: 20
Öğle yarım saat yüzme+ su egzersizleri : 60
(Dünkünü unutup yazmamisim yine yarım saat havuzdaydim, onun puanıni buraya ekliyeyim, zaten hepsi toplanacak) : 60
Akşam: bir saat yürüyüş: 60
100 dizleri karna çekip koşma: 300
20 JJ : 60
30 mekik: 30
20 leg raise : 40
5 russian twist: 10
2 saat ev temizliği -yarin misafir gelicek de (süpürme, silme, banyo yıkama): 120
45 dk yemek : 45
Toplamda : 1875
Yalnız her yanım ağrıyor.
Cok guzel menu, cok guzel su , sporlar zaten sahane kocaman alkis25 Ağustos Menüm
10:00
Klasik yulaf ezmeli omletim
1 salatalık
3 ceviz
1 dilim ekmek (limonlu zeytinyağına banıp yedim)
16:30
1,5 porsiyon fırında karnabahar
20:30 Yeşil Çay
2,5 lt su
Spor toplam 2510p
1000 ip atlama (2000p)
150 dizleri karna çekerek zıplama (450p)
30 dk fitnes (60p)
Baktım herkes coşmuş benim neyim eksik dedimCok guzel menu, cok guzel su , sporlar zaten sahane kocaman alkis
yine bisey yememissin25 Ağustos Menüm
1 salatalık
3 ceviz
2,5 lt su
Spor toplam 2510p
1000 ip atlama (2000p)
30 dk fitnes (60p)
1yk yemişimdir ya limonla olunca güzel oluyormuş denememiştim öncesinde. O kadar kalorisi olduğunu bilmiyordumyine bisey yememissin,zeytin yagi nekadardi,1 yk zeytin yagi 120 kalori ona gore
Hosgeldin canim 1 sayfada katılım formumuz var onu doldurman gerekiyor.Merhaba bende yarismaya katilabilir miyim
Canim cok az yemissin.Pazar menum
Sabah
1 dilim ekmek
2kk suzme peynir
1 yumurta
2 cb sekersiz cay
3 zeytin
1 kac tane minnikDomates
Yarım Salatalık
Yarim ceviz
Ara sekersiz turk kahvesi 13.00
Oglen 14.30
Yarım kasarli gozleme
Ara yok
Aksam yok
Ara21.00
10 tane falan üzüm
Su 4 litreyi buldu
Spor
45 dakika leslie 90 puan
150 mekik 150 puan
30 dk eliptik 60 puan
2600 adım 130 puan
60 dakika yemek 60 puan
30 dk ev toplama 30 puan
Toplam 520 puan
Kizlar ben cok su ictim bugun ama kendimi cok sis hissediyorum tartida da oyleyim hani su icmek iyiydi bugun sanki sudan midem genislemis gibi hissediyorum.
Canim klavye hatasi olmus, defterimde 110 diye kayitli merak etme :)Abla benim puanım 10 değildi 50 squat bide 1 saat temizlik yapmıştım yoğun tempoda 110 puandi
Cok gecmis olsun canim, dikkat et bilegine, buz koy, dinlendir.Ablacım beni spor için maximum 2 gün izin verir misin bileğimi incittim sabah şinav pozisyonunda yanlış hareket yaptım herhalde biraz acıdı sabah öğlenden sonra daha kötü oldu bileğimyarın o spor salonuna yazilcam mayo bile aldım havuzu için yapmaya caliscam ama elimi çok hareket ettirince aciyor maalesef Yawrukush
Canim ciplak ayakla evde egzersiz yapma! ben her zaman spor ayakkabiyla yapiyorum ve hatta ziplama, jumping jack, dizleri karina cekerek kosma gibi, kosu ve ziplama turu egzersizleri mumkunse ayakkabi ile ve sert olmayan zeminde yap.Bugün şu karna dizleri çekip koşma hareketini 100 kere yapıp bırakacaktım ama bittiğinde (affedersiniz ) sanki popoma iğneler batiyormuş gibi oldu. Dedim heralde yağlar yanıyor. İki tur daha yaptım sonra. Galiba hiç çalışmıyormus benim kaslar. Bu sabah uyandığımda biraz da karnım acıyordu mekikten.
Yalnız ayak bileklerim hatta ayagim komple kötü oldu ağrıyor. Çıplak ayakla yaptım hepsini ondan mıdır?
Canim bahcendeki domatesler olur ve afiyetle yersiniz insallah.Menümü yazayım.
Sabah; 1haşlanmış yumurta 3-4 dilim salatalık 1 dilim kepek ekmek 3 mini domates. (Sabırsızlıkla bahçeme ektiğim domatesleri bekliyorum )
Öğlen; patates salatası (pikniğe gittik. Sadece bunu yedim. Masada olanlar korkunçtu)
Akşam; 1 adet but bol salata.
1 litre su. Çok yürüdüm bugün çok.
Ne siparisleri canim, el emegi bir seyler mi yapiyorsunuz?Kizlar yarin kargo gunumuz eltimle siparisleri hazirladik butun aksam simdi bir geçmiş taramasi yapip geliyorum
Bu arada kurabiye efsaneydi sekersiz olmasina ragmen cok tatliydi 1 tane ondan 1 tame tam taze ceviz yedim aksam. Hindistan cevizi sekeri yerine 60 gr. Pekmez koyuluyor aslinda
Canim fitnessin 1 dakikasi 3 puan , 45 puan oluyor, dinlendir bilegini..Bugünkü menüm kızlar uyumadan yazayım
Kahvaltı: 11.00
2 dilim peynir bolca roka ve maydonoz
2 bardak yeşil çay 2 adet biber 2 tane haşlama yumurta üzerine dometes sosu yaptım sade değildi yani 3 adet zeytin
Ara öğün 14.30
1 küçük kutu süt 10 adet badem 5 adet fındık
Öğlen yemeği 16.15
Etli sebze yemeği sadece 2 kaşık kadar pilav bide yarim kase ezogelin çorbası
Aksam:20.30
1 kase yoğurt 2 dilim şeftali çeyrek muz 4 adet badem 4 adet fındık yılan 1 avuç kadar çok çok az bal üzerine
1.5 litre suspor olarak kardiyo çalıştım fakat 15 dakka anca yapabildim bilek gitti sonra iş yerinde yemek yaptım işte ama k benim günlük rutinim olduğu için benim için spor niyetine girmez diye düşünüyorum puan olarak sadece 15×2= 30
Canim bilgisayarin hallolmus, tekrar aramiza hosgeldin.Selam kızlar, bilgisayarın şarj soketi ile power tuşu bozulmuştu bugün tamirden alabildim. Kusura bakmayın o yüzden yazamadım. Hemen menü ve sporlarımı belirteyim:
24.08.2019
Sabah - Öğle: (Bilgisayarı tamire götürdüm o yüzden karışık oldu biraz)
-3 tane köfte
-Çok az peynir
-1 tane domates
Akşam:
-1 kase mercimek çorbası
-4 yemek kaşığı yeşil fasulye (taze mi deniyordu buna unuttum)
-Gün içerisinde 3 litre su içtim
-1 fincan yeşil çay
-2 bardak filtre kahve
-1 saat yürüyüş yaptım
25.08.2019:
Kahvaltı:
-4 tane siyah zeytin
-kibrit kutusundan az büyük beyaz peynir
-1 tane domates
Akşam:
-tavuk haşlama
-Domates, salatalık
-2 fincan yeşil çay
-Leslie 3 mil
2 gündür ablamın bohçasını falan da yapmaya çalışıyoruz öğle sabah akşam hep karıştı biraz da düğün telaşı var. Olabildiğince dikkat edip kaçırmamaya çalışıyorum
Ne kadar cok is yapmissin canim..Ayyyy ben bugün çocukları dışarı çıkardım.
Nehirde suya soktum. Gezdirdim.
Eve geldik bahçede sokakta koşturmaca.
Yıkadım. Kanepelerin kılıflarını yıkadım giydirdim.
3 makine yıkadım. Birazdan 4. Makineyi atacağım
Offff ne çok yorulmuşum. Bacaklarım sızlıyor.
Canim pilatesi de ekliyorum ilk sayfaya dakikasi 3 puandan 60 puan ediyor, toplamda 485 puan :)Bu arada benim spor yürüyüş, ev işi, mekik, squat 425 ediyor ama pilates yokYawrukush 20 dk pilates var ek olarak..bu arada hep çocuklarla koşturdum ettim ama spor olarak nitelendirdiklerimi hesaplıyorum..
Iyiyiz canimcim, sen nasilsin :)iyi geceler kizlar nasilsiniz??
öpüyorum hepinizi
Evet canim dk hareketinde iki dizinide kaldirdiktan sonra 1 olarak sayiyorsun harika egzersiz ,harika menu :)agustos 25 menum
sabah 9'da
iki yumurta tavada , domates ,salatalik
ara ogun : sutlu neskahve
oglen : 1 kase tavuk corbasi ,1 kase salata ,1 dilim ekmek
aksam 6'da
1 kase yogurt,1 yk keten tohumu ,1 tk cekilmis ceviz
su:3lt
spor :j.j150*3=450
oldugun yerde dizleri karna cekip kosma :400*3=1200
ip atlama :218*2=436
toplam :2086
FitFiliz
Yawrukush
kaptan dizleri karna cekme hareketinde iki dizimi indirip kaldirdigimda 1 saydim ,dogrumudur.
Cok iyi yapmissin canim :)Baktım herkes coşmuş benim neyim eksik dedimiyi oldu böyle spora yüklendim ben de
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | ODUL 100M | 20 DK ELIPTIK | |||||
Mavi boncukkk | |||||||
Gonulmeyvesi | 20DK Y | ||||||
LaMademoiselle | ODUL ??? | ||||||
sserendipity | |||||||
klbk33 | |||||||
DeryaOnDiet | ODUL 100IA | ||||||
kanadali35 | ODUL | ||||||
Yawrukush | ODUL | ||||||
stitch | 15 DK Y | ||||||
cinecin | |||||||
fmad | 300DK | ||||||
Patlicanmoru | |||||||
Madamesnow | 100M | ODUL | 10DK Y | ||||
Falanfilannnn | |||||||
Pembecanavar | 300IA | ||||||
besive | 15DK Y | ||||||
Cool_lime | 100M | 20 DK Y | |||||
Akrrep | |||||||
Konus dinliyorum | |||||||
april22 | ODUL | ||||||
MigiMadid | 15 DK Y | 15 DK Y | |||||
kiloverirkenben |
yulaf ezmeli omlet nasıl oluyor:) bu arada menü çok güzel.25 Ağustos Menüm
1 salatalık
3 ceviz
2,5 lt su
Spor toplam 2510p
1000 ip atlama (2000p)
30 dk fitnes (60p)
Çok teşekkürler canım bugün daha iyi bileğim düne göreAyy okudum onu bir ara da unutmuşum tamamen yoğunluktan kuzum ya kusura bakmasağlığına kavuşursun umarım tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?