Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynı kendim çikolata dağını yemek istiyorum .. bollll su iç kuzum

Ya o yorgunluklar açlıklardan oluyor hep birden kan düşünce ... dikkat et canım ama sporun iyi
Yoğurt içine biraz bal koydum tıkadı ama yaptığım butun yemeklerden fazla yapayım da ağzıma iki lokma kaçırayım diye bekledim

Sende az yemissin canim

Canjm su saatte eliptigin tepesinde tepiniyorum vLla esim gececi bu hafta bizim evde seferberlik var cocuklari kaptigim gibi disari cikiyorum bugun gittigim yerde internet cekmiyordu eve gel esime yemek hazirla pesine kaynanm kayinpederim geldi hastaneden gelmisler yemek falan hazirladim cocuklari doyur fasli anca simdi spora vakit buldum eliptigi yapicam mola vericem cocuklari uyutup leslie ye devam edicem canim

Merak ettim canim iyi olun da..
Iyi sporlar kuzum

aksam ögünü
1 dolu tabaj taze fasulye
3 dilim ekmek
küçük salkim üzüm

bu arada tartılabildim sonunda 53.1 çıktım çok mutluyumm:)
Canım ilk gün için iyi
Canım çok yoğun bir gün olmuş maşallah enerjine

Kızlarr mezuniyet işlemlerimi halelytim sonunda.. diploma geç çıkacak ama geçici bir belge için dilekçe verdim umarım yarına hallolmuş olur Yüksek lisans yapacağım üniversiteyi sapık terkedilmiş sevgili gibi aradım yani öğrenciyi süründürmekte üstlerine yok ancak açtırıp cevap alabildim 20-25 arama beş kişinin olayı çözememesi sonunda

Misafir ağırlıyorum canım. Arkadaşlar geldiler balikesirden. Sevdiğimiz bir aile,çok mutlu olduk. Bugün hep hazırlık yaptım, çok yoruldum ama değdi
kanadali35 eşim pek giremedim bu yüzden sorry ama iki arada bir derede spor da yaptım.
Yatılı kalacaklar iki gün pek ugrayamayabilirim şimdiden sorry.
Geceleri yazarım yine de
Geçmişi de okudum, hatta alıntı da yaptım epey. Çok yorgunum sonra yazarım uyumazsam.

Tebrikler canim. Hayirli olsun mezuniyetin

Oo kolay gelsin bol eğlenceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…