Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sana da günaydınn :) Birazdan tartılmaya gideceğim :)

Canimcim sen platesini saat olarak tut 3 puandan hesapla plates harici karin haraketi yaparsan 2 puandan mekik yaparsanda 1 puandan hesaplarsin.

Unutmuşum canım. Şimdi yazıcamda puan şeysine bakıyodum

Yok canim egzersiz yarim saat yurudum o da pek sayılmaz bence

Sabah baktım 82.4 hala ama bugün yüzdüm başladım spora artık hızlı hızlı gidecek bileğim de daha iyi

kızzzzlarrrrr :) nasılsınız? ben geldim kiloları aldım da geldim umarım herkes iyidir. benim Kıbrıs günlerim bol gezmeli denizli yemeli içmeli ama herşeye ramen beklediğimden daha stresli geçti.. oğlum bir süre eve dönmek istedi dönmeyince de bunun acısını benden ve kardeşinden fazlasıyla çıkarttı.. öyle ki dayanamadım antidepresan başladım çünkü artık aklımı kaçıracak gibi oluyordum.. şimdi daha iyiyim okulların açılmasına da pek bişey kalmadı.. sabırla bekliyorum
cuma günü bildirim yapacaktım ama fırsat olmadı bugün yapayım bari..
izne ayrılma kilosu: 65,5 (di galiba)
cuma: 71,9
ptesi: 71,5
cuma hedef: 71

ay kaptişim ben ağustoz sonu demiştim seni merakta bıraktıysam kusuruma bakma.. neyse enazından benden ümidi kesmemişsin bunu görmek güzel :) nasılsın? umarım herşey yolundadır.

Harpy nerelerdesin canim??

işte geldim burdayım

Yaaa ben yeni geldigimde takima biri tuylerimden kurtuldum yarina eksiye etki eder demisti bende cok guldum demistm ama acaba kimdiiii kiii ooo acemiydim ozamnlar isimleri cikaramiyirum

beni böyle hatırlamanı istemezdim..

hemen ispiyonlamışsın beni kaptişim

ben de çok özledim kaptişim

Kaptanııım
Kusura bakmayın o kadar yoğunum ki mesajları okuyamıyorum

Full ziyaret vs ilerliyoruz ve kilo alıyorum:/
Gelince yeniden diyet mod on yapacağım inşallah bakalım

Bugün memlekete geldik:) pazardayız şu an ben çok yoruldun arabaya geçtim

Tartı buluyorum ama kıyafetliyim hep
Bu sabah 58.2 çıktım sanırım ama sürekli yolculuk +wc çıkamadım+regl çok yakın +kıyafetliydim o yüzden hiiiiç emin olamadım bakalım

Siz nasılsınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…