- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Kolay gelsin canim.Misafir ağırlıyorum canım. Arkadaşlar geldiler balikesirden. Sevdiğimiz bir aile,çok mutlu olduk. Bugün hep hazırlık yaptım, çok yoruldum ama değdi
kanadali35 eşim pek giremedim bu yüzden sorry ama iki arada bir derede spor da yaptım.
Yatılı kalacaklar iki gün pek ugrayamayabilirim şimdiden sorry.
Geceleri yazarım yine de
Geçmişi de okudum, hatta alıntı da yaptım epey. Çok yorgunum sonra yazarım uyumazsam.
TeşekkürleeerTebrikler canim. Hayirli olsun mezuniyetin
Harikasiniz canim masallah. Iyi eglenceler.Kizlar biz Arasitoyla oyun parkina geldik ,eve gecemedik kresten ☺
Eki Görüntüle 2301888
Eki Görüntüle 2301897
Aynen ya. Dur daha gencligimizin baharindayiz. Sanki 31 cok gec yasmis gibi. Zaten gencsin canim31de yasli sayilmaz be gulum
Ohh ne guzel ara ogun ikiniz icin de
Afiyet olsun canim. Ekmek 1 dilim olsaydi ve yogurt ve/veya salata daha iyi olurdu gibi.aksam ögünü
1 dolu tabaj taze fasulye
3 dilim ekmek
küçük salkim üzüm
bu arada tartılabildim sonunda 53.1 çıktım çok mutluyumm:)
Oo hemen suraya bir bayrak dikeyimBir deee bayrakları asınnnmfatma en son gördüğüme göre küçülmüşsün yüzün göbeğin vs duydum ilk kezzzzzz
Bende ya yorgum olmama ragmen spor yapıyorum suan. Evde hic bu kadar uzun sureli spor yapmamistimSpor 750 yürüyüş şu an ama yatmadan mekik diğer karın hareketleri be pilatesle 1000 olacak inşallah gaza geldim resmen
Harika menu26 agustos menum
09:30_ yulaf, kuru meyve ve kuru yemis karisimi 1 kase.
1 fincan sutlu, 1 fincan sade kahve.
12:00_ 1 tabak peynirli salata
Ara ogun: 1 kase meyve salatasi ve uzerinde cekirdek.
17:00_ 1 kase kinoyali salata. Elmali shake.
Su: 3 lt
Spor: 30 dk yuruyus: 60 puan
50 mekik: 50 puan
50 squat: 50 puan
100 ziplama: 200 puan
Toplam: 360 puan
Yawrukush stitch Kozmogirl17 cool_lime
Bence gayet guzel olmus canim. Afiyet olsun. Ben de cok acikinca suya ve caya vuruyorum kendimiMenüm:
Kahvaltı:
Yumurtalı kıymalı bir kase menemen
Yeşillik
Üç buçuk kibrit kutusu börek (içi bayağı boştu)
Ara: bir buçuk bardak süt, bir nektarin
Öğle: dışarıda ayaküstü tost filan yememek için ayran ve 40 gr çoğu leblebi ve kuru üzüm +dört beş badem fındıklı karışık kuruyemiş
Akşam:
Üç kaşık domates çorbası
Bir ekmek arası dönerin etlerini bol salata ve yarım dilim tam b ekmek ile yedim
Bir se dünden kalan iki kaşık bezelye
Kızlar eski annemler en gelmeme oranla bayağı iyiyim dört dörtlük olmasa da yemek yememek için ağzıma kadar su içiyorum resmen...
supersin.kolay gelsin sanaMisafir ağırlıyorum canım. Arkadaşlar geldiler balikesirden. Sevdiğimiz bir aile,çok mutlu olduk. Bugün hep hazırlık yaptım, çok yoruldum ama değdi
kanadali35 eşim pek giremedim bu yüzden sorry ama iki arada bir derede spor da yaptım.
Yatılı kalacaklar iki gün pek ugrayamayabilirim şimdiden sorry.
Geceleri yazarım yine de
Geçmişi de okudum, hatta alıntı da yaptım epey. Çok yorgunum sonra yazarım uyumazsam.
Sagol esimHarika menusporda gayet iyi. Bende bitireyim yazicam birazdan
Superr. Farkedilmesi harikaaBir deee bayrakları asınnnmfatma en son gördüğüme göre küçülmüşsün yüzün göbeğin vs duydum ilk kezzzzzz
hello merhaba hoşgeldin
hadi bakalım o zaman spor ve diyete
Akini okula biraktim,simdi kahvalti zamani,sonrada krese gidecegiz☺
Eki Görüntüle 2301855
Selamlar aramiza hosgeldiniz, sizi daha iyi taniyabilmemiz icin katilim formunu doldurabilir misiniz:)
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Aksam menunude yaz canim ilerleyen saatlerde, bu arada ben ozge ,31 yasindayim, evliyim ,2 oglum var:)
Harika vay anasini sayin seyirciler:)
Cok tesekkur ederim canim
Canim kendine dikkat et sen iyi, huzurlu , mutlu olacaksin ki cocuklarda mutlu olsun.
Kilolar dert degil veririz:)
Tekrar diyorum iyi ki geldin bee
hosgeldin canim, naber? ben cok yogunum kafayi siyirmak uzereyim, tatilden nasil bunalir insan yawf, gel degiselimsaka bir yana, ozledim hosgeldin
seni gorunce bir merhaba diyeyim dedim
Kizlar bir fena karin agrisi yasadim ama gelen giden yokbugun tum gun bunu ve 1 avuç findik yedim sadece Eki Görüntüle 2301891
31de yasli sayilmaz be gulum
Insallah esim. Ama bugun cok az sporum var. Isten sonra hep kizimlaydim yeni girdim eve
valla sogan yedim yaninda bol bol ekmek de gidiverdi bu sefer ama bayadır kahvalti hariç yemiyordum kahvaltida da yarim dilim bugday ekmeğiOhh ne guzel ara ogun ikiniz icin de
Afiyet olsun canim. Ekmek 1 dilim olsaydi ve yogurt ve/veya salata daha iyi olurdu gibi.
supersin .Sabahilik limonlu su
Kahvalti: 10:00
2 yumurtadan mantarli biberli omlet
Suzme peynir domates salatalik ve çay
Öğle 15:40
3 cig badem
2 dilim kavun
1 elma
Ufak bir kase bulgur(kizimi yedirirken fazlasi en fazla 4,5 çorba kaşığı )
19:15
Izgara "tavuk-biber-kabak"
Yogurt biberiye tursusu coban salata
☆su 3 litreyi bulur.
☆spor
1000 ip = 2000
1 saat pilates = 180
60 karin hareketi= 120
Toplam 2300
Yawrukush DeryaOnDiet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?