Sagol canimm :)supersin .
HaaarikaSabahilik limonlu su
Kahvalti: 10:00
2 yumurtadan mantarli biberli omlet
Suzme peynir domates salatalik ve çay
Öğle 15:40
3 cig badem
2 dilim kavun
1 elma
Ufak bir kase bulgur(kizimi yedirirken fazlasi en fazla 4,5 çorba kaşığı )
19:15
Izgara "tavuk-biber-kabak"
Yogurt biberiye tursusu coban salata
☆su 3 litreyi bulur.
☆spor
1000 ip = 2000
1 saat pilates = 180
60 karin hareketi= 120
Toplam 2300
Yawrukush DeryaOnDiet
Canim esim kendine dikkat et lütffen sporada yazilmana cok sevindim o dondurma bizim olucak.Sağol ablacım:) ben bugün genede gidip yazilcam ne hikmetse hep ben spor yaptığım zaman aksilik oluyor daha önce kac kere yazıldım salonlara ya motordan düştüm ayağım sisti ya bileğim kırıldıallah benim spor yapmamı istemiyor heralde bu aşamaya gelmişim bu sefer gidip yapcam bizim iş yerinde bir arkadaş var o da gidiyor çocuk bide bisikletle gidip geliyor şişko bişeydi benim gibi nasıl şimdi zayıf oldu uzun boylu bide
Canim o yogunlukta bile menunu begendim tebrikler canim.Merhaba arkadaslar günaydın
Dünkü menüm
Sabah:
1 yumurta
1 domates
Yarım dilim ekmek
Öğle
1 şeftali
Türk kahvesi
Yarım pide
Akşam
Yarım tabak kuru fasulye
Yarım tabak sebze
Su standart 2 litre 1 soda
Kızlar dün cenazeden ötürü full hareket halindeydim hiç oturmadım diyebilirim o yüzden puan hesaplasam bilmiyorum kaç olurGeriye dönük okuma yapamadım zaman bulunca okucam arkadaslar seviyorum hepinizi bol eksili günler diliyorum
Canim bu cumartesimi peki.toplam 180 olmus canim :)
Haftaya bu eksiyle baslamak sahane bisey .Cuma 65.1
P.tesi 63.5
Özgeee ben katılıyorum bu yoruma ama bence ×5 olmalı hatta 2 cocuklu olanlarin ki × 10 olmalı valla aksama kadar hasatım cıkıyor.Ben bir gündür yeğenlerimleyim çocuklarla spor ev işi iki kat zor . Annelerin spor puanı *2 olsunYawrukush
Canim pilates yapiyorsan mesela 20 dk pilates yaptin diyelim onu direk pilates puaniyla hesapla.
Ama sadece karin egzersizi yapiyorsan o zaman karin egzersizi olarak hesaplayabilirsin.
Tatlim sen cevap vermissin ben gormedim sorry senin sozunun ustune soz soylemek istemezdim ki allahtan ayni seyi yazmısım kaptisim.Canimcim sen platesini saat olarak tut 3 puandan hesapla plates harici karin haraketi yaparsan 2 puandan mekik yaparsanda 1 puandan hesaplarsin.
Bi bulusamadik sevgili eşim neler yaptin bugun nasil gecti menun sporun bu arada menunde benide etiketlersen takibim kolay olur kuzum.Sanada günaydın dicem ama tünaydın oldu ablacım bende yetişemedim sabaha
Hosgeldin canim tatil yaramis yani.kızzzzlarrrrr :) nasılsınız? ben geldimkiloları aldım da geldim umarım herkes iyidir. benim Kıbrıs günlerim bol gezmeli denizli yemeli içmeli ama herşeye ramen beklediğimden daha stresli geçti.. oğlum bir süre eve dönmek istedi dönmeyince de bunun acısını benden ve kardeşinden fazlasıyla çıkarttı.. öyle ki dayanamadım antidepresan başladım çünkü artık aklımı kaçıracak gibi oluyordum.. şimdi daha iyiyim okulların açılmasına da pek bişey kalmadı.. sabırla bekliyorum
cuma günü bildirim yapacaktım ama fırsat olmadı bugün yapayım bari..
izne ayrılma kilosu: 65,5 (di galiba)
cuma: 71,9
ptesi: 71,5
cuma hedef: 71
ay kaptişim ben ağustoz sonu demiştimseni merakta bıraktıysam kusuruma bakma.. neyse enazından benden ümidi kesmemişsin bunu görmek güzel :) nasılsın? umarım herşey yolundadır.
işte geldim burdayım
beni böyle hatırlamanı istemezdim..
hemen ispiyonlamışsın beni kaptişim
ben de çok özledim kaptişim
Hayirli ugurlu olsun kızlar.Kızlar mezun işlemlerini yaptırıyorum ahım gitti vahım kaldı resmen... kampüste oradan oraya sıcakta yürü yürü neyse ki dünkü börekler eridiakşam da temiz beslenirsem her şey yolunda olur.. aman akşama yoklayın beni bi anne yemekleri girdabına girmeyim yine
Bu pazarmi peki bu arada tatlim menulerin altinda paylasirsan puanlarini arada kaynamaz kuzum yukarda kaptanim 180 puan demis sanirim o cumartesi gunune ait.660 canım puanım şimdilik
Aramiza hosgeldin canim kurallar hakkinda bilgin var mi ? Bu arada umarim aksam yemegin taze fasulye olmustur.selam kizlaar araniza yeni geldim nasilsiniz nasil gidiyoor acliklar3 gün once basladim tartilma fırsatım olmadi ama 55 civari diye düşünüyorumm her gun yüzüyorum ve 1 saat callanetics yapıyorum
bugün kahvaltı:
1 domatesi doğrayıp azicik suyla pişirdim uzerine 1 yumurta kırdım tavsiye ederim gayet güzeldi yağsız olmasına ragmen
3 ince dikdörtgen dilim peynir
yarim dilim kızarmış ekmek
2 şeftali
1 cay bardağı süt
aksam daha ne olacak bilmiyorum ama büyük ihtimalle taze fasulye
Eksiyle baslamak harika tebrikler kuzum.merhabalar .
cuma 64.4
pazartesi:64
hedef :62
Ahhh ahhh sorma cnim sorma ya hergun calistirsam en az 2 makina cikar rahat cocuk olunca boyle oluyormus ole diyo buyuklerimiz.120 puan (ev işleri) bugünlük.
Çok yürüdüm bugün çokkk.
14.000 adım
Hava 3 gündür çok güzeldi diye,bayılana kadar gezdiriyorum çocukları
Menümü vermek için erken.
Akşam yazarım.
Çok yorgunum ve daha bir sürü ev işim var maalesef
Sizde de hergün çamaşır makinesi çalışıyor mu?
2 gün boşladım diye 3 makine çamaşır birikmiş yahu
Insallah kuzum insallah.Kızlaar bugünde kilo bildrimi yapıyoduk sankii
Cuma günü kilom 71.80
Pazartesi 70.65
Bu hafta inşallah vererek bitiririm
Cok kotu bi menu olmus kuzum cok ceza gelir vu menuyle spor ve su yazmamissin kuzum.25 ağustos pazar menüsü
Sabah
Bir yumurta
Peynir
1 zeytin
1 dilim ekmek
1 tane kete
Domates
Çay
Öğle
Çikolata
Akşam
Bi paket noodle
Ve yatmadan kek yapmıştım ondan yedim
Biliyırum baya kaçamaklarım var
Yine harika bi kaptis karsimizdaKizlar biz Arasitoyla oyun parkina geldik ,eve gecemedik kresten ☺
Eki Görüntüle 2301888
Eki Görüntüle 2301897
Canim 1000 kaloriye devammi kuzum26 agustos menum
09:30_ yulaf, kuru meyve ve kuru yemis karisimi 1 kase.
1 fincan sutlu, 1 fincan sade kahve.
12:00_ 1 tabak peynirli salata
Ara ogun: 1 kase meyve salatasi ve uzerinde cekirdek.
17:00_ 1 kase kinoyali salata. Elmali shake.
Su: 3 lt
Spor: 30 dk yuruyus: 60 puan
50 mekik: 50 puan
50 squat: 50 puan
100 ziplama: 200 puan
Toplam: 360 puan
Yawrukush @stitch Kozmogirl17 cool_lime
Hayirli olsun kuzum ne mezunuydunAynen canımm yüksek lisansa başlıyorum inşallah.. bu sene KPSS, yüksek lisans, bi de diyanet kursları üçlüsüyle bir voltran oluşturacağım gibi galiba
Selam canim. Iyiyim. Sen nasilsin? Neler yaptin?selammm :) aynen öyle
ne güzel bir kahvaltı :) afiyet olsun..
veririz değil mi kaptişim.. bugün başladım yarım yamalak da dolsaaz sonra yazcam menümü..
kolay gelsin canım.. hem iç hem çocuk hem okul umarım tezini verip rahatlarsın kolayca..
ben de özledim direk gözüm seni aradı ama yoğun olacağını tahmin etmiştim.
tatil de kafayı sıyırıyordum ben.. gerçi mantıken düşündüğümüzde benim işimin tatili o olmamalıydı
afiyet olsun canım.. karnının ağrısı geçmiştir umarım. bu arada salam çok sağlıksıztüketmesen daha iyiydi..
hehe küçükken insana yaşlı geliyor. ben 15-16 yaşlarındayken 20 yaşında bir arkadaşım vardı yuh ne kadar yaşlısın demiştimahhh şimdi 20 yaşında olmak için neler vermezdim
selam canım nasılsın?özledim seni..
Bence menemeni yarin sabah ye canim bende bugun bahcemden biber domates topladim bende sabaha yapim bariEve ve hatta affiniza siginarak tuvalete zor attim kendimi:)
Arasi yatirdim, simdi takima bakip bir yandan oglen yemegimi yiyecegim.
Sonra Akini okuldan alacagiz, cocuklari parkta oynatacagim , oradan hooop spor salonuna.
Neyseki dunden yemegim var ama dun organik pazardan oyle guzel biber ve domatesler aldim ki aksama menemen yiyesimde yok degil:)
Hemen alintilarimi yazayim, ya da once su yemegi bir isitayim :))
Afiyet olsun canimvalla sogan yedim yaninda bol bol ekmek de gidiverdi bu sefer ama bayadır kahvalti hariç yemiyordum kahvaltida da yarim dilim bugday ekmeği
Canim sozun ustune soz soylemek ne allasen , her zaman istedigin her sozu soyleyebilrsin, takimimizda hiyerarsi yok, ozgurluk ver , dostluk -arkadaslik var :)Canim esim kendine dikkat et lütffen sporada yazilmana cok sevindim o dondurma bizim olucak.
Canim o yogunlukta bile menunu begendim tebrikler canim.
Canim bu cumartesimi peki.
Haftaya bu eksiyle baslamak sahane bisey .
Özgeee ben katılıyorum bu yoruma ama bence ×5 olmalı hatta 2 cocuklu olanlarin ki × 10 olmalı valla aksama kadar hasatım cıkıyor.
Tatlim sen cevap vermissin ben gormedim sorry senin sozunun ustune soz soylemek istemezdim ki allahtan ayni seyi yazmısım kaptisim.
Bi bulusamadik sevgili eşim neler yaptin bugun nasil gecti menun sporun bu arada menunde benide etiketlersen takibim kolay olur kuzum.
Hosgeldin canim tatil yaramis yani.
Ilk irtiba cok onemlidir diye bi siz var o misal oldu yok be kuzum isimleri bile takip edemiyordum ilk basladigimda ama kaptisim safolsun hic biseyi kacirmiyor.
Hayirli ugurlu olsun kızlar.
Bu pazarmi peki bu arada tatlim menulerin altinda paylasirsan puanlarini arada kaynamaz kuzum yukarda kaptanim 180 puan demis sanirim o cumartesi gunune ait.
Aramiza hosgeldin canim kurallar hakkinda bilgin var mi ? Bu arada umarim aksam yemegin taze fasulye olmustur.
Eksiyle baslamak harika tebrikler kuzum.
Ahhh ahhh sorma cnim sorma ya hergun calistirsam en az 2 makina cikar rahat cocuk olunca boyle oluyormus ole diyo buyuklerimiz.
Insallah kuzum insallah.
Cok kotu bi menu olmus kuzum cok ceza gelir vu menuyle spor ve su yazmamissin kuzum.
Yine harika bi kaptis karsimizda
Canim 1000 kaloriye devammi kuzum
Canim bu hafta 1200 kalori. Gecen hafta biraz ac kaldim.Canim esim kendine dikkat et lütffen sporada yazilmana cok sevindim o dondurma bizim olucak.
Özgeee ben katılıyorum bu yoruma ama bence ×5 olmalı hatta 2 cocuklu olanlarin ki × 10 olmalı valla aksama kadar hasatım cıkıyor.
Tatlim sen cevap vermissin ben gormedim sorry senin sozunun ustune soz soylemek istemezdim ki allahtan ayni seyi yazmısım kaptisim.
Bi bulusamadik sevgili eşim neler yaptin bugun nasil gecti menun sporun bu arada menunde benide etiketlersen takibim kolay olur kuzum.
Ilk irtiba cok onemlidir diye bi siz var o misal oldu yok be kuzum isimleri bile takip edemiyordum ilk basladigimda ama kaptisim safolsun hic biseyi kacirmiyor.
Bu pazarmi peki bu arada tatlim menulerin altinda paylasirsan puanlarini arada kaynamaz kuzum yukarda kaptanim 180 puan demis sanirim o cumartesi gunune ait.
Aramiza hosgeldin canim kurallar hakkinda bilgin var mi ? Bu arada umarim aksam yemegin taze fasulye olmustur.
Ahhh ahhh sorma cnim sorma ya hergun calistirsam en az 2 makina cikar rahat cocuk olunca boyle oluyormus ole diyo buyuklerimiz.
Insallah kuzum insallah.
Cok kotu bi menu olmus kuzum cok ceza gelir vu menuyle spor ve su yazmamissin kuzum.
Herkes menemene aseriyor:)Bence menemeni yarin sabah ye canim bende bugun bahcemden biber domates topladim bende sabaha yapim bari
Ee kaptan ayricaligi olsun kuzum azıcık.Canim sozun ustune soz soylemek ne allasen , her zaman istedigin her sozu soyleyebilrsin, takimimizda hiyerarsi yok, ozgurluk ver , dostluk -arkadaslik var :)
Bencede analar spordan cok puan almali :))
Ya bende o programi indirdim bana 2000 kal verdi bitiremiyorum umarim kilo almamCanim bu hafta 1200 kalori. Gecen hafta biraz ac kaldim.
Grup psikolojisiHerkes menemene aseriyor:)
2000 kalori cok canisi benim gibi 1500 dene bakalim bu hafta..Ee kaptan ayricaligi olsun kuzum azıcık.
Ya bende o programi indirdim bana 2000 kal verdi bitiremiyorum umarim kilo almam
Grup psikolojisi
Kolay gelsin canim :)Ben cocuklari uyuttum gecmisi bitirdim biraz leslie ye takilim sonra donerim
Canim esim kendine dikkat et lütffen sporada yazilmana cok sevindim o dondurma bizim olucak.
Insallah kuzum insallah.
TeşekkürlerHaaarika
Canim 200 adet oldugun yerde ipsiz ip atlama yapabilirsin.Dünkü menümdü canım evet iyi olmadı
Dün sporda yapamdım çok suda içmedim bir litre falandır anca
Bana ceza kim vwrecek bekliyorım hazırım yapmaya
Kolay gelsin canim..Kizlar yarin spor yapamam buyuk ihtimal. Eltimle domates konservesi yapicaz. Kv yede biz yapıyoruz o yuzden butun gunumuzu alir buyuk ihtimall.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?