Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eve ve hatta affiniza siginarak tuvalete zor attim kendimi:)
Arasi yatirdim, simdi takima bakip bir yandan oglen yemegimi yiyecegim.
Sonra Akini okuldan alacagiz, cocuklari parkta oynatacagim , oradan hooop spor salonuna.
Neyseki dunden yemegim var ama dun organik pazardan oyle guzel biber ve domatesler aldim ki aksama menemen yiyesimde yok degil:)
Hemen alintilarimi yazayim, ya da once su yemegi bir isitayim :))

Haaarika

Canim esim kendine dikkat et lütffen sporada yazilmana cok sevindim o dondurma bizim olucak.
Canim o yogunlukta bile menunu begendim tebrikler canim.
toplam 180 olmus canim :)
Canim bu cumartesimi peki.
Cuma 65.1
P.tesi 63.5
Haftaya bu eksiyle baslamak sahane bisey .
Ben bir gündür yeğenlerimleyim çocuklarla spor ev işi iki kat zor . Annelerin spor puanı *2 olsun Yawrukush
Özgeee ben katılıyorum bu yoruma ama bence ×5 olmalı hatta 2 cocuklu olanlarin ki × 10 olmalı valla aksama kadar hasatım cıkıyor.
Canim pilates yapiyorsan mesela 20 dk pilates yaptin diyelim onu direk pilates puaniyla hesapla.
Ama sadece karin egzersizi yapiyorsan o zaman karin egzersizi olarak hesaplayabilirsin.
Canimcim sen platesini saat olarak tut 3 puandan hesapla plates harici karin haraketi yaparsan 2 puandan mekik yaparsanda 1 puandan hesaplarsin.
Tatlim sen cevap vermissin ben gormedim sorry senin sozunun ustune soz soylemek istemezdim ki allahtan ayni seyi yazmısım kaptisim.
Sanada günaydın dicem ama tünaydın oldu ablacım bende yetişemedim sabaha
Bi bulusamadik sevgili eşim neler yaptin bugun nasil gecti menun sporun bu arada menunde benide etiketlersen takibim kolay olur kuzum.
Hosgeldin canim tatil yaramis yani.
Ilk irtiba cok onemlidir diye bi siz var o misal oldu yok be kuzum isimleri bile takip edemiyordum ilk basladigimda ama kaptisim safolsun hic biseyi kacirmiyor.
Hayirli ugurlu olsun kızlar.
660 canım puanım şimdilik
Bu pazarmi peki bu arada tatlim menulerin altinda paylasirsan puanlarini arada kaynamaz kuzum yukarda kaptanim 180 puan demis sanirim o cumartesi gunune ait.
Aramiza hosgeldin canim kurallar hakkinda bilgin var mi ? Bu arada umarim aksam yemegin taze fasulye olmustur.
merhabalar .
cuma 64.4
pazartesi:64
hedef :62
Eksiyle baslamak harika tebrikler kuzum.
Ahhh ahhh sorma cnim sorma ya hergun calistirsam en az 2 makina cikar rahat cocuk olunca boyle oluyormus ole diyo buyuklerimiz.
Kızlaar bugünde kilo bildrimi yapıyoduk sankii

Cuma günü kilom 71.80
Pazartesi 70.65

Bu hafta inşallah vererek bitiririm
Insallah kuzum insallah.
Cok kotu bi menu olmus kuzum cok ceza gelir vu menuyle spor ve su yazmamissin kuzum.
Kizlar biz Arasitoyla oyun parkina geldik ,eve gecemedik kresten ☺
Eki Görüntüle 2301888
Eki Görüntüle 2301897
Yine harika bi kaptis karsimizda
Canim 1000 kaloriye devammi kuzum

Selam canim. Iyiyim. Sen nasilsin? Neler yaptin?

Bence menemeni yarin sabah ye canim bende bugun bahcemden biber domates topladim bende sabaha yapim bari

Canim sozun ustune soz soylemek ne allasen , her zaman istedigin her sozu soyleyebilrsin, takimimizda hiyerarsi yok, ozgurluk ver , dostluk -arkadaslik var :)
Bencede analar spordan cok puan almali :))

Canim bu hafta 1200 kalori. Gecen hafta biraz ac kaldim.

Canim sozun ustune soz soylemek ne allasen , her zaman istedigin her sozu soyleyebilrsin, takimimizda hiyerarsi yok, ozgurluk ver , dostluk -arkadaslik var :)
Bencede analar spordan cok puan almali :))
Ee kaptan ayricaligi olsun kuzum azıcık.
Canim bu hafta 1200 kalori. Gecen hafta biraz ac kaldim.
Ya bende o programi indirdim bana 2000 kal verdi bitiremiyorum umarim kilo almam
Herkes menemene aseriyor:)
Grup psikolojisi

Dünkü menümdü canım evet iyi olmadı
Dün sporda yapamdım çok suda içmedim bir litre falandır anca
Bana ceza kim vwrecek bekliyorım hazırım yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…