Yehaaaa pilates 3 puan miii
Bugun pilates dersim vardihemde aletli yapiyorum aslinda alwtli pilates 14 puan falan olmali canim cikiyo
Iyi gidiyor gibi bende kendimden umitliyim bu hafta bakalimmm
Sana da günaydınn :) Birazdan tartılmaya gideceğim :)*4. takimin citir hatunlari hepinize gunaydin.
Cok mutlu ve keyifli bir hafta gecirmenizi diliyorum.
Kontrol amacli tartilip (fotograf yuklemenize gerek yok) kilo bildirimi yapmayi unutmayiniz.
*Pazar gunu spor puanlarini hesaplayip, yazmamis olan arkadaslarim lutfen unutulmadan yaziniz.
*@kanadali35 canim listeyi halledecegim demistim ama butun gun disaridaydik, sonra ogluma odev yaptirdim, yemek hazirladim, utu yaptim derken bugun halledecegim, sozumde durmadigimi dusunmeni istemem.
*Bu hafta ilk 3e girip cezamizi lutfen sildirelim , diger takim kaptanlariyla ara sira konusuyoruz ve herkes takimimizin cok guzel bir ivme kazandigini, gittikce yuzdelerimizin arttigini ve yarismada guzel sonuclar aldigimizi soyluyorlar, bende ayni fikirdeyim fakat daha iyisini yapabiliriz.Ha gayret bu hafta ilk 3e girelim..
*besive bilegini dinlendir canim, @Mavi boncukkk nerelerdesin, @cinecin canim seni izne ayirmamizi ister misin takima hic ugrayamiyorsun, nedir durumun?
fayfeyfiy nasilsin mezunum, dugunler nasil?
@DeryaOnDiet bu hafta kac kilo eksi gelecek canisi :)
@MigiMadid kolay gelsin canim.
@gogo2405 ablalarin guzeli internet halloldu mu?
Harpy nerelerdesin ozledim..
Ankee , @Patlicanmoru kizlar siz nasilsiniz?
@Gonulmeyvesi nasil gidiyor diyet canim?
Ellssa ilk kez menunu yazmadin canim nerelerdesin?
@april22 nasilsin canim, daha iyi misiniz?
@tomrs canim nasilsin?
@madamesnow mezuniyet islerinde kolayliklar.
K kiloverirkenben esim sanada gunaydin..
@pembecanavar , @kanadali35 bizede iyi geceler kizlar..
Kozmogirl17 , @Derya_the_queen , stitch optum sizi de kuzular :)
Ayyyy evetttahah çarpı 5 mi desek
bak sakın tam perşembe yeme zaten muhteşem vermişsin
sakın noolur
Canimcim sen platesini saat olarak tut 3 puandan hesapla plates harici karin haraketi yaparsan 2 puandan mekik yaparsanda 1 puandan hesaplarsin.Kozmogirl17 canım kaptan pilates üç puan demiş şimdi baktım mekik hariç diğer karın egzersizleri iki puan ya içinde öyle karın egzersizleri var şimdi düz pilates mi hesaplayım karını ayrı hareket geri kalan bacağı pilates diye mi yapayım ? Çünkü bayağı puan farkı oluyor @Yawrukush sen ne dersin kaptan ?
Unutmuşum canım. Şimdi yazıcamda puan şeysine bakıyodum*4. takimin citir hatunlari hepinize gunaydin.
Kontrol amacli tartilip (fotograf yuklemenize gerek yok) kilo bildirimi yapmayi unutmayiniz.
*Pazar gunu spor puanlarini hesaplayip, yazmamis olan arkadaslarim lutfen unutulmadan yaziniz.
*@kanadali35 canim listeyi halledecegim demistim ama butun gun disaridaydik, sonra ogluma odev yaptirdim, yemek hazirladim, utu yaptim derken bugun halledecegim, sozumde durmadigimi dusunmeni istemem.
*Bu hafta ilk 3e girip cezamizi lutfen sildirelim , diger takim kaptanlariyla ara sira konusuyoruz ve herkes takimimizin cok guzel bir ivme kazandigini, gittikce yuzdelerimizin arttigini ve yarismada guzel sonuclar aldigimizi soyluyorlar, bende ayni fikirdeyim fakat daha iyisini yapabiliriz.Ha gayret bu hafta ilk 3e girelim..
*besive bilegini dinlendir canim, @Mavi boncukkk nerelerdesin, @cinecin canim seni izne ayirmamizi ister misin takima hic ugrayamiyorsun, nedir durumun?
@tomrs canim nasilsin?
Yok canim egzersiz yarim saat yurudum o da pek sayılmaz benceCanim cok sIk olmuyor ama nadiren ses vs olunca uyaniyor , cok hafif uykusu, sonrada tekrar uykuya dalamiyor
Salona mecburen goturdum canim cunku Akinla ayni odayi paylasiyor o aglayip ses yaptikca bu sefer Akinda uyaniyor.
Yanina yatiyorum boyle zamanlard bir surec diyorum gececek insallah...
Canim kusura bakma gozumden kacmis, arada kaciriyorum boyle
Tamam canim elbette, mezunsun sen bizim gibi misin :))
aahaahha :)
Canim karbonhidrati agir bir menu olmus ama 2 ogun yedigin icin kalori olarak iyi, peki egzersiz var mi?
Canim hergun menu tablosu hazirliyorum, o tablodaki ilk emoji menuler ,2. emoji egzersizler icin.Eger emoji almissan cezan yok demektir.Ama eger o listede mesela 100ia, 15dk yuruyus, 100m gibi seyler yaziyorsa, demekki menun olmamis, ya da egzersiz yapmamis ve ceza almissin demektir.O zamanda o cezalari yapman gerekiyor.
Canim biraz karbonhidrati fazla bir menu olmus.
Sporun icin ise ilk sayfada spor puanlarimiz var , oradan puanlari hesaplamalisin. @madamesnow
Yok beee aslanlar hic zor degil bence, sadece cok mukemmelliyetciler bu belki insanlari bunaltabilir, biraz sabirsizlar.Yinede bu ozelliklerden en cok biz kendimiz cekiyoruz :)
Evet spor olarak yazan seyler sana ogun verilen cezalar oluyor.
Bunlar nasil sporlar ohanneees burger :))
Sanada günaydın dicem ama tünaydın oldu ablacım bende yetişemedim sabahaCok tatlisiniz yawww iyigeceler diyemicem ama gunaydın diyebilirim canim esim.
Ohhh dibine vurmussun diyetin valla gelmistir kilolar geri
Menun gayet guzel tatlım
Sabah baktım 82.4 hala ama bugün yüzdüm başladım spora artık hızlı hızlı gidecek bileğim de daha iyiCanim ilk sayfada puanlarimiz var yaptigin sporlarin puanlarini hesaplamalisin :) @MigiMadid
Pekala canim ama yinede dikkat et bilegine :)
Pazartesileri sadece tartilip kilomuzu yaziyoruz, yarisma yok , fotograf yuklemiyoruz, kilomuzu kontrol altinda tutmak amacli :)
Canim sporlarini yazdim, nasil gecti misafirlerinle?
Yorulmussundur eminim..
Hafta sonu menulerin bozulmus, dikkat etmezsen cumaya kadar toparlaman zor olacak canim, bugunden itibaren diyet moduna donelim tamam mi :)
Ne guzel canim, ellerinize emeklerinize saglik, satiyorsaniz bol bereketli satislariniz olsun..
Gorusmek uzere canim...
Afiyet olsun canim, daha gun aymamis senin orada :)
@DeryaOnDiet donus ne zaman canim, seni ozledim inan ki..
Harpy aradigimiz harpye ulasilamiyor, bu hatun 10 agustosta donmeyecek miydi?
@DenizinYosunKokusu canim telefonun hala duzelmedi mi?
@Konus dinliyorum nasil oldun canim?
@sertugba diyete devam ediyor musun, ufakligin nasil?
@gogo2405 ablacim nobet nasildi, iyi dinlenmeler..
@enimenime daha iyi misin kuzum?
@klbk33 gunaydin canim erkencisin.
fayfeyfiy dinlenebildin mi?
stitch nasil oldu evlat?
@cinecin nasilsin tatli esim?
@Derya_the_queen takimimizin maskotu gunun guzel gecsin..
@Gonulmeyvesi , @Mavi boncukkk guzel eksiler geliyor mu kizlar?
Ankee enerjin cok olsun bugunde kuzum..
@Patlicanmoru modumuzu dusurmek yok, yarin kilolarin bir kismini daha yollayacagiz, kendine inan, guven...
F Falanfilannnn , @kartanesi3741 diyetlerinize dikkat edin kizlar, yarin sabah tartilacagiz unutmayin:)
Bana ayrilan surenin de sonuna geldik, esimle biraz bitki cayi icip, kitabimi okuyup, muhtemelen okurken uyuyakalirim, hepinize mutlu gunler..
Harpy nerelerdesin canim??
Yaaa ben yeni geldigimde takima biri tuylerimden kurtuldum yarina eksiye etki eder demisti bende cok guldum demistm ama acaba kimdiiii kiii ooo acemiydim ozamnlar isimleri cikaramiyirum
hemen ispiyonlamışsın beni kaptişimIsteHarpy idi o :))
*4. takimin citir hatunlari hepinize gunaydin.
@tomrs canim nasilsin?
Harpy kuzum napıyorsun :) nasıl gidiyor :)
*4. takimin citir hatunlari hepinize gunaydin.
@tomrs canim nasilsin?
Mezun olduuuumiyiyim canım bunu sorduğun günlerde sanırsam ya geziyordum ya denizdeydimsen nasılsın? gitti mi kilolar ben yokken? neler yaptınız bakalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?