Sağol ablacım:) ben bugün genede gidip yazilcam ne hikmetse hep ben spor yaptığım zaman aksilik oluyor daha önce kac kere yazıldım salonlara ya motordan düştüm ayağım sisti ya bileğim kırıldıCanim cok az yemissin.
Su miktarini fazla kacirma , asiri su icmek diyet icinde iyi degil, insanlar oyle saniyor, bununla ilgili daha onceden yazmistim uzunca bir yazi.
Hatta suyu asiri icmekten dolayi zehirleniyor bile insanlar..
Canim klavye hatasi olmus, defterimde 110 diye kayitli merak etme :)
Cok gecmis olsun canim, dikkat et bilegine, buz koy, dinlendir.
Yuzmek icinde, spor salonu icinde acele etme, tamamen iyilesmeden egzersiz yapma..
Canim ciplak ayakla evde egzersiz yapma! ben her zaman spor ayakkabiyla yapiyorum ve hatta ziplama, jumping jack, dizleri karina cekerek kosma gibi, kosu ve ziplama turu egzersizleri mumkunse ayakkabi ile ve sert olmayan zeminde yap.
Canim bahcendeki domatesler olur ve afiyetle yersiniz insallah.
Yuruyusunun suresini biliyorsan ilk sayfada egzersiz puanlarimiz var oradan puanini hesapla canim, bu hafta egzersizlerimizle yarisiyoruz.
Ne siparisleri canim, el emegi bir seyler mi yapiyorsunuz?
Afiyet olsun :)
Canim fitnessin 1 dakikasi 3 puan , 45 puan oluyor, dinlendir bilegini..
Menun guzel canim.
Canim bilgisayarin hallolmus, tekrar aramiza hosgeldin.
Bu hafta sen ve ben esiz :)
Menulerin oldukca az ve sade, doyuyorsan sorun yok.
1. sayfada egzersiz puanlari var, oradan egzersizlerinin puanlarini hesaplaman gerekiyor.
Ben bu seferlik senin yerine hesaplayayim, 24 agustos= 60 puan, 25 agustos= 90 puan
Ne kadar cok is yapmissin canim..
Canim pilatesi de ekliyorum ilk sayfaya dakikasi 3 puandan 60 puan ediyor, toplamda 485 puan :)
Iyiyiz canimcim, sen nasilsin :)
Ne var ne yok, kuzular nasillar?
Evet canim dk hareketinde iki dizinide kaldirdiktan sonra 1 olarak sayiyorsun harika egzersiz ,harika menu :)
Ablacım cuma günü degilmiydi kilo bildirimi bugün de mi var anlamadım ben*4. takimin citir hatunlari hepinize gunaydin.
Cok mutlu ve keyifli bir hafta gecirmenizi diliyorum.
Kontrol amacli tartilip (fotograf yuklemenize gerek yok) kilo bildirimi yapmayi unutmayiniz.
*Pazar gunu spor puanlarini hesaplayip, yazmamis olan arkadaslarim lutfen unutulmadan yaziniz.
*@kanadali35 canim listeyi halledecegim demistim ama butun gun disaridaydik, sonra ogluma odev yaptirdim, yemek hazirladim, utu yaptim derken bugun halledecegim, sozumde durmadigimi dusunmeni istemem.
*Bu hafta ilk 3e girip cezamizi lutfen sildirelim , diger takim kaptanlariyla ara sira konusuyoruz ve herkes takimimizin cok guzel bir ivme kazandigini, gittikce yuzdelerimizin arttigini ve yarismada guzel sonuclar aldigimizi soyluyorlar, bende ayni fikirdeyim fakat daha iyisini yapabiliriz.Ha gayret bu hafta ilk 3e girelim..
*besive bilegini dinlendir canim, @Mavi boncukkk nerelerdesin, @cinecin canim seni izne ayirmamizi ister misin takima hic ugrayamiyorsun, nedir durumun?
@fmad nasilsin mezunum, dugunler nasil?
@DeryaOnDiet bu hafta kac kilo eksi gelecek canisi :)
@MigiMadid kolay gelsin canim.
@gogo2405 ablalarin guzeli internet halloldu mu?
@Harpy nerelerdesin ozledim..
Ankee , @Patlicanmoru kizlar siz nasilsiniz?
Gonulmeyvesi nasil gidiyor diyet canim?
@Akrrep ilk kez menunu yazmadin canim nerelerdesin?
april22 nasilsin canim, daha iyi misiniz?
@tomrs canim nasilsin?
@madamesnow mezuniyet islerinde kolayliklar.
@kiloverirkenben esim sanada gunaydin..
@pembecanavar , @kanadali35 bizede iyi geceler kizlar..
Kozmogirl17 , @Derya_the_queen , @stitch optum sizi de kuzular :)
Bugünkü sporlarim:
Sabah: 300 dizleri karna çekip koşma :900
50 JJ : 150
20 mekik: 20
10 russian twist: 20
Öğle yarım saat yüzme+ su egzersizleri : 60
(Dünkünü unutup yazmamisim yine yarım saat havuzdaydim, onun puanıni buraya ekliyeyim, zaten hepsi toplanacak) : 60
Akşam: bir saat yürüyüş: 60
100 dizleri karna çekip koşma: 300
20 JJ : 60
30 mekik: 30
20 leg raise : 40
5 russian twist: 10
2 saat ev temizliği -yarin misafir gelicek de (süpürme, silme, banyo yıkama): 120
45 dk yemek : 45
Toplamda : 1875
Yalnız her yanım ağrıyor.
Pazar menum
Sabah
1 dilim ekmek
2kk suzme peynir
1 yumurta
2 cb sekersiz cay
3 zeytin
1 kac tane minnikDomates
Yarım Salatalık
Yarim ceviz
Ara sekersiz turk kahvesi 13.00
Oglen 14.30
Yarım kasarli gozleme
Ara yok
Aksam yok
Ara21.00
10 tane falan üzüm
Su 4 litreyi buldu
Spor
45 dakika leslie 90 puan
150 mekik 150 puan
30 dk eliptik 60 puan
2600 adım 130 puan
60 dakika yemek 60 puan
30 dk ev toplama 30 puan
Toplam 520 puan
Kizlar ben cok su ictim bugun ama kendimi cok sis hissediyorum tartida da oyleyim hani su icmek iyiydi bugun sanki sudan midem genislemis gibi hissediyorum.
25 Ağustos Menüm
10:00
Klasik yulaf ezmeli omletim
1 salatalık
3 ceviz
1 dilim ekmek (limonlu zeytinyağına banıp yedim)
16:30
1,5 porsiyon fırında karnabahar
20:30 Yeşil Çay
2,5 lt su
Spor toplam 2510p
1000 ip atlama (2000p)
150 dizleri karna çekerek zıplama (450p)
30 dk fitnes (60p)
Organik sirke ve bikac bisey canim. Visne sirkesi yaptik en son tadina bakabildik sadece hemen bittiCanim cok az yemissin.
Su miktarini fazla kacirma , asiri su icmek diyet icinde iyi degil, insanlar oyle saniyor, bununla ilgili daha onceden yazmistim uzunca bir yazi.
Hatta suyu asiri icmekten dolayi zehirleniyor bile insanlar..
Canim klavye hatasi olmus, defterimde 110 diye kayitli merak etme :)
Cok gecmis olsun canim, dikkat et bilegine, buz koy, dinlendir.
Yuzmek icinde, spor salonu icinde acele etme, tamamen iyilesmeden egzersiz yapma..
Canim ciplak ayakla evde egzersiz yapma! ben her zaman spor ayakkabiyla yapiyorum ve hatta ziplama, jumping jack, dizleri karina cekerek kosma gibi, kosu ve ziplama turu egzersizleri mumkunse ayakkabi ile ve sert olmayan zeminde yap.
Canim bahcendeki domatesler olur ve afiyetle yersiniz insallah.
Yuruyusunun suresini biliyorsan ilk sayfada egzersiz puanlarimiz var oradan puanini hesapla canim, bu hafta egzersizlerimizle yarisiyoruz.
Ne siparisleri canim, el emegi bir seyler mi yapiyorsunuz?
Afiyet olsun :)
Canim fitnessin 1 dakikasi 3 puan , 45 puan oluyor, dinlendir bilegini..
Menun guzel canim.
Canim bilgisayarin hallolmus, tekrar aramiza hosgeldin.
Bu hafta sen ve ben esiz :)
Menulerin oldukca az ve sade, doyuyorsan sorun yok.
1. sayfada egzersiz puanlari var, oradan egzersizlerinin puanlarini hesaplaman gerekiyor.
Ben bu seferlik senin yerine hesaplayayim, 24 agustos= 60 puan, 25 agustos= 90 puan
Ne kadar cok is yapmissin canim..
Canim pilatesi de ekliyorum ilk sayfaya dakikasi 3 puandan 60 puan ediyor, toplamda 485 puan :)
Iyiyiz canimcim, sen nasilsin :)
Ne var ne yok, kuzular nasillar?
Evet canim dk hareketinde iki dizinide kaldirdiktan sonra 1 olarak sayiyorsun harika egzersiz ,harika menu :)
1 adet mekik egzersizi= 1 PUAN
1 adet squat ya da wallsit egzersizi = 1 PUAN
1 dakika yuruyus egzersizi= 1 PUAN
Ev islerinin 1 dakikasi= (temizlik, yemek hazirlama vs) 1 PUAN
1 adet ipsiz ip atlama ya da ziplama egzersizi= 2 PUAN
Mekik egzersizi haricindeki tum karin egzersizleri = 2 PUAN
1 dakika yuzme egzersizi= 2 PUAN
1 dakika dans etme egzersizi = 2 PUAN
1 dakika Leslie ile yuruyus = 2 PUAN
1 dakika eliptik egzersizi= 2 PUAN
1 dakika bisiklet egzersizi= 2 PUAN
1 dakika pilates egzersizi = 3 PUAN
1 dakika kardiyo ya da herhangi bir fitness egzersizi= 3 PUAN
1 adet dizleri kanimiza cekerek oldugumuz yerde kosma egzersizi = 3 PUAN
1 adet jumping jack hareketi = 3 PUAN
1 dakika plank egzersizi = 3 PUAN
100 adim = 5 PUAN
kızlar günaydın
2 gündür üstümden traktör akabinde tır geçmiş gibiyim
puanlarımı yazıyorum
cumadan mı başlayacağız c.tesiden mi peki
cuma günü ev işleri 3 saat:180 puan -bunlar hep daha fazla da hadi oturduğum belllki arada vardır diye
cumartesi günü ev işleri yemek hazırlama ve misafirler geldi 5 saat 5x60x1=300 puan
pazar günü yüzme yarımşar saat serbest stil 2 set 1 saatx2 =120 puan
menülerimi yazacağım birazdan
pazartesi sabahı kilom 50.80 alkol ve tuvalete çıkamamaktan olabilir.
Cok tatlisiniz yawww iyigeceler diyemicem ama gunaydın diyebilirim canim esim.Gecem ve ben iyi geceler tatlı rüyalar diliyoruz hepinize
Ohhh dibine vurmussun diyetin valla gelmistir kilolar geri24 AĞUSTOS CUMARTESİ MENÜ
10:00 yarım ufak bazlama ekmeğinin üzerine kaşar salam sucuklu pizzamsı bir şey. bir sade kahve
-bu aralarda paso temizlik ve yemek yapmak var-
19:30 soya soslu tavuk havuç tarator -mayonezsiz sadece sarımsaklı yoğurtla yapıldı- ekmek yok
21:00 bir dilim pastamdan yedim çilekli pudingli limonlu kekli tatlı, 2 kadeh votkalı kokteyl yaptık ondan.
25 AĞUSTOS PAZAR MENÜ
10.30: İki orta boy çavdar ekmeğine yine kaşar salam sucuk pizza
16;00 2 köfte biraz bulgur pilavı 2YK kadar
20:00 bir ufak rulo börek patatesli -kendi yaptığımdan-
20:30 kendi yaptığım pastamdan yedim -bunu neden yedim bilmiyorum aslında yaa yemeseydim çok güzel olacaktı-
Menun gayet guzel tatlımMerhaba arkadaslar günaydın
Dünkü menüm
Sabah:
1 yumurta
1 domates
Yarım dilim ekmek
Öğle
1 şeftali
Türk kahvesi
Yarım pide
Akşam
Yarım tabak kuru fasulye
Yarım tabak sebze
Su standart 2 litre 1 soda
Kızlar dün cenazeden ötürü full hareket halindeydim hiç oturmadım diyebilirim o yüzden puan hesaplasam bilmiyorum kaç olurGeriye dönük okuma yapamadım zaman bulunca okucam arkadaslar seviyorum hepinizi bol eksili günler diliyorum
Yani toplam nekadar oluyor canim listeye ekliyim seni cumartesi ve pazar gununuay bir de pazar akşamı misafir sonrası temizliğimi unutmuşum yaa, 1 saat etrafı silme ve süpürme 60 puan
toplam 180 olmus canim :)Y
Yani toplam nekadar oluyor canim listeye ekliyim seni cumartesi ve pazar gununu
*4. takimin citir hatunlari hepinize gunaydin.
Cok mutlu ve keyifli bir hafta gecirmenizi diliyorum.
Kontrol amacli tartilip (fotograf yuklemenize gerek yok) kilo bildirimi yapmayi unutmayiniz.
*Pazar gunu spor puanlarini hesaplayip, yazmamis olan arkadaslarim lutfen unutulmadan yaziniz.
*@kanadali35 canim listeyi halledecegim demistim ama butun gun disaridaydik, sonra ogluma odev yaptirdim, yemek hazirladim, utu yaptim derken bugun halledecegim, sozumde durmadigimi dusunmeni istemem.
*Bu hafta ilk 3e girip cezamizi lutfen sildirelim , diger takim kaptanlariyla ara sira konusuyoruz ve herkes takimimizin cok guzel bir ivme kazandigini, gittikce yuzdelerimizin arttigini ve yarismada guzel sonuclar aldigimizi soyluyorlar, bende ayni fikirdeyim fakat daha iyisini yapabiliriz.Ha gayret bu hafta ilk 3e girelim..
*besive bilegini dinlendir canim, @Mavi boncukkk nerelerdesin, @cinecin canim seni izne ayirmamizi ister misin takima hic ugrayamiyorsun, nedir durumun?
@fmad nasilsin mezunum, dugunler nasil?
@DeryaOnDiet bu hafta kac kilo eksi gelecek canisi :)
@MigiMadid kolay gelsin canim.
@gogo2405 ablalarin guzeli internet halloldu mu?
@Harpy nerelerdesin ozledim..
Ankee , @Patlicanmoru kizlar siz nasilsiniz?
Gonulmeyvesi nasil gidiyor diyet canim?
@Akrrep ilk kez menunu yazmadin canim nerelerdesin?
april22 nasilsin canim, daha iyi misiniz?
@tomrs canim nasilsin?
@madamesnow mezuniyet islerinde kolayliklar.
@kiloverirkenben esim sanada gunaydin..
@pembecanavar , @kanadali35 bizede iyi geceler kizlar..
Kozmogirl17 , @Derya_the_queen , @stitch optum sizi de kuzular :)
Canim ilk sayfada puanlarimiz var yaptigin sporlarin puanlarini hesaplamalisin :) @MigiMadidgünaydin..:)
bu sabah
50 kez atlama skoru
40 kez mekik
30 sn prank
20+20= 40 kez bacak skoru.
20 dk yürüyüş.
benden bu kadar.
Pekala canim ama yinede dikkat et bilegine :)Sağol ablacım:) ben bugün genede gidip yazilcam ne hikmetse hep ben spor yaptığım zaman aksilik oluyor daha önce kac kere yazıldım salonlara ya motordan düştüm ayağım sisti ya bileğim kırıldıallah benim spor yapmamı istemiyor heralde bu aşamaya gelmişim bu sefer gidip yapcam bizim iş yerinde bir arkadaş var o da gidiyor çocuk bide bisikletle gidip geliyor şişko bişeydi benim gibi nasıl şimdi zayıf oldu uzun boylu bide
Pazartesileri sadece tartilip kilomuzu yaziyoruz, yarisma yok , fotograf yuklemiyoruz, kilomuzu kontrol altinda tutmak amacli :)Ablacım cuma günü degilmiydi kilo bildirimi bugün de mi var anlamadım ben
Canim sporlarini yazdim, nasil gecti misafirlerinle?1 adet mekik egzersizi= 1 PUAN
1 adet squat ya da wallsit egzersizi = 1 PUAN
1 dakika yuruyus egzersizi= 1 PUAN
Ev islerinin 1 dakikasi= (temizlik, yemek hazirlama vs) 1 PUAN
1 adet ipsiz ip atlama ya da ziplama egzersizi= 2 PUAN
Mekik egzersizi haricindeki tum karin egzersizleri = 2 PUAN
1 dakika yuzme egzersizi= 2 PUAN
1 dakika dans etme egzersizi = 2 PUAN
1 dakika Leslie ile yuruyus = 2 PUAN
1 dakika eliptik egzersizi= 2 PUAN
1 dakika bisiklet egzersizi= 2 PUAN
1 dakika pilates egzersizi = 3 PUAN
1 dakika kardiyo ya da herhangi bir fitness egzersizi= 3 PUAN
1 adet dizleri kanimiza cekerek oldugumuz yerde kosma egzersizi = 3 PUAN
1 adet jumping jack hareketi = 3 PUAN
1 dakika plank egzersizi = 3 PUAN
100 adim = 5 PUAN
kızlar günaydın
2 gündür üstümden traktör akabinde tır geçmiş gibiyim
puanlarımı yazıyorum
cumadan mı başlayacağız c.tesiden mi peki
cuma günü ev işleri 3 saat:180 puan -bunlar hep daha fazla da hadi oturduğum belllki arada vardır diye
cumartesi günü ev işleri yemek hazırlama ve misafirler geldi 5 saat 5x60x1=300 puan
pazar günü yüzme yarımşar saat serbest stil 2 set 1 saatx2 =120 puan
menülerimi yazacağım birazdan
pazartesi sabahı kilom 50.80 alkol ve tuvalete çıkamamaktan olabilir.
Hafta sonu menulerin bozulmus, dikkat etmezsen cumaya kadar toparlaman zor olacak canim, bugunden itibaren diyet moduna donelim tamam mi :)24 AĞUSTOS CUMARTESİ MENÜ
10:00 yarım ufak bazlama ekmeğinin üzerine kaşar salam sucuklu pizzamsı bir şey. bir sade kahve
-bu aralarda paso temizlik ve yemek yapmak var-
19:30 soya soslu tavuk havuç tarator -mayonezsiz sadece sarımsaklı yoğurtla yapıldı- ekmek yok
21:00 bir dilim pastamdan yedim çilekli pudingli limonlu kekli tatlı, 2 kadeh votkalı kokteyl yaptık ondan.
25 AĞUSTOS PAZAR MENÜ
10.30: İki orta boy çavdar ekmeğine yine kaşar salam sucuk pizza
16;00 2 köfte biraz bulgur pilavı 2YK kadar
20:00 bir ufak rulo börek patatesli -kendi yaptığımdan-
20:30 kendi yaptığım pastamdan yedim -bunu neden yedim bilmiyorum aslında yaa yemeseydim çok güzel olacaktı-
Ne guzel canim, ellerinize emeklerinize saglik, satiyorsaniz bol bereketli satislariniz olsun..Organik sirke ve bikac bisey canim. Visne sirkesi yaptik en son tadina bakabildik sadece hemen bittionlari ayarladik
Gorusmek uzere canim...Merhaba arkadaslar günaydın
Dünkü menüm
Sabah:
1 yumurta
1 domates
Yarım dilim ekmek
Öğle
1 şeftali
Türk kahvesi
Yarım pide
Akşam
Yarım tabak kuru fasulye
Yarım tabak sebze
Su standart 2 litre 1 soda
Kızlar dün cenazeden ötürü full hareket halindeydim hiç oturmadım diyebilirim o yüzden puan hesaplasam bilmiyorum kaç olurGeriye dönük okuma yapamadım zaman bulunca okucam arkadaslar seviyorum hepinizi bol eksili günler diliyorum
Afiyet olsun canim, daha gun aymamis senin orada :)Buyrun kahvaltıyaa kızlar
Ne guzel bir eksi, haftaya eksiyle baslamak da ayri guzel :)Cuma 65.1
P.tesi 63.5
Menulerini yazmiyorsun canim, uzuluyorum...İyi gidiyor canım dengelemeye çalışıyorım
Spordayım şimdiii
Harika canimPAZAR MENUM
SABAH 10DA
2 haslanmis yumurta
2 dilim tavada az tereyagiyla cevrilmis sucuk, 2 dilim pastirma
1 kk peynir
4 zeytin
Domates, salatalik, ceyrek avokado, roka, nane
50 kalorilik pita ekmegi
ARA 15DE
Buzlu kahve (70 kalori starbucksin)
2 hurma
OGLEN-AKSAM 17DE
Izgara et
3 yemek kasigi tavuklu biryani
Salata
ARA 19DA
1 muz
10 adet badem
SU: 2.5 ltyi gectim (organik pazarda asiri sicakti hava surekli ictim)
SPOR: Sabah 11.30- 15.00 arasi organik pazar ve parkta hic oturmadan yuruyus,(210puan) 30dk utu, 30 dk yemek hazirlama,(60 puan) 100 DK,(300 puan) 100 JJ(300 puan)
YARISMA PUANI:870 PUAN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?