- 6 Ağustos 2019
- 503
- 1.857
- 33
QNe guzel bir eksi, haftaya eksiyle baslamak da ayri guzel :)
Menulerini yazmiyorsun canim, uzuluyorum...
Iyi sporlar..
Canim pilates yapiyorsan mesela 20 dk pilates yaptin diyelim onu direk pilates puaniyla hesapla.Kozmogirl17 canım kaptan pilates üç puan demiş şimdi baktım mekik hariç diğer karın egzersizleri iki puan ya içinde öyle karın egzersizleri var şimdi düz pilates mi hesaplayım karını ayrı hareket geri kalan bacağı pilates diye mi yapayım ? Çünkü bayağı puan farkı oluyor Yawrukush sen ne dersin kaptan ?
İdollllCuma 65.1
P.tesi 63.5
Şöyle videodan yapmıyorum egzersiz olarak kendim yapıyorum setli ama adı olmadığı için kendimce pilates diyorum hepsineCanim pilates yapiyorsan mesela 20 dk pilates yaptin diyelim onu direk pilates puaniyla hesapla.
Ama sadece karin egzersizi yapiyorsan o zaman karin egzersizi olarak hesaplayabilirsin.
Cuma 65.1
P.tesi 63.5
PAZAR MENUM
SABAH 10DA
2 haslanmis yumurta
2 dilim tavada az tereyagiyla cevrilmis sucuk, 2 dilim pastirma
1 kk peynir
4 zeytin
Domates, salatalik, ceyrek avokado, roka, nane
50 kalorilik pita ekmegi
ARA 15DE
Buzlu kahve (70 kalori starbucksin)
2 hurma
OGLEN-AKSAM 17DE
Izgara et
3 yemek kasigi tavuklu biryani
Salata
ARA 19DA
1 muz
10 adet badem
SU: 2.5 ltyi gectim (organik pazarda asiri sicakti hava surekli ictim)
SPOR: Sabah 11.30- 15.00 arasi organik pazar ve parkta hic oturmadan yuruyus,(210puan) 30dk utu, 30 dk yemek hazirlama,(60 puan) 100 DK,(300 puan) 100 JJ(300 puan)
YARISMA PUANI:870 PUAN
Evet satiyoruz bakalim cok yeni daha.. tesekkur ederiz :)Canim ilk sayfada puanlarimiz var yaptigin sporlarin puanlarini hesaplamalisin :) @MigiMadid
Pekala canim ama yinede dikkat et bilegine :)
Pazartesileri sadece tartilip kilomuzu yaziyoruz, yarisma yok , fotograf yuklemiyoruz, kilomuzu kontrol altinda tutmak amacli :)
Canim sporlarini yazdim, nasil gecti misafirlerinle?
Yorulmussundur eminim..
Hafta sonu menulerin bozulmus, dikkat etmezsen cumaya kadar toparlaman zor olacak canim, bugunden itibaren diyet moduna donelim tamam mi :)
Ne guzel canim, ellerinize emeklerinize saglik, satiyorsaniz bol bereketli satislariniz olsun..
Gorusmek uzere canim...
Afiyet olsun canim, daha gun aymamis senin orada :)
Evet moralim iyi eteaftakilerde diyo surekli kilo vermissin diyeNe guzel bir eksi, haftaya eksiyle baslamak da ayri guzel :)
Menulerini yazmiyorsun canim, uzuluyorum...
Iyi sporlar..
Tesekkurlerrrİdollll
Sağol canimm, devami olur insAllahVaaayy süpeerr msşallah
Sağol canimm, devami olur insAllah
Inersin inersin. Hep beraber ulasicaz hedeflerimizeİnşallah canımm bende inerim o kilolaraaaa
Hafta sonu menulerin bozulmus, dikkat etmezsen cumaya kadar toparlaman zor olacak canim, bugunden itibaren diyet moduna donelim tamam mi :)
Canim sporlarini yazdim, nasil gecti misafirlerinle?
Yorulmussundur eminim..
Wasayi yiyemedim. Herkese guzel bir hafta dilerim
Kizlar gunaydin pazartesi bildirimim 73.7
Merhaba arkadaslar günaydın
Dünkü menüm
Sabah:
1 yumurta
1 domates
Yarım dilim ekmek
Öğle
1 şeftali
Türk kahvesi
Yarım pide
Akşam
Yarım tabak kuru fasulye
Yarım tabak sebze
Su standart 2 litre 1 soda
vay canikom süpperrrBuyrun kahvaltıyaa kızlar
yok be kuzum tüm gün hiçbir şey yiyemedim kiOhhh dibine vurmussun diyetin valla gelmistir kilolar geri
Cuma 65.1
P.tesi 63.5
İyi gidiyor canım dengelemeye çalışıyorım
Spordayım şimdiii
Iyi gidiyor gibi bende kendimden umitliyim bu hafta bakalimmmvay canikom süpperrr
yok be kuzum tüm gün hiçbir şey yiyemedim ki
200 gram fazla çıktı ama 2 gündür afedersiniz ama tuvalete çıkamıyorum artık yorgunluktan mıdır vakitsizlikten midir
kilo vermiş olmam lazım hatta... cumaya belli olur tam.
süüppeeeeer işte buuuuu
haydi bakalım menülerini de yaz canım
valla doğru çocuklarla fenaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?