Salata, hafif sebze yemegi ile yap aksam ogununu, mutlaka salata ye , doydugunu hissedersin cnim..ya çok acıkıyorum şu an yani vücudum çok yoruldu sanırım ertesi gün de yüzdük ettik
hadi 2 gün zaten yedim ama koşturdum da ama fena acıktım şu an
akşama kendimi tutmam lazım yaa
ay allahım sen bana dayanma gücü ver
kaptan hic oyle dusunmedim .musait oldugunda yapicagini biliyorum*4. takimin citir hatunlari hepinize gunaydin.
Cok mutlu ve keyifli bir hafta gecirmenizi diliyorum.
Kontrol amacli tartilip (fotograf yuklemenize gerek yok) kilo bildirimi yapmayi unutmayiniz.
*Pazar gunu spor puanlarini hesaplayip, yazmamis olan arkadaslarim lutfen unutulmadan yaziniz.
*@kanadali35 canim listeyi halledecegim demistim ama butun gun disaridaydik, sonra ogluma odev yaptirdim, yemek hazirladim, utu yaptim derken bugun halledecegim, sozumde durmadigimi dusunmeni istemem.
*Bu hafta ilk 3e girip cezamizi lutfen sildirelim , diger takim kaptanlariyla ara sira konusuyoruz ve herkes takimimizin cok guzel bir ivme kazandigini, gittikce yuzdelerimizin arttigini ve yarismada guzel sonuclar aldigimizi soyluyorlar, bende ayni fikirdeyim fakat daha iyisini yapabiliriz.Ha gayret bu hafta ilk 3e girelim..
* @besive bilegini dinlendir canim, @Mavi boncukkk nerelerdesin, @cinecin canim seni izne ayirmamizi ister misin takima hic ugrayamiyorsun, nedir durumun?
fayfeyfiy nasilsin mezunum, dugunler nasil?
@DeryaOnDiet bu hafta kac kilo eksi gelecek canisi :)
@MigiMadid kolay gelsin canim.
@gogo2405 ablalarin guzeli internet halloldu mu?
Harpy nerelerdesin ozledim..
Ankee , @Patlicanmoru kizlar siz nasilsiniz?
@Gonulmeyvesi nasil gidiyor diyet canim?
@Akrrep ilk kez menunu yazmadin canim nerelerdesin?
@april22 nasilsin canim, daha iyi misiniz?
@tomrs canim nasilsin?
@madamesnow mezuniyet islerinde kolayliklar.
@kiloverirkenben esim sanada gunaydin..
@pembecanavar ,kanadali35 bizede iyi geceler kizlar..
@Kozmogirl17 ,FitFiliz , stitch optum sizi de kuzular :)
Hayırlıolsun canim ne bitirdin lisans mi yukseklisans falanmıKızlar mezun işlemlerini yaptırıyorum ahım gitti vahım kaldı resmen... kampüste oradan oraya sıcakta yürü yürü neyse ki dünkü börekler eridiakşam da temiz beslenirsem her şey yolunda olur.. aman akşama yoklayın beni bi anne yemekleri girdabına girmeyim yine
Canim kizlar uyardi beni agustos sonunda gelecek harpy diye :)
Hosgeldin, ne guzel geldin.
Ozlettin be canisi.
Tatil guzel gecmis anlasilan, kuzun bekli sIkIlmistir, evini ozlemistir, aliyor musun hala antidepresan iyi misin canim?
Ahahah yoklugunda kil- tuy operasyonlarini ispiyonladim :))
Ay iyi ki dondin be canim..
hoşbulduk canım :) güzel mi geldim gerçekten yaw 5 haftada 6 kilo aldımkendi rekorumu kırdım
ben de özledim canımçocuklar darladıkça yazıp dertleşmek istedim ama fırsat olmadı.
antidepresana devam ediyorum ama 5 mg alıyorum zaten çok düşük.. ama iyi geldi en azından okullar açılana kadar devam edeceğim. belki de hiç bırakmam..
tamam tamam bi daha o kadar biriktirmeyeceğim kılları tüyleri sösrezil oldum bütün kkya
canım kaptişim benim
Selamlar aramiza hosgeldiniz, sizi daha iyi taniyabilmemiz icin katilim formunu doldurabilir misiniz:)selam kizlaar araniza yeni geldim nasilsiniz nasil gidiyoor acliklar3 gün once basladim tartilma fırsatım olmadi ama 55 civari diye düşünüyorumm her gun yüzüyorum ve 1 saat callanetics yapıyorum
bugün kahvaltı:
1 domatesi doğrayıp azicik suyla pişirdim uzerine 1 yumurta kırdım tavsiye ederim gayet güzeldi yağsız olmasına ragmen
3 ince dikdörtgen dilim peynir
yarim dilim kızarmış ekmek
2 şeftali
1 cay bardağı süt
aksam daha ne olacak bilmiyorum ama büyük ihtimalle taze fasulye
Harika vay anasini sayin seyirciler:)merhabalar .
cuma 64.4
pazartesi:64
hedef :62
Cok tesekkur ederim canimkaptan hic oyle dusunmedim .musait oldugunda yapicagini biliyorum ❤,once can sonra canan
Canim kendine dikkat et sen iyi, huzurlu , mutlu olacaksin ki cocuklarda mutlu olsun.hoşbulduk canım :) güzel mi geldim gerçekten yaw 5 haftada 6 kilo aldımkendi rekorumu kırdım
ben de özledim canımçocuklar darladıkça yazıp dertleşmek istedim ama fırsat olmadı.
antidepresana devam ediyorum ama 5 mg alıyorum zaten çok düşük.. ama iyi geldi en azından okullar açılana kadar devam edeceğim. belki de hiç bırakmam..
tamam tamam bi daha o kadar biriktirmeyeceğim kılları tüyleri sösrezil oldum bütün kkya
canım kaptişim benim
afiyet olsun !Akini okula biraktim,simdi kahvalti zamani,sonrada krese gidecegiz☺
Eki Görüntüle 2301855
Selamlar aramiza hosgeldiniz, sizi daha iyi taniyabilmemiz icin katilim formunu doldurabilir misiniz:)
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Aksam menunude yaz canim ilerleyen saatlerde, bu arada ben ozge ,31 yasindayim, evliyim ,2 oglum var:)
Harika vay anasini sayin seyirciler:)
Cok tesekkur ederim canim
Canim kendine dikkat et sen iyi, huzurlu , mutlu olacaksin ki cocuklarda mutlu olsun.
Kilolar dert degil veririz:)
Tekrar diyorum iyi ki geldin bee
esim merhaba, ben bu hafta pek gelemeyecegim kusura bakma, dondurma benim yuzumden kacicak ama kaptan sana bir kiyak gecebilir belki bu haftalik
hosgeldin canim, naber? ben cok yogunum kafayi siyirmak uzereyim, tatilden nasil bunalir insan yawf, gel degiselimhoşbulduk canım :) güzel mi geldim gerçekten yaw 5 haftada 6 kilo aldımkendi rekorumu kırdım
canım kaptişim benim
Afiyet olsun canim.Selam kizlar anca yemek yiyebiliyorum gece kaldim bugunn
Teşekkürler :))Afiyet olsun canim.
Canim kizlar uyardi beni agustos sonunda gelecek harpy diye :)
Hosgeldin, ne guzel geldin.
Ozlettin be canisi.
Tatil guzel gecmis anlasilan, kuzun bekli sIkIlmistir, evini ozlemistir, aliyor musun hala antidepresan iyi misin canim?
Ahahah yoklugunda kil- tuy operasyonlarini ispiyonladim :))
Ay iyi ki dondin be canim..
Canim cok gez, cok eglen, bekliyoruz oku baslamadan, bize bir ce ee demeye gel :)
Sabit olmanda guzel canim :)
Harikasin :)
Taptaze almistim sucugu dayanamadim :)
Muz hic planyo yoktu canim ama ben 2 ogun beslenmiyorum normalde asri aciktim dun..
Ne guzel egzersiz oluyor diye dusun, yurudugun zamani tut, gelsin puanlar.
Bitti mi canim islerin?
Canim hangi gunun puani bu tek gunun mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?