Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kolay gelsin canim.

Menüm:
Kahvaltı:
Yumurtalı kıymalı bir kase menemen
Yeşillik
Üç buçuk kibrit kutusu börek (içi bayağı boştu)
Ara: bir buçuk bardak süt, bir nektarin
Öğle: dışarıda ayaküstü tost filan yememek için ayran ve 40 gr çoğu leblebi ve kuru üzüm +dört beş badem fındıklı karışık kuruyemiş
Akşam:
Üç kaşık domates çorbası
Bir ekmek arası dönerin etlerini bol salata ve yarım dilim tam b ekmek ile yedim
Bir se dünden kalan iki kaşık bezelye

Kızlar eski annemler en gelmeme oranla bayağı iyiyim dört dörtlük olmasa da yemek yememek için ağzıma kadar su içiyorum resmen...

Bir deee bayrakları asınnnm fatma en son gördüğüme göre küçülmüşsün yüzün göbeğin vs duydum ilk kezzzzzz
Oo hemen suraya bir bayrak dikeyim bende duymaya basladim istee bunlar emeklerimiz ve cabalarimizin meyveleriii

26 agustos menum
09:30_ yulaf, kuru meyve ve kuru yemis karisimi 1 kase.
1 fincan sutlu, 1 fincan sade kahve.
12:00_ 1 tabak peynirli salata
Ara ogun: 1 kase meyve salatasi ve uzerinde cekirdek.
17:00_ 1 kase kinoyali salata. Elmali shake.

Su: 3 lt
Spor: 30 dk yuruyus: 60 puan
50 mekik: 50 puan
50 squat: 50 puan
100 ziplama: 200 puan
Toplam: 360 puan
Yawrukush stitch Kozmogirl17 cool_lime

Harika menusporda gayet iyi. Bende bitireyim yazicam birazdan

Bence gayet guzel olmus canim. Afiyet olsun. Ben de cok acikinca suya ve caya vuruyorum kendimi

supersin.kolay gelsin sana

hello merhaba hoşgeldin
hadi bakalım o zaman spor ve diyete

selammm :) aynen öyle

Akini okula biraktim,simdi kahvalti zamani,sonrada krese gidecegiz☺
Eki Görüntüle 2301855

ne güzel bir kahvaltı :) afiyet olsun..

veririz değil mi kaptişim.. bugün başladım yarım yamalak da dolsa az sonra yazcam menümü..

hosgeldin canim, naber? ben cok yogunum kafayi siyirmak uzereyim, tatilden nasil bunalir insan yawf, gel degiselim saka bir yana, ozledim hosgeldin
seni gorunce bir merhaba diyeyim dedim

kolay gelsin canım.. hem iç hem çocuk hem okul umarım tezini verip rahatlarsın kolayca..
ben de özledim direk gözüm seni aradı ama yoğun olacağını tahmin etmiştim.
tatil de kafayı sıyırıyordum ben.. gerçi mantıken düşündüğümüzde benim işimin tatili o olmamalıydı

Kizlar bir fena karin agrisi yasadim ama gelen giden yok bugun tum gun bunu ve 1 avuç findik yedim sadece Eki Görüntüle 2301891

afiyet olsun canım.. karnının ağrısı geçmiştir umarım. bu arada salam çok sağlıksız tüketmesen daha iyiydi..

31de yasli sayilmaz be gulum

hehe küçükken insana yaşlı geliyor. ben 15-16 yaşlarındayken 20 yaşında bir arkadaşım vardı yuh ne kadar yaşlısın demiştim ahhh şimdi 20 yaşında olmak için neler vermezdim

Insallah esim. Ama bugun cok az sporum var. Isten sonra hep kizimlaydim yeni girdim eve

selam canım nasılsın? özledim seni..

Sabahilik limonlu su

Kahvalti: 10:00
2 yumurtadan mantarli biberli omlet
Suzme peynir domates salatalik ve çay

Öğle 15:40
3 cig badem
2 dilim kavun
1 elma
Ufak bir kase bulgur(kizimi yedirirken fazlasi en fazla 4,5 çorba kaşığı )

19:15
Izgara "tavuk-biber-kabak"
Yogurt biberiye tursusu coban salata

☆su 3 litreyi bulur.
☆spor
1000 ip = 2000
1 saat pilates = 180
60 karin hareketi= 120

Toplam 2300
Yawrukush DeryaOnDiet

Eklentiler

• 20190826_190841.webp
    46 KB · Görüntüleme: 34
Ohh ne guzel ara ogun ikiniz icin de

Afiyet olsun canim. Ekmek 1 dilim olsaydi ve yogurt ve/veya salata daha iyi olurdu gibi.
valla sogan yedim yaninda bol bol ekmek de gidiverdi bu sefer ama bayadır kahvalti hariç yemiyordum kahvaltida da yarim dilim bugday ekmeği

supersin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…