Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Salata, hafif sebze yemegi ile yap aksam ogununu, mutlaka salata ye , doydugunu hissedersin cnim..

selam kizlaar araniza yeni geldim nasilsiniz nasil gidiyoor acliklar 3 gün once basladim tartilma fırsatım olmadi ama 55 civari diye düşünüyorumm her gun yüzüyorum ve 1 saat callanetics yapıyorum
bugün kahvaltı:
1 domatesi doğrayıp azicik suyla pişirdim uzerine 1 yumurta kırdım tavsiye ederim gayet güzeldi yağsız olmasına ragmen
3 ince dikdörtgen dilim peynir
yarim dilim kızarmış ekmek
2 şeftali
1 cay bardağı süt

aksam daha ne olacak bilmiyorum ama büyük ihtimalle taze fasulye

kaptan hic oyle dusunmedim .musait oldugunda yapicagini biliyorum ,once can sonra canan

Hayırlıolsun canim ne bitirdin lisans mi yukseklisans falanmı

hoşbulduk canım :) güzel mi geldim gerçekten yaw 5 haftada 6 kilo aldım kendi rekorumu kırdım
ben de özledim canım çocuklar darladıkça yazıp dertleşmek istedim ama fırsat olmadı.
antidepresana devam ediyorum ama 5 mg alıyorum zaten çok düşük.. ama iyi geldi en azından okullar açılana kadar devam edeceğim. belki de hiç bırakmam..
tamam tamam bi daha o kadar biriktirmeyeceğim kılları tüyleri sös rezil oldum bütün kkya
canım kaptişim benim

hello merhaba hoşgeldin
hadi bakalım o zaman spor ve diyete

Selamlar aramiza hosgeldiniz, sizi daha iyi taniyabilmemiz icin katilim formunu doldurabilir misiniz:)
4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Aksam menunude yaz canim ilerleyen saatlerde, bu arada ben ozge ,31 yasindayim, evliyim ,2 oglum var:)

merhabalar .
cuma 64.4
pazartesi:64
hedef :62
Harika vay anasini sayin seyirciler:)

kaptan hic oyle dusunmedim .musait oldugunda yapicagini biliyorum ❤,once can sonra canan
Cok tesekkur ederim canim

Canim kendine dikkat et sen iyi, huzurlu , mutlu olacaksin ki cocuklarda mutlu olsun.
Kilolar dert degil veririz:)
Tekrar diyorum iyi ki geldin bee

Kullanıcı Adı : cherrycola
İsim (İsteğe Bağlı ): eylem
Mesleginiz: öğrenci
Yaşınız : 22
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir: izmir
Boyunuz : 160
Kilonuz: 55
Hedef kilonuz : 47
Kilo alma hikayeniz : kyk yurdunun berbat yağlı yemekleri yurtta ac kalma sonucu gece söylenen yemekler(
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? aynaya baktigimda gördüğüm kisiden mutlu olmak istiyorum giydigim seyler uzerime yakissin ve esneklik kazanayim istiyorumm
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? hayir ama keske katılsaydım simdiden daha motive hissediyorum

dukkani kapatıp yemek hazirligina basliycaz hemen aksam ogunumu ve puanimi hesaplayip yazarimm ama bir sorum var callaneticsi kaç puandan hesaplayayim?

hosgeldin canim, naber? ben cok yogunum kafayi siyirmak uzereyim, tatilden nasil bunalir insan yawf, gel degiselim saka bir yana, ozledim hosgeldin
seni gorunce bir merhaba diyeyim dedim

İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…