Herkesin regli zamanı aynı anda geldi herhaldeBende ayni durumdayim sipsisim,regliyi bekliyorum ama 1hafta var daha..
dogru duzgun bir sey yememissin .bir anca duzenine kavusursun insallah.
Yoğurt içine biraz bal koydum tıkadıAynı kendimçikolata dağını yemek istiyorum .. bollll su iç kuzum
Ya o yorgunluklar açlıklardan oluyor hep birden kan düşünce ... dikkat et canım ama sporun iyi
Ne kadar genç duruyorsun abla hiç 31 yaşında durmuyorsun yeminleKizlar biz Arasitoyla oyun parkina geldik ,eve gecemedik kresten ☺
Eki Görüntüle 2301888
Eki Görüntüle 2301897
31de yasli sayilmaz be gulumNe kadar genç duruyorsun abla hiç 31 yaşında durmuyorsun yeminle
Sende az yemissin canimMerhabalar kızlar iyi alşamlar herkese ,kaptanım saygılarYawrukush @stitch F Falanfilannnn
Sabah:
Boş geçtim
Öğle:
2 yumurta
Söğüş
2 si biarada söğüş
Akşam:
Yarım haşhaşlı
Yarım kek
Nescafe 2 si biarada
2 litre su düzenli
1 soda
Cenazeden dolayı sürekli hareket halindeyim hiç oturmuyorum
Guzel oldu ilk gun menun canimaksam ögünü
1 dolu tabaj taze fasulye
3 dilim ekmek
küçük salkim üzüm
bu arada tartılabildim sonunda 53.1 çıktım çok mutluyumm:)
Canjm su saatte eliptigin tepesinde tepiniyorum vLla esim gececi bu hafta bizim evde seferberlik var cocuklari kaptigim gibi disari cikiyorum bugun gittigim yerde internet cekmiyordu eve gel esime yemek hazirla pesine kaynanm kayinpederim geldi hastaneden gelmisler yemek falan hazirladim cocuklari doyur fasli anca simdi spora vakit buldum eliptigi yapicam mola vericem cocuklari uyutup leslie ye devam edicem canim
Merak ettim canim iyi olun da..Canjm su saatte eliptigin tepesinde tepiniyorum vLla esim gececi bu hafta bizim evde seferberlik var cocuklari kaptigim gibi disari cikiyorum bugun gittigim yerde internet cekmiyordu eve gel esime yemek hazirla pesine kaynanm kayinpederim geldi hastaneden gelmisler yemek falan hazirladim cocuklari doyur fasli anca simdi spora vakit buldum eliptigi yapicam mola vericem cocuklari uyutup leslie ye devam edicem canim
Canım ilk gün için iyiaksam ögünü
1 dolu tabaj taze fasulye
3 dilim ekmek
küçük salkim üzüm
bu arada tartılabildim sonunda 53.1 çıktım çok mutluyumm:)
Canım çok yoğun bir gün olmuş maşallah enerjineCanjm su saatte eliptigin tepesinde tepiniyorum vLla esim gececi bu hafta bizim evde seferberlik var cocuklari kaptigim gibi disari cikiyorum bugun gittigim yerde internet cekmiyordu eve gel esime yemek hazirla pesine kaynanm kayinpederim geldi hastaneden gelmisler yemek falan hazirladim cocuklari doyur fasli anca simdi spora vakit buldum eliptigi yapicam mola vericem cocuklari uyutup leslie ye devam edicem canim
Misafir ağırlıyorum canım. Arkadaşlar geldiler balikesirden. Sevdiğimiz bir aile,çok mutlu olduk. Bugün hep hazırlık yaptım, çok yoruldum ama değdi
Insallah esim. Ama bugun cok az sporum var. Isten sonra hep kizimlaydim yeni girdim eveDeryaOnDiet nasilsin eşimm,nasil gidiyor? Dondurmayi yer miyiz bu hafta sen yedin gercide ben cok ozledimmm hergun yiyodum ne guzel
Aynen canımm yüksek lisansa başlıyorum inşallah.. bu sene KPSS, yüksek lisans, bi de diyanet kursları üçlüsüyle bir voltran oluşturacağım gibi galibaHayırlıolsun canim ne bitirdin lisans mi yukseklisans falanmı
Tebrikler canim. Hayirli olsun mezuniyetinKızlarr mezuniyet işlemlerimi halelytim sonunda.. diploma geç çıkacak ama geçici bir belge için dilekçe verdim umarım yarına hallolmuş olurYüksek lisans yapacağım üniversiteyi sapık terkedilmiş sevgili gibi aradım yani öğrenciyi süründürmekte üstlerine yok ancak açtırıp cevap alabildim 20-25 arama beş kişinin olayı çözememesi sonunda
Oo kolay gelsin bol eğlencelerMisafir ağırlıyorum canım. Arkadaşlar geldiler balikesirden. Sevdiğimiz bir aile,çok mutlu olduk. Bugün hep hazırlık yaptım, çok yoruldum ama değdi
kanadali35 eşim pek giremedim bu yüzden sorry ama iki arada bir derede spor da yaptım.
Yatılı kalacaklar iki gün pek ugrayamayabilirim şimdiden sorry.
Geceleri yazarım yine de
Geçmişi de okudum, hatta alıntı da yaptım epey. Çok yorgunum sonra yazarım uyumazsam.
Yeni girdim canim eve. Isten sonra kizimi aldim kresten bu saate kadar disardaydik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?